The BlogEr is een breed scala van muren om de gang, dus het is gemakkelijk om de optie die de stijl, kleur en de prijs past kiezenEr is een breed scala van muren om de gang, dus het is gemakkelijk om de optie die de stijl, kleur en prijs corridor past kiezen - dit is de plaats waar een persoon krijgt bij het betreden van het huis, respectievelijk, tot alle locaties van een positieve indruk die je nodig hebt om te zorgen voor de regeneratie van de gang. Maak het niet zo makkelijk, want je interieur, reparaties nodig, het vullen van de ruimte meubilair. Elke fase wordt zorgvuldig uitgevoerd uitgedacht om uiteindelijk een volledige mooie compositie te verkrijgen en in staat om de leden van het huishouden en gasten.


Het meubilair in de gang: de muur en het doel ervan

De wand in de hal - het is een integraal onderdeel van de kamer. Het wordt gebruikt om de top kleding en schoenen, alsmede accessoires plaatsing op te slaan. Dankzij de moderne meubelindustrie hebben de mogelijkheid om te kiezen uit een groot assortiment van de muur.

Ze kunnen worden onderscheiden door:

 • stijl;
 • decor;
 • materiaal;
 • waarde;
 • Functionaliteit.

Het belangrijkste doel van de muur in de hal is de opslag van kleding en huishoudelijke artikelenHet belangrijkste doel van de muur in de hal is de opslag van kleding en huishoudelijke artikelen

Met het oog op de meest comfortabele interieur corridor te creëren, moeten contact opnemen met de experts van design kunst, waarbij rekening kan worden gehouden met elke nuance, min en plus de ruimte om dit allemaal samen en geven een chique resultaat. De selectie en het ontwerp van de kamer en de meubels in het in de eerste plaats afhankelijk van de vorm van de gang, van de grootte en de begroting, die naar verwachting te besteden aan een upgrade van de kamer. Met een grote ruimte, kan de gang een poef, een aparte kast en obuvnitsey regelen of kopen kant en klare kit met een oprolbare. Vandaag vooral populair kasten, waarin de schuifdeur-systeem, of met andere woorden een coupe-achtige kasten.


Het voordeel van deze gangen is dat ze geen extra ruimte nodig voor het openen van de deur, wat vooral belangrijk is in kleine gangen.

Plussen hoek muren in de hal

Corner muur - is een origineel en comfortabel meubilair voor elke kamer. De regeneratie van het inwendige van de gang dergelijk onderwerp moeten aan bepaalde eisen.

eisen:

 1. Locatie gehoekt is uitgevoerd loodrecht op de hoofdwand. Deze producten zijn zeer ruim, hebben een voldoende grote diepte en compacte formaat dat wordt gewaardeerd in kleine gangen.
 2. Dat het product past perfect in het interieur, en een ergonomische staande plaatsen tussen de deuropeningen. Aldus een holistische preparaat.

Corner constructie worden beschouwd als effectiever dan lineair. Bij het ontwerpen van de muren van de toekomst moet rekening worden gehouden met het feit dat de interne rangschikking van de planken toe aan elk van de familieleden van hun aansluiting en geen extra en onnodige elementen te plaatsen.Door zijn compactheid, de hoekige wanden zijn zeer geschikt voor kleine gangenDoor zijn compactheid, de hoekige wanden zijn zeer geschikt voor kleine gangen

In het algemeen Hoekige wanden omvatten:

 • hanger;
 • Corner module als een kast, planken en dergelijke;
 • garderobe;
 • Schoenenkast;
 • etui;
 • kast;
 • spiegel;
 • Whatnot.

Het lijkt erop dat een standaard set van modules en hoe het zou kunnen verrassen? Maar samen creëren ze een origineel product dat niet alleen hun functionaliteit, maar ook chic externe gegevens zal bevallen.

Met behulp van moderne methoden van de decoratie van gevels van meubilair, kan van de gebruikelijke muren zijn om een ​​unieke en originele stuk van het meubilair te maken.

De wand in de gang

Catalogus van elke meubelfabriek opent een enorm bereik, maar het voordeel is altijd net voor de garderobe.

Hun voordeel is dat ze:

 • Ze kunnen worden ingebed;
 • ruim;
 • Esthetische uiterlijk.

De wand moet worden geplaatst dat het niet interfereert met het vrije verkeer van de corridorDe wand moet worden geplaatst dat het niet interfereert met het vrije verkeer van de corridor

Het zijn deze structuren zullen de beste optie voor alle gangen, zowel kleine als grote. Opgemerkt wordt dat het belangrijkste voordeel van dit ontwerp is een schuifsysteem dat de ingenomen ruimte aanzienlijk vermindert. Meubelfabrieken bieden een verscheidenheid aan schuifsystemen, binnenlandse en ingevoerde, met verschillende modellen en zelfs een manier van opening.


Naast de kleppen kan worden gebruikt in een heel andere doek. Bijvoorbeeld, sommige bieden MDF, spaanplaat anderen, en anderen kwalitatieve behandeld natuurlijk hout, zal die kosten kosten aanzienlijk duurder dan de vorige.

De flappen kunnen worden ontworpen rond de omtrek of slechts aan de uiteinden, afhankelijk van het gewicht en lengte. Too enorme canvas kort na de installatie in de afwezigheid van de framegrendel aan de rand, niet alleen zal verzakken, maar alles kan breken. Experts raden aan hoge en zware deuren te installeren, is het beter om te verdelen in de helft van de kast en maak daarin een combinatie van glijdende systemen en rolluiken of zelfs dozen.

Met betrekking tot de afwerking garderobe gevel, kunnen de opties een onbeperkt aantal, omdat dit een spiegel of deurblad met een spiegel plated, gehard glas in plaats van MDF sjerp gegraveerd met het glas in lood schilderij kan zijn. Heel vaak, kasten ingericht printen van foto's en nog veel meer. Installatie van de spiegel oppervlak op de kast deur maakt het mogelijk om de ruimte in de kamer visueel uit te breiden, zelfs als er voldoende ruimte is.

Kleine muur-dia's in de lobby: Design

Wall-dia's zijn een relatief lange tijd, maar hun populariteit niet is afgenomen, maar zelfs aanzienlijk toegenomen. Op dit moment wordt dit type stalen wand vaak geïnstalleerd in de gangen, als ze kunnen worden gebruikt om voldoende origineel interieur te creëren. Bovendien, ze zijn ruim en kan compact zijn, vooral als je ze kopen op bestelling.

Een van de voordelen van de muur-dia's is de mogelijkheid om de locatie van hun moduli veranderenEen van de voordelen van de muur-dia's is de mogelijkheid om de locatie van hun moduli veranderen


Slide - het geen integraal meubel, een reeks specifieke elementen, zoals: rekken, kast, tafels, planken en dergelijke.

Wall-slide heeft veel voordelen, dankzij welke veel mensen geven de voorkeur:

 1. Ze zijn mobiel. Zo is het altijd mogelijk om de heuvel op diverse punten te ontbinden en ze in verschillende hoeken van de kamer of hebben ze standaard lineaire muur te maken.
 2. Sierlijk uiterlijk hebben. Vanwege het feit dat het product van verschillende vormen kan zijn, secties worden geselecteerd op basis van uw voorkeur, is het mogelijk om een ​​creatieve meubel te creëren, de mogelijkheid om hun esthetische uitstraling te genieten voor vele jaren.
 3. Unlike slide integrale wall - is niet aangevuld preparaat kan worden verdund en nieuwe elementen, wijzigen en dozakazyvat originele modules, bijvoorbeeld van de nieuwe collecties. Zo, aangezien het product zal worden getransformeerd en zal niet saai en verveeld in de tijd.

Universaliteit - het is een deugd die kan worden genoemd een van de meest belangrijke. Wall-dia kan een leven wordt geplaatst in de hal, keuken, hal en zelfs de slaapkamer, indien nodig, met name als het mogelijk maakt de kwadratuur.

De wand in de hal (video)

Gebreken in de heuvels wordt niet gezien, en het vinden van hen kan alleen degene die dat niet doet, in principe, om een ​​dergelijke opstelling van het meubilair zijn. Gorky - een klassieke inrichting van leefruimte die als een geweldige locatie kan dienen een groot aantal dingen, objecten en zelfs geschenken, en als je het koopt op bestelling, zal het chique acquisitie worden in het huis, want er is de mogelijkheid om elke vierkante centimeter om hun eigen weg te maken.

Het ontwerp van de muren in de gang: de catalogus (foto)

1bb95a946807113594c23d62c5a4242b 582efb9f257bf 796enl 1110 2113 0002370prihoie-kafy-kaliningradskogo-proizvodstva 3124 11303G1425210385733 92511a1ccf5937c18978b2cb5608e447 000009367616

Leave a Comment

Your email address will not be published.

62 + = 67