Comfortabele woonkamer: 6 Regels Designer – nwhistorycourse.org

The BlogWoonkamer - het centrum van elk huis, dus het is belangrijk in het ontwerp tot een uitnodigende sfeer voor vrijetijdsbesteding van alle huurders te creërenWoonkamer - het centrum van elk huis, dus het is belangrijk in het ontwerp tot een uitnodigende sfeer voor vrijetijdsbesteding van alle huurders Het is de indruk van de woonkamer kan een compleet beeld van het gezin en het huis of appartement als een geheel te vormen te creëren. Natuurlijk kan de smaak van het appartement eigenaar snel worden bepaald. Bijvoorbeeld, het is nauwelijks iemand die de stijl van neo-classicisme geeft de voorkeur aan, de voorkeur geven retro of modern. Moderne ontwerpers kunnen de meest ongelooflijke kamer ontwerp te maken bij voorkeur van de klant en rekening houdend met de innovaties van de 21e eeuw aan de keuze van het meubilair en accessoires.


Bij het maken van een levende moet rekening worden gehouden met het feit dat in deze kamer de familie zal het grootste deel van hun tijd, wat betekent dat het multi-functionele, gemakkelijk en comfortabel voor iedere man en voor de gasten moeten besteden. Het moet leuk om te worden bemind en doen klusjes zijn.

woonkamer Maat: de optimale omvang

Stedelijk wonen veel kleiner dan het huisje, maar dat betekent niet dat we moeten geven de droom om de uitvoering van een typisch kamer in de juiste stijl te organiseren. In de meeste gevallen, ontwerpers hebben te maken met kleine kamers, maar gezien de huidige technologie, veel ideeën en projecten, en zelfs uit de kamer van 12 m2, kunt u een prachtige en buitengewone leven, die zal voldoen aan de behoeften van elke bewoner in het appartement te creëren.

Het allerbelangrijkste - het maakt niet opstapelen een kamer en worden geleid door bepaalde regels van design kunst.

Een goede organisatie van het interieur in de woonkamer zal toelaten om niet alleen de esthetische transformatie ruimte te bereiken, maar zal ook de gelegenheid bieden om de ruimte visueel te vergrotenEen goede organisatie van het interieur in de woonkamer zal toelaten om niet alleen de esthetische transformatie ruimte te bereiken, maar zal ook de gelegenheid bieden om de ruimte visueel te vergroten

Met inachtneming van alle regels, de kamer:


 • Visueel uit te breiden en verheven;
 • Doe niet worden onderschat;
 • Is een uitstekende en geen belachelijke momenten;
 • Het zal niet de misstappen en tekortkomingen hebben;
 • Het zal een blijvende indruk op elke gast te maken;
 • Staat voor vele jaren aan de eigenaars te behagen.

Bij het maken van elke woning kamer een goede aanpak moeten implementeren, en dan zal de grootte er niet toe.

Wonen in het appartement: stijl oplossingen

Residentieel wonen is een beetje anders dan de eenvoudige vanuit de hal, waar hij voldoet aan de familie, en in het ontwerp van de leefruimte moeten aandacht besteden aan het meubilair geschikt zijn voor rust en slaap, die vaak in de appartementen is vereist.

Natuurlijk voor het einde van levende moet eerst beslissen over de stijl, die nu wordt gedaan, en elk van hen is anders specifieke kenmerken.High-tech stijl kan veilig worden gebruikt voor de decoratie van de woonkamer van elke omvang. De decoratie speciaal geselecteerde zal de buitengewone ontwerp van de kamer te benadrukken, maar tegelijkertijd is het niet beroven van het comfortHigh-tech stijl kan veilig worden gebruikt voor de decoratie van de woonkamer van elke omvang. De decoratie speciaal geselecteerde zal de buitengewone ontwerp van de kamer te benadrukken, maar tegelijkertijd is het niet beroven van het comfort

De keuze van de stijl kan heel gevarieerd zijn en afhankelijk zijn zal:

 • klant;
 • begroting;
 • De afmetingen van de kamer.

Stijlen kunnen heel verschillend zijn, en sommige ontwerpers doen combineren de twee in één, blijkt vrij goed in de praktijk.

High-tech stijl

Perfect voor kleine zalen, en als je wilt om de ruimte, de gebruikte lichte tinten en minimale interieur visueel uit te breiden. In een dergelijk geval is er een combinatie van high-tech en minimalistische. De kamer kan worden ingericht met zeldzame antiek, antieke meubels of zwaar gordijn.

zolder

Voor kleine zalen in de appartementen is perfect loft-stijl, die het fundament - een lichte kleur, ruimte, en alleen de nodige meubilair.

Retro-stijl in het ontwerp van de woonkamer niet verliest de relevantie ervan, omdat het niet alleen voegt wat smaak aan het ontwerp van de kamer, maar benadrukt ook de individualiteit van de eigenaarRetro-stijl in het ontwerp van de woonkamer niet verliest de relevantie ervan, omdat het niet alleen voegt wat smaak aan het ontwerp van de kamer, maar benadrukt ook de individualiteit van de eigenaar

Om visueel verhoging van de ruimte kan worden gebruikt air tule of spiegelbeelden, waarvan de plaats moet worden uitgevoerd voor ramen en deuren uitgevoerd.


retro-stijl

Gekenmerkt door het gebruik van verschillende kleuren in de inrichting van de gebouwen, evenals hun combinatie. Bijvoorbeeld, op dit moment relevant roze met zwart, groen en geel, rood en oranje. Ze kunnen worden gestoffeerde meubels, gordijnen en accessoires.

Weinig mensen weten dat de aard van de staande lampen in de stijl van de jaren '70 van de vorige eeuw een echte schat van modern design oplossingen zijn geworden. Banale lamp met franje kan geen kleine rol voor de kamer en de juiste zonering door middel van verlichting te spelen.

Afrikaanse stijl

Dit is iets wat ongebruikelijk is voor de moderne mens, maar het gebruik van etnische symbolen, beelden, en de combinatie van dit alles met een minimalistische stijl die het mogelijk maakt voor een prachtig effect. De stijl kan geschikt zijn voor grote ruimtes en voor kleine, maar de nadruk ligt op afbeeldingen en foto's beeltenis van het Afrikaanse leven.

land

Sommige mensen willen wonen in een rustieke stijl, of met andere woorden de rustieke, plaats die niet zo makkelijk, want je moet het decor volgen het hele gebouw en in meubels en decoratie van de muren, ramen, plafonds en daarbuiten.

Landelijke stijl in het interieur van de woonkamer - dit is een romantische eenvoud, gelegen in een rustige vakantieLandelijke stijl in het interieur van de woonkamer - dit is een romantische eenvoud, gelegen in een rustige vakantie


Op basis van deze lijst van stijlen, kunt u iets passends voor jezelf kiezen en het "hart" van het appartement van hun gading.

Wonen in het huis: design features

Opisaniekazhdogo stijl wordt gekenmerkt door een aantal criteria, maar als je wilt keuze te ontwerpen voor een eigen huis, is het noodzakelijk om de voorkeur te geven aan een paar andere gebieden.

namelijk:

 1. Eco-stijl is geschikt voor de woningen met één verdieping met een panoramisch raamkozijn. Het is onwaarschijnlijk dat de fantasie kan me voorstellen dat vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht op de tuin door de ramen en deuren met grote ramen. Voor deze stijl maakt alleen gebruik van natuurlijke materialen zoals kurk stof, fineer, pulp, rotan en rieten meubels.
 2. Classic populair zal zijn te allen tijde, maar vooral voor cottage woonkamer zal de stijl van het neoclassicisme, wat belangrijk is voor het maken van het gebruik van stucwerk, kolommen, spiegels en houtsnijwerk van hout aan te passen. Daarnaast is een uitstekende optie voor het afwerken van het meubilair is te gebruiken met de hand gesmeed of dure gordijnen. Het meest opvallende element is de open haard. Om een ​​dergelijke stijl te ontwerpen raden het gebruik van goedkope imitaties, omdat ze aanzienlijk het uitzicht zijn bederven. Het is onaanvaardbaar de aanwezigheid van oud speelgoed, reproducties van schilderijen of sculpturen geïmproviseerd. Sommige mensen de voorkeur aan een miniatuur galerij te creëren, waarin er antiek, originele schilderijen en werken van beroemde kunstenaars.

Eco-stijl in de woonkamer wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van houten meubelen, evenals het gebruik van decoratieve elementen in het interieur van natuurlijke materialenEco-stijl in de woonkamer wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van houten meubelen, evenals het gebruik van decoratieve elementen in het interieur van natuurlijke materialen

Ideeën te regelen de woonkamer kan een enorm bedrag, maar het belangrijkste doel van de verwerking van de kamer - het heeft geen ruimte voor tieners, en de ruimte voor het hele gezin te stichten.

Locatie woonkamer in het huis

Privezde naar een nieuw appartement of huis, rijst de vraag, waar het een woonkamer.

In de regel, ontwerpers en huiseigenaren zich liever in het midden van de hal geplaatst worden.

Om precies te zijn, moet deze plaatsing toegang vanaf elke plek in het huis te openen. Vanaf het gemakkelijk zou moeten zijn om in de keuken, in de badkamer, hal en, natuurlijk, een slaapkamer. Zo zal elke burger in staat zijn om altijd in de kamer en geniet van een vakantie met het gezin, tv kijken of het lezen van boeken. Als het gaat om het huisje, kan de woonkamer worden geplaatst naast de hal of zelfs in combinatie met het, die een blijvende indruk op de gasten zal maken.

Wonen in een aangrenzende ruimte

Het is niet ongewoon dat de woonkamer is gelegen in een aangrenzende kamer. Om de kamer was comfortabel en gezellig hebben veel te proberen, omdat de extra meubels of te omvangrijk en licht accessoires harmonie schenden.

Om harmonie in het interieur van de aangrenzende woonkamer te bereiken, moet je goed rekening houden met de locatie van de belangrijkste objecten van meubilair in overeenstemming met de kenmerken van het pandOm harmonie in het interieur van de aangrenzende woonkamer te bereiken, moet je goed rekening houden met de locatie van de belangrijkste objecten van meubilair in overeenstemming met de kenmerken van het pand

Problemen in aangrenzende kamers kunnen massa. Zo kunnen niet alle hoeken van de meubels worden in drie of wanden vormen een deuropening.

Het relevant geacht voor deze TV-locatie in één van de openingen tussen de deuren en onder de plank.

Voor degenen die wonen perfecte modulaire headset, kan de locatie van die kunnen worden gevarieerd afhankelijk van de voorkeuren en stemmingen. Voorzijde van de TV moet uiteraard een bank te zijn. Als u wilt plaatsen in de kamer, Ottomanen en fauteuils het is een begin gemaakt met de grootte van de kamer, zodat ze niet rommel, en niet staan ​​op de pas, omdat het gevaarlijk voor het huishouden kan zijn.

Accessoires voor de woonkamer

Afhankelijk van het type van de afmetingen kan daarin worden geplaatst een scala aan accessoires. Voor de liefhebbers van oude producten geschikte keuze van de muziekdoos in de vorm van een grammofoon.

Als het leven in een retro-stijl, is het mogelijk om dergelijke decoraties te maken als de zwart-wit foto's, negatieven, stadsgezichten, en een schommelstoel van rotan.

Selectie van accessoires - is de laatste fase in het interieur woonkamer, dus je moet denken van te voren het aantal en de soorten arrangementSelectie van accessoires - is de laatste fase in het interieur woonkamer, dus je moet denken van te voren het aantal en de soorten arrangement

Niet minder aantrekkelijk zal delicate en zandlopers op zoek naar gordijnen Houders waarvoor u moet lichte kleuren en kleuren te kiezen zoals geel en goud en bruin en rood. Je moet aanwezig zijn materialen zoals hout en glas in de woonkamer Art Nouveau.

Voorbeelden woonkamers

Niemand die er wonen zal een comfortabele, als het niet te versieren met tapijten. Dat tapijt - dit is het element dat elke ruimte gezelligheid, comfort en buitengewone warmte aanvult. Tapijten zijn geselecteerd om het behang, gordijnen en de rest van het interieur als geheel aan te passen. Moet niet worden beperkt tot hen, omdat je deze geweldige accessoires kunt gebruiken als vloer vazen, ikebana, koffie en koffie tafels.

Afhankelijk van de stijl moet je de voorkeur geven aan bepaalde materialen en vormen van accessoires. Bijvoorbeeld, wordt de voorkeur gegeven aan de barokke porselein en oude producten, terwijl de high-tech perfect metaal, glas en glad, maar scherpe lijnen.

Landelijke stijl in het interieur van de woonkamer (video)

Onze fotogalerij is speciaal gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar originele en ongewone manier om de woonkamer te ontwerpen. Een ruime keuze gepresenteerd ontwerpprojecten bekende ontwikkelaars, die in staat is de meest verschrikkelijke en ver van aantrekkelijke kamers te maken een elegante kamer, comfortabel, gezellig, multi-functioneel en handig voor huishoudens. Comfort en gemak - dit zijn de eerste en enige keer, zijn de moeite waard aandacht te besteden aan in het ontwerp van elke ruimte.

Interieur woonkamer (foto)

1a-126552576f9b2d443eb711421d01fe4cba44214b4ff9ccb2c9b26744666fed8641920x1080resizeinterior156949613684221721920x1080resizeinterior56224641425928075

Leave a Comment

Your email address will not be published.

87 − 82 =

Adblock
detector