Byråar i sovrummet: alternativ, design, beskrivning – nwhistorycourse.org

The BlogEn byrå i sovrummet - en mycket praktisk och mycket nödvändigt möbelEn byrå i sovrummet - en mycket praktisk och mycket nödvändigt ämne intereraShkaf i sovrummet, sängbord, sminkbord - alla klara lösningar. Byråar fann också en lite mindre, och tyvärr, konst är inte så intressant att spela ut som de kunde. Och det är en stor brist för de inre rum.


Breda lådor för ett sovrum är tillbaka på modet

Väl på sådana modeller nästan beslutat att ge upp till förmån för den smala, mer elegant byrå. Man trodde att i det inre, de ser alltför skrymmande och behöver inte så stora kistor och tabeller i rummet. Men idag, de breda kistor, ofta liknar den antika möbler, återförs till sovrummen.

Det verkar som om de breda kistor är inte populärt, dock, och nu fortsätter de att visas i sovrummenDet verkar som om de breda kistor är inte populärt, dock, och nu fortsätter de att visas i sovrummen

Men dessa vackra byrå, så rymlig för saker som tar en hel del uppmärksamhet, eftersom du måste lägga dem så att det inte fanns någon oenighet. Vanligtvis sängen - mitt i sovrummet, och det finns också en framträdande byrå, måste du välja den bästa platsen. Om dresser ristade eller ljust målade, är det exakt sovrum centrum, som kommer att distrahera uppmärksamhet även sängen.

Smal byrå i sovrummet - en frekvent alternativ

Naturligtvis är de används oftare. Smal byrå kan placeras var som helst i rummet, och de kommer till en långsträckt smal sovrum. Naturligtvis från att det förlorar sin kapacitet. Men du kan välja hög modell, och det är på något sätt kompenserar för liten kapacitet.


Smala kistor inte så rymlig, men de tar liten plats och är mycket väl lämpad för smala sovrumSmala kistor inte så rymlig, men de tar liten plats och är mycket väl lämpad för smala sovrum

Ibland byrå ersätter sängbord, och du måste välja - vad av möblerna du är viktigare. Men byrå, i alla fall, det finns mer utrymme för att dekorera. Sätt ljus, fotoramar, ljusstakar, smycken lådor, slutligen, en vas med blommor. Och höjd gör, och det ser mer övertygande än i fallet med nattduksbordet.

Långa kistor sovrum: var skulle vara lämpligt

Intressanta långa lådor ibland ersättas med konsolen. De är bara samma färg i händelse av att det inte finns någon plats att sätta bordet och dekorera sovrummet finns inget mer. Då kan du göra detta bänkskiva bröstet.Långa lådor är mycket praktiska eftersom de kan rymma många sakerLånga lådor är mycket praktiska eftersom de kan rymma många saker

På bordet kan du placera:

 • Interiör leksaker;
 • kistor;
 • Söta lådor och vaser;
 • ljus;
 • En serie av tavelramar;
 • Våtservetter och andra föremål av handarbete;
 • blommor;
 • Dockor.

Och detta kommer att vara tillräckligt, rummet inte behöver ytterligare dekor. Det är viktigt att en byrå och insidan var en praktisk och rymlig nog på grund av längden. Ofta detta alternativ väljs i bröstet en lång, smal sovrum, där det finns en säng, garderob, och kanske bara en sådan lång byrå.

Byråer för sovrum hörnet: ett alternativ i ett litet rum

Snygg hörn kistor idag är lätt att hitta till försäljning. Deras utseende är inte så bekant, men designen är som en praktisk folk. ofta inte anspråk ett hörn i ett litet sovrum. Och modern hörn dresser exakt kommer att vara där. Om rummet är små och lätta, och du är rädd för att överbelasta möbler, kan du välja en vit byrå eller byrå elfenben.

Hörn byrå är idealiska för ett litet sovrum, och deras utformning i dag är mycket varierandeHörn byrå är idealiska för ett litet sovrum, och deras utformning i dag är mycket varierande

Trots sin vilseledande utseende, kan vinkelköksskåp vara mycket rymliga. Dessutom är detta alternativ ofta billigare. Leaf igenom katalogen och se till - sådana beslut efterfrågan.

Platsbesparande: höga byråer för sovrum

I ett litet sovrum, är det viktigt att en rationell användning av varje centimeter. Och ofta utspelar sig på bekostnad av rymd i höjd. Ju fler rutor i bröstet, desto mer passa. Det kan vara smal, men hög - och placera det så det finns ingen svårighet. Minus längden plus höjden - lösning för små sovrum.

Highboy mycket elegant utseende i barnens rum och i sovrummet för vuxnaHighboy mycket elegant utseende i barnens rum och i sovrummet för vuxna


Denna byrå och lämpar sig för barnens sovrum, där hyllorna för länge är inte så bekvämt - alla blandade små barns saker är förväxlas med varandra. Ja, och en hög byrå frigör utrymme för andra möbler, till exempel, i sovrummet, kan du sätta en liten dator bord, vilket tyder på detta sätt och arbetsområdet i rummet.

Hängande byrå för sovrummet - det är

Avstängda kistor - kanske den mest moderna sorter av sovrumsmöbler. Dessa kistor inte vidröra golvet, som om svävande över det, som verkligen bidrar till att underlätta för rymden. De är fasta i de särskilda slots - den ursprungliga och eleganta interiören på grund av detta ges till dig.

Suspenderade kistor överraskad av sin lätthet och elegans ger rummetSuspenderade kistor överraskad av sin lätthet och elegans ger rummet

Det är samma strukturer gjorda av trä, bara ytligt enklare. Och det är också en bra lösning för ett litet sovrum. Längden kan vara 1600 cm, men i sig själv kommer att vara låg byrå. Sådana modeller används ofta i stället för nattduksbord.


Välja sovrum dresser: dimensioner, vad bättre

Den minsta höjden på bröstet - 850 mm. Om det är mindre, då är det inte en byrå och nattduksbord. Endast utombordare byrå kan vara ännu mindre, dess design presenterar det ger. Längden på bröstet är nästan alltid mer än hälften. Mindre än längden från någon synpunkt är inte motiverat - det är varken vacker eller rymliga.

bör väljas bröst storlek baseras på storleken på rummetbör väljas bröst storlek baseras på storleken på rummet

Djupet på bröstet är vanligtvis lika med 30 cm. Djup mindre helt olämpliga, förutom väggen och fasaden ta ett par centimeter. Små lådor i sovrummet - inte den bästa lösningen, att de placeras? Dessa används förutom i korridorerna för förvaring av små saker.

Bekväma möbler: byrå i det inre av ett sovrum

Det är ett bra alternativ till sminkbord, om du av någon anledning har beslutat att överge den senare. Men ibland inte i tabellen, och ange, till exempel "Rondo" innehåller följande - bed, vägg, bröst.

Val av bröstkorgen i sovrummet:

 • I sovrummet skulle för två personer vara lämpliga och byrå i två rader, där varje har frihet att sätta sina egna saker;
 • Köksskåp bra substitut för ett toalettbord, och det är det möjligt att lagra kosmetika, men det är att vara målade måste stå;
 • En byrå kan läggas på den sida av sängen eller framför det, det beror på var spegel hänger.

Sovrum perfekt byrå med spegel, och placera sitt bästa framför sängen eller på sidan av detSovrum perfekt byrå med spegel, och placera sitt bästa framför sängen eller på sidan av det

Tillsammans med byrå kan ordna den vackraste hörn av sovrummet. På spegeln hänger känsliga långt halsband, som kommer att gnistra vackert i kvällsljus. Sätt på bordet en inre kista favoritleksak, satte lådan med sina dekorationer. Dekorera ett skåp graciös vas med blommor, är det inte nödvändigtvis sant. Idag, konstgjorda blommor ser bara mästerverk, och de förtjänar att vara en dekoration sovrum.

Byrån kan ersätta handtaget, köpa smartare, eller arbeta på omvandlingen av inte mycket fina pennor. Bröst kan slutligen målas, varmåldrat att använda andra typer av restaurering, att hänga över honom favoritbild eller låg bredvid en varm furry matta.

Vintage byrå - en speciell del av inredningen. Ofta bokstav kom från vinden den gamla mormors byrå, och en lång, men intressant arbete förvandlar gamla möbler i nästan ett konstföremål. Oftast byrå målas, ersatt tillbehör, dekorera, och det blir centralfiguren i sovrummet.

Varianter av lådor i sovrummet (video)

När du väljer en byrå, utvärdera sin design och funktionalitet, liksom det material som den är tillverkad. Kontrollera handtag och andra inventarier, oavsett om de snabbt förlorar sin övertygande utseende. Bedöm och om du behöver en byrå, om reparationen kommer att förändra rummet - om det kommer att passa in i en annan finish. Slutligen måste varje produkt vara värt pengarna, inte betalar för mycket.

Framgångsrika försök!

byråar i sovrummet konstruktion (foto i det inre)

pictList714702253fd9651da87468f3d45ab4d241f454c0829111i3enl523742048bg020153cost28a01PH123778473530p0

Leave a Comment

Your email address will not be published.

43 − = 41

Adblock
detector