Complexe geometrische structuur voor plafonds – nwhistorycourse.org

The BlogSpanplafond complexe geometrische vormen zal uw interieur ongewone aantekeningen te makenSpanplafond complexe geometrische vormen zal uw interieur ongebruikelijke noten van verlaagd plafond te maken - een uniek design, omdat het kan helpen om het leven van de vele creatieve ideeën in te brengen. Desgewenst kan de baan worden gelegd golf. Installeren van een dergelijke constructie wordt op soortgelijke wijze uitgevoerd, maar de noodzaak om goed buigen en vastmaken stokbrood. Als u niet wilt dat op het doek met een ongewone vorm te gebruiken, is het mogelijk om een ​​vorm van single-level plafond gebruiken.


Verlaagde plafonds wave: operationele functies en voordelen

Installatie van spanplafond golf begint met een rek montage. Bij de vervaardiging van kisten moeten worden gebruikt gespecialiseerde baguettes, die zich gemakkelijk lenen om te buigen. montage moeilijkheid is dat een dergelijke structuur eenvoudig te installeren in ruimten met kolommen of bogen.

Het is vermeldenswaard dat de golvende vorm van het plafond is niet geschikt voor de afwerking van kleine ruimtes. Dit ontwerp heeft een groot formaat, zodat het moet worden gebruikt voor de afwerking van het huis of kantoor ruimte met hoge plafonds.

Het effect van de golven op de maximum spanning wordt bereikt door een speciaal frameHet effect van de golven op de maximum spanning wordt bereikt door een speciaal frame

Complex golvend ontwerp heeft verschillende voordelen:

 1. Originaliteit. Deze afwerking zal elke kamer te versieren, want het ziet er erg bijzonder en ingewikkeld.
 2. Hoge elasticiteit. Het ontwerp vervormt niet onder invloed van krimp van het gebouw.
 3. Gemakkelijk schoon te maken. Stretch golvende plafonds geen speciale zorg nodig hebben. Genoeg om te drogen met een vochtige doek.
 4. De duur periode van de exploitatie.
 5. Hoge tarieven van de treksterkte.

Het kiezen van een eenvoudige plafonds

Als u niet wilt dat de uitgebreide ontwerp gebruikt, kunt u een conventionele single-level plafond te installeren. De installatie van een dergelijk platform kan zelfs een beginner te voeren. De verscheidenheid van kleuren en texturen van stoffen kunt u eenvoudig selecteren van een geschikt materiaal. Eenvoudige single-level plafonds kan worden gebruikt, zelfs voor een afwerking keuken en badkamer.


De keuze van kleuren schilderijen, bijzondere aandacht besteden aan het interieur van het huis. Als de kamer is in de stijl van hi-tech, zou de beste oplossing een doek van lichte kleuren zijn. Voor het afwerken van het interieur, gekruid in een moderne stijl of fusie, is het raadzaam om de stof te gebruiken in pastelkleuren.

Soms zelfs de meest eenvoudige verlaagde plafond is in staat om de kamer, het belangrijkste ding te versieren - de juiste keuze van de kleurenSoms zelfs de meest eenvoudige verlaagde plafond is in staat om de kamer, het belangrijkste ding te versieren - de juiste keuze van de kleuren

Er zijn 3 soorten van PVC stoffen:

 • Materialen met matte film. Dergelijke stoffen zouden moeten worden gebruikt op een beperkt budget. Matte film wordt over het algemeen gebruikt wanneer een recht plafond vast te stellen in de slaapkamer.
 • Satin film. Dit materiaal glinstert prachtig parelmoer hoogtepunten. Satin film kijken meer indrukwekkend dan de mat, maar zijn duurder. De voordelen van dit materiaal zijn de hoge sterkte en duurzaamheid.
 • PVC film glossy structuur. Deze materialen hebben een spiegeloppervlak. Glanzende stoffen vaak gebruikt voor het afwerken van de woonkamer of kinderkamer. Als u besluit om dit materiaal te gebruiken, gebruik dan alleen schijnwerpers.

De complexiteit van de installatie van verlaagde plafonds in het appartement

Wat zijn de problemen van de installatie moet rekening worden gehouden bij het installeren van het spannen webben? Allereerst moet je om aandacht te besteden aan de hoogte van de belangrijkste plafond. Als de kamer hoogte van 2-2,5 meter, vervolgens de complexe configuratie ontwerp onpraktisch. De kamer heeft hoge plafonds opportuun om de installatie uit te voeren. Echter, in deze gebieden zal meer tijdrovend proces zijn.Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de kwaliteit van de muren. Binnen de muren van sommige huizen vindt u alle soorten van leegte en slakken vinden. In dit geval moet u een speciale brace aan te schaffen. Ze zorgen voor een veilig montagerail aan de muur.

Men mag niet vergeten dat het plafond van een complexe structuur geschikt is alleen in de kamer met hoge plafondsMen mag niet vergeten dat het plafond van een complexe structuur geschikt is alleen in de kamer met hoge plafonds

Om de complexiteit van de installatie kunt u ook:

 1. De noodzaak om spacers te gebruiken op een groot gebied. Als de grootte van de kamer groot is, wordt het plafond bedekt met een doek is onmogelijk. In dit geval is het noodzakelijk om een ​​speciale scheidingsteken gebruiken.
 2. De noodzaak voor verwerking door een pijp. Daartoe specifieke rand.
 3. Voorafgaande voorbereiding van het oppervlak. Voordat u de latten hebben aan het plafond per se af te stemmen en te elimineren gebreken.
 4. De noodzaak om een ​​platform te installeren voor verlichting.

Welke vorm van verlaagde plafonds beter vandaag

Voor de inrichting van de kamer kan niet alleen gebruikt worden golvende plafond. Er zijn andere oplossingen die de meest gedurfde ideeën te realiseren. De meest populaire multi-level plafonds. Dit ontwerp zorgt voor de installatie van schilderijen op verschillende hoogten ten opzichte van het basisoppervlak. Deze methode van decoratie wordt gebruikt voor de decoratie, in de stijl van een klassieke of een art-nouveaustijl.

Als u multi-level plafond gebruiken, kunnen doeken te regelen in een chaotische manier. De combinatie van het niveau van de overgang en buigen ziet er zeer indrukwekkend. U kunt ook experimenteren met kleuren en textuur van stoffen.

Multi-level plafonds, bestaande uit schilderijen van verschillende kleuren ook erg indrukwekkendMulti-level plafonds, bestaande uit schilderijen van verschillende kleuren ook erg indrukwekkend

Ook kan het plafond worden afgewerkt in de vorm van:

 • Cone. Dit ontwerp wordt gemaakt van materiaalbanen. Gewoonlijk wordt kegelvormige structuur toegepast indien noodzakelijk om een ​​soepele overgang tussen de kolommen om de maximum te garanderen.
 • Arch. Dit ontwerp zorgt voor het vergroten van de visuele ruimte. Overspannen kader kan worden gepositioneerd op nagenoeg elke hoek.
 • Dunes. Dit ontwerp is de moeilijkste. Meestal plafonds gevormd in de vorm van duinen, als ze dat willen spectaculaire decoratie van diverse verlichting producten te bereiken. Als u besluit om deze vorm van plafonds gebruiken, gelden uitsluitend glanzende stof.

Installeer decoratieve verlaagd plafond gipsplaat

Installatie van het plafond van elke figuur wordt gedaan in dezelfde volgorde. Eerst moet u het niveau van het plafond vast te stellen. Vergeet niet dat de beste gradiënt 50-60 millimeter. Als u gebruik maakt van ingebouwde verlichting, de beste differentiële - 100-130 millimeter.

Met het oog op de installatie correct uit te voeren, moet u aan het snoer tussen de markeringen otbivochnogo. Het is een dichte garen dat is geïmpregneerd met een speciale methyleenblauw. Otbivochnogo trekkoord behoefte rond de perimeter van de kamer.

Multilevel plafonds van gipsplaat hebben de meest populaire oplossing voor het creëren van geavanceerde plafond structuren wordenMultilevel plafonds van gipsplaat hebben de meest populaire oplossing voor het creëren van geavanceerde plafond structuren worden


Daaropvolgende montage van figuur plafond wordt uitgevoerd in de volgende volgorde uitgevoerd:

 1. Markeer het plafond met behulp van een niveau en een marker.
 2. Ga op maximum gaten voor bevestigingsmaterialen.
 3. Bevestig de geleider door middel van pluggen.
 4. Bevestig de hangers. Om dit te doen, gebruik maken van de speciale uitlopende pluggen.
 5. Draai de nylondraad. Het zal u helpen om alle elementen op hetzelfde niveau te zetten.
 6. Vouw de uiteinden van het suspensiemedium.
 7. Bevestig het plafond profiel.
 8. Leg alle noodzakelijke communicatie.
 9. Obsheyte gestel tier gipsplaat.
 10. Bereid een sjabloon voor het afwerken van gebogen secties.
 11. Bevestig de rail aan de plafondprofiel.
 12. Gesneden in afzonderlijke draagprofiel elementen. De resulterende producten aan het geleidingsprofiel bevestigen.
 13. Installeer een geleidingsprofiel aan de onderkant van de constructie.
 14. Plaats de CD-profiel.
 15. Obsheyte gipsplaat constructie.
 16. Installeer verlichting en beginnen afwerking.

Complexe multi-level plafond (video)

Curly plafonds - de perfecte oplossing voor de afwerking van grote gebieden. Een dergelijke structuur alleen kan, vast met de juiste productie latten. Voor het afdekken van het frame, kunt u vrijwel elk materiaal te gebruiken, echter, is het raadzaam om de voorkeur aan weefsel banen, PVC-panelen of gipsplaat geven. De keuze van de kleuren en verlichting verwijzen naar haar eigen budget en ruimte design.

Voorbeelden van complexe constructies van verlaagde plafonds (foto)

2urovnev-15585d76e3a6c4246273679skill1910111133529694


Leave a Comment

Your email address will not be published.

50 + = 53

Adblock
detector