Cornice om de spanning plafond te verbergen: een mooie en betrouwbare – nwhistorycourse.org

The BlogVerborgen in de dakrand van een spanplafond houdt een bepaalde intrige en geeft charme aan uw interieurVerborgen in de dakrand van een spanplafond houdt een bepaalde intrige en charme is aangesloten op uw intereruOtsutstvie verborgen dakranden, natuurlijk, het is heel goed mogelijk, en een kwestie van smaak, maar het is verborgen in de uitvoering van de dakrand, plafonds ziet er veel aantrekkelijker. Verborgen in de dakrand van een spanplafond houdt een bepaalde intriges, een vraag die zeker is om wil u vragen uw gast: wat hield de gordijnen op welke basis en hoe het is betrouwbaar en veilig is voor de eigenaar? Dergelijke bevestigingsmiddelen gordijnen niet alleen esthetische en betrouwbaar, maar ook zeer veilig. Bekijken van foto's en video's, vrijwel elke huiseigenaar wil regelen thuis precies hetzelfde.


Niche onder de dakrand in spanplafonds: bijna niet zichtbaar

Iedereen weet dat bevestigd aan de dakrand gordijnen. Maar als we weten dat de vaststelling van de traditionele kroonlijsten is niet al te veel moeite, van de installatie tot de dakrand in een spanning plafond zal moeten sleutelen.

Plafond kroonlijst kan worden gezien, maar kan in een speciale niche worden geplaatst, zoals in ons geval.

Verborgen in de dakrand van een spanplafond wordt aan de basis plafond, dat wil zeggen de betonnen vloer bevestigd. Spanplafond gelden rijgen het ontwerp en vitrage daarachter geplaatst, dat wil zeggen de kroonlijst niet zichtbaar. Nisha is van de lengte daarvan kvartirovladelets noodzakelijk acht en is vastgekoppeld aan het en de kroonlijst.

Nis onder de dakrand van de spanning plafond bijna onzichtbaar, maar zeer noodzakelijk, omdat het bevestigd kroonlijstNis onder de dakrand van de spanning plafond bijna onzichtbaar, maar zeer noodzakelijk, omdat het bevestigd kroonlijst

Moeilijkheden in verband met de installatie van een verborgen dakrand:


 • Arbeidsintensiteit is hoger is dan de dakrand;
 • Het vereist een hogere vaardigheden en ervaring in de bouw.

Dergelijk werk is niet eenvoudig en vereist een zorgvuldige en doordachte actie, met inbegrip nederzettingen. Daarom wordt steeds meer gebruikt buitenopstelling, wanneer de dakrand niet aan het plafond basis en een speciaal element dat onder het verlaagd plafond geplaatst worden vastgesteld. Dit element wordt een hypotheek. In de regel is een houten balk lengte over de gehele breedte of een aanzienlijk breedte van de kamer. Voor hem, door het weefsel en bevestig de kroonlijst, die vervolgens op te hangen gordijnen.

Gebouwd in de dakrand van een spanplafond: twee in één

Verborgen (embedded) in het spanplafond kroonlijst is een essentieel element in het ontwerp van het spanplafond.

Deze richel is een "two one": functionele plus esthetische functie.

Vooral zonder zich te verdiepen in de details, kunt u eenvoudig uit te leggen dat de kroonlijsten in dit geval, de optisch verhoging van de hoogte van uw kamer, en ze worden beschermd tegen nieuwsgierige blikken, in dit geval, sluit de gordijnen. Daarnaast kunt u regelen en een uitstekende verlichting door middel van verborgen dakrand.Gebouwd in de dakrand van een spanplafond voert niet alleen de functie van een functioneel, maar ook esthetischeGebouwd in de dakrand van een spanplafond voert niet alleen de functie van een functioneel, maar ook esthetische

Kroonlijsten voor plafonds zijn niet veel anders dan de gewone kroonlijsten.

Volgens de methode van de installatie zijn:

 1. verborgen;
 2. Open.

Kroonlijst - een platte band, die aan het plafond is bevestigd, tijdelijk uitzetten, en de spanning, maar ook in dit geval niet uitgesloten en bevestigingswand. Kroonlijst is ideaal als een betrouwbare bevestiging voor gordijnen en helder en succesvol ontwerp natuurlijk. Daarnaast, het plafond kroonlijst geeft enkele finaliteit.

Voordat u een plafond kroonlijst regelen, alles wat je nodig hebt om te overwegen en wegen zorgvuldig.

Kroonlijsten voor plafonds: soorten materialen

Kroonlijsten voor verlaagde plafonds worden ingedeeld soort materiaal waaruit ze zijn gemaakt.

Steel evenals aluminium sierlijsten, vaak versierd met plastic overlay, of hout.

Soorten roeden in de winkels in overvloed, met betrekking tot de keuze van de juiste is volledig afhankelijk van de consument en het budget voor de renovatie van zijn huis toegewezen.


Er zijn veel verschillende soorten van sierlijsten onder het verlaagde plafond. Hun keuze hangt volledig af van de consument en de begrotingEr zijn veel verschillende soorten van sierlijsten onder het verlaagde plafond. Hun keuze hangt volledig af van de consument en de begroting

soort:

 • Wood. Vrij duur, zwaar, maar in hun pracht en toonbaar, zoals bekend, niemand twijfelt.
 • Van aluminium. Dergelijke lijsten zijn zeer duurzaam en licht van gewicht.
 • Steel. Stalen rails dienen om zeer zware gordijnen te beveiligen.
 • Plastic. Deze lijsten zijn de meest voorkomende voor verlaagde plafonds. Ze zijn zeer duurzaam, goedkoop en biedt een gratis, gemakkelijke beweging van de gordijnen.

In de afgelopen jaren, gecultiveerde een goedkoop reparatie, en dat kunststofvormstukken passen perfect in deze niche, gebaseerd op de eerste plaats, van de lage prijs.

Installatie van het plafond kroonlijst in een verborgen niche: de gordijnen direct vanuit het plafond

De techniek van de installatie is niet heel eenvoudig, maar zeer vaak voor, echter. Gordijnen zoals waterval naar beneden rechtstreeks uit het plafond - het is deze indruk.


Kroonlijst kopen voor de meting van de spanning weefsel, dat wil zeggen, de afmetingen van de dakrand direct de afmetingen van de nis te bepalen en de afmetingen van het plafond moeten enigszins verminderd.

Installatie van het plafond kroonlijst in een verborgen niche vereist een aanzienlijke inspanning, maar toch is deze methode van installatie is zeer wijdverbreidInstallatie van het plafond kroonlijst in een verborgen niche vereist een aanzienlijke inspanning, maar toch is deze methode van installatie is zeer wijdverbreid

So. stap voor stap instructies:

 1. Cornice is geïnstalleerd op het plafond, dat wil zeggen, op het plafond. Voor het bevestigen middels pennen met een huls uit kunststof of hetzelfde metaal. In enkele millimeters vanaf de dakrand houten balk is aangebracht waaraan het bevestigen vaststelling spanplafond profielen gebeurt. Hout kan worden behandeld met de gewenste samenstelling, teneinde de schade door schimmels en algen te voorkomen.
 2. De profielen zijn aangebracht op de zijde waar de richel dat in de toekomst Stretching het doek plafond zou vrijwel gesloten hout zijn.

Indien het plafond is glanzend, dan is het ontwerp ziet er bijzonder mooi en elegant.

Als uw plannen bedacht door de LED lamp, in aanvulling op de koppeling van gordijnen, deze methode - uw optie. U ontvangt in ruil een ultra-moderne verlichting, die aan de rand zal worden geplaatst, evenals zeer elegant gordijnen accommodaties zonder zichtbare bevestigingen.

De installatie van het zichtbare plafond kroonlijst: het is makkelijker

Invisible kroonlijst, natuurlijk, komt vaker voor en in de vraag van vandaag en esthetische wijten aan het feit dat de gordijnen ziet er veel meer spectaculair met onzichtbare bevestiging.

Echter, een onzichtbare richel, te wijten aan het feit dat de installatie is meer ingewikkeld en vereist enige ervaring en vaardigheid, kan niet elke huiseigenaar zelf te installeren.

Een eenvoudiger installatie geopend dakranden boeit gewoon de consument, terwijl, als de installatie is nog steeds mogelijk en om geld te besparen, vooral wanneer uw reparatie budget wordt beperkt door de nauwe grenzen.

Liften dakranden niet vereisen veel inspanning en helpen je een beetje geld te besparen op de oproep meesterLiften dakranden niet vereisen veel inspanning en helpen je een beetje geld te besparen op de oproep meester

Installatie procedure:

 • Eenmaal opgesteld markeringen bevestigd aan het betonnen plafond passtukken in de vorm van staven;
 • De balken moeten behandelen de pre-antiseptisch;
 • In het plafond in het gebied van embedded, lijmen de versterkingsringen dat het blad materiaal beschermt tegen verspreiding van tranen en de verdere werking;
 • De openingen in de folie worden gesneden om de binnendiameter van de ringen;
 • Door de gaten te beveiligen de richel met behulp van zelftappende schroeven, naar de bars.

Beam breedte gelijk is aan de ruimte, en zijn dikte is gelijk aan het verschil tussen de bladbasis en het plafond.

Wat u moet weten wanneer het werken aan de installatie van de kroonlijst: keur

In de eerste plaats moeten we bedenken dat het verlaagde plafond - het is gemakkelijk om de film, die is zeer moeilijk te herstellen in geval van een onzorgvuldige installatie of om een ​​andere reden het is beschadigd beschadigen.

De rand van de kroonlijst, vóór de installatie, moet u een aantal doek wikkelen om het risico van schade aan een spanplafond materiaal.

Bij het uitvoeren van de installatie van de kroonlijst moet heel voorzichtig alle acties uit te voeren, omdat het verlaagde plafond - gemakkelijk om de film te beschadigenBij het uitvoeren van de installatie van de kroonlijst moet heel voorzichtig alle acties uit te voeren, omdat het verlaagde plafond - gemakkelijk om de film te beschadigen

Het is noodzakelijk om de nodige maatregelen voorzorgsmaatregelen te nemen.

maatregelen:

 1. De gaten in de film (geen!) Moet worden versterkt met speciale termokoltsami om verdere vorming van discontinuïteiten in de film voorkomen. Als je geen ervaring hebt in deze zorgvuldige werk, blijkbaar, moeten worden uitgenodigd het werk van specialisten uit te voeren van het bedrijf.
 2. Tijdens het aanbrengen zorg moet worden genomen bij het werken met een soort van instrument, voortdurend bewust van de "kwetsbaarheid" opgespannen doek plafond.

Het feit is dat het bedrijf geeft een garantie voor de installatie van stof, en het is ingeschreven in het desbetreffende contract. Indien in de toekomst, zal er een kloof blad las of montageprofiel lag achter de muur te zijn, betekent dit dat het werk aan de film lassen, evenals de kwaliteit van de film niet overeenkomen met de aangegeven kwaliteit, en, natuurlijk, onder de garantie van het bedrijf vallen.

Als je zelf zet de dakrand, en beschadigde de film, die geen van beide wordt vervangen op kosten van het bedrijf kan niet worden beschouwd als wijn, in dit geval, alleen van jou. En het is heel iets anders, als de film is verwend installateurs.

Installatie van het plafond kroonlijsten: 3D panorama (video)

En tot slot wil ik het volgende zeggen. Verborgen in de dakrand Spanplafonds - is niet zo'n complexe structuur, die wordt geassocieerd met een aantal speciale kennis en vaardigheden. Het is allemaal gewoon een verborgen niche! Je kunt het zelf doen. Dit is eens en voor een zeer lange tijd gedaan. Wat betreft het effect dat wordt geproduceerd door een dergelijke eenvoudige installatie werk, zal het je gelukkig voor vele jaren te maken, en verras uw gasten met originaliteit van oplossingen en unieke elegantie plaatsen van uw gordijnen! Wees voorzichtig bij het werken met opgespannen doek. Veel geluk voor u bij het opzetten van uw appartement!

Verborgen in de kroonlijst plafonds (foto)

7eeb95418723e8d07675648806148c3ba313ad04ea48382ae7ecd76b6e00f901DSC06302996x747IMG0394karnizy-dlya-natyazhnogo-potolka-foto3karnizy-dlya-natyazhnogo-potolka-foto5karnizy-dlya-natyazhnyh-potolkovkarnizy-dlya-natyazhnogo-potolka-foto7nisha-2nisha

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 12 = 20

Adblock
detector