Choice, design, konstruktion – toalettbord i sovrummet – nwhistorycourse.org

The BlogSminkbord är perfekt för sovrummet som ett barn och en vuxenSminkbord är perfekt för sovrummet som ett barn, och under många år vzroslomuUzhe sminkbord betraktas som en integrerad del av sovrummet, om det inte är ett sovrum ungkarl eller ett barn. När denna tabell var en plats där det fanns en skål för tvätt och kanna. Men med tiden dess räckvidd utvidgas, men det väsentliga är att se till att kvinnor i den här tabellen bekvämt borsta upp, sminka eller omvänt, att ta bort makeup. Och detta orsakar det faktum att denna möbler ska vara bekväma och praktiska.


Sminkbord Sovrum: om ett litet sovrum

I det här fallet är det inte nödvändigt att ta modell med en spegel. Endast ett bord och en spegel köpa separat och hänga över bordet själv. Och på denna tabell bör lämnas ensam allt du behöver. Ta bort allt annat i garderoben, i lådor, etc.

Du kan använda följande lösning - dressing tabell i stället för sängbord. du kan sätta ett litet bord på den sida av sängen där kvinnan sover. På samma ställe en liten stol, och, såsom redan nämnts, på väggen, hänga spegeln.

För ett litet sovrum finns ett stort urval av små sminkbord, som passar perfekt in i det inreFör ett litet sovrum finns ett stort urval av små sminkbord, som passar perfekt in i det inre

Obuyutit till detta område, mini boudoir, plocka upp den ursprungliga bordslampa och en stol fastställa fluffig trasa eller ens en äkta päls. Loop tråden genom spegel pärla pärlor, att hylla de redan vintage traditioner.

Istället för skrymmande fåtöljer kan ta ottomaner och avföring. Transparent mode plaststolar - också ett bra alternativ för visuell platsbesparande. Puffs är bekväma att de kan döljas under bordet.


Toalettbord i sovrummet: mått och funktioner

Dimensionerna på standardtabell - minst 100 cm långt och något lägre i höjd. Bredd - 50-60 cm Men det viktigaste är inte klart traditionell storlek, utformning och funktion .. Med tanke på att det i dag är en speciell efterfrågan modell "smal" sminkbord på böjda ben, vintage, tycktes göras i början av förra seklet, är storleken inte viktigt här. Det råder design som bara gör förälskad i denna sak.

För att diversifiera interiör i sovrummet, kan du välja en egen sminkbordFör att diversifiera interiör i sovrummet, kan du välja en egen sminkbord

Den inhemska produktionen inte släpar efter de deklarerade importmodeller och i Moskvaregionen i dag gör tabeller, som kommer att vara intressant att titta i den moderna elegant interiör. Så inte bara anger tonen för Ikea.

Tja, om du har möjlighet att placera ett bord vid fönstret. Det är en sällsynt beslut, men det är det rätta. Det finns mer naturligt ljus. De små rummen används som så kallade "döda zonen" - vinkeln på väggen eller hörnet av fönstret och väggen som inte är upptagen av andra möbler.Hörntoalettbord för sovrum: en lösning för ett litet rum

Hörnsminkbord riktigt bekväm i ett litet sovrum. Det är oftast kompletteras med en spegel, och det har också en positiv effekt på det visuella intrycket av rummet. De reflekterande egenskaperna hos speglarna tillåta dem att vara en ytterligare ljuskälla.

Hörntoalettbord som lämpar sig för små rum eftersom det inte tar mycket platsHörntoalettbord som lämpar sig för små rum eftersom det inte tar mycket plats

I allmänhet, när man väljer ett bord, styras av följande:

  • Bestäm exakt användning av sminkbord - ibland är det strängt dekorativa roll, men sätta andarna att sätta en bok, etc..
  • Design bord ska vara i harmoni med den övergripande stilen i sovrummet - men om bordet är mycket ljus, kan det vara accent;
  • Form bord för varje smak - rund, fyrkantig, oval, med böjda toppar eller raka / böjda ben;
  • I sig själv är bord dekorerat med det material som den är tillverkad - den bästa bord från ädelträ är svårt att hitta.

Idag, ofta tillsammans med ett sminkbord pall säljs. Det vill säga, det ingår. Som tillval - ottoman. Det viktigaste för att passa din längd, och inte skapa problem för ryggen. Men om du vill tillbringa vid detta bord en lång tid, inte snåla på mini stol.

Hur att dekorera byrå

För det första kan dess huvudsakliga tillbehör blir en ljuskälla. Välj en vacker, originallampan. Men på samma ljusstyrka och ovanliga ämne du inte ska bli tråkigt för dig.

Liten dekorativ vas - också en annan standard, men de är inte mindre rätt beslut. Statyer, figurer, olika prydnadssaker, naturligtvis, kan stå på bordet, men inte överbelasta dem hans.

Garnera med ett toalettbord kan vara vackra bilder, lampor och tillbehörGarnera med ett toalettbord kan vara vackra bilder, lampor och tillbehör

Vad mer kan dekorera bordet:


  • Bilder - ja, de är nu på modet att sätta även på golvet, men ännu mer på bordet;
  • Intressanta ljusstakar;
  • Vackra smycken lådor;
  • Krukväxter blommor;
  • timmar;
  • Tankar för lagring av kosmetika.

Och kom ihåg att tabellen - ett hörn av charm, skönhet, ömhet. Många av oss kommer ihåg hela mitt liv med flaska parfym min mors bord, en vacker kista och dess innehåll, en liten skål. Det är värt att försöka göra en särskild och detta område. På bordet, lämnar bara vad du använder ofta, ta bort resten i hyllor och lådor.

Sminkbord i sovrummet (video)

Revidera galleri, kolla din favorit alternativ, överväga vad skulle verkligen levandegöra. Och kom ihåg att det bästa - fiende bra, inte överbelasta den totala sammansättningen. Låt skönheten av möblerna kommer i förgrunden, bara hitta något som du kan förstärka den.

Lycka till i ditt val!


Exempel toalettbord för sovrum (foto inre)

0jpgpagespeedceYeTnGur4M7821102264bda5fcce964317ed1decd694fa89be88c35aeb8972c08f6323ffeb32d975d476e8602c1353915796romantic-dressing-table-vit-silver-för-jetclass-venezia-1B051

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 2 =

Adblock
detector