Corner kasten in de gang: opties en 35 foto’s – nwhistorycourse.org

The BlogCorner kasten zijn zeer functioneel hal, ruim en niet veel ruimte in beslagCorner kasten zijn zeer functioneel gang, ruim en niet consumeren mestaDlinny smalle gang of klein, slechts een kleine hal. Hoe om te gaan met het in termen van design? Ongeacht of er geen opties, zoals de beelden niet toestaat? Natuurlijk is er, en zeker meer dan een paar. Afmetingen Afmetingen, en is net zo belangrijk, en de hal lay-out, en of het is het de bedoeling meer meubels, met uitzondering van de kast. Het blijkt dat een kleine hal kunt u regelen op verschillende manieren, afhankelijk van de doelen, kansen, en dat de lading die u wilt deze ruimte te geven.


Waarom is het zo populair hoek kast in de hal

De naam zegt het zelf - een ontwerp kenmerk van deze kast is dat het in een hoek wordt gezet. De hoek is bekend "dood" te plaatsen, wordt het zelden gebruikt in het algemeen in het interieur. Corner kasten die verandering stereotype. En als het ontwerp van een slaapkamer met een hoekkast - een bekend verhaal, dan in de gang dit idee overleeft tot niet zo actief. En tevergeefs!

Kijk naar de catalogus met vergelijkbare voorbeelden. De opties zijn echt indrukwekkend - de hoek die "noch daar noch hier," zo blijkt, is geschikt voor een kledingkast, en een restant van jullie is nog steeds relatief veel ruimte die gebruikt kan worden op verschillende manieren.

Hoekkast gang - een ideale optie wint aan populariteitHoekkast gang - een ideale optie wint aan populariteit

Onjuiste veronderstelling dat hoekkastjes last hebben van lage capaciteit. Het is een visuele misleiding. Binnen deze kasten kunnen heel redelijk, praktische inhoud. De meest trendy design - is een afgeronde hoek kabinet, is niet ongewoon, en halfronde, maar op rechthoekige vormen niemand weigert.

Wat is een halfcirkelvormige glijdende kast in de hal

De halfronde rack wordt ook wel radius. Dit ontwerp, kunnen we zeggen, past perfect in de kamer, zelfs, zoals in dit geval, een kleine hal. Tot slot, het ziet er buiten de doos, is het interessant en modieus.


De voordelen van de halfronde zweefdeurkasten:

 • Ze zijn comfortabel en functioneel. Dat wil zeggen, van de verschijning van hun capaciteit niet te lijden, en dit is waarschijnlijk het belangrijkste ding.
 • Stijlvol, het veranderen van de perceptie van de ruimte. Bijna iedereen wil om weg te komen van de typische -ontwerp, net als in de standaard lay-out van uw eigen om het moeilijk te maken. Dus Radius kabinet - dit is de sloop van stereotypen, de perceptie van de ruimte (in dit geval, de hal) duidelijk verandert.
 • Een verscheidenheid aan vormen die je kunt bedenken, de fabrikant, is echt geweldig. Met deze kast Radius kan letterlijk gaan rond de muur.
 • Kasten zijn voorzien rolsysteem voor een soepel en glad glijden op dezelfde aluminiumprofiel geleverde een genoegen servicekasten.
 • Tenslotte heeft een halfrond rek geen scherpe randen. Deze voorwaarde is zeer belangrijk in een appartement waar er kleine kinderen.

Halfronde kast in de hal ziet er geweldig uit, het is handig en praktisch, maar nog steeds heeft geen scherpe randen, wat vooral goed in het geval dat het appartement is kleine kinderenHalfronde kast in de hal ziet er geweldig uit, het is handig en praktisch, maar nog steeds heeft geen scherpe randen, wat vooral goed in het geval dat het appartement is kleine kinderen

De halfronde zweefdeurkasten uitsluitend op bestelling. Wizards kan zelfs direct worden opgenomen in de kostprijs van een ingebouwde kast spotlighting. Het is erg handig, en voegt een ruimte van comfort en delicatesse gang.

Hoekkast in de hal: inhoud en foto's

No se normen voor interne vulling hoek kast. Allereerst, het is uw voorkeur - je kunt niet alleen kiezen voor de inhoud van de voorgestelde regeling, maar ook om het zelf te tekenen. Een fabrikant zal alles doen wat in uw tekening.Type van het vullen is afhankelijk van de volgende factoren:

 • De grootte van een wand of een nis voor het inbedden;
 • het soort kleding dat wordt opgeslagen, en het nummer;
 • Financiële mogelijkheden.

Merk op dat in de hoek kast is geschikt voor twee keer zo veel dingen, in plaats van in een rechte kastMerk op dat in de hoek kast is geschikt voor twee keer zo veel dingen, in plaats van in een rechte kast

lay-out opties worden meestal aangeboden op de website van de fabrikant. Er worden gespecificeerd en de grootte, lengte, breedte, hoogte en het aantal planken. Kan foto's of foto's vanuit verschillende hoeken om het gemakkelijker maken om te begrijpen hoe dit alles eruit zal zien.

Hoekkast - een echte mini-garderobe. Het is opmerkelijk dat past in twee keer meer dan de gebruikelijke leven in een kast van de dingen. De voor de inwendige vulmaterialen, is eveneens inbegrepen. Bijvoorbeeld, metalen geraamte panelen goedkoper. Door het panel structuur die spreekt in hun voordeel, kunt u alle accessoires te gebruiken, omdat in dergelijke gevallen interessanter metallokarkasnyh zal zijn.

Ergonomisch variant: haaks hal met garderobe

Corner hal - het is een goed ontwerp optie waarmee u de functionaliteit van de kleine ruimte te maximaliseren. Corner gangen mogen worden verkocht kant-en-klare pakketten kunnen worden in de vorm van collecties, waar moet u kiezen wat is inbegrepen en kan strikt worden gemaakt in de bestelling.

Een typisch fabriek de productie - zeker geen slechte optie, maar het is vooral je gang wordt geen rekening gehouden, en daarom kunnen enkele inconsistenties. Omdat meer en meer van dergelijke kits worden besteld.

En het is niet zeldzaam-to-date versie van de headset als de hal is al part-garderobe. Als het de hele set, de kast is zelden groot - het kan zijn slechts twee takken, maar als het een hoekkast, zal er minstens één nog veel meer.

Wat kunt u met het kabinet:


 • Curbstone voor schoeisel;
 • commode;
 • rekken;
 • Spiegel met plank;
 • Ottomanen of banken.

Corner hal met garderobe - een goede optie om de functionaliteit van een kleine kamer te verhogenCorner hal met garderobe - een goede optie om de functionaliteit van een kleine kamer te verhogen 

In feite ben je op één plek kan de hal boeken, niet rond te rennen alle winkels op zoek naar een geschikte elkaar meubilair. Het probleem is dat weinig bedrijven produceren kits met coupe kabinet, zijn ze meestal gespecialiseerd in strikte zoals kasten, geen andere soorten meubels. Maar grote meubels en diensten aan te bieden een meer interessante opties, omdat zoekkosten.

Voel je vrij om de hoek kast nemen - je hebt geen idee wat een "dode" zone, kunt u het beste van te maken. Er is een kleine rechthoekige woonkamer, waar het niet duidelijk is hoe winstgevend om de meubels te regelen. Dan is de meest omvangrijke van de hoeken sluit hoekkast, en de zwaarste lasten op hem viel. En heb je drie zones die kunnen worden gebruikt als u wilt - voor tafels, dressoir, spiegel, een ander locker. En omdat je kunt gewoon plaats de banken langs de wand (twee), en aan de muur hangen foto's of foto's in prachtige frames. En geen meubels meer, en allemaal samen, en full-length spiegel, ten koste van de spiegel gevels die je hebt.

Rassen hoek kasten in de hal (video)


Hoekkast - het is praktisch, modieus en leuk. Voeg dynamische binnenlandse gang dit meubel. Zie galerij, selecteren, evalueren opties.

Goede keuze!

Voorbeelden hoek kasten in de gang: de catalogus (foto)

2719634794010025119256118952721-uglovoy-shkaf-kupe-v-spalnyu-foto-i-ceny

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 88 = 98

Adblock
detector