The BlogVoor stijl wordt gekenmerkt door de bloemenmotieven van de JugendstilArt Nouveau wordt gekenmerkt door bloemen motivovFrantsiya is de basis van de geboorte van een interessante en elegante stijl als de moderne. Het belangrijkste kenmerk - de aanwezigheid van gladde lijnen, een aantal gebogen patronen en beelden, en bloemmotieven.


Seating Nouveau: bijzondere stijl

Na de doorbraak in de technologische vooruitgang, de meeste stedelijke bewoners wilde natuurlijke motieven, ontspanning en rust die je kunt vinden, het creëren van een gezellige hoek in de woonkamer.

Brown wordt op grote schaal gebruikt in het ontwerp van de woonkamer in moderne stijlBrown wordt op grote schaal gebruikt in het ontwerp van de woonkamer in moderne stijl

De belangrijkste kenmerken van de in deze stijl materialen zijn:

 • Afschaffing van grote voorwerpen van meubelen;
 • Vaak gebruikt steen, klei, glas, hout;
 • Naast natuurlijke materialen, het gebruik van halfedelstenen mogen in kleine hoeveelheden;
 • Het kleurenschema en varieert van licht beige tot donkerbruin.

Ook experts raden niet te houden aan de strikte regels van de plaatsing van het meubilair, en ligt het als een diagonaal en maak interessante composities. Deuren en ramen vaak overgedragen aan de boog, en eventueel afgerond rechthoekige doos, vervolgens diverse gordijnen of jaloezieën met gordijnen. Zij vullen de algemene toon van de kamer en benadrukken het design.


Vaak voor decoratieve wanden van donker hout kleur worden toegepast, zij wat contrast te creëren en harmonieus met de pastel palet van de kamer.

Het plafond van de Art Nouveau is het beste om het gips wit of kleur te dekken, is het niet de kamer rommel en voeg harmonie. Geslacht kunnen worden gescheiden met behulp van een verscheidenheid aan moderne materialen - vloeren, leggen interessante manier, marmer - het nadeel is het glad oppervlak en hoge kosten. Het mag ook nashivochny materiaal wordt aangebracht schilderen gebruiken.

Dekking wordt gegeven niet minder aandacht dan andere elementen van de stijl - het is verdeeld in functionele, die nodig zijn voor de toepassing van directe en decoratieve - voornamelijk gebruikt om de afzonderlijke elementen te verlichten en leidt tot een interessant effect. Voor beide doeleinden passen in een verscheidenheid van hanglampen, spot lampen. Experts raden het gebruik bij het kiezen van verlichting zijn bepaalde regels - ze moeten worden afgerond, zonder scherpe lijnen en overgangen hebben frosted diffusers. Toestemming toevoeging glanzend en gesmede onderdelen.

Glas kan gemakkelijk worden gebruikt om bepaalde elementen van de Art Nouveau te benadrukken - het wordt gebruikt voor tafels, wanden, deuren en aanvulling van hun fotolijsten. Textiel voegt comfort en warmte naar de woonkamer, dus het is beter om te gebruiken als decoratieve elementen - kussens, gordijnen gebogen en rechthoekige vormen, bekleding van het meubilair.Meubilair voor de woonkamer Art Nouveau: Kenmerken

De woonkamer, die is ingericht, moet een modern design hebben, en voldoen aan de eisen van de tijd.

In de moderne woonkamer smeedstukken zijn vaak te vinden in de Art Nouveau-stijlIn de moderne woonkamer smeedstukken zijn vaak te vinden in de Art Nouveau-stijl

Moderne stijl modernistische highlights:

 • thread;
 • smeden;
 • Het gebruik van edelstenen en metalen.

Donkere en lichte kleuren van hout worden gebruikt om een ​​fel contrast met de pastel muren te creëren, en worden gebruikt voor hoofdeinden, railing en vloeren. Kan gebruikt worden voor het leven gedurfde combinatie van hout met een metalen smeden of leer. Meubels met soortgelijke stilistische beslissing ten goede zal komen om op te vallen in de kamer, en te benadrukken de algehele sfeer van de kamer.

Leidingen moeten ofwel streng, doch zonder scherpe hoeken of de aanwezigheid van een soepele overgang. Het kleurenschema is ook divers, maar het is beter om rekening te houden met herhaling, en intelligent te combineren met elkaar.

Vóór de aankoop van meubilair, moet u de grootte en de aanwezigheid van niet-standaard faciliteiten, is het beter om de diensten te gebruiken van de individuele bestelling. Wanneer er rekening wordt gehouden met de wensen van de eigenaar en de aanwezigheid van decoratieve elementen en meubilair aan de gewenste parameters te passen.

Het is verplicht om een ​​bewijs van de kwaliteit van het product, omdat zelfs een lichte afwijking van de norm bij de productie van meubels, kan gezondheidsproblemen niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen veroorzaken. Er moet zorgvuldig de hoeken, verbindingen en aansluitingen in de meubelindustrie, de correcte werking van alle bevestigings- en openingsmechanismen. Het is ook belangrijk om te weten over de vervanging van sommige items beschadigd is, om te voorkomen dat re-buy meubilair.

Woonkamer interieur in moderne stijl

Om de stijl van de Art Nouveau in de kamer te markeren, gebruikt u een van de drie principes die de diepte van onderdompeling karakteriseren in het ontwerp.


Ze zijn:

 1. Radical - wanneer gebruikt ontwerper moet volledig voldoen aan alle regels van de opstelling van meubilair, servies en accessoires. Deze methode moet een volledige kopie van de voorgestelde stijl zijn.
 2. Schaal en decoratieve - als je het gebruikt in de kamer moet worden gedomineerd door een aantal fundamentele elementen die het interieur karakteriseren. Ze voegen een vleugje elegantie naar de kamer en soepel van de ene richting naar de andere.
 3. Surface - het zet een focus, dat is het hoogtepunt van de kamer.

Een van de belangrijkste modernistische stijl accessoires zijn vloer vazen ​​in de woonkamerEen van de belangrijkste modernistische stijl accessoires zijn vloer vazen ​​in de woonkamer

Het hoogtepunt van elke stijl zijn de accessoires. Art Nouveau - een grote vloer vazen ​​of dure klein formaat, geschilderd een verscheidenheid aan gerechten, de samenstelling van een verscheidenheid van glas in lood, in harmonie met de algemene kleurenschema. Aanvullen en accentueren het elegante design van interessante beelden, reproducties van beroemde schilderijen, sieraden, aangevuld met edelstenen en edele metalen, exclusieve kalenders.

Experts raden dat, wanneer u een ontwerp maak, is het beter om te overleggen met een ervaren en goed geïnformeerde mensen om blunders te voorkomen en niet om geld uit te geven voor niets.

Art Nouveau is complex, met de aanwezigheid van bepaalde kenmerken en subtiliteiten, dus is het noodzakelijk om na te denken op voorhand de grootte, het ontwerp meubels en accessoires, het kleurenschema.


Italië: zitplaatsen en een modernistische stijl regels

Liefhebbers van luxe, elegantie en harmonieuze samenhang met hun moderne design, zal de ware de kenmerken van de Italiaanse Art Nouveau waarderen.

Wonen in een moderne stijl met een Italiaans accent - is een luxe en eenvoudWonen in een moderne stijl met een Italiaans accent - is een luxe en eenvoud

Italië presenteert zijn concept van de moderniteit en het creëren van een regel:

 • Hier wordt gedomineerd door modulaire of meubels;
 • Soms liet een notitie van high-tech stijl, die plaatsvindt voornamelijk in de keuken;
 • Ladekasten worden versierd met gouddraad of dure;
 • Meubilair noodzaak om een ​​die een grootschalige houtpulp bestel, wordt beschouwd als de beste kleur wengé en verschillende vloeiende lijnen zijn;
 • De keuken in de Italiaanse Art Nouveau heeft extra ruimte - hoogglans met de aanwezigheid van glasscherven.

Wanneer u een woonkamer met een Italiaans accent te creëren, zijn de eigenaren bereid door een eenvoudige, maar tegelijkertijd goed begroot ruimte, die wordt gedomineerd door luxe, vloeiende lijnen en een hoge kosten.

Voor meubels gebruikt hoogwaardige materialen - leer, glas, metaal, eco-vriendelijke plastic.

Het kleurenschema van de Italiaanse modernistische stijl is vergelijkbaar met de Franse stijl: gedomineerd door beige, pastel, bruine en zwarte tinten. Correct-gecombineerd kleuren te laten krijgen een resultaat is ruime en lichte kamer, met speciale donkere werkgebieden.

Moderne woonkamer in een moderne stijl (video)

Als u de diensten van een professioneel gebruik, is het mogelijk om het ideaal van een modern interieur te bereiken en krijgen een resultaat comfort, gemak en comfort, waardoor elke dag een vakantie.

woonkamer ontwerp in Art Nouveau-stijl (interieur foto)

gostinayamodernremontkvartiti008-b image-205.694 image-205.688 image-205.682 image-205670 image-205.667 image-205658 image-205.646 image-205.640 image-205.634

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 2