The BlogMaak een feestelijke sfeer in de woonkamer vindt u mooi zijn ballenu helpen een mooie vakantie sharyKogda komt in de woonkamer naar een feestelijke sfeer in ons leven te maken, zou het wenselijk zijn om een ​​helder, origineel en in tegenstelling tot alle andere weekdagen te maken. In dit geval worden alle verschillende methoden gebruiken voor het ontwerp van de ruimte, die helpen om de sfeer van ongebruikelijk, pret en feestelijk te maken. Hall decoratie ballen - een van de meest voorkomende methoden. Kamer kunt u zelf versieren of hulp van een speciaal bureau dat zich bezighoudt met de organisatie van de vakantie te zoeken.


Paper ballonnen naar de kamer met zijn handen te versieren

Gewoon papier kan een heldere decoratie voor elke kamer. Maak dergelijke kogels is zeer eenvoudig, hoewel, en hebben te veel tijd te besteden voor hun productie. Dergelijke ballen worden verkocht in gespecialiseerde winkels en online, maar ze zijn duurder. Klimovsk beroemd om zijn decoratieve composities voor de feestdagen.

Pompons papier kan worden bereid op verschillende manieren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het papier sterk moeten zijn, maar tegelijkertijd gewichtloos.

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de keuze van kleuren voor het papier. De kamer kan worden ingericht in een lichte, en u kunt een harmonische kleuren combinatie te gebruiken. U kunt ook spelen op het contrast.

Maak papier ballen kunnen bezitten, het belangrijkste ding - om te beslissen over het ontwerp en de voorbereiding van benodigde materialenMaak papier ballen kunnen bezitten, het belangrijkste ding - om te beslissen over het ontwerp en de voorbereiding van benodigde materialen

Hoe te pom-poms te maken door:


 • Gereserveerd door een dun wikkelpapier;
 • Bereid 8 rechthoekige papier verlaat één of verschillende kleuren;
 • Bereid een naaigaren;
 • Gevouwen vellen aan elkaar;
 • Accordeon gevouwen vellen;
 • Resulterend verbandstrook midden van een draad;
 • Maak de randen van de strook halfcirkelvormige of driehoek;
 • Verspreid blad fan;
 • Scheid de lakens.

Om de verspreiding van de bal moet netjes zijn, kan dun papier scheuren. Deze ballen zien er leuk uit in grote hoeveelheden. De afmeting van de kogels kunnen worden aangepast.

Ruimte maken met helium ballonnen

Ballonnen gevuld met helium, laat de hal naar een ongewone en origineel af te geven. Deze ballen zien er net magisch. Voordat de productie cijfers van helium ballonnen is belangrijk om de foto's te bestuderen en kies de juiste optie voor uw persoonlijke feest.

Voor de fabricage van onderdelen van helium ballonnen met behulp van speciale gewichten die u toelaten om de bal te houden van vliegen. Gewichten kunnen worden gemaakt, zelfs van een kleine hoeveelheid water.

aerodizaynery gebruiken vaak de receptie verwerking, die de naam heeft - "fontein". Kan worden verbonden met de ballen in de hoeveelheid van 5 stuks. Het aantal kogels kunnen worden gevarieerd. Het is belangrijk te onthouden dat overbelasting kamer grote ballen niet zou moeten zijn.Creatief sieren de woonkamer kan worden verlicht ballonnen met heliumCreatief sieren de woonkamer kan worden verlicht ballonnen met helium

Varianten van de registratie van helium ballonnen:

 • Scene. U kunt de boog van ballonnen, of "standing ballen versieren.
 • Table. U kunt versieren met boeketten van het vliegen.
 • Plafond. U kunt de gloeiende ballen, versierd met gekrulde linten versieren.

De kamer kan worden ingericht met een wandel-lucht cijfers beeltenis van karakters cartoons of dieren. Licht luchtstromen leiden figuur in de beweging. Deze cijfers zijn zeer leuke vakantie gasten.

Hall decoratie ballen zonder helium: gewoon over

Aankleding van de hal van de ballen - de standaard vorm van het verfraaien van de kamer. Het is echter mogelijk ongebruikelijk en origineel te maken. Hiervoor passen, zelfs eenvoudige ballen zonder helium vulling. Van de gebruikelijke ballen kunt u een grote verscheidenheid van vormen te maken.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het eerste cijfer kan blijken niet erg leuke ervaring zonder decoratie. Echter, hoe meer je oefent - hoe beter het resultaat.

Cijfers van de ballen kunt u wanden, plafonds, of de scène te versieren, indien beschikbaar. Ballen ziet er prachtig uit, zowel in kleine als in grote hoeveelheden. Zo is het mogelijk om de kogels te binden in een bos van 10 stuks en hechten aan het plafond.

Verschillende vormen van de kogels zal u helpen een leuke en vrolijke sfeer te creërenVerschillende vormen van de kogels zal u helpen een leuke en vrolijke sfeer te creëren

Soorten vormen van ballonnen:


 • bloemen;
 • sterren;
 • kleine dieren;
 • wolken;
 • Slingers.

Bij het kopen van ballen is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit ervan. Ze hebben vrij dichte niet te barsten en het totale ontwerp niet te storen te zijn. Ook voor het gemak van de decoratie moet worden gekozen met ballen linkolunami.

Aankleding van de zaal zonder ballen: Papieren bloemen

Bloemen van gegolfd papier zal een grote decoratie voor elke gelegenheid, of het nu een bruiloft of verjaardag van een kind. Er dient echter te worden begrepen dat voor de zelf-productie moet je veel tijd te besteden aan een vrij grote hoeveelheid papier en veel moeite te kopen. Bloemen moet zorgvuldig worden gedaan om te voorkomen dat het papier scheurt.

Gemiddeld voor de vervaardiging van een enkele bloem neemt een kwart van een uur. Het is belangrijk om de hoeveelheid geproduceerde bloemen vooraf berekenen.

Deze bloemen kunnen tapijt, balustrades, hekken, de ruimte onder het plafond te versieren. Bloemen kunnen individueel worden gemonteerd en kan worden gemaakt van hen een krans. hoe helderder, hoe beter - kleurencombinaties kunnen zeer divers zijn.

Papieren bloemen - het is de mogelijkheid om snel en origineel een kamer te versierenPapieren bloemen - het is de mogelijkheid om snel en origineel een kamer te versieren


Hoe maak je een bloem te maken:

 • Een papierrol in drie delen verdeeld.
 • Gevouwen vellen aan elkaar.
 • Verberg een accordeon.
 • Wijs een schroefdraad in het midden van de zone.
 • Ronden de uiteinden van de stroken.
 • Reveal een accordeon en verspreid drie lagen papier.

Zoals bloemen kunnen worden vervaardigd uit een dun papier. Maar omdat het beter is om pom-poms maken. Maar de gegolfd papier is dichter en bloemen van te maken is een mooi en stijlvol. Voor meer effect, kunnen ze worden aangevuld met een doek.

Creatief decoratie hal ballen (video)

Versier de ruimte voor de vakantie is mogelijk op vele manieren. Met self-voorbereiding van de productie van decoratieve elementen zal moeten heel veel tijd te betalen. Maar het resultaat is de moeite waard. Voordat decoreren belangrijk om te beslissen met de stijl waarin de kamer zal worden ingericht. Welke onderwerpen te gebruiken, moet u om te beslissen over hun eigen land. U kunt de pom-poms gemaakt van papier te gebruiken. Ballonnen met helium of zonder hem. Het is niet nodig om de ballen en papieren bloemen te mengen. Het is beter om één ding te kiezen en maken het tot een stijlvolle en heldere feestelijke lied.

Voorbeelden van het ontwerp van de hal kogels (foto in het inwendige)

8-1 009-017 035Kakukrasitkomnatu-650x909 12--30 ------------- 41d11bd05add4b5aaf260b3cac7a614154 261 297 823 2649e6c6adea887f9eb51803dcfdda16 3601933x11381366967708

Leave a Comment

Your email address will not be published.

8 + 2 =