Corridor Design: 35 foto’s en mode trends 2017 – nwhistorycourse.org

The BlogDe gang moet niet alleen mooi uiterlijk, maar ook praktisch zijnDe gang moet niet alleen mooi uiterlijk, maar ook om praktichnymSovremennye trends verwerkingsfaciliteiten kan niet anders dan verheugen zijn. Ze zijn zo eenvoudig dat leiden tot het ontwerp van de kamer op hun eigen. Maar elk eenvoud kan worden bereikt door vele inspanningen. Design Pics 2017 Corridor zal helpen om de stijl die het meest in harmonie met het totale interieur te kiezen. Het is belangrijk dat de gang is samengevoegd de uitvoerbaarheid en mooie verschijning. Vandaag in de mode minimalisme, wat betekent dat het opgeven van de zware en de algehele interieur.


Hal 2017: ontwerpregels

Voordat u begint te herstellen, is het noodzakelijk om een ​​plan dat rekening zal houden met het gebied van de ruimte, de functies en de soorten oppervlakteafwerking te maken. Gang naar aantrekkelijk in de eerste plaats. Immers, het is het begin van een huis of appartement.

Een gang in elk geval moet de "foto" van het gehele pand niet breken. Als de stijl voor de uitvoering ervan is ingesteld op een ander, moet het harmonieus contrast met de andere stijlen in het interieur.

Het mengen van stijlen is alleen mogelijk voor de appartementen met een groot gebied. Te grote verscheidenheid van stijlen leiden tot het feit dat het hele appartement smakeloos zou kijken. Elke kamer moet elementen zet wat stijl die hen zal verbinden.

Style grote zaal moeten worden vergeleken met de andere stijlen in het interieur van het gehele pandStyle grote zaal moeten worden vergeleken met de andere stijlen in het interieur van het gehele pand

Design Rules:


 • Houd rekening met de kenmerken van het terrein.
 • Houd rekening met de grootte van de gang.
 • Bepaal het minimum aantal benodigde meubels.
 • Harmonieuze combinatie van allerlei afwerkingen en elementen van meubilair en decor.

Voor een succesvolle implementatie van het ontwerp ideeën tot leven, moet je de basisregels van het ontwerp te volgen. Niet blindelings volgen de mode. Het is van belang dat de nieuwe trends vond de eigenaars van het appartement.

Vormen van moderne afwerking gang

Diverse ontwerpmogelijkheden gang. Zij zijn afhankelijk van de kenmerken van de gebouwen, zoals de grootte, verlichting en functionaliteit. Het is belangrijk om de juiste materialen voor decoratie en meubelen, alsmede de inkomhal kiezen - de plaats van een sterke vocht, vuil en stof.

Gang naar kijken stijlvol en mooi, maar ook praktisch zijn, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de inrichting van de muren, het plafond en de vloer.

De corridor is het beter om uit te geven alleen met behulp van de heldere palet van kleuren en eenvoudige structuur van materialen. Voor het afwerken van het plafond veelgebruikte spankappen. De muren versieren met behang of sierpleister en vloeren - laminaat, parket of tegels.Om de zaal inrichten moet kiezen voor hoogwaardige materialen die in harmonie zou zijn met elkaarOm de zaal inrichten moet kiezen voor hoogwaardige materialen die in harmonie zou zijn met elkaar

Wat te zoeken:

 • Materialen moeten vochtbestendig zijn.
 • Alle afwerkingen moet ongecompliceerd zorg te betrekken.
 • De vloerbedekking moet robuust en bestand tegen mechanische schade.

Het is belangrijk dat eindigt met elkaar gecombineerd. Met een verscheidenheid aan materialen, kunnen ontwerpvlakken origineel en stijlvol. Voor plafonds en vloeren, kunt u ook een interessante multi-level structuur te gebruiken.

Ontwerp een kleine hal 2017

Bij het kiezen van een stijl, die zal worden ingericht hal, moet u beslissen over de omvang ervan. Alles voor de corridor is het beste om minimalisme te gebruiken. Dit betekent dat je nodig hebt op te geven een grote stapel van meubels en decoratieve elementen.

Het is belangrijk te onthouden dat verschillende materialen en hun kleur visueel kan invloed hebben op de perceptie van ruimte, waardoor het groot, breed, klein of smal.

Ontwerpers hebben een heel arsenaal aan technieken, die visueel de ruimte betekent breiden. Dit kan een heldere kleur oppervlak. U kunt een spiegel te gebruiken op een muur en meubilair.

Om visueel te vergroten een kleine hal, kunt u de spiegel te gebruikenOm visueel te vergroten een kleine hal, kunt u de spiegel te gebruiken

Beschikt over een kleine woonkamer ontwerp:


 • Verlaat congestie meubilair.
 • Maak een keuze in het voordeel van modulaire structuren.
 • Gebruik lichtere tinten voor de oppervlaktebewerking.
 • Kies meubels met een glanzend oppervlak.

Kleine hal kan stijlvol en mooi ontworpen worden, als u een aantal regels van het ontwerp te volgen. Lichte kleuren maken de ruimte visueel groter, donker - verbergen van de ruimte. Het is belangrijk om niet te vergeten over de kwalitatieve dekking.

Gangen, nieuwe items in 2017: Foto's en modieuze kleuren

Recente trends suggereren verbetering gang lichte tinten. Bij het kiezen van kleuren is het belangrijk om aandacht te besteden aan de algemene stijl van het appartement. Whites zal helpen vergroten van de ruimte, maakt de hal licht en uitnodigend.

Opgemerkt dient te worden dat je nodig hebt om de kleur te kiezen, afhankelijk van wat je wilt een visueel effect te creëren.

Heeft trendy kleuren die niet van de eigenaren van het pand niet kiezen. Modern en modieus materiaal voor de decoratie van de muren zijn wandpanelen. U kunt panelen, behang en foto-wallpaper te combineren.

Tot op heden, trendy kleuren zijn natuurlijk, hout, steen en beige kleurenTot op heden, trendy kleuren zijn natuurlijk, hout, steen en beige kleuren


Trendy tinten:

 • natuurlijke;
 • houten;
 • steen;
 • Beige.

Fashion trend - een combinatie van verschillende afwerkingsmaterialen. Door het combineren kan worden gezoneerd ruimte. U kunt een stilistische patroon van afwerkingsmaterialen te maken.

Interieur van de gang in 2017: selectie van meubilair

In de hal wordt vaak gehouden een heleboel dingen, schoenen en diverse apparatuur. Het is belangrijk om een ​​meubel dat past allemaal kiezen, maar het zal niet rommel de hele gang. Ontwerpers vaak suggereren tot geïntegreerde systemen die u toelaten om een ​​voldoende grote hoeveelheid dingen op te slaan vast te stellen.

Het is beter om meerdere storage systemen te gebruiken, kunt u een dimensionale geval, waarin alle ruimte steelt installeren.

Vandaag de dag, werd het mode om modulaire systemen. Ze hebben niet alleen een stijlvolle look, maar ook om de meest geschikte plaats modules mogelijk te maken. Deze regeling zal helpen om het gebied op te slaan, evenals maken een eenvoudige beweging langs de corridor.

Voor corridor perfect modulaire meubels: het is zeer praktisch en functioneelVoor corridor perfect modulaire meubels: het is zeer praktisch en functioneel

Set van meubilair:

 • garderobe;
 • Curbstone voor schoeisel;
 • mezzanine:
 • Planken.

Voor het gemak in de hal kan worden geregeld comfortabele poef. Als de ruimte het toelaat, zal het ziet er mooi uit kleine bank. Meubels moeten worden geregeld, zodat het niet interfereert met een comfortabel verblijf in het gebied, gezien het aantal mensen.

Het moderne design van de inkomhal (video)

Het uitvoeren van reparaties in de hal, is het belangrijk om de stijl van alle appartementen te overwegen. De corridor moet praktisch zijn, maar het is niet overbelast. De beste stijl voor het ontwerp van dit type ruimte is minimalistisch. Hij suggereert een minimum van meubilair, eenvoudige maar stijlvolle afwerking van alle oppervlakken. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de kamer. Moderne trends suggereren het gebruik van natuurlijke materialen, felle kleuren.

Het ontwerp van de corridor in 2017 (foto van het interieur)

1-1631-4430901017-prih178101236

Leave a Comment

Your email address will not be published.

15 − 13 =

Adblock
detector