Christmas korsstygn schema: 7 bästa idéerna för semester hantverk – nwhistorycourse.org

The BlogUnderbar broderi på nyårstema, utförs på textil husgeråd, överraskning gäster och glädje käraUnderbar broderi på nyårstema, utförs på textil husgeråd, överraskning gäster och kära kommer att glädja mönster och målningar, broderade med ett kors, vilket gör hemtrevlig atmosfär i alla hem. Om du vill överraska familj och gäster, jul broderi på servetter, dukar eller andra vävda husgeråd - det är vad du behöver. Nedan hittar du en hel del av systemen för broderi jul, liksom detaljerade instruktioner för användning. Oavsett vilken erfarenhet du har i broderi: iakttagande av reglerna, kommer du säkert komma till framgång.


Var kan man tillämpa en jul korsstygn

Dagen före nyår jag vill dekorera inte bara träd, men hela huset. Det finns många sätt att göra detta, En sådan metod - är den broderi. Ny broderi kan variera i form, storlek, och nivån på dess funktionalitet. Varför många utföra broderi på en jultema?

Traditionellt är julen broderi används i följande typer av produkter:

 • Nya bilder på väggen;
 • kort för scrapbooking eller album;
 • Middag servetter;
 • prydnad bordsdukar;
 • Juldekorationer;
 • miniatyrer för dörren;
 • Nya vägg stövlar;
 • Christmas kostymer.

Söt linneservetter med en jul broderi kommer att vara huvud utsmyckningen av festbordetSöt linneservetter med en jul broderi kommer att vara huvud utsmyckningen av festbordet

Listan kommer att fortsätta att din fantasi. Korsstygn kan förvandla någon produkt.


För Julpyssel kan du köpa en uppsättning av broderier, men du kan använda systemet, som kan laddas ner gratis för personligt bruk.

korsstygn schema: miniatyr jul att dekorera huset

Christmas miniatyrer - är en tydlig trend i de handgjorda verk, som kom till oss från Europa. Det att dekorera huset, inte bara inuti men även utanför! För detta ändamål broderade miniatyrer som ser ut som små lådor med julen mönster.

För närvarande är miniatyr och kallas ibland ett mindre artiklar med broderi. Dessa produkter används i stor utsträckning för heminredning.

Christmas Miniatyrer - ett konstverk, en gåva som kommer att imponera någon person och samtidigt dekorera insidan av bostadenChristmas Miniatyrer - ett konstverk, en gåva som kommer att imponera någon person och samtidigt dekorera insidan av bostaden

Varför bör du försöka brodera jul miniatyrbild: 1. Små söta system finns tillgängliga för exekvering av någon.
 2. Du kommer att kunna göra några dekorationer för huset i bara en dag.
 3. Charmiga miniatyrer erövra familj och gäster för sin enkelhet och skönhet.
 4. Monokrom schema broderi mini storlek så enkel konstruktion som kan tilldelas för att arbeta hos äldre barn.

Scheme of korsstygn julleksaker: biskornyu

Biskornyu - en liten volym sak, broderade kors. Biskornyu tillämpas som nålstången, smycken, prydnadssaker, och kan även användas som en jul leksak. Allt du behöver göra från biskornyu träd dekoration - ett tema broderi och en liten ögla.

Hur kan göra en jul leksak biskornyu egna händer:

 • Välj en kvadratisk krets i jul stil. Brodera bara en sida, men du kan göra två identiska mönster, har också möjlighet att göra olika bilder på båda sidor om den framtida leksaker. Det beror på hårt arbete och fantasi.
 • Brodera de två kvadratiska duk, lämnar 4-6 celler på utsläppsrätter. Din bild måste innehålla kantfogen.
 • Vidare finns det en häftning 2 rutor. Biskornyu funktion är att när suturering vävnaden inte utsätts för punktering.
 • In nålen knippet i ett hörn av en kvadrat vid skärningen mellan kantsömmarna, passera sedan nålen i en söm sömkanten 2 av en kvadrat, som är belägen i mitten av en av parterna. Sålunda i hörnet av den första rutan kommer att sys till mitten av den andra sidan.
 • Fortsätt sedan sy, trär nålen från stygn för att sy. Sådan teknik orsakade ovanlig biskornyu vinkelform.
 • Låt sista proletik på att få dina leksaker. För fyllning eller stoppning polyester hollofayber användning.
 • Sy fram till slutet av leksaken.
 • Sy vackra loop. Leksaken är klar!

Julpynt från biskornyu - är inte bara en leksak, men en slags symbol, en sak som kommer att skydda sin ägare från motgångar, skänker hälsa, välstånd, kärlekJulpynt från biskornyu - är inte bara en leksak, men en slags symbol, en sak som kommer att skydda sin ägare från motgångar, skänker hälsa, välstånd, kärlek

Om du inte vill göra broderi för 2 biskornyu, men lämna andra kvadrat tom vill inte ha för, bara kan göras andra fyrkantig ram mönster, som inte kommer att ta mycket tid, men kommer att ge en fullständig bild av leksaken.

Korsstygn: julkort och inte bara

Något att behaga kära under julen? Tradition av att ge kort som stöds i årtionden. Hela denna tid vykortet mode förändrats och omvandlas. Idag har riktningen scrapbooking öppnat nya möjligheter för att skapa originella, upphovsrätts kort som är fyllda med känslor, arbete och värme. Vykort, som använde handgjorda korsstygn, förmodligen kommer att ta en värdig plats i hemmen och i hjärtat hos dina nära och kära.

Hur man gör ett kort med ett broderi stygn:

 1. Gör en liten broderi, som skulle vilja se på produkten. Lämna en liten ersättning på kanterna.
 2. Klipp ut kartongen. En del av hela vikta, och den andra delen som ett foder på framsidan av kortet. Den andra delen bör skäras ut en del för broderi. Skär försiktigt med en kniv brevpapper.
 3. Lim kontur till huvuddelen av en dubbelhäftande tejp.
 4. Lim locket till huvuddelen.
 5. Fyll kortet med lyckönskningar!

Kort i tekniken för scrapbooking med korsstygn, en mycket enkel men elegant inredning för hemmet kan också vara en stor gåva för vänner och familjKort i tekniken för scrapbooking med korsstygn, en mycket enkel men elegant inredning för hemmet kan också vara en stor gåva för vänner och familj

Här är ett enkelt system kommer du att kunna göra en trevlig överraskning med händerna.


För att få bilden ser mer attraktiv, till broderi, sidenband, pärlor, knappar eller andra dekorativa element som är lämpliga för ämnet för fest.

Vi gör hela familjen lite jul korsstygn

Litet broderi är mycket bekvämt både i prestanda och i bruk. Liten storlek broderi kan göra ännu ett barn, så hela familjen är lämplig för jobbet. Tillbringa en nyårsafton för broderi söt jul bild hela familjen - det är en bra idé som kommer att förena familjemedlemmar, ger en känsla av frid, lycka, liksom några stora verk som kommer att glädja dig i många år framöver och återuppliva minnen av en underbar familj kväll.

Vilka bilder är lämpliga för små verk, som manifesterar julmotiv:

 • Jultomten;
 • snögubbe;
 • bära;
 • hare;
 • Christmas boot;
 • bollar för att dekorera julgranar;
 • dekorerad julgran;
 • bilden av en tupp symbol för det kommande året;
 • Julen renar;
 • mönster i julfärger;
 • dekorerade vantar;
 • Christmas landskap;
 • Ryska och engelska alfabetet i en jul dekoration.

Att dekorera presentpåsar perfekt system för broderi snögubbeAtt dekorera presentpåsar perfekt system för broderi snögubbe

Naturligtvis inget av dessa alternativ inte behövde begränsa din fantasi. Men om du inte vet vad bilden kan broderas, då har möjlighet att dra nytta av dessa system är ganska vanligt.


För de små, bör och rukodelnikov needlewomen plocka upp monokroma ritningar.

Mest intressant system Cross: Santa Claus

Jultomten - detta är en av de traditionella teman jul broderi. Jultomten är bra för småsaker och stora målningar eller servetter. Jultomten kan visas antingen ensam eller med slädar, rådjur och andra tecken julsymboler.

Var försiktig: i de flesta system för broderi vapen Santa Claus är rött. Men den röda pälsen - det är en del av bilden av Santa Claus utomlands. Om du är medborgare i värdet av hjälten mönstret, ta den blå tråden för broderi päls.

Christmas broderi med jultomten, ser söt och kul på små artiklar eller torkar och det är bara det som behövs för att skapa en festlig stämningChristmas broderi med jultomten, ser söt och kul på små artiklar eller torkar och det är bara det som behövs för att skapa en festlig stämning

Var du vill placera bilden av Santa Claus:

 1. Träd leksak. Du kan brodera en liten bild av det nya året farfar på framsidan av en jul leksak. Glöm inte att göra kvalitets packning till Santa Claus kommer inte varp.
 2. Dekorativa kudde. Bästa present till vänner och familj!
 3. Miniatyrkryssrutan. Låt gäster är uppfyllda Santa Claus.
 4. Servetter och dukar. Gör en nyåret festlig tabell ännu mer Nytt År!
 5. Broderi för presentkort eller album. En annan version av en nyårsgåva.

Christmas boots: korsstygn schema

Nya start - är en del av den västerländska julen tradition, som har blivit populär i Ryssland. Inledningsvis boot hängde ovanför spisen på julafton Santa att sätta gåvor inuti. Med tiden har traditionen förändrats: boot har blivit en symbol för jul och nyår. Den traditionella röda färgen ersattes av en mängd olika mönster, symboler för jul och andra bekvämligheter i en anda av vintern semester.

Nyårs boot broderi Systemen kan grovt delas in i 2 grupper:

 • System som gör det möjligt att simulera en riktig känga. Sådana system medför duken kanten på kanten av broderi.
 • Scheme, som är broderad bild av en nyårs boot eller flera. Sådana system kan du skapa en bild eller ett kvadratiskt ämne med en annan produkt. Nya inslag i sina program i form av bilder.
 • Scheman för broderi på verkliga stövlar. Med dessa system kan du dekorera korset stövlar jul.

Till huset var mysig och fantastiska nog att dekorera den med dekorativa stövlar för gåvor genom att ta ut sin jul broderi ett korsTill huset var mysig och fantastiska nog att dekorera den med dekorativa stövlar för gåvor genom att ta ut sin jul broderi ett kors

Heminredning nyår stövlar broderade kors - är en ny och originell idé. En sådan gåva kommer att bli en underbar souvenir i alla hem.

Christmas korsstygn: 2016-2017 system

2016 - året för apan. apa symbolik var allmänt används vid tillverkning av hantverk och juldekorationer under det senaste året. Det kommande året kommer att omges av symbolerna för tupp.

Vilka regler för julen symboler image är viktigt att observera:

 1. Till kuk hade en julstämning, väljer ett system där fågeln avbildas omgiven av andra julartiklar.
 2. Använd bilder schema siffror och bokstäver för att slutföra en bild av en tupp med frasen "Happy New Year 2017" eller något liknande.

Använd din fantasi för att föreställa jul tupp var genomsyrad av julstämning. En detaljerad system gör att du kan förverkliga idén om ett roligt tema broderi.

Korsstygn jul strumpor (video)

Om det nya året kommer, och det finns ingen gåva, broderi kors system som krävs för att rädda situationen! Jul och nyår - det är de viktigaste familjesemester, som måste fyllas med värme och komfort. Festlig tema bör visa sig i utformningen av utrymmet, där går till nyårsfirande. Det spelar ingen roll att det kommer att bli föremål för din flit: en bordsduk, servetter, eller kommer det att vara en enkel leksak-bollar för julgranen kommer broderi fylla huset med kärlek värdinna och julstämning. Så vi brodera jul bilder på system med flit och hårt arbete!

Christmas broderi kors system (foto)

5f6bd215f06e20a64966eecea0bb7c95d963fce387b35709cce5a3671846e57003ed4-126974b46a53210855177981711518841173718734052120250750444427491

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 1 =

Adblock
detector