De keuze van de tegels op de vloer in de gang: wat te zoeken – nwhistorycourse.org

The BlogMaak de vloer in de gang kan meer praktisch is om de mooie tegels te gebruikenMaak de vloer in de gang kan meer praktisch is om de mooie plitkiPokrytie vloer te gebruiken in de hal steeds lijdt aan een aantal factoren: de modder en zand uit de straten, zout in de winter seizoen, hakken. Daarom moet de coating verschillende kwaliteit en duurzaamheid zijn. Maar naast het gemak en de functionaliteit het mooi moet zijn, want het eerste wat in het oog van de bezoekers bleek - het is de vloer. Daarom is de vloertegels in de hal - het is de beste keuze en duurzame coating.


Een praktische vloertegel in de gang

Het tijdstip waarop de vloertegels was onaantrekkelijk, is al lang voorbij. Modern materiaal helpt om de meest originele ideeën in de gang of de gang te realiseren.

Plus tegels in overvloed:

 1. Lange levensduur. Deze verdieping zal duren voor tientallen jaren zonder verlies van esthetische uitstraling;
 2. Tegel stevig en duurzaam. Quality keramische tegels stand vocht belasting meer verschillende schoenen en wasmiddelen;
 3. Tegel hygiënisch. Het maakt niet leiden tot allergieën en is gemakkelijk schoon te maken;
 4. Decoratieve tegel heeft een groot aantal kleuren en soorten zijn immense styling opties;
 5. Tegel voegt status en aristocratische kamer. De gang, die is bekleed met graniet, ziet er luxe.

Het voordeel van de tegels voor de gang dat het is duurzaamHet voordeel van de tegels voor de gang dat het is duurzaam

Maar er is een tegel en tegens dat rekening moet worden gehouden voordat u besluit om te herstellen, want je moet het interieur van de gedachten te veranderen.


De belangrijkste nadelen:

 1. Het leggen van keramiek in een enorme hal is niet nodig, zal het ook formeel uit. Het is beter om de tegels te combineren met andere materialen of kies warme kleuren;
 2. Geglazuurde tegel met het glazuur kan valpartijen veroorzaken, vooral als je in de hal in natte schoenen. Het hebben van een gezin met kinderen en ouderen, om een ​​tegel waard alleen met een mat oppervlak te kopen;
 3. Overmatige diepte van de groeven en ruwe tegels kunnen leiden tot meer verontreiniging. Om dit te voorkomen, voor de deur donker tegels moeten zetten, en de rest van het gebied zal licht vullen.

Voor grote corridors dient keramiek te kiezen en zet het op zijn plaats, het meest zijn blootgesteld aan agressieve invloeden. Door dit te doen, kun je geen zorgen te maken over de aanschaf van een tapijt voor deuren, omdat de zone zich met tegel zal aangeven dat er meer niet moet gaan in de schoen.

Tegels in de gang: het leggen

Zet de tegels in de gang, kun je handen bezitten. Maar afgezien van het werk moet zich eerst kiezen voor de kleur en textuur. De lay-out zal uiterlijk van de vloer en de indruk van de hele kamer te veranderen. Voor een kleine ruimte wordt aanbevolen om tegels diagonaal te leggen. Deze visueel de ruimte uit te breiden. Een soortgelijk effect zal verbinding en tegels met andere soorten afwerkingen. Isolatie van zones verhoogt de gang. Imitatie tegels natuurlijke materialen zoals hout, zal comfort te creëren.

Voordat u de tegel gelegd, is het noodzakelijk te bereiden op voorhand een vloer en koop alle benodigde materialen voor het werkVoordat u de tegel gelegd, is het noodzakelijk te bereiden op voorhand een vloer en koop alle benodigde materialen voor het werkBij het plaatsen van een tegel, moet u overwegen:

 1. Moet worden gelegd op een vlakke vloer, onregelmatigheden moeten worden verwijderd voordat de installatie;
 2. De eerste stap wordt gedaan op de vloer markering aan het gemakkelijker maken om de werkzaamheden uit te voeren;
 3. De lijm wordt alleen toegepast op de vloer, op zijn tegel niet kan worden toegepast;
 4. Gedurende het gehele werk moet het niveau van het oppervlak steeds horizontaal te gebruiken;
 5. Mortel wordt uitgevoerd wanneer de lijm volledig droog.

Leg de tegels op de vloer mogelijk te maken, met behulp van de methodes "naad in naad" of "vrazbezhku". Voor aanvang van het werk van de oude coating verwijderd, geschrobd stof en oneffenheden gelijk. Verder is er een gelijke stand is geschikt voor elk speciaal deel van het gebouw de winkel. Wanneer het droog is, markeert de vloer.

Naar de vloer is bijna hetzelfde als gevelbekleding. Elk doel lijm geschikt, maar de laag moet dikker dan de wand. Het wordt toegepast op een getande troffel, dan is het noodzakelijk om stevig op de tegel.

Vloertegelranden nabij de plaats, waar de plint afzonderlijk moet worden weggesneden. Ten eerste, zet het grootste deel van de bekleding, en vervolgens, wanneer de lijm droogt, geproduceerd assembleren buitenste rijen. Naden worden verwerkt mortel of cementmortel.

Tegels voor de keuken en de hal op de vloer: de stabiliteit en de uitvoerbaarheid

met betrekking tot aankoop voor de vloer - geen gemakkelijke taak, het vereist een serieuze benadering van de oplossing, want om een ​​modieuze en kwalitatief hoogwaardige interieur te creëren, is het noodzakelijk om rekening te houden met alle kenmerken van dit materiaal. Tegel is koud materiaal, maar de tegels warmte geleiden zeer goed, dus als tegel past in het ontwerp van het huis, is het noodzakelijk om een ​​"warme vloer" op te zetten.

Bij het kiezen van een tegelvloer, moet u rekening houden met niet alleen het uiterlijk, maar ook de kwaliteitBij het kiezen van een tegelvloer, moet u rekening houden met niet alleen het uiterlijk, maar ook de kwaliteit

Hoogwaardige tegels voor de keuken en de hal vloer moeten aan bepaalde eisen voldoen:

 1. PEI - meet de kracht van de tegel. De schaal van 1-5 eenheden;
 2. Indicator Percentage waterdichte coating;
 3. grootte;
 4. Stabiliteit van coatings voor chemische en andere stoffen;
 5. Een bereidingswijze van het product;
 6. hardheid van de bekleding. De tien Mohs schaal maatregel. Hoe hoger het getal, hoe harder zal tegel;
 7. Variety. Rood duidt 1 coating rang, blauw - 2 rang, groen - 3. Prijs rassen hangt af van hoe het is hoog.

Bij de keuze van vloeren, moet je niet de tegel met de beste eigenschappen te nemen. Hun prijs zal hoog zijn, en tegels - is bijna hetzelfde, dat in het midden, in de hoogste prijsklasse.

Vloertegels in de gang gang: ontwerp en de kleur selectie

Bij het kiezen van tegel mensen worden geconfronteerd met een groot scala aan producten. Om te beslissen over welke te kiezen, moet u het advies van deskundigen om te luisteren.


Kies een tegel zo te zijn dat het perfect aangevuld het interieur corridor en halKies een tegel zo te zijn dat het perfect aangevuld het interieur corridor en hal

Hier zijn een aantal van hen:

 1. In de keuken en de gang moet worden gehouden met een ruwe coating op een paard. Slippen zal lager zijn, maar de uitsparing kan verstopt met vuil geworden. Glasoppervlak beter bestand tegen vocht en zal sterker zijn;
 2. Bij de keuze van de kleur van de tegels is noodzakelijk om te overwegen het hele ontwerp ruimte. Meestal neemt de tegel van de lichte toon, dat een monochrome oppervlak heeft;
 3. Lichte coating breidt visueel de ruimte;
 4. Donker gekleurde tegel is de moeite waard om zeer ruime gangen terwijl het aanpassen van de lichte meubels;
 5. Zwarte en witte tegels alleen is snel bedorven optie, maar de combinatie met dergelijke kleuren nooit uit de mode;
 6. De beste kleuren voor de afwerking van de gegevens ruimtes - grijs, bruin en beige;
 7. Op de mat oppervlak minder opvallend vuil;
 8. Tegel met natuursteen effect ziet er ongelooflijk stijlvol. Tegel en hout alle beschouwd universeel;

Derde van de keramische afhalen Spaanse tegels. Het ontwerp heeft een patroon met een patroon, klassieke motieven, etc. Heeft de hoogste kwaliteitsklasse en adembenemende schoonheid die past in iedere badkamer, een balkon of een gang.

Als de gang of hal zonder ramen, moet u een heldere effen kleur tegels te kiezen. Hoe donkerder de coating, hoe meer licht het zal duren.

Regels van de installatie: vloertegels in de hal (video)


Alle appartementen zijn verschillend: iemand heeft een smalle gang en een kleine hal, in andere - de grote kamer. In de zaak van de reparatie moet rekening worden gehouden met alle kenmerken en details van het huis aan zijn verlof alleen goede indruk te voltooien en was de oorzaak van ruzies en onnodige besteding van het geld. Behang, tegels, ruimte planning, plaatsing van meubilair - al is het een noodzakelijke comfort in het huis.

Details: tegels in de hal op de vloer (foto voorbeelden)

107bfb42666139fb2175711c31f6ff0309-21379670562poly-v-koridore-keramicheskoy-plitkoy1473679395plitka-1784621693-1024x768belyie-shvyi-Plitkidizajn-pola-v-1-prihozhejdizajn-pola-v-prihozhej-22eshe-odin-Belyy-koridorr3Mq37YmL9Ibi5AaJc7A

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 1

Adblock
detector