De bouw van de ruimte onder de trap: 5 ideeën – nwhistorycourse.org

The BlogDe ruimte onder de trap kunnen regelen voor alle behoeftenDe ruimte onder de trap kunnen regelen voor eventuele behoeften tijdens de planningsfase of twee verdiepingen tellende huis maisonnette, moet je nagaan hoe de ontstane ruimte onder de trap te regelen. Advance doordachte ontwerp van dit gebied is alleen nodig indien vereist samenvatting communicatie geïnstalleerd die wordt uitgevoerd in het stadium van het ontwerpen van het huis.


Hoe kan ik correct uit te voeren ruimte apparaat onder de trap

De bouw van de beschikbare ruimte onder de trap moeten goed worden doordacht.

Kenmerken van de inrichting van de ruimte onder de trap hangt af van vele factoren, met name zoals:

 • Plaatsen ladderopstelling;
 • afmetingen;
 • De mogelijkheid van communicatie;
 • Algemeen interieur.

Er zijn verschillende ideeën over inrichting van de ruimte onder de trap naar de tweede verdieping. U kunt de keuken regelen om boekenplanken te brengen in uw slapen of werkplek, berging, hal of badkamer te organiseren. Pretty interessante optie is een kleedkamer, want op deze manier, zal het heel logisch om de ontstane ruimte te gebruiken en om het zo rationeel te maken. Kies het beste past bij de bevoegde organisatie vrije ruimte kan worden gebaseerd op de kenmerken van de ladder constructie zelf.

Om te maximaliseren vullen de ruimte onder de trap meubilair moet worden gekozen modellen van verschillende afmetingenOm te maximaliseren vullen de ruimte onder de trap meubilair moet worden gekozen modellen van verschillende afmetingen


In het bijzonder kan het zodanig zijn dat:

 • Direct odnomarshevaya trap;
 • Ladders met een aantal marsen;
 • Roterende gebogen trap;
 • Helixstructuur.

De meest voorkomende type worden beschouwd odnomarshevye directe bouw, omdat ze zijn eenvoudig te installeren en kan in elke ruimte worden geïnstalleerd. Vaak zijn deze structuren de buurt van de muur, en er is genoeg ruimte om een ​​volledig een optie op te bouwen. De eenvoudigste oplossing is om de bank te bedden en complexer, maar functioneel - monteren planken, opslagsysteem of inbouwkast. Direct trap maakt het mogelijk om een ​​kleine kamer of kantoor uit te rusten.

Trap met verschillende marsen, met het kenmerk, dat de breedte van de opening groot genoeg is, zodat het mogelijk is om een ​​ruimte volledig te organiseren voor enig doel. vrije ruimte groot is, dus het is heel goed mogelijk, zelfs de locatie van de badkamer.

Gebogen ontwerp nemen een klein genoeg ruimte en hebben een gladde bochten. Om ruimte te besparen, kunnen dergelijke verdere ladder worden uitgerust zabezhnymi stappen. Opening onder de trappen competent organiseren en te gebruiken het bruikbare gebied voor het aanbrengen van kamers voor verschillende doeleinden, met name, zoals een kast, badkamer, hal, stookruimte en vele andere functionele gebieden.Schroef het ontwerp van de meest compacte met alle bestaande, zodat ze kunnen zelfs in het midden van de kamer worden geplaatst. Gebruik van de vrije ruimte kan worden ingericht om kasten of rekken te monteren. Het ontwerp van de kasten zal de ladder betrouwbaarder te maken en zal dienen als een extra ondersteuning.

Bepaal de grootte van de opening onder de trap naar de tweede verdieping

Voordat u de vrije ruimte onder de trap met zijn handen uit te rusten, moet u de grootte van de opening te bepalen. Er moet eerst alle vereiste berekeningen uit te voeren en het ontwerp van de trap, die het meest geschikt is onder de bestaande inwendige bepalen.

Venstergrootte kast afhankelijk van de hoek waaronder het gestel is bevestigdVenstergrootte kast afhankelijk van de hoek waaronder het gestel is bevestigd

Ook in de berekeningen moet rekening worden gehouden met factoren zoals:

 • Het aantal trappen;
 • De lengte van de ladder;
 • De breedte van de trap.

Op basis van de verkregen waarde, en uit te rusten meest geschikt voor zichzelf interessante manier ruimte. Het is echter niet iedere eigenaar van een woonhuis heeft de mogelijkheid om te installeren op alle beschikbare ruimte in de gewenste ontwerp, omdat het gebied is niet groot genoeg. Dat is de reden waarom, moeten we vaak veranderen het ontwerp van de trap of doen andere hellingshoek om zoveel mogelijk ruimte te maken als mogelijk.

Wat stelt u de meubels onder de trap

Als het huis niet voldoende ruimte hebben, velen bereid om een ​​deel van het merk te gebruiken. Dat is de reden waarom veel mensen de voorkeur aan de ontstane ruimte te gebruiken onder de trap naar de tweede verdieping.

Als de ruimte het toelaat, kan het zelfs een complete badkamer, in het bijzonder onder de trap kan zijn:


 • keuken;
 • garderobe;
 • Bath;
 • pantry;
 • Cubby.

De oorspronkelijke oplossing is met een wand van de trap, die TV kan worden geplaatst, en een verscheidenheid van onderwerpen installerenDe oorspronkelijke oplossing is met een wand van de trap, die TV kan worden geplaatst, en een verscheidenheid van onderwerpen installeren

In de regeneratie van dit gebied moeten correct halen de apparatuur en meubels. Elke kamer moet worden gekozen zijn eigen meubels. In het bijzonder, kunt u een kleine ruimte te maken, waar de kinderen spelen, maar in dit geval moet je om goed te overwegen de open ruimte ontwerpen en implementeren van voldoende ventilatie. Badkamer, keuken en badkamer moet enkele sommering communicatie, wat niet altijd handig om te doen.

Daarnaast is het mogelijk om full-time banen te rusten, echter van oordeel dat de installatie van de deur en op intelligente wijze te overwegen verlichting, omdat dit gebied is het gebrek aan natuurlijk licht. Je kunt ook een bank of bed, en dus tot een volledige slaper uit te rusten.

Belangrijk! Het is verboden om zich te organiseren onder de trap open haard, alsmede een gasfornuis vast te stellen, omdat dit kan erg gevaarlijk zijn en brand veroorzaken.

Functionele kast onder de trap naar de tweede verdieping

In alle huizen, met meer dan twee verdiepingen, zorg ervoor dat er een trap, en daaronder een vrije ruimte, die kan worden uitgerust met de meest efficiënte en origineel. Daarnaast kan de multi-level appartementen ook erg handig zijn om deze ruimte te gebruiken. In het bijzonder is het mogelijk om een ​​comfortabele en functionele kast, waar u een heleboel dingen kan zetten uit te rusten.


Bergruimte onder de trap kan veel ruimte te besparen in een appartement of een huisBergruimte onder de trap kan veel ruimte te besparen in een appartement of een huis

Velen maken de kast in de gang, is echter niet altijd handig. Het houden van dingen onder de trap wordt beschouwd als de beste optie, omdat het volledig iets kan worden overgelaten zonder de minste angst. Bij regeling pantry zeker moeten nadenken over en maak de ventilatie, maar ook zorgen voor de verlichting. Daarnaast is de noodzaak om stevig aan de stichting, evenals kiezen afwerkingsmaterialen.

Pantry kunnen zijn:

 • te openen;
 • gesloten;
 • Gedeeltelijk gesloten.

U kunt de pantry volledig open te maken, aangezien het erg handig om naar dingen, maar in dit geval is het noodzakelijk om speciale rekken en dozen te maken. Je kunt ook de afgewerkte rek aan de kamer was de meest functionele en vrije ruimte efficiënt kan worden gebruikt. Zo kunt u een klein, maar zeer comfortabel kast te krijgen.

Wij rusten de ruimte onder de trap: Ideeën

Ongeacht of het nu privé of MKD huis, kan een woning meerdere verdiepingen hebben. In staat zijn om gemakkelijk te verplaatsen tussen de verdiepingen, moet je een ladder te maken. De verkregen ruimte kan zeer gemakkelijk te regelen. Om trap heel sterk en duurzaam was, is het noodzakelijk om het kanaal te gebruiken, en is een sterke bekisting. Er zijn een aantal interessante bouwprojecten, het hangt allemaal af van wat voor soort ladder is gebruikt.

Onder de trap is het mogelijk de wand kast te plaatsen, te verbergen achter schuifdeurenOnder de trap is het mogelijk de wand kast te plaatsen, te verbergen achter schuifdeuren

Met name kan worden geregeld:

 • TV;
 • Kunstmatige waterval;
 • aquarium;
 • Obuvnitsa.

Pretty interessante optie is en een eigen kleine drukpers. Echter, de regeneratie van de ruimte die je nodig hebt om zorg te dragen voor de volledige uitvoering van de kwaliteit, alsof ze voortdurend schaduwen van voorwerpen vallen in de gemeenschappelijke ruimte van de kamer, het is een slecht voorteken.

Ontwerp ontwerp van deze zone kan worden in een verscheidenheid van programma's, gevolgd door visualiseren, met name in arhikad waar iedereen ten volle kan realiseren van de meest interessante projecten.

Keuken onder de trap: ontwerpkenmerken

Keuken onder de trap kan zeer comfortabel en functioneel zijn, maar om de ruimte goed te rusten, is het noodzakelijk om rekening te houden met bepaalde nuances.

En op hetzelfde moment:

 • Bereid een basis;
 • Om afwerkingsmaterialen te kiezen;
 • Denk na over de verbetering van de communicatie.

Voor de start van alles wat de keuken onder de trap is het raadzaam om een ​​tekening te maken op papierVoor de start van alles wat de keuken onder de trap is het raadzaam om een ​​tekening te maken op papier

We hebben een zeer sterke frame, als het ontwerp heeft stabiel en betrouwbaar te zijn. Zorg ervoor dat u de steun te doen op de muur, en, indien nodig, een beetje stuwing hoogte om meer ruimte vrij.

De fundering moet sterk genoeg zijn en indien nodig verder kan worden opgewarmd tot koken in de keuken gaf veel positieve emoties. Door het overlappen van de plaat kan worden bevestigd aan het plafond en maken goede verlichting.

Om de kamer was meer comfortabel en gezellig, kunt u aan de muur hangen gordijnen. Daarnaast is de noodzaak om correct te halen het meubilair voor de keuken en zet de plaat, bij voorkeur elektrisch, koelkasten, en vele andere technieken. Het is belangrijk om na te denken en hoe de uitgang doen wat geuren uit de keuken niet in alle andere kamers niet doordringen.

Opties voor het gebruik van de ruimte onder de trap (video)

De bouw van de ruimte onder de trap is heel belangrijk en tijdrovend karwei, dat is moeilijk uit te voeren, maar als enige inspanning, het is heel goed mogelijk.

Details: wc onder de trap naar de tweede verdieping (foto voorbeelden)

4814492016-duplex-huis-design-1225.484-tualet-pod-lestnicey-foto20110609-100919-pic-3415112932873090544680753kelder-under-stairs-ideas0923075127751082247195567f029bd6F1335

Leave a Comment

Your email address will not be published.

51 − = 48

Adblock
detector