The Bloglappendeken techniek kunt u verschillende stukken van afgewerkte producten stoffen te creëren, die van invloed zijn originaliteit en schoonheidTechnologie kunt u lappendeken van verschillende stukken stof afgewerkte producten te creëren, die van invloed zijn originaliteit en krasotoyKreyzi patchwork - de meest interessante variatie van patchwork, waarin het ontbreken van een procedure bij de oprichting van de afgewerkte stof inhoudt. Dat wil zeggen de kleppen gebruikt onregelmatig gevormd, en ze zijn allemaal fundamenteel verschillend van elkaar zowel het soort weefsel en de textuur. Behield alleen dezelfde snit en stropdas.


Patchwork: crazy-quilt voor naaldenvrouwen

Quilt (aka Quilten) - techniek van het maken van de samenstellingen van de stukken. Het naaien en breien is het wel een lappendeken. Dat wil zeggen, door zijn aard is dit de lappendeken stiksels. Er zijn ongeveer 150 verschillende technieken patchwork, die onderling verschillen als primaire flappen vormen en patronen, die zijn verkregen op het einde.

Crazy quilt techniek kan worden gebruikt voor het naaien van totaal verschillende producten, variërend van kussenslopen voor kussens, afwerking truien, jurken of banaal servetten.

Basis crazy patchwork - is van:

 • abstractie;
 • gebrek aan orde;
 • Gebruik alle patches die samen in principe worden genaaid;
 • geen patroon van regelmatige vorm.

Het ding is, gemaakt in de stijl van Crazy-dekbed, altijd onvoorspelbaar, ziet er helder en origineel, aangevuld met mode-accessoiresHet ding is, gemaakt in de stijl van Crazy-dekbed, altijd onvoorspelbaar, ziet er helder en origineel, aangevuld met mode-accessoires

By the way, kan de oprichter van crazy-patchwork terecht genoemd worden Kristin Charsinoff. Deze stijl wordt gebruikt bij het maken van een ongekende schoonheid van de schilderijen die werden uitgerekt op een conventioneel doek met decoratieve houten frame. Maar haar belangrijkste "truc" was om verschillende stijlen van borduurwerk te combineren - zowel westerse als oosterse en zelfs Slavische.


Natuurlijk, dat elke regeling voor de gekke-patchwork is niet gemaakt. Creation begint met een voorwaardelijke diepgang. Maar in de meeste gevallen kan worden gedaan zonder het - op het oppervlak gewoon scharnierende klep en de methode van de selectie heeft al besloten hoe ze zullen worden gebonden.

Crazy-lappendeken techniek: Master Class

Als vreemde en grappige geluiden, maar de belangrijkste ideologie van de gekke patchwork - alles wat je nodig hebt om snel en zonder aarzeling doen. Dat is de reden waarom deze stijl van het naaien snel genoeg wordt uitgevoerd. Natuurlijk, sommige van de kunstenaars zich te houden aan een bepaalde regeling of orde, maar dat alleen zij weten.

En in gekke een zogenaamde maskeren gewrichten. Voor dit doel, de gewrichten met: 1. linten;
 2. decoratieve accessoires;
 3. krullend naden (eend voeten, geit, ketting, vlecht);
 4. vlecht;
 5. kralen.

Het belangrijkste kenmerk van de technologie-crazy patchwork beschouwd siernaden voor de handmatige assemblage van kleppen: geit, ketting, eend benenHet belangrijkste kenmerk van de technologie-crazy patchwork beschouwd siernaden voor de handmatige assemblage van kleppen: geit, ketting, eend benen

Toegestaan ​​en om steken te combineren. het ontbreken van regels en het gebruik van verschillende materialen in het product - Daarom is het zeer naam van de kunst gek gehouden.

flappen maat meestal onbelangrijk. Geschikt als 100 bij 100 centimeter of 10 bij 10 centimeter, niet te vergeten de onregelmatig gevormde flappen. Natuurlijk, in het extreme, te veel moet niet zo ver gaan, zich te houden aan de regels voor het creëren van een bepaald product (of het is gewoon een cover, deken, sokken of handdoeken). Dat wil zeggen, het moet een vooraf bepaalde vorm technologie te behouden, om zijn decoratieve doel te vervullen.

Snijden van weefsel crazy-patchwork

Volgens afspraak moeten alle dezelfde textuur of dichtheid van het weefsel worden gebruikt in gekke patchwork. Gewenste geometrische vormen (als u van plan bent om een ​​cut "from scratch" te maken) worden gedefinieerd schets. Voornamelijk inversies ovaal of sommige overgangen worden niet gebruikt.

we nodig hebben om een ​​gekke patchwork te maken:

 • de structuur (bij voorkeur linnen, zijde en de synthetische analogen);
 • accessoires maskeren gewrichten;
 • threads (te gebruiken voor het maken);
 • pins;
 • maat schaar en een mes;
 • naaimachine;
 • ijzer (smoothing pleisters voor verknoping).

Bij conventionele instrumenten tailoring en stoffenschroot, die altijd bij de hand op elk needlewoman, kunt u een waar meesterwerk van patchwork creërenBij conventionele instrumenten tailoring en stoffenschroot, die altijd bij de hand op elk needlewoman, kunt u een waar meesterwerk van patchwork creëren

Je moet beginnen met de eenvoudigste elementen. En dit - de servetten die niet eens een voorlopige regeling nodig is.

Patchwork doek, dat kan worden gemonteerd op gewoon papier. Dat wil zeggen dat bovenop stukken zijn gemarkeerd met de geplande plaatsen voor hen. Een soortgelijke techniek wordt gebruikt voor het breien, maar hier wordt gebruikt als basis voor kant en klare doek van dezelfde doos. Daarop worden genaaid rechte draad (een cel, maar in de regel, maak een rechte verticale lijn, die vast met pinnen).

Om een ​​meester van crazy patchwork geworden hoeft geen behoefte aan een masterclass te nemen. Genoeg om te kunnen dromen en het creëren van een ongebruikelijke textiel samenstelling. We moeten alleen leren hoe te naaien (of krabbel) patches en toe te voegen aan al deze mooie ornamenten van de gebruikte materialen.


Crazy quilt voor beginners (video)

Ornamenten in de stijl van de crazy-quilt

Maar ornamenten crazy-patchwork verscheen relatief onlangs. En ze werden verplaatst naar het naaien van het gebouw! In deze stijl in Italië zetten vaak tegels. Het ziet er erg aantrekkelijk.

Zoals voor het naaien, hier om een ​​sieraad beste katoen van kleine flappen maken en vervolgens met schoon gesneden. De verbinding wordt gemaakt door middel van pennen, waarna de tweede (achterste) klep wordt gerekt en bevestigd aan de voorranden van de pennen. Door de tweede flap verbindingen wordt de overtollige stof worden afgesneden aan het eerste deel van de baan was volledig vlak ten opzichte van het oppervlak (waarop de kleppen ontleed).

Naai alle van het doek wordt aanbevolen siernaad, of sluiten "eend voeten". Maar in dit geval, niet nauwkeurig kan worden misrekenen! Het eindproduct is een combinatie van stoffen zal zeer aantrekkelijk dankzij een unieke mix van verschillende onderdelen.

Sommige monsters patronen gebruikt in patchworkSommige monsters patronen gebruikt in patchwork


Klaar ontwerpen kunnen worden ingericht:

 1. krullende linten;
 2. tape;
 3. gewoon aangescherpt langs de naad met mooie linten, zelfs als het is gewoon een polyethyleen;
 4. residuen van de tweede flappen gesneden stukken stof.

Verzamel krejzi blokken voor het verknopen

Ondanks het feit dat er geen regelingen in gekke-patchwork niet wordt gebruikt, is er een hele categorie van kunstenaars die hardnekkig geloven dat de montage flappen moeten worden uitgevoerd op een bepaalde techniek. In principe is dit gedeeltelijk waar. niet de beste optie, evenals texture - bijvoorbeeld om kleine en grote stukken te combineren.

Dus, als iemand de voorkeur aan zich te houden aan bepaalde technieken, kunnen we alleen maar te noemen:

 • de juiste combinatie van kleuren;
 • Kant kan worden gecombineerd met gebruikelijke textiel;
 • mag niet worden gebruikt in een enkel product flappen juist en regelmatig van vorm;
 • rekening houdend met de dichtheid van het weefsel is niet nodig;
 • lijn kan ook verschillen;
 • edge kan worden uitgelijnd ten tijde van verknoping.

Voer een patch op het substraat is ook mogelijk, maar experts in de lappendeken die vaak Regel genegeerd, het creëren van een stof zonder pads.

Panelen voor keuken techniek crazy (video)

In de meeste gevallen, een meerlaags gehele product met een enkele gezicht. De gebruikelijke "sketch" wordt samengehouden door bekende pennen of ruwe gestikte naad. Als de flappen niet vooraf vouwen in de juiste vorm, de extra rand net afgesneden. 

Crazy Patchwork (foto)

0edc095731a35aorig 4e89f874d464 6AWTj40AAs 15628 15628h 226131-05e61-46322319-m750x740-u98b25 226131-5b89e-48.784.161 - ubd40e 246687-4adf1-56390712-m750x740-ud0e95 74286305largePillowFull 321738365

Leave a Comment

Your email address will not be published.

22 + = 29