Compact trap naar de tweede verdieping van een klein huis: 4 soorten – nwhistorycourse.org

The BlogIn besloten ruimtes is het noodzakelijk dat de ladder naar de tweede verdieping was de meest compacte, maar comfortabel genoeg om te gebruikenIn besloten ruimtes is het noodzakelijk dat de ladder naar de tweede verdieping was de meest compacte, maar toch comfortabel genoeg voor ispolzovaniyaChasto toename van het aantal kamers is te wijten aan de opbouw van de tweede verdieping, met name in dichtbevolkte buitenwijken, waar de huizen staan ​​heel dicht bij, en er is nergens om uit te breiden. En in zo'n huis is het zeer belangrijk dat de trap naar de tweede verdieping was niet alleen handig en veilig, maar nam ook te veel ruimte. Volledige grote trap in een klein huis zal leiden tot het feit dat al het zal struikelen, en ze steelt een kostbare plaats. Hoe ze te vermijden? Met de hulp van kleine structuren.


Trap naar de tweede verdieping in een klein gebied

Bij het installeren van een ladder in een klein huis of twee-level appartement is zeer belangrijk dat de ladder niet alleen wordt gecombineerd met de styling, maar ook aan bepaalde eisen voldoen.

namelijk:

 • Klein formaat;
 • gemak;
 • Security.

Niet de trap te steil te maken - hellingshoek moet worden berekend, zodat het ontwerp kunnen worden gebruikt door kinderen en ouderenNiet de trap te steil te maken - hellingshoek moet worden berekend, zodat het ontwerp kunnen worden gebruikt door kinderen en ouderen

Het is belangrijk om rekening te houden met de bijzondere huurders. Allereerst dient de ladder niet steil zijn. Wie wil door onvoorzichtig rijden naar beneden vallen? Het is wenselijk om de ladder leuningen uit te rusten. Een andere belangrijke factor - de hoogte van de stappen. De ouderen of kleine kinderen zal zeer moeilijk om hoger te klimmen zijn.


stair bekleding niet glad zijn. Als het is gemaakt, bijvoorbeeld, gepolijste steen, is het wenselijk om tapijt te leggen, en een zeer goede oplossing is.

Helaas, vanwege de noodzaak om ruimte te besparen, de trappen erg steil te maken: 45-75 graden, en de diepte van de treden op hetzelfde moment niet te groot. Daarom is voor de veiligheid en het gemak, is het raadzaam de installatie van leuningen of zelfs handgrepen, waarvoor u gemakkelijk bij het omhoog of omlaag kan blijven.

Kleine trap naar de tweede verdieping

Dus wat doe je kiezen? Het is belangrijk om de juiste ontwerp voor toekomstige stappen te kiezen.

Voor kleine ladders zijn: • vouwing;
 • Custom odnomarshevye;
 • Marching, maar met tafels;
 • Schroef.

Indien de tweede verdieping soms wordt gebruikt, zoals een loft of magazijn, zet deze ladder is niet noodzakelijkerwijs volledig. Het is al lang bestond opvouwbare ontwerp dat kan worden opgehangen aan het plafond of aan de deksel. Het is gemakkelijk op te vouwen, dus het zal niet storen.

Wenteltrap - de beste optie in termen van besparing ruimteWenteltrap - de beste optie in termen van besparing ruimte

Uitbreiding ladders hebben ook verschillende types:

 1. uitbreidbaar;
 2. vouwing;
 3. doorsnede;
 4. Telescopische.

Het is duidelijk dat dergelijke structuren niet voorzien in de aanwezigheid van een leuning, maar vaak zijn ze uitgerust met leuningen.

Odnomarshevye trappen grootste. Om ruimte te besparen was nog steeds, ontwerpers en ontwikkelaars gebruiken een verscheidenheid van onconventionele bewegingen, bijvoorbeeld, het verkleinen van de loopvlak op een moment aan elke kant. Dit maakt de ladder lager, maar laat haar comfortabel en veilig.

Ideal - trap met de landingen en marsen hebben hoeken 90 en / of 180 graden. Die site dient hierbij als een uitschuifbare lid. Het is wenselijk dergelijke structuur in een hoek of simpelweg tegen de muur in de kamer. De meest populaire is een wenteltrap. Ze nemen minder ruimte, dankzij de bijna verticale positie van de stappen in een spiraal, die de axiale paal is bevestigd. Wenteltrappen laten comfortabel reling vast te stellen, maar een man van gewoonte kan moeilijk naar beneden te gaan op haar zijn.

Comfortabele trap in een klein huis

Compact trappen zijn een heleboel pluspunten.

Ze zijn:


 • Snelle en eenvoudige installatie, zelfs met zijn eigen handen;
 • Redelijke prijs, die een orde van grootte lager dan conventionele constructie;
 • Het kleine formaat kunt u een ladder was gesteld, overal;
 • Interessant ontwerp zal het interieur te transformeren.

Het is al lang geen verrassing multilevel multistory appartement of particuliere huizen, zou er geld voor de bouw of aankoop van dergelijke woningen. Normaal trap zal niet altijd to the point, bijvoorbeeld, in de studio, waar de nadruk ligt op de maximale vrije ruimte, het is beter geschikt wenteltrap die geschikt zijn voor het stylen van het appartement.

Compact trap is het meest geschikt voor de twee-level studioCompact trap is het meest geschikt voor de twee-level studio

Compact trappen echt helpen de eigenaren, als men in het ontwerp van het huis houdt geen aanleiding helemaal niet, en dan is er was voltooid de tweede verdieping. Vermeldenswaard is een interessante eigenschap van de trap in een flatgebouw - wordt, indien de stap in de ingang van het appartement en niet op dezelfde hoogte zal zijn, de bewoners van het huis zal zeer moeilijk om te wennen aan uw huis worden uitgevoerd. Benen kunnen pijn, en zal het moeilijk zijn om omhoog te gaan de trap zijn.

Daarom, indien mogelijk, is het gewenst dat zo dicht mogelijk bij de ingang stadium. Schroef ontwerp zou wel veroorloven om dat te doen.

Soorten en het ontwerp van de kleine trap

Soms gebeurt het dat in het huis of appartement trappen is beschikbaar, maar het is niet aan bepaalde voorwaarden voldoen van de huiseigenaren.


Bijvoorbeeld:

 • Hoge resolutie;
 • Inconvenient locatie;
 • Onjuiste installatie van de constructie zelf.

Re-stamp het monumentale trap is niet zo gemakkelijk, maar zo'n klein formaat zal een uitstekende vervanger zijn. Het kan in een bestaande opening of het maken van een nieuwe worden geplaatst. Maar dan zal het noodzakelijk niet te vergeten de oude te verzegelen: sommige hebben veel openingen? De onwetende persoon kan zowel dalen. Een uitstekende oplossing odnomarshevye trap brengt hier. Hun vertekening kunnen zeer groot zijn. Het zal niet tolereren een opening op de tweede verdieping, en voorzichtig breng hem een ​​ladder van een andere plaats.

U kunt een zogenaamde haspels naast toe te voegen - het is handig en het ziet er erg interessant.

Natuurlijk is de hoofdfunctie van een ladder - is gemakkelijk en veilig verbinding voor de doorgang tussen de vloer en ruimtebesparing in een klein gebied te waarborgen. Maar toch is het erg belangrijk om de ladder keek esthetisch, maar ook passen in de algemene stijl van het appartement of huis.

In de context van krappe ruimte odnomarshevaya trap - de beste oplossingIn de context van krappe ruimte odnomarshevaya trap - de beste oplossing

Gewoonlijk voor de vervaardiging van kleine ladders worden gebruikt:

 • steen;
 • metaal;
 • hout;
 • Glass.

Kleine ladders gemaakt van zeldzame stenen, zowel natuurlijke als kunstmatige. Het ding is dat de steen een omvang en plaats nodig hebben. Ja, en dit ontwerp zal een Chur ernstig zijn. Metalen trap meest duurzame en esthetische - die de artistieke smeden zag, zal hij begrijpen. Deze trap past perfect in vrijwel elk interieur van high-tech tot romantische Provence.

Glas trappen zijn ook heel populair. Ondanks de schijnbare kwetsbaarheid van glas voor een dergelijke constructie is zeer sterk, zoals gehard.

En, natuurlijk, hout. De keuze van de conservatieven en degenen die willen comfort. Houten trap ziet er erg duur, indrukwekkend en respectabel. Het is vermeldenswaard dat er verschillende vernissen voor bescherming van het hout - dit maakt glad podium. Daarom is voor een comfortabele beweging, houten trap leuningen versterken.

Stijlvol en compact, de trap naar de tweede verdieping (video)

In de regel, alle materialen perfect met elkaar gecombineerd, waarin het ontwerp ongelooflijk mooi en interessante en ongewone reling alleen uniciteit toe te voegen aan elke kamer maakt. Go for it!

Details: Compact trap naar de tweede verdieping (foto voorbeelden)

3c97a7b889320217dbc084ce8416f4ef119133319372800x600549513572cca80139d3468b93a79735d5bd152542625842adbf8857f8134f76e2854da3220bd527ae142af12e1fcb1c8c460b2cb0d23a83

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 2 =

Adblock
detector