Byråar i vardagsrummet: ett alternativt ersättnings skåp – nwhistorycourse.org

The BlogInnan du bestämmer vilken dekorera omklädningsrummet, måste du ta reda på de ändamål för vilka den är avsedd, och välja möbler perfekt komplement till interiörenInnan du bestämmer vilken dekorera omklädningsrummet, måste du ta reda på de ändamål för vilka den är avsedd, och välja möbler, perfekt komplement till intererRodonachalnikom bröstet var en kista. Att det håller saker eller annat, men det fanns bara ett fack. Aktuella köksskåp har 2, 3 eller ännu mer lådor, men ändå ha en liten storlek. Vänd bröstet i skåpet vågade till franska i XVIII-talet, och de gav namnet på ämnet. Översatt från franska kommod betyder "lätt." motiverar fullt namnet på den funktionella sidan av ämnet, är inte det?


Sorter av lådor för vardagsrummet

Inledningsvis kistor är inte särskilt populärt. Först efter XX-talet de prickiga praktiska, i kombination med funktionalitet, så att motivet var uppskattad. Men dess läge, främst var i sovrummet området. Med tanke på den nuvarande storleken på lägenheterna är byråar installerade överallt, även i vardagsrummet.

Byrå, kommer tack vare färg och stil sticker ut mot bakgrund av den totala sammansättningen, nitning uppmärksamheten till sig och distrahera från det element som vill döljaByrå, kommer tack vare färg och stil sticker ut mot bakgrund av den totala sammansättningen, nitning uppmärksamheten till sig och distrahera från det element som vill dölja

Den nuvarande modellen för mini-skåp imponerar med sin ursprungliga idé och kvalitet prestanda:

  • hörn;
  • Lång, kort, medium;
  • diskning;
  • förändras;
  • Med en spegel;
  • Hög, låg;
  • Av de olika träslag.

Plocka upp en byrå i rummet - rent nonsens. Men vad du ska välja? Inledningsvis bör du tänka på det praktiska uppdrag bröstet: i vilket syfte den kommer att installeras. Med en enorm överflöd av modeller, många tillverkare erbjuder sig att göra en mini-garderob för att passa alla kundkrav, från färger till antalet fack och lådor. Även i de mest ovanliga och extravaganta interiör lådor passar perfekt.


Hörn byrå för vardagsrummet

Som bekant vinklarna i rummen alltid gå obemärkt, så det finns en blomkruka eller något. För att återuppliva denna plats, var det uppfanns vinkelköksskåp. När det gäller vardagsrummet, så det är bra för att organisera rymden: det tar inte upp mycket utrymme och rymlig nog.

Hörn byrå är att föredra eftersom spara utrymme i ett litet rumHörn byrå är att föredra eftersom spara utrymme i ett litet rum

Corner byrå - en ganska låg möbel. Oftast görs högst 1 meter i höjd. Dessa dimensioner är optimala för positionering i ett hörn, och därmed inte belasta det utrymme och bara göra ett visst utrymme charm.Köksskåp mycket mer praktiskt jämfört med skåpet. De är små i storlek, passar perfekt in i någon design och är relativt billiga.

Funktionell bröst komponent kan aktiveras med maximal nytta. De stora lådor kan lagra föremål av något slag. Den övre planet är ett stöd för tillbehörs vaser, statyetter, statyer, liksom för telefon eller en liten blomma.

Hörn byrå idealisk för små rum eftersom de inte skräpar ned utrymmet med sin närvaro.

Långa byråer för vardagsrummet

Rummet måste med nödvändighet vara närvarande television. Platsen för att köpa en speciell vägg som upptar en hel del utrymme och ofta inte alltid vackert utseende i det inre. Långa lådor i vardagsrummet, som kombinerar en hel del lådor för att lagra poster och en stor platt yta, vann hjärtan många konsumenter.

Lång byrå - en traditionell för många konsumenter möbel som låter dig lagra en mängd olika hushållsartiklarLång byrå - en traditionell för många konsumenter möbel som låter dig lagra en mängd olika hushållsartiklar

Vissa kistor är utrustade med sådana fantastiska funktioner som att lämna plattform för plasma-TV. Tack vare denna innovation teknik gömd alltid från det mänskliga ögat och använder endast som avsett, förutom inte damm och inte utsätts för angrepp barn och husdjur.

När du väljer en mini-skåp storlekar måste bygga på rummets storlek. Men även med den lilla storleken av vardagsrummet, som en låg byrå från vägg till vägg - är inte ett sådant problem. En separat ordning med alla funktioner i lokalerna och önskemål kunden kommer att göra den till den mest funktionella och bekvämt. Vid framställning kan du välja hela vägen ner till den form: en byrå kan vara oval eller rektangulärt med rundade eller fyrkantiga hörn.

Modeller med spegel blir Darlings flickor. De älskar att spendera tid framför spegelytan, förmå skönhet eller roar sig. Liksom förekomsten av speglar i vardagsrummet kommer att påverka de känslor: de visuellt utöka utrymmet.

Stora byråer för vardagsrummet

Om rummet inte har tillräckligt med utrymme och det fungerar inte att sätta en komplett garderob, måste du komma med en alternativ lösning. Så det kommer att vara platsen för en stor byrå i vardagsrummet.

När du väljer en byrå, bör man uppmärksamma inte bara på priset utan också på det material som den är tillverkadNär du väljer en byrå, bör man uppmärksamma inte bara på priset utan också på det material som den är tillverkad

Inte alltid en mini-garderob i hallen används för layout i den CD-ROM-enhet, ljudband, tidskrifter och andra detaljer. I en stor familj som bor i ett ganska trångt lägenhet, möjlighet till en byrå - är att förenkla livet för alla och den globala ekonomin i rymden, i stället för den vanliga och övervikt föremål med flera dörrar.


Beroende på utseende och finish, de finns i olika prisklasser: billiga kan hittas gjord av MDF eller spånplattor, och de rikaste och mest elit versioner - från massivt trä. Det första valet bör göras på grundval av de finansiella möjligheter och realistisk bedömning av lokalerna. Noggrann mätning av rummet kommer att avgöra den ideala storleken på bröstet.

Vi bör också nämna sådana modeller som kombinerar skötbordet och en hel byrå med massor av lådan. Detta alternativ är perfekt för familjer med barn, för vilka behov ständig vård. Inte dölja smulorna på köksbordet eller i soffan. Tack vare hjulen även den största byrå (vilket innebär att höjden, inte längd) kan enkelt flyttas från rum till rum för att underlätta för föräldrar.

Vit byrå i vardagsrummet

White - en klassiker. Även om han är neutral när det gäller psykologi, men det återspeglas i många moderna områden: high-tech, techno, minimal, moderna och andra. Hans lugn färg passar in i alla interiörer. Högblank svart vardagsrum med en vit byrå - en elegant och lyxig!

Vit byrå i vardagsrummet ändrar synen på verkliga rymden - gör det rymligare och mer intressantVit byrå i vardagsrummet ändrar synen på verkliga rymden - gör det rymligare och mer intressant

Som ett material är:


  1. Den glansiga ytan av plasten.
  2. Rigorösa och raffinerade trä matriser.

Båda dessa alternativ verkar subtil, men det är nödvändigt att anpassa sig till stilen på rummen. Till exempel i en rik och elegant design med trä skulle glansig plastyta av byrå titta på sin plats. När du väljer bör inte bara bryr sig om storlek, men också riktningen.

Var särskilt uppmärksam på att utrusta beslag bröstet. Till exempel i högteknologisk stil, återspeglar den nuvarande och efter den senaste tekniken, kommer att vara mycket lämpliga elektroniska stängare. Med deras hjälp, själva dörren stängd smidigt utan ovidkommande brus och chock.

Byrå för redskap i vardagsrummet

Många förstår locker bokstavligen, som en liten bit av möbler med massor av rymliga lådor för förvaring. Delvis är detta sant. Men modern design tricks bevisa att bröstet - det är inte bara ett objekt, men en verklig del av inredningen.

Byrå för redskap i vardagsrummet - en viktig del av inredningen. Det skapar en speciell smak tack vare enhet färgerByrå för redskap i vardagsrummet - en viktig del av inredningen. Det skapar en speciell smak tack vare enhet färger

Nästan varje hus har inte en, utan flera olika uppsättningar. Blir det exakt på samma sätt som gåvor för specifika datum. Och ett mycket vanligt problem i detta fall - bristen på platser för alla objekt. I det här fallet, apparater, även de dyraste, migrera för permanent uppehållstillstånd i en garderob eller garage.

För att förhindra detta, i butikerna erbjuder ett brett utbud av olika lådor för bestick. Trots att de flesta av redskap är gömd bakom dörrar, men en del kommer att vara synlig. Flickorna är mycket förtjust i olika rätter alla former och storlekar, så denna möbel att det skulle vara mycket trevligt. Eleganta och vackra variationer kommer att tillfredsställa även sofistikerade konsumenter.

Bröst diskning kan ha som standard dörren öppen "på" och infällbara sidled. I butiken kan du konsultera en professionell och välja det bästa alternativet, som är i prisintervallet vid vilket budgeten beräknades.

Byrå med glas i vardagsrummet

Rum utan dyra minnes eller bilder hjärta? Det är inte riktigt. Alla håller sina lådor saker i samband med vissa händelser i mitt liv. Vackert arrangerade dem för att alltid vara synlig, kan du använda byrå med härdat glas. Förutom tillbehör till de transparenta dörrar kommer att vara fördelaktigt att titta eller hela uppsättningar porslin set.

Byrå med glas i vardagsrummet ger en uppfriskande visuell effekt i en genomsnittlig kolorist utrymmeByrå med glas i vardagsrummet ger en uppfriskande visuell effekt i en genomsnittlig kolorist utrymme

Byrå med glas används för placering av redskap, böcker, figurer, souvenirer och även personliga bilder. Trots de uppenbara föremål av konst, är det väl att ingripa i enskilda boxar finns andra saker som du vill dölja från nyfikna ögon. Denna byrå är känd som "kabinett" som visar innehållet i hyllorna i all sin glans.

LED hängande, som ligger längs konturen av skänken, fokuserar på detaljerna och låter dig fokusera på gästerna inne saker.

Vackra lådor i vardagsrummet (video)

Vardagsrum - i mitten av huset där gästerna samlas och umgås med människor i hushållet. Interiören i rummet bör inte finnas några separata delar, eftersom allt måste finnas i en oupplöslig union. Harmony sker även i planeringen. Och köksskåp utmärkt bevis eftersom de passar in i någon inredning och perfekt kompletterar inredningen i rummet, utan att tynga.

Exempel på långa lådor för vardagsrum (foto interiörer)

--1500E2849641164016203enl0186silenialiving5340zoom586-Komod-berlin21091003520Gost200202enl

Leave a Comment

Your email address will not be published.

63 + = 72

Adblock
detector