de foto-opties: Hoe om reparaties in de kamer met uw handen maken – nwhistorycourse.org

The BlogOm te herstellen moet zorgvuldig worden benaderd in de woonkamer, denken bij elke stap vooruitVoor reparaties in de woonkamer zorgvuldig moet worden benaderd, denken door elke vooruitgang shagV kamer die we de meeste tijd doorbrengt - rust, gasten ontvangen, te communiceren. Omdat op dit moment wordt gedacht aan elk detail zijn. Tenminste, zou het ideaal zijn. Welk type kamer het zal afhangen van veel factoren, en de financiële component is niet het belangrijkste.


Reparatie zaal: hoe te beginnen, de voorbereidende fase

Het begint allemaal met een grondige reiniging van het plafond en de muren van de oude finish. Deze fase van het werk dat moet worden gedaan met maximale kwaliteit, anders wordt de nieuwe afwerking risico's overladen samen met de oude. De uitzondering is de gipsplaat wandafwerking, in welk geval is het niet nodig om de oude afwerking te verwijderen.

Nadat de oude afwerking wordt verwijderd, is het noodzakelijk om verborgen bedrading te leggen. De laatste stap is het bekleden gevolgd shkureniem, kan dus vooraf op het oppervlak van de grondlaag worden aangebracht.

Om de reparatie in de woonkamer te starten, moet u eerst al het meubilair en schoon de kamer van onnodige dingenOm de reparatie in de woonkamer te starten, moet u eerst al het meubilair en schoon de kamer van onnodige dingen

Decoreren moet worden vastgesteld op het oppervlak van een heavy-duty, maakt niet uit wat het is - een baksteen, beton, hout of gipsplaat. Om dit primer doen de muren, het biedt een uitstekende hechting, beschermt het oppervlak tegen beschadiging. Op een betonnen sokkel weigeren vaak grondlaag, maar in dit geval is er een reële kans is niet erg hoge kwaliteit reparaties.

Maar de primer is niet in staat om alle soorten van onregelmatigheden, gebreken in het oppervlak te verbergen. De wanden uitlijnen en de gebreken te verbergen, is het noodzakelijk om het gips wand te houden. Putty en schuren om te helpen de muur glad en egaal mogelijk.


Typisch in een voorbereidende stap omvat het controleren van de grond voor verschillende stam, zoals kraken, ongelijke balken en gammel. Zo ja, dan is de oudere platen worden vervangen door nieuwe, en allerlei gebreken worden geëlimineerd.

Reparatie in een zaal in het appartement: hoe de afwerkingen voor wanden kiezen

Kleurenpalet - het is een kans om alles te doen op een nieuwe manier, de kleur van invloed op de perceptie en de situatie in het huis. Kleur helpt om visueel te verdelen de ruimte in zones, en zelfs het interieur aan te passen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende: lichte muren en donkere vloer uitbreiden van de ruimte visueel, heldere afwerking vloer, het plafond en de muren maakt de kamer groter. Er is een andere optie - een muur is donkerder dan de andere, al het verhoogt de diepte van de kamer.

Voor de muren in de woonkamer is het meest geschikt of niet-geweven zijden behang hoge kwaliteitVoor de muren in de woonkamer is het meest geschikt of niet-geweven zijden behang hoge kwaliteitFeatures wanddecoratie in de kamer:

  • Behang, selecteert u alleen de hoogste kwaliteit - kosten invloed hebben op de algemene perceptie van de ruimte zal ontwerp het meer in de mode;
  • Zijde, linnen of fluweel behang niet vervagen, geen stof te verzamelen, en, belangrijker nog, niet absorberen geuren;
  • De meest praktische optie - vliesbehang, je kunt als je wilt het juiste licht herschilderen.

De goedkoopste is behang. Ze hebben geen grote uitgaven nodig, maar hebben veel nadelen. Vervagen ze tegen ultraviolette straling, een hoge vochtigheidsgraad en extreme temperaturen tolereren.

Hall: reparatie, ontwerp voorbeelden

Het is belangrijk om te doen met je handen en de juiste plaatsing van meubels. En er is een principe: hoe meer je het milieu element gebruikt, hoe meer ruimte moet zijn om hem heen. TV wat je nodig hebt in een plaats waar het goed is om gezien te worden met alle zitplaatsen in de zaal zetels bij het bekijken om te zetten.

Het beschrijft de reparatie van de hal, overweeg dan het ontwerp van de kamer, om een ​​originele en unieke interieur te creërenHet beschrijft de reparatie van de hal, overweeg dan het ontwerp van de kamer, om een ​​originele en unieke interieur te creëren

Speciale comfort in de kamer geeft altijd de open haard, naast hem gaat naar de familie en gasten. Als de zaal vaak wordt verondersteld om de maaltijd te houden, plaatst u in het midden van een grote tafel. Maar de meeste standaard optie - het is gezellig stoelen, een comfortabele bank, een kleine salontafel.

Wat moet het interieur van de hal zijn

  • Voor maximale los, comfortabel, zonder het gebruik van overbodige items;
  • Altijd gepast om een ​​kleine plank van boeken, een aquarium, een elegante staande lamp;
  • Een gevoel van comfort en frisheid organiseren levende planten.

venster ontwerp moet ook voldoen aan de algemene ontwerp van de kamer oplossing. Als het venster is gelegen aan de zonnige kant, op de achtergrond van gordijnen in donkere kleuren nog donkerder eruit zal zien. Omdat in dit geval, kies een lichte gordijn van dichte weefsel.

Opties voor het herstel van de hal in het appartement: foto's en voorbeelden in een kleine kamer

Goede en mooie renovatie kan worden gedaan in een kleine kamer. Alleen maar om te proberen de ruimte die nodig is op hetzelfde moment geven comfort, comfort en, natuurlijk, uitvoerbaarheid.

In een kleine kamer moet zorgvuldiger worden selecteer het ontwerp, de afschaffing van de onnodige en overbodige dingenIn een kleine kamer moet zorgvuldiger worden selecteer het ontwerp, de afschaffing van de onnodige en overbodige dingen


Waar moet je op te geven alle overtollige. Wallpaper kan de vlakte te nemen, en zij zullen mooie foto of foto's kijken. Als de reparatie is de jeugd, kunnen oplossingen willekeurig vet zijn. Bijvoorbeeld, lichte vloer, lichte luiken voor de ramen en rode matte behang. Dan, in een kamer zet je alleen een bank, een bureau met TV (het kabinet kunnen natuurlijke houttinten) en een transparante salontafel. En de vloer helder zijn, en de bank is beter voor de toon van de blinds.

Repair kamer in het huis: voorbeelden

Stel dat er een kamer en een badkamer, het is echt een multi-functionele ruimte. De beste optie is in dit geval de pastel kleuren, zal de ruimte van de kamer te vergroten.

Gerenoveerde woonkamer, kunt u zelf doen of dit overlaten aan professionalsGerenoveerde woonkamer, kunt u zelf doen of dit overlaten aan professionals

Visuele scheiding van de ruimte in zones is mogelijk met de hulp van bloemen. Bijvoorbeeld, een vakantie plek u regelen in felle kleuren, een zithoek kan helderder, en het werk gebied is aangewezen neutrale kleuren.

Meubels, waarin er call-gerelateerde functies, zal ook een plaats in dit appartement zijn. Wall kast voorzien van afzonderlijke secties (in uitvoeringsvormen 2-3 etazhke) waarin huiden, bijvoorbeeld een tafel of schrijven.


Design en behangen woonkamer (video)

Reparaties in de kamer - en interessant en lastige taak die veel vooruit denken van de actie vereist. Blader door meer dan een dozijn foto's in de fotogalerij, geïnspireerd door een aantal van hen, en moedig overgaan tot de transformatie van hun eigen kamer.

Kamer na renovatie (Foto Binnenlandse Zaken)

5efbc1331001133100313330031339001143001118155.001205228

Leave a Comment

Your email address will not be published.

54 − = 45

Adblock
detector