Byggmaterial företaget Knauf: 3 typer av Gips – nwhistorycourse.org

The BlogGips «Knauf» är ledande på byggmarknaden i vårt landGips «Knauf» är ledande på byggmarknaden i vår stranySvoe namn har företaget Knauf fått från namnen på två av sina grundare bröderna Karl och Alfons. Dess historia börjar 1932, när ljuset föddes «Reinisch Gipsindustri und Bergverksunternemen». De var de första produktblandningar, som bygger på naturligt gips. Några år senare öppnade de en fabrik i en stad som heter Iphofen, och började tillverkas gipsskivor sedan 1958. Under de följande åren växte Knauf endast förvandlas till en stor familj med sina dotterbolag över hela världen, och 1993 började sin verksamhet i Ryssland.


Typer GCR Knauf

Under årens lopp, fortsätter företaget Knauf dess utveckling. I sin arsenal av ett växande antal nya material.

Det är värt att notera att expansionen av produktionslinjen inte påverkar kvaliteten på produkterna.

Såsom är känt, är GCR används för inredning. Som utan tvekan är mycket bekvämt.

Med en mängd olika typer av gips företag «Knauf», kan du lämna något utrymmeMed en mängd olika typer av gips företag «Knauf», kan du lämna något utrymme

Gips kan klassificeras enligt följande egenskaper:


 1. Standard. Det används för foder de lokaler där normal temperatur förvaras. Den är lämplig för arbete på kontor, bostäder, i företaget. standard ark färg är grå eller blå. Detta är den billigaste och vanligaste typen av GCR. Den obestridliga fördelen är säkerheten för människor och natur.
 2. Vattenavvisande. Finns i grönt. Det används på platser med hög luftfuktighet eller dåligt ventilerade utrymmen (duschar, pool, bastu, toalett, sanitära anläggningar).
 3. Brandsäker. Denna Gips används vid behov för att uppfylla brand säkerhetsföreskrifter eller feber. Till exempel, när man arbetar med trä, med en öppen spis panna, nära evakueringsutloppet. Den har en rosa färg.

Knauf Gipsskivor: Mått

Att arbeta effektivt med gipsskivor behov av att känna till dess exakta egenskaper.

Företag Knauf sticker ut, som sätter sin prägel på produkten. I GCR för dessa ändamål är framsidan sidan av arket. Dimensionerna av ark av gips, ofta mäts i millimeter och mätare.

Storleken på en standard ark av gips «Knauf» 1200-2000 mmStorleken på en standard ark av gips «Knauf» 1200-2000 mm

Gipsmaterial används för en mängd olika jobb. Med det är byggt väggar, eldstäder skapas, kommer att beläggas med en vägg, valv byggs. Dessutom är detta material användbart vid avslutat arbete så lätt att interagera och tapeter och färg, och kakel.GCR har följande mått:

 • Standard. Tjocklek 12,5 mm, och längden - 2 m, 2,5 m, 2,7 m, 3 m, 3,3 m.
 • Brandsäker. Tjockleken på 12,5 m, och längden - 2 m, 2,5 m, 3,3 m.
 • Fuktresistent. 12,5 Tjocklek Längd - 2 m, 2,5 m och 3 m.

Den vanligaste området 3 kvadrat ark. m. Ett sådant ark väger 29 kg. Förpacknings GCR är sammansatt av 5 ark.

Specifikationer Knauf GCR: de nödvändiga verktygen

För bearbetningsanläggningar av hög kvalitet gips, använder en rad olika verktyg.

Trots dess skenbara enkelhet, är flödesschemat erhålls imponerande. Naturligtvis, de flesta av dessa verktyg proffsen bruk.

Låt oss analysera denna uppsättning och dess egenskaper.

behövs inte fördelen av att skärskivan att gipskartongskivan före skärning i uppmärkning, och kanterna förblir slätbehövs inte fördelen av att skärskivan att gipskartongskivan före skärning i uppmärkning, och kanterna förblir slät

De flesta av de verktyg som presenteras bör absolut inte dyra, så det rekommenderas att få denna lista:

 1. Puncher kommer verkligen oumbärligt verktyg för jobbet.
 2. Borr-skruvdragare. Med hjälp av den perforerade segment skapas i vilka skruvar skruvas in ytterligare. Ett annat sätt att använda den lossa skruvarna i GCR.
 3. Prosekatel. Det används för att binda metallprofiler.
 4. Needle roller - ett verktyg även för punktera GCR.
 5. Planer. Det används för att rikta ändarna, strippning och ger nödvändiga formen GCR.
 6. Skärskivan. Lämplig för att skära små remsor av gips. 
 7. Jag såg ring - används för att göra hål för belysning och uttag.
 8. Kniv såg. Används för att skära gips, skära hål för omkopplarna.
 9. Knife. Du kan använda kontoret.
 10. Måttband och linjal. Krävs för märkning av ett ark av gipsskivor.
 11. Nivå. Används för att avgöra oegentligheter.

Mount Technology Knauf Gips

Knauf Gipsskivor varumärke så populär även på grund av sin installationsteknik är ganska enkel.


Höjdpunkten i denna process är bristen på vått arbete, vilket minskar arbetstiden och gör det lättare.

Den relativa billighet av materialet är inte heller likgiltiga för människor. GCR lämpar sig för de mest extravaganta designidéer. Tillverkare Knauf såg till att arbeta med installationen av gips klara även nybörjare.

Du ska veta att gipsskivor kan monteras med hjälp av ett av följande sätt:

 1. Utan användning av ramverket. I detta utförande, GCR helt enkelt limmas vid väggen. Nackdelen med denna metod för installation - substratet måste vara helt plana.
 2. Använda stommen. TIGI systemet för fixering av FCL kan vara både metall och trä. Det andra alternativet är inte så lätt att använda och kommer att pågå mycket mindre.

Anläggningar som använder metallprofiler anses vara mer praktiskt. Recensioner yrkesverksamma om det ganska anständigt.

Man måste komma ihåg att installationen av gips teknik «Knauf» rekommenderar inte inomhusbruk med instabil luftfuktighetMan måste komma ihåg att installationen av gips teknik «Knauf» rekommenderar inte inomhusbruk med instabil luftfuktighet


Låt oss diskutera det mer i detalj:

 1. Beredning. Innan du installerar ram och paneler, måste du göra en del av arbetet till ytan. Först måste vi rensa dem från den gamla fodret, ta bort alla onödiga. Vidare rekommenderas att kitt yta som skall behandlas och att behandla den med primer. 
 2. Installation. Det är bäst att använda en metallprofil. Dess prestanda är mycket högre än andra. Under installationsarbetet ständigt bör övervaka konstruktionen. Börja med markeringen. Det är bäst att göra layout och på väggen och i taket och på golvet. På profilerna, applicera tätningsmedel eller tätningsband. Skruva guiden. Avståndet mellan dem bör inte vara mer än 100 cm, och för inställning av varje profil 3 för rekommenderas fastsättning. Fäst galgar på väggen med lämpliga pluggar. Installera profiler och fäst med skruvar.
 3. Stapling. GCR är monterad på vinkeln. Avståndet mellan skruvarna -2,5 cm. Endast hela banan. Förblir fastskruvad i slutet. Om höjden är mindre än FÖRHYDA gipsskiveväggar, lägg sedan till plats griper styrprofilerna, och först därefter FÖRHYDA. Skapa inte fogar runt fönster eller dörrar. Detta kommer att öka sannolikheten för sprickbildning. Skruvar behöver utoplyat i GCR 0,1 cm från ytan.
 4. Inför. Gipsskivor samverkar perfekt med någon efterbehandling material, och ändå är det nödvändigt att behandla det innan efterarbete. Det är nödvändigt att spackel konstruktion, med fokus på lederna i arket.

rekommenderas att inte använda kitt, förmodligen bäst att använda. Pricken kommer primas ytan.

Memo nykomling: gipsskivor Knauf

Det finns några regler, som bör vara tillgängliga innan reparation.

Om du använder en vattenbeständig gipsskiva «Knauf» är nödvändigt att arbeta med skruvar som har en skarp huvudOm du använder en vattenbeständig gipsskiva «Knauf» är nödvändigt att arbeta med skruvar som har en skarp huvud

förordningar:

 1. All installation av gips bör genomföras innan det nya golvet kommer att installeras.
 2. Rumstemperaturen bör inte understiga 10 Co. Om reparationen utförs på vintern, bör du vänta på starten av eldningssäsongen.
 3. Där GCR docka med ramen eller sidokarm, kan drywall ark stängas med det dekorativa höljet.
 4. Vad skrivinstruktion måste följas. Annars blir resultatet inte samma nivå av kvalitet som du förväntar dig.

Glöm inte att du måste lämna ett mellanrum när man arbetar med gipsskivor.

Översikt och typer av gipsskivor Knauf (video)

Alla dessa rekommendationer kommer att bidra till att utföra reparationer som möjligt är inte bara snabbt, men också kvalitativt. Välja gipsskivor Knauf och observera alla regler för att arbeta med dem, kan du skapa en helt slät, stark och tålig väggen. Framgång i reparation!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

76 − = 67

Adblock
detector