De gunstige combinatie van behang in het interieur: het idee om de kamer te werken – nwhistorycourse.org

The BlogEen goed gekozen behang zal uw kamer een originele en mooieEen goed gekozen behang zal uw kamer een originele en krasivoyNekotorymi zeer weinig aandacht wordt besteed aan kleurencombinaties in het behang, en dit is erg belangrijk. Hoe kan ik het behang te combineren in het interieur en een aantal interessante combinaties van kleuren bestaan ​​- lees dan verder. Als gevolg van de gunstige combinatie van behang kan aanzienlijke tekortkomingen in het appartement, zoals de lage plafonds, kleine ruimte, etc. verbergen Correct uitlijnen van het behang kan worden onderverdeeld in een-kamer appartement in het gebied of naar de slaapkamer van de kwekerij te scheiden.


De combinatie van behang: de regels van de combinatie

De combinatie van het behang in het interieur, en wat zullen elkaar passen - een eenvoudige vraag. Met het oog op de kamer zag er mooi en stijlvol, moet je aan bepaalde regels van de combinatie van behang te volgen. Wallpaper mag niet "weerstaan" meubels, moeten ze in dezelfde stijl naar de kamer zag er stijlvol.

De meest elementaire regels van de combinatie van behang, die zal helpen om reparaties gemakkelijker en aangenamer te maken:

  • Een achtergrond benadrukt wand en creëerde de basisvorm van de kamer, moet men voorzichtig zijn als vlakke wandoppervlak;
  • Behang moet gelijk dikte harmonieus op het oppervlak te zien zijn;
  • Om zijn keuze niet te betreuren, moet behang worden gecombineerd voordat ze worden gekocht;
  • Het is beter als de achtergrond van hetzelfde materiaal, omdat de combinatie papier met behang, bijvoorbeeld vinyl is niet eenvoudig zal zijn;
  • Interieur versheid combineert heldere kleuren met neutralen. Witte kleur zal geweldig met geel, beige met turquoise of munt, paars en grijs add mysterie kamer kijken;

In een kamer is beter om achtergrond te gebruiken met een of Eyad tekeningenIn een kamer is beter om achtergrond te gebruiken met een of Eyad tekeningen

In een kamer, moet je niet meer dan twee beelden, tenzij gelijmde collectie ontwerpen.


De combinatie van het behang en behang: Design Tricks

Correct combineren andere achtergrond kan niet iedereen. Dit vergt veel geduld, zodat als gevolg van de tekeningen bij elkaar passen, de kleur niet de algemene sfeer in tegenspraak zijn in de kamer. Alle veel gemakkelijker als het behang zonder patroon, dan hoeft alleen maar om de juiste kleuren te kiezen. 
Het is makkelijk genoeg om met elkaar te combineren wallpapers. Liefhebbers van zeegezichten wallpapers kan worden gecombineerd met het beeld van de zon en de hemel met foto wallpapers, waar sprake is van een strand en de zee. Ook de oorspronkelijke beslissing zal combineren wallpapers zeevissen: op elke muur verschillende vissen. 
Een andere populaire combinatie: een ander patroon in dezelfde kleurstelling. Bijvoorbeeld, voor een wand te hangen bloem ornament roze schaal en op een andere muur andere afgeronde patroon in dezelfde kleur. 

Als het behang is gelijmd in een kamer met een laag plafond zou moeten kiezen behang met verticale strepen of behang plakken 2-3 strips smalle verticale beeld. 

Verticale combinatie van behangbanen zal de ruimte tot gevolg hogere plafonds gevenVerticale combinatie van behangbanen zal de ruimte tot gevolg hogere plafonds geven

Voor fans van niet-standaard ontwerp kan worden aangeboden aan een strook van behang, die zal blijven op het plafond plakken.Mooie combinatie van deze uitvoeringsvorm kunnen drie types:

  • De rode streep op een witte achtergrond;
  • Blauwe strepen op een witte achtergrond met een patroon in het midden;
  • Gele streep op een witte achtergrond.

Voor dit ontwerp vereist geen wit behangpatroon en matig brede band van lichte kleur die wordt verlijmd op de vloer naar het plafond. 
Om een ​​gebied in de kamer met behulp van behang te markeren, moet u de strip steken in het midden van een heldere enkeltonig behang. Ideeën voor de combinatie van kleuren kan verschillend zijn, maar de meest populaire - een gele streep op de muur kaki, al boven de rode band vermeld op een witte achtergrond, perfect paarse strepen op een witte of grijze achtergrond. 
Standaardoplossing van de scheidingswand met de horizontale scheidingswand. In dat geval kunt u zich de verschillende soorten behang op de top en op de bodem, maar het is zeer belangrijk dat de tekeningen en de kleur niet met elkaar in tegenspraak zijn en waren in dezelfde stijl.

Opties voor het combineren van wallpaper (video)

De combinatie van kleuren van meubels en behang: naar het appartement te maken een stijlvolle en gezellige gemakkelijke

Voordat lippen te juichen over de gevonden ideale behang, moet u controleren of ze mengen met de meubels en de vloer. Simpel gezegd, het laminaat en het meubilair moet niet kleur "geschillen" behang. 
De meest populaire en meest gewenste kleur van het meubilair en behang is de kleur van wengé. Voor degenen die niet de kleur van wengé die doet denken aan donkere chocolade met een paar lichte strepen niet kennen. Hij was streng, maar luxe. Wenge is de meest populaire in het interieur van dure restaurants en heerlijke koffie. 

Als het interieur is beige, zand of violette tinten, wengé kleur perfect passen in hen.

Het bezitten van behang wenge kleuren kan het raadzaam zijn om hen te steken in een kamer met een licht beige of olijf meubilair zijn. 

Keuken en eetkamer

In de keuken, zal Wenge ziet er geweldig uit met witte meubels of vice versa witte muren past perfect bij meubels wengé. Beste buren voor wengé, of het nu meubels of behang, zijn wit, olijf, blauw en oranje kleuren. De enige plaats waar het niet nodig is om het behang Wenge zetten - is ruimte voor de kinderen, omdat dit schaduw stemming van het kind kan verminderen, maken hem slaperig en niet willen meewerken. 

De juiste combinatie van behang en meubels in de keuken u rust en comfortDe juiste combinatie van behang en meubels in de keuken u rust en comfort


Andere regels combineren behang met meubilair is ook beter niet te verwaarlozen. Dus, als de verlichting in de kamer is het beter om helder wallpaper koude kleuren te gebruiken. Dat ze succesvol gecombineerd met meubels, blik vooruit catalogi of monsters te nemen naar huis. Voor een kamer met zachte verlichting is het beste om warme kleuren te gebruiken om de kamer kijken gezelliger. 
Plain behang zal er geweldig uitzien met lichte meubels, vrolijk interieur elementen, zoals uw foto's of kussens met grappige tekeningen.

woonkamer

Om het ontwerp van de woonkamer moet worden gebruikt behang met een eenvoudig ontwerp dat zal in combinatie met het meubilair en de algehele vormgeving. Als de woonkamer decoratie werden gekozen wallpapers, moeten ze worden vastgelijmd aan de muur, waar het niet nodig meubels.

slaapkamer

Naar de slaapkamer te bestellen, moet je extra voorzichtig zijn, omdat het gebruik van te fel en bloemetjesbehang schadelijk kunnen zijn slaap en stemming. Voor de registratie van de slaapkamer is het beter om behang koele kleuren in combinatie met lichte houten meubels gebruiken. Behang voor de slaapkamer moet stil zijn, en om volledig te voldoen aan hun omgeving.

Slaapkamers beter gelijkspel in felle kleurenSlaapkamers beter gelijkspel in felle kleuren


Waarschuwingen in country house design

Velen hebben een tuin, waar de muren zijn gemaakt van wagenschot. Dit materiaal heeft de neiging visueel uit te dragen door middel van een bepaalde hoeveelheid tijd. Wanneer dit gebeurt, de eerste gedachte die in me opkwam - deze update muren met behang. Echter, behanglijm aan het stapelbed - het is niet een goed idee om verschillende redenen. Ten eerste kan het behang worden beschadigd in gebieden met steken.

Dit risico is, zelfs als de beslissing pokleit heavy-duty dual-layer vliesbehang.

Ten tweede, wanneer behangen afwerking voering slijten veel sneller en verliest zijn eigenschappen. Dampdoorlaatbaarheid verdwijnt, en er is behoefte aan extra ventilatie.

In het algemeen is het probleem is een combinatie van behang is niet zo moeilijk. Er zijn standaard regels in de combinatie van kleuren en patronen, u moet volgen om een ​​stijlvol appartement en gezellig te krijgen.

Verschillende opties van het combineren van behang in het interieur (video)

Het belangrijkste ding - om de stijl waarin in vrede willen leven te definiëren en op te pikken voor hem het behang is eenvoudig te zijn.

De combinatie van het behang in de binnenruimte (foto)

85116-e1435693553930-630x3831617-630x39352111-102111-2128372629.498723.633616480624

Leave a Comment

Your email address will not be published.

63 − 58 =

Adblock
detector