The BlogHet belangrijkste doel van dakladders - voor de menselijke veiligheid te verzekeren, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan het dak van het gebouwHet belangrijkste doel van dakladders - voor de menselijke veiligheid te verzekeren, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan het dak zdaniyaSovremennye dakbedekking ladders kan worden gemaakt van hout, metaal, aluminium. De belangrijkste eisen van de gasten is de veiligheid van mensen op het dak. Met deze trap, kan een persoon die zich op het dak van de balans te houden en naar het gewenste gebied van het dak.


Metalen dakbedekking ladder: classificatie ladders voor het onderhoud van het dak

Het dak ladder is nodig om uplift veilig op het dak en meteen gaan op bepaalde werken uit te voeren.

Afhankelijk van het metaal en de bestemming, kunnen ladders voor het onderhoud van het dak worden onderverdeeld in:

 1. pristennaja;
 2. zolder;
 3. Gooide.

Van het type ladder is afhankelijk van de locatie: nabij de wand zich buiten het huis, zolder - binnenVan het type ladder is afhankelijk van de locatie: nabij de wand zich buiten het huis, zolder - binnen

Pristennaja ladder (L-455h1860) - verticaal, biedt een veilige klim naar het dak. Lagere trede mag niet groter zijn dan 1 meter van de grond, en de bovenste stang moet met de projectie van het dak. In principe multideck externe trap uit metaal of aluminium.


Zoldertrap zich in de woning en is noodzakelijk voor een veilige uitgang naar het dak. Op het dak kunt u naar de zolder. Op de zolder zijn luiken, waaraan u deze ladder kunt bevestigen. Ze kunnen worden opgevouwen of gedemonteerd. Zelden gebruikt ladder kan in de pantry worden, en zal niet moeilijk zijn om het te krijgen, indien nodig. Voor de vervaardiging van dergelijke ladders als hout en metaal.

Schuin trap gelegen op het dak en de toegang tot de nodige locaties geven - beschadigde vloeren, afval, schoorsteen, enz.

Schuin en de muur ladders Grand Line behoren tot de meest betrouwbare en veilige dakladders.

Ladders dakbevestiging: gecombineerde dakwerk ladder

Zoals reeds vermeld, het dak - de gevaarlijkste plek voor werk. Voor uw eigen veiligheid moet je een dak ladder, die een betrouwbare lift naar boven zal verstrekken. Ook trappen beschermt de dakbedekking. Als het dak is bedekt met golfplaten of leisteen, kan het worden beschadigd door erop loopt.Dakladder kunnen worden gecombineerd en gevormd door de wand en een hellend gedeelteDakladder kunnen worden gecombineerd en gevormd door de wand en een hellend gedeelte

Om naar een bepaald gedeelte van het dak, dakladders gebruikt het gecombineerde type. Deze omvatten de bijna-muur trap en hellend. Deze veelzijdige ladder kunt u klim naar het dak en ga dan verder op de helling van het dak, zonder angst om te vallen eraf.

Nu heel populair en gecombineerde trappen van een materiaal zoals aluminium. Voor de vervaardiging van hoogwaardig materiaal wordt genomen, stappen om het verkrijgen van betrouwbare, duurzame, maar ook gemakkelijk.

Coating aluminium ladders bestand tegen corrosie, zal het niet schillen in de tijd en heeft een goede uitstraling.

Dak ladder met hun handen: hoe je een goede ladder te maken aan het dak

Bij het werken met een dak, moet u een speciale ladder te klimmen naar de gewenste hoogte hebben, langs het dak met behulp van een ladder als een brug. Wanneer het platte dak zal passen en de gebruikelijke ladder, maar als de vorm van de schuine - je nodig hebt om een ​​dakbedekking ladder gebruiken. Geen werk met het dak kan niet worden bereikt zonder dit apparaat. Houten of aluminium ladder kunnen worden gekocht bij alle hardware winkel, maar het kan worden gedaan met de hand, met een beetje inspanning.

Om een ​​houten dak ladder te maken, moet u:

 1. droge plaat (16h2.5 mm doorsnede);
 2. vierkante stangen (40x40 mm doorsnede);
 3. schroeven 10 cm;
 4. nagels 10 cm;
 5. geweren platen of planken (breedte van 40-60 mm).

Trappen gemaakt van hout komen veel goedkoper dan aluminium, omdat houten blokken en planken toegankelijker dan aluminium profiel.

Houten dak ladder zal veel goedkoper dan metaal kostenHouten dak ladder zal veel goedkoper dan metaal kosten


Ga direct naar de vervaardiging van trappen:

 1. Eerst bepaalt de lengte van de toekomstige stappen. Vervolgens werd de droge lange planken gesneden in de basis van de trap, die aan de stap worden bevestigd.
 2. Van de bars dwarsbalken maken. stappen breedte onafhankelijk bepaald: de bar, die wordt standbeen moet breed genoeg zijn om te staan ​​een man kan gaan zitten.
 3. Bars-fase bevestigd aan de onderkant van de trap met lange nagels. Het is niet aan te raden in dit geval om ze te vervangen met schroeven.
 4. U hoeft niet te veel stappen te doen. Dit zal toevoegen aan het gewicht van de ladder.
 5. Eenmaal klaar de gebruikelijke ladder, moet je om het te hechten aan de haak. Met de hulp van een ladder zal vasthouden aan de nok.
 6. Hoe groter de lengte van de haak, hoe betrouwbaarder de trap.
 7. De schaats wordt gemaakt van dikker hout staven dan de paal, maar dezelfde breedte.
 8. Op de trap kunt u haken waardoor het handig om uw gereedschap op te hangen zal zijn nagel.

Draag een ladder elkaar noodzakelijk is - een persoon neemt de onderkant van de ladder, de tweede ondersteuning van de haak zit op de nok van het dak.

Dakladder metaal: voor- en nadelen

Roof ladder metaal - een belangrijk accessoire voor de particuliere huiseigenaar. Vroeg of laat zal moeten reparaties uit te voeren, installeer de antenne of kabel internet uit te voeren, te bladeren of sneeuw te verwijderen. In deze gevallen moeten we klimmen op het dak. Goede trap die leidt naar het dak moet betrouwbaar zijn. Het is zo'n ladder Borge postzegels kunnen worden gekocht bij de bouwmarkt.

Betrouwbaarheid en veelzijdigheid Borge dakbedekking ladders bevestigd tijd en tal van positieve recensiesBetrouwbaarheid en veelzijdigheid Borge dakbedekking ladders bevestigd tijd en tal van positieve recensies

Dakladders Borge heeft zo zijn voordelen:


 1. Lange levensduur. Als de installatie trap juist zijn, zal het u te dienen voor een lange tijd. Trap verzinkt waarbij het metaal zelf beschermt tegen roestvorming.
 2. Veelzijdigheid. Ladders van dit merkteken kan niet alleen worden toegepast voor gebruik met daken van metaal, maar ook vloerbedekkingen en andere dakbedekkingsmaterialen.
 3. Security. Het gebruik van dakladders Borge veel veiliger dan conventionele hout. Tijdens het werken op het dak, kunt u deze gebruiken zonder angst voor ongelukken.
 4. Beschikbaarheid. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, kan Borge ladder worden gekocht bij de bouwmarkt of op het internet.

Bij elke stap van de antislip elementen bevestigd tegen vallen van een hoogte.

Deze ladder heeft vrijwel geen nadelen. Van de minnen kan een groot gewicht en de hoge prijs van het product toe te wijzen.

Dakladders Metallprofil: beschrijving en kenmerken

Schuin ladder "Metal Profile" passen op alle soorten dakbedekkingen - metalen tegels, leisteen, zachte dak en gebruikt voor daken van verschillende vormen en complexiteit. Trappen voor daken omvatten direct ladder dakhelling, beugels voor bevestiging aan het dak ladder, de bevestigingselementen.

Dakbedekking Metallprofil trap al lang bewezen hebben genoeg aan de positieve kant en hebben veel voordelenDakbedekking Metallprofil trap al lang bewezen hebben genoeg aan de positieve kant en hebben veel voordelen

Pros dakladders "Metal Profile":

 1. Lange levensduur;
 2. Universeel bevestigingssysteem voor alle soorten dakbedekking;
 3. Naleving van GOST;
 4. Vriendelijke het monteren van de trap;
 5. Kwalitatief productiemateriaal;
 6. Het is mogelijk om de kleur van de trap te kiezen.

Alle elementen van de ladder zijn gecertificeerd en voldoen aan de veiligheidsnormen.

Als gekoppeld dakladder (video)

De kwaliteit van de installatie van het dak ladder afhankelijk van de veiligheid en de gezondheid van mensen. Daarom worden de installatie van ladders op het dak best overgelaten aan professionals in deze business.

Soorten dakladders (foto voorbeelden)

269osn 1291 1293 94ab2e50-8953-c256-4563-41855c35ce58 1826c09b57c556bb09e954c531640470 2011-03-11-165607 02042014state-32 54345345 142528489056531200 ddfd122ea5dde842654551bb9a55b334e47da0

Leave a Comment

Your email address will not be published.

12 − 6 =