Crazy Patchwork: den mest kaotiska lapptäcke – nwhistorycourse.org

The Bloglapptäcke teknik gör det möjligt att skapa olika delar av färdiga produkter tyger, påverkar dess originalitet och skönhetTeknik kan du skapa lapptäcke av olika tygstycken färdiga produkter, vilket påverkar dess originalitet och krasotoyKreyzi lapptäcke - de mest intressanta variant av lapptäcke, vilket innebär avsaknad av förfarande i skapandet av det färdiga tyget. Det vill säga, flikama används oregelbundet formade, och de är alla grunden skiljer sig från varandra både på typen av tyg och dess konsistens. Balanserade bara samma snitt och slips.


Patchwork: crazy-täcke för needlewomen

Quilt (aka Quiltning) - tekniken för framställning av kompositionerna enligt bitarna. Sömnad och stickning kallas ett lapptäcke. Det vill säga till sin natur är detta lapptäcke sy. Det finns ca 150 olika tekniker patchwork, som skiljer sig åt sinsemellan som de primära klaffarna former och mönster, som erhålls i slutändan.

Crazy quilt teknik kan användas för att sy helt olika produkter, allt från örngott för kuddar, ytbehandling tröjor, klänningar eller banala servetter.

Basis galna lapptäcke - är:

 • abstraktion;
 • brist på ordning;
 • använda några fläckar som kan sys ihop i princip;
 • inget mönster av regelbunden form.

Saken är den, gjord i stil med Crazy-täcke, alltid oförutsägbara, ser ljus och original, kompletterat med modeaccessoarerSaken är den, gjord i stil med Crazy-täcke, alltid oförutsägbara, ser ljus och original, kompletterat med modeaccessoarer

Förresten, kan grundaren av crazy-lapptäcke med rätta kallas Kristin Charsinoff. Denna stil används i skapandet av en aldrig tidigare skådad skönhet av målningarna som utsträckt på en konventionell duk med dekorativa träram. Men dess viktigaste "trick" var att kombinera olika typer av broderi - både västra och östra och även slaviska.


Naturligtvis att varje system för crazy-lapptäcke inte skapas. Creation börjar med en villkorad utkast. Men i de flesta fall kan göras utan det - på ytan helt enkelt ledade klaffar och urvalsmetod har redan beslutat hur de kommer att vara bunden.

Crazy-lapptäcke teknik: Master Class

Som konstiga och roliga ljud, men den viktigaste ideologi galna lapptäcke - allt du behöver göra snabbt och utan tvekan. Därför är denna typ av sömnad utförs tillräckligt snabbt. Naturligtvis en del av konstnärerna följa en viss ordning eller ordning, men att de bara vet.

Och i galen en så kallad maskerings lederna. För detta ändamål lederna med: 1. färgband;
 2. dekorativa tillbehör;
 3. lockigt sömmar (anka fötter, get, kedja, braid);
 4. fläta;
 5. pärlor.

Det viktigaste inslaget i teknik galna lapptäcke vara dekorativa sömmar för manuell montering av klaffar: get, kedja, anka benDet viktigaste inslaget i teknik galna lapptäcke vara dekorativa sömmar för manuell montering av klaffar: get, kedja, anka ben

Tillåtet och att kombinera stygn. Därför är det tagit mycket konstens namn galen - bristen på regler och användning av olika material i produkten.

klaffar storlek som i allmänhet utan betydelse. Lämplig som en 100 med 100 cm, eller 10 från 10 centimeter, för att inte nämna de oregelbundet formade flikama. Naturligtvis i den extrema, för mycket bör inte gå så långt, ansluter sig till reglerna för att skapa en viss produkt (oavsett om det är bara en täckmantel, filt, strumpor eller handdukar). Det vill säga, det måste upprätthålla en förutbestämd form teknik för att fullgöra sitt dekorativa ändamål.

Skär vävnad crazy-lapptäcke

Enligt konvention skall alla samma textur eller täthet av tyget användas i galen patchwork. Önskad geometriska former (om du planerar att skapa en cut "från scratch") definieras skiss. Främst inversioner ovala eller några övergångar inte används.

Vi måste skapa en galen lapptäcke:

 • själva strukturen (företrädesvis linne, silke och deras syntetiska analoger);
 • tillbehör för maskering leder;
 • trådar (som skall användas för sömnad);
 • stift;
 • skräddarsydda sax och en kniv;
 • symaskin;
 • järn (för utjämning plåster före tvärbindning).

Med konventionella verktyg skrädderi och tyg papperslappar, som alltid till hands vid varje needle kan du skapa ett riktigt mästerverk av lapptäckeMed konventionella verktyg skrädderi och tyg papperslappar, som alltid till hands vid varje needle kan du skapa ett riktigt mästerverk av lapptäcke

Du bör börja med de enklaste element. Och detta - servetterna som inte kräver ens en preliminär plan.

Patchwork tyg som kan monteras på vanligt papper. Det vill säga, det överlagrade bitar är markerade med de planerade platser för dem. En liknande teknik används för att sticka, men här används som grund för färdiga duk från samma kartong. På det är sydda rak gänga (kan vara en cell, men som regel, gör en rak vertikal linje, som är fasta med stift).

För att bli en mästare på galen lapptäcke behöver inte vidta några master class. Tillräckligt för att kunna drömma och skapa en ovanlig textilkomposition. Vi behöver bara lära sig att sy (eller klotter) fläckar och Lägg till allt detta vackra prydnader material.


Crazy quilt för nybörjare (video)

Ornament i stil med den crazy-quilt

Men ornament crazy-lapptäcke verkade relativt nyligen. Och de flyttades till sömnad av byggnaden! I denna stil i Italien ofta sätta betongplattor. Det ser mycket attraktiv.

När det gäller att sy, att här skapa en prydnad bästa bomullstyg små flikar, sedan med rent snitt. Deras anslutning görs med hjälp av tappar, varefter den andra (bakre) klaffen är sträckta och fastsatta på de främre kanterna av stiften. Genom de andra flik föreningarna skärs sedan bort överflödigt tyg till den första delen av banan var helt plana i förhållande till ytan (på vilken flikama sönderdelas).

Sy alla duken rekommenderas dekorativa söm, eller stänga den "anka fötter". Men i detta fall, kan inte exakt RÄKNA! Den färdiga produkten är någon kombination av tyger extremt attraktiva tack vare en unik blandning av flera delar.

Vissa prover mönster som används i lapptäckeVissa prover mönster som används i lapptäcke


Färdiga mönster kan dekoreras:

 1. lockigt färgband;
 2. tejp;
 3. just åtdragna längs skarven med vackra band, även om det bara är en polyeten;
 4. rester från de andra klaffarna skära tygbitar.

Samla krejzi Block för tvärbindning

Trots att det inte finns några system i crazy-lapptäcke inte används, det finns en hel kategori av artister som envist tror att monteringsflikarna måste utföras på en särskild teknik. I princip är detta delvis sant. Till exempel för att kombinera små och stora fläckar - inte det bästa alternativet, liksom textur.

Så om någon föredrar att hålla sig till vissa tekniker, vi kan bara nämna:

 • rätt kombination av färger;
 • Spets kan kombineras med konventionella textilier;
 • bör inte användas i en enda produkt flikar korrekt och regelbunden form;
 • ta hänsyn till densiteten hos tyget är inte nödvändig;
 • linje kan också vara olika;
 • kanten kan inriktas vid tiden för tvärbindning.

Utföra en patch på substratet är också möjligt, även om experter i patchwork att regel ofta ignoreras, att skapa ett tyg utan några kuddar.

Paneler för kök teknik galen (video)

I de flesta fall, en flerskikts hela produkten med ett enda ansikte. Den vanliga "skiss" hålls samman av konventionella stift eller grov sydd söm. Om flikarna är inte pre-faldigt i rätt form, extra kant skär strax utanför. 

Crazy Patchwork (foto)

0edc095731a35aorig4e89f874d4646AWTj40AAs1562815628h226131-05e61-46322319-m750x740-u98b25226131-5b89e-48.784.161 - ubd40e246687-4adf1-56390712-m750x740-ud0e9574286305largePillowFull321738365

Leave a Comment

Your email address will not be published.

8 + = 16

Adblock
detector