De combinatie keuken, eetkamer en living: 5 ontwerp geheimen – nwhistorycourse.org

The BlogWoonkamer en keuken met succes kan worden gecombineerd in een enkele ruimte, de belangrijkste ding - om zich te houden aan een bepaalde stijlWoonkamer en keuken met succes kan worden gecombineerd in een enkele ruimte, het belangrijkste ding - vasthouden aan een bepaalde stijl van modern design biedt een breed veld voor de realisatie van ontwerper fantasieën en oplossingen. Vandaag de dag, een populaire trend in het ontwerp is de integratie van verschillende zones, die functioneel en praktisch is om de kamer te gebruiken maakt. Keuken eet-en woonkamer met succes kan worden gecombineerd in één ruimte. Het is belangrijk om het interieur te ontwerpen in dezelfde stijl, zodat er geen een eclectische effect te creëren.


De combinatie van ruimte: voor- en nadelen

Vandaag de dag, een van de meest populaire vormen van de herontwikkeling is naar de keuken, eet-en woonkamer te combineren. De eigenaren van appartementen en huizen op zoek naar de ruimte uit te breiden, maken het de meest praktische en handig.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het hele proces van de herontwikkeling een lange periode van tijd kan duren. Ook wordt ervan uitgegaan aanzienlijke financiële kosten.

Om niet te betreuren over de reparatie in het midden van hem noch na hem, moeten de eigenaren van het pand bekend met de voor- en nadelen van de gecombineerde keuken-salon-kamer.

Voordelen van gecombineerde ruimte:

 • Gelegenheid om de ruimte, wat vooral belangrijk is voor eigenaren van kleine woongebieden te maximaliseren. Een groot deel van de kamer opent grote mogelijkheden voor ontwerpers en het vertalen van hun ideeën met de eigenaren afgesproken.
 • Een groot gebied suggereert de aanwezigheid van meerdere vensters, waardoor de verlichting, de perceptie ervan en mooie verschijning beïnvloedt.
 • De gecombineerde ruimte kan de eigenaar gaan over hun bedrijf en op hetzelfde moment te communiceren met de rest van de familie.
 • Dit ontwerp vereenvoudigt het leven van moeders met jonge kinderen.
 • Gemak van het organiseren van evenementen en feesten.

Het combineren van de keuken en de woonkamer is een goede optie voor kleine appartementen, echter, en nadelen van dergelijke oplossingen zijn ook beschikbaarHet combineren van de keuken en de woonkamer is een goede optie voor kleine appartementen, echter, en nadelen van dergelijke oplossingen zijn ook beschikbaar


Expanded ruimte biedt vele voordelen, die de beslissing om wijzigingen aan te brengen beïnvloeden. Kan echter negatieve factoren de beslissing te beïnvloeden.

Nadelen van gecombineerde ruimte:

 • De geur van het koken zal sijpelen in alle gebieden van de gecombineerde ruimte, ondanks de motorkap en het ventileren ruimte.
 • Werkzaamheden art, geluid van een blender, kan een wasmachine en andere apparaten storen rust of druk huishoudens.
 • Gecombineerde eetkamer en keuken van de effecten van verontreiniging op het terrein, zodat de schoonmaak zal elke dag of zelfs meerdere keren per dag worden gedaan.

Bij het bepalen van de herontwikkeling is belangrijk om alle voors tegens af te wegen op de bereidheid om te lijden omwille van de belangrijke voordelen van de nadelen te bepalen.De gecombineerde keuken-woonkamer-eetkamer: Planning

Dispositie van de ruimte is afhankelijk van de omvang en de kenmerken van de gefuseerde gebied.

Bij het aansluiten van de ruimte en de opstelling zijn ontwerpers geadviseerd om zich te houden aan een enkele stijl. Het is heel moeilijk om te doen op uw eigen zonder een professional op dit gebied.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de elite van plan in een appartement of een huis met een groot gebied is anders dan de kleinere gebied. Daarom is de studie van het ontwerp-technieken is het belangrijk om aandacht te besteden aan de afmetingen van de ruimte, waarop ze worden toegepast.

Om de juiste plan moet rekening houden met, in de eerste plaats, de grootte van de kamer te selecterenOm de juiste plan moet rekening houden met, in de eerste plaats, de grootte van de kamer te selecteren

Soorten planning voor de verschillende soorten kamers:

 • Ruime kamer. Het kan worden ingericht in een eiland of schiereiland stijl. Meubels kunnen door de letter R worden ingesteld, kunt u ook gebruik maken van een hoek keuken.
 • Studio. Kunnen worden uitgegeven in de vorm van de letter G. Een goede aanvulling om het helder en ongewone bar zal zijn.

Voor het gemak van de lay-out meubilair kan worden opgesteld in een rij, die plaats zal sparen voor een bewoonbare oppervlakte.

Design-keuken-salon-kamer in het huis: foto en aanbevelingen

Wanneer u een keuken-salon-kamer in het huis maken is het belangrijk om de planning ruimte uit te voeren.

Bij het combineren van de keuken, eetkamer en de woonkamer in het huis is het belangrijk om te onthouden dat het gebied duidelijk moet worden gezoneerd. Ondanks het feit dat de keuken is open, het is bedoeld voor het koken, eetkamer - voor het gebruik van voedsel en de receptie - om te ontspannen, werken, misschien wel de feestdagen en partijen.

Elke zone moet worden gegeven de nodige aandacht, maar het moet ervoor zorgen dat de ruimte keek biologisch.


Het combineren van de keuken en de woonkamer, moet eraan worden herinnerd dat de ruimte duidelijk moet worden onderverdeeld in de juiste gebiedenHet combineren van de keuken en de woonkamer, moet eraan worden herinnerd dat de ruimte duidelijk moet worden onderverdeeld in de juiste gebieden

Geheimen van een goede planning

 • Opstelling van meubels moeten worden gestart vanuit de keuken. Als de verdeling van meubilair is belangrijk om de regel van de "driehoek" te volgen. Spoelbak, koelkast en fornuis moet er voor het gemak en het comfort van het werkgebied.
 • keuken kan in de vorm van de letters P en G. Het kan ook lineair en parallel.
 • De eetkamer kan worden uitgevoerd volgens het schema letters T, als de kamer is klein genoeg.
 • Een groot gebied vereist elke gemakkelijke lay-out voor de woonkamer, keuken met eethoek.

Alvorens over te gaan tot het ontwerp en de planning van de kamer, moet u een schets of ontwerp project van de toekomstige gebouwen te maken.

Bij het ontwerpen van een keuken ontwerp van de zogenaamde Bij het ontwerpen van een keuken ontwerp van de zogenaamde "driehoek" regel moet volgen

Design-keuken-salon-kamer in het appartement: de aard van de zonering

Methoden voor de zonering van de ruimte in het appartement afhankelijk van het type en de oppervlakte van het terrein. Om accenten correct te plaatsen, zijn ontwerpers met behulp van professionele technieken.


Ondergebracht op basis van zonering verdeeld in visuele en fysieke. Het eerste wordt uitgevoerd door middel van licht en kleur effecten, de tweede - met de hulp van meubilair en architectonische technieken.

Met het oog op een zo efficiënt bestemmingsplan te vervullen, is het beter om de hulp van een professionele ontwerper zoeken.

Keuken kan verder geïsoleerd worden met behulp van schijnwerpersKeuken kan verder geïsoleerd worden met behulp van schijnwerpers

Werkwijzen zonering:

 • Keuken verlichting spotlights, kan de eetkamer worden verlicht door een kroonluchter en schorsingen boven de eettafel, kan de woonkamer worden verlicht met kroonluchters slop met schansen, staande lamp en tafellamp.
 • Het gebruik van kleur om bepaalde gebieden te markeren. Zo kan bijvoorbeeld een eetzaal worden geïdentificeerd meer lichte en elegante kleur, voert u de resterende zones in meer ingetogen kleuren. Bij het maken van de keuken is belangrijk om rekening te houden met de hoge luchtvochtigheid.
 • Zonering via vloerafwerking. De keuken kan worden afgewerkt met tegels, een eetkamer en woonkamer - parket.

Succesvolle bestemmingsplan kan worden gedaan met het decor. In het geval kan gaan planten, schilderijen, sculpturen, spiegels. Zoning pand met een groot gebied kan worden uitgevoerd met behulp van de decoratieve schermen.

Keuken-eetkamer-woonkamer (video)

Het maken van de keuken-eetkamer-woonkamer samen in één kamer - een arbeidsintensieve activiteit die voldoende tijd en materiaalkosten vereist. Voor de uitvoering van de herontwikkeling kunnen speciale documenten die het mogelijk maken voor reparaties nodig. Een belangrijke stap in het ontwerp van de gedeelde ruimte is het bestemmingsplan. Het moet harmonieus, onopvallend, maar het is duidelijk gemaakt in dezelfde stijl zijn. Moderne ontwerpers staan ​​klaar om een ​​heleboel kant en klare ideeën te bieden aan de keuken-eetkamer-woonkamer in elk huis een origineel en uniek te maken.

Design-keuken-eetkamer-woonkamer (foto)

4-Dizajn-kuhni-sovmeshhennoj-s-gostinoj-foto-min67-srediz-stil681316.683679.936976.3971360946original95079863839900644b-IMG85ac51fda9f0

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 13 = 20

Adblock
detector