Dat zijn onder andere trappen tekeningen – nwhistorycourse.org

The Blogtrappen tekening is te vinden op het internet of doe het zelfTekening trappen is te vinden op het internet of doe het zelf natuurlijk de trap - het is een uitstekende gelegenheid om toegang te krijgen tot de verdiepingen boven de eerste gelegen, en bovendien een competente simulatie van dit ontwerp maakt een uitstekende doordachte interieur. Voordat u de structuur te monteren, is het noodzakelijk om een ​​ladder tekeningen maken, om fouten in de installatie en de aankoop van materialen te voorkomen.


Tekeningen van de trap naar de tweede verdieping met hun handen

Is het mogelijk om het uitvoeren van de productie van de trap het tekenen hun eigen handen? Het is, als het patroon alle noodzakelijke parameters zal laten zien.

Het is wenselijk om te tekenen in AutoCAD, elk knooppunt in DWG-formaat uit de SketchUp plugin, Googlepomozhet het vinden van een programma.

Er kan voorwaardelijke maximumwaarde van de parameter voor elk knooppunt te specificeren (bijvoorbeeld ontwerp Niwa, wanneer de grootte van 6x6 items). In eerste instantie is de afmetingen van de trap te bepalen naar de tweede verdieping, en met een aanzicht van de structuur.

Tekening kunt u de helling van de trap die leidt naar de tweede verdieping te berekenenTekening kunt u de helling van de trap die leidt naar de tweede verdieping te berekenen

Er zijn twee soorten trappen, die elk heeft zijn onderscheidende kenmerken:


 1. Maart. Een dergelijke trap, meestal tegen de muur van het huis en omgeving. Dergelijke ontwerpen betrouwbaar, sterk en duurzaam. Het is vermeldenswaard dat het model is heel eenvoudig en zeer geschikt voor een huis van twee verdiepingen. Deze ladder kan worden gedaan met de hand, maar alleen onderworpen aan de regels en normen van GOST.
 2. Spiraal. De trap van dit type moet worden geïnstalleerd door een professional, want het vereist niet alleen competent planning, maar ook nauwkeurige berekeningen voor elke parameter waarvoor u geen standaard data kunnen gebruiken. In een dergelijke structuur heeft zijn voordelen, en bestaan ​​in een compact ontwerp.

Het is niet te veel ruimte te nemen voor de locatie van de structuur, en het zal maken elk ontwerp oplossing is meer interessante en ongewone.

Figuren trappen op het plan

Figuur ladders moet aanwezig zijn op het vliegtuig naar huis, en in haar exacte grootte, maar afgebouwd. In elk bouw afkortingen, bijvoorbeeld Technonikol, kunt u niet alleen schilderijen te zien, maar het hele circuit, waarin alle parameters en originele business plan om een ​​ladder te bouwen bevat.

Je moet zo nauwkeurig als indeling van het huis kan van invloed te zijn: • breedte;
 • hoogte;
 • Diepte trappen.

Opgesteld, moet laten leiden door standaarden zoals GOST, niet alleen om de ladder correct weer te geven, maar ook om het te bouwen volgens de regels.

Op het plan gezien elke ladder element en de plaats waar het zou moeten zijnOp het plan gezien elke ladder element en de plaats waar het zou moeten zijn

Comfortabele ladder moet niet als een ladder, als de optimale hellingshoek wordt beschouwd 35-40 graden.

U moet de breedte van de stappen correct te overwegen. De ideale oplossing is een breedte van 30-35 cm te maken. Een minimale hoeveelheid wordt beschouwd als 25 centimeter. Niet minder belangrijk voor het gebied waarin de trap zal worden geïnstalleerd correct te identificeren.

De regeneratie circuit, moet je bepaalde tekens gebruiken, als een aanwijzing van specifieke waarden:

 1. De afbeelding moet de afstand tussen de vloeren op te nemen. Het is de letter worden aangeduid afstand. De noodzaak om de afstand tussen de eerste basis naar de tweede verdieping en een geschatte hoogte van elke stap, bijvoorbeeld 20 cm berekenen. Gemiddeld is de noodzaak tot 14,5 graden maken. Uiteraard moet het aantal een integer, respectievelijk, moet worden afgerond in een grote weg zijn. De grootte van elke fase moet hetzelfde zijn.
 2. De breedte van de trap niet minder dan 700 mm. De beste optie wordt beschouwd als 1 m is voor particuliere woningen, maar ook voor openbare gebouwen kan een mars leveren aan 1,5-2 m, afhankelijk van de kamer en het doel ervan.

In termen van elke trede platform moet worden weergegeven, zowel de eerste en tweede verdieping. Eenvoudig een tekening maken, voldoende vooraf de afmetingen van de gehele structuur bepalen, zoals eerder gezegd.

Trap naar het plan

Teken een regelmatige plan of een gedetailleerd plan van het pand is nodig om de exacte locatie van de faciliteit te laten zien in een gebouw of buiten. Potlood moeten allerlei details die zal worden vastgesteld in real-time in de bouw van een trap te laten zien.

Op het plan uiteengezet de afmetingen van alle elementen van de ladderOp het plan uiteengezet de afmetingen van alle elementen van de ladder


En het moet rekening worden gehouden met:

 1. Om de breedte van een trap te bepalen, moet u rekening houden met de oorspronkelijke ontwerp capaciteit. Om precies te zijn, om aandacht te besteden aan wat het gemiddelde aantal mensen op het elke dag zal bewegen.
 2. Bovendien is de breedte van de trap die invloed op wat ruimte toegewezen voor de bouw, maar ook rekening houden met de indeling van het gebouw.
 3. Experts raden het wonen in privé-woningen op een te brede trappen, omdat deze extra voorzorgsmaatregelen zou nodig hebben om volledig te beschermen van de bouw.
 4. Toch moet de trap in een woonhuis, omdat sterk en stabiel zijn zoals het is heel goed mogelijk dat het omhoog gaat het meubilair en bouwmaterialen naar de tweede verdieping en de zolder te herstellen.

In het algemeen is de aard van de ladder is afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van de eigenaren van het gebouw, omdat het het interieur en interieur stijl beïnvloedt. Naast veiligheid, moet de ladder vrij om mensen zonder obstakels en andere problemen overslaan. Als genoeg om de trappen waren vrij om twee mensen passeren, moet de breedte meer dan 1,2 m niet te maken.

incisie trappen

In het ontwerp van de trap naar een eigen huis met zijn eigen handen, is het noodzakelijk om een ​​snede te maken op haar voorwaarden, en, ongeacht waar het leidt, hetzij op de bovenkant van de kamer met kinderen of badkamer. Door de vorming van een gespleten regeling moet zo nauwkeurig mogelijk en bij voorkeur niet worden benaderd op het laatste moment.

De figuur van de sectie moet worden vermeld:


 • as;
 • wand;
 • Paul;
 • plafond;
 • trede-elementen;
 • De afmetingen van de structuur.

Alle afmetingen in de tekening worden weergegeven in millimeterAlle afmetingen in de tekening worden weergegeven in millimeter

laddersectie tekening moet stapsgewijs worden. Eerst wordt getrokken trap wenselijk in standaard breedtes.

dan:

 1. Zij merkt op pad lengte op de begane grond.
 2. Vervloek tegenovergestelde platform.
 3. Teken een horizontale projectie van de trap.
 4. Vanaf de vrije rand van de plaats van de breedte van het delict naar de wand.

Patroonvorming uitgevoerd niet van bovenaf maar vanaf de zijkant, welke een doorsnede.

Productie van trappen met hun handen: Tekeningen

Zelfs als het opstellen van de tekening, het ontwerp en de bouw zal worden uitgevoerd precies met zijn eigen handen gedragen, is het ten strengste verboden om de instructies, GOST normen en natuurlijk schenden, uitsluiten van het ontwerp elementen.

Het moet aanwezig zijn:

 • loopvlak;
 • risers;
 • Marsh;
 • speelplaats;
 • balusters;
 • Leuningen.

Tekening uitgevoerd op de computer, kunt u afdrukken op een printerTekening uitgevoerd op de computer, kunt u afdrukken op een printer

Leuningen worden ook ingevoerd in de tekening, met de precieze afmetingen van de breedte, hoogte en zelfs afmetingen lumen. Op elke trap, en, om precies te zijn, het type en de locatie, zijn er bepaalde richtlijnen en regels die moeten zich houden aan. Namelijk, in gebieden met grote concentraties van kinderen, leuning moet hoog zijn, en in het midden van hun lengte moeten extra leuningen gaan.

Als de kloof tussen de balusters te groot zijn, zijn ze gesloten up schermen om de veiligheid en de eliminatie van noodgevallen te verbeteren.

De gemiddelde hoogte van de reling is 0,9 m, maar het is beter om de 1,20 m te kiezen, in een volledig alle gebieden, en zelfs een prive-woning.

Disposition van de trap in het huis

Heel vaak de eigenaren van particuliere woningen zijn geïnteresseerd in een tijd als de bouw van de trap, en daarmee de tweede verdieping, maar ook wat u kunt doen zonder de hulp van een gekwalificeerde professional. Het antwoord is ondubbelzinnig - ja. Maar om zich te vestigen, één verlangen is niet genoeg, als de behoefte aan minimale basiskennis van de geometrie en het wenselijk is om het onderwijs ingenieur is. Daarnaast kunt u de moderne computertechnologie, dat is niet zo moeilijk te vinden te gebruiken.

Correcte berekening van de ladder parameters worden geleid:

 • De parameters van de ruimte;
 • De voorkeuren van de eigenaar van het pand;
 • SNIP normen.

Planning ladder, de breedte mag niet dit vrij doen om haar om een ​​paar mensen missenPlanning ladder, de breedte mag niet dit vrij doen om haar om een ​​paar mensen missen

Elk van deze criteria kan de keuze van de locatie van de trap, evenals de omvang ervan te beïnvloeden, montage en zelfs het uiterlijk, in het bijzonder, of het recht of verdraaid.

Kenmerkend voor originele ladder berekening met parameters zoals:

 • Lengte tussen de verdiepingen;
 • De totale oppervlakte van de kamer;
 • De locatie van dragende wanden en interieur;
 • De aanwezigheid en locatie van deur- en raamopeningen.

Aldus is het mogelijk om nauwkeurig de maximumgrootte van de trap, en de bouwplaats.

ontwerp modellering is erg belangrijk, want het is in dit stadium gekozen stijl van de kamer, het type balusters, afwerking materiaal en zelfs decor reling. Dit is vooral van belang voor degenen die de voorkeur geven aan uw huis uitsluitend esthetische en elegant interieur uit te rusten.

Samenstellen tekeningen trap (video)

Het allerbelangrijkste - het is niet een fout maakt in de berekeningen, en niet in strijd met de aanbevelingen van de experts. Alleen op deze manier in een huis of een openbaar gebouw zal van hoge kwaliteit ladder, veiligheid en de geschiktheid voor gebruik. Om een ​​dergelijke faciliteit te bouwen is niet gemakkelijk, maar het is mogelijk. Het product zal voor een lange tijd om hun uiterlijk en superieure prestaties te behagen.

Details: trap en tekening (foto voorbeelden)

1-11-21-3115f441cbf1ea18c7d8d25783677864a81103-110101a01lestnicastranica01-1298157-vms-121277810346082-VMS-4balus3b

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 86 = 93

Adblock
detector