Brodermaskin Cross: 5 kreativa idéer – nwhistorycourse.org

The BlogI grund och botten, brodermaskiner som pojkar, men flickor tar ofta upp en spännande upplevelseI grund och botten, brodera maskiner som pojkar, men ofta flickorna tar upp denna spännande zanyatieVyshivka korset är relevant i dag är efterfrågan användbar. Därför är detta ämne är värt att titta mer i detalj. Alla pojkar och några flickor som bilar. Därför sådana system broderier perfekt för unge herre embroiderers.


Modern korsstygn - Bilar

Maskiner kan brodera antingen separat eller tillsammans, flera stycken. Även om intresset för barnet inte har vänt, kan det broderade siffra oberoende, men ett litet mirakel låt lämnar knappar eller pärlor. Efter sömnaden operation kan tillämpas på olika sätt. Ett bra alternativ - det är att hålla den i en låda med leksaker. Trevligt att sy produkt till en ryggsäck eller skapa påsar för olika saker. Det viktigaste för att förbereda en god översikt och göra tråckla, sedan med broderi kan hantera även ett förskolebarn.

Brodera maskin barn som möjligt för att kunna fortsätta att hålla den i en ryggsäck eller en kepsBrodera maskin barn som möjligt för att kunna fortsätta att hålla den i en ryggsäck eller en keps

Dessutom är det naturligtvis nödvändigt att förbereda:

 • Nål broderi;
 • Trådar av olika färger;
 • Knappar, vilket kommer att fungera som hjul.

Lite tid, lust och inspiration och du kan få en riktig konstverk, gjort med sina egna händer.


Enkla system brodermaskiner Cross - hemligheter broderi

Naturligt i korsstygn har sina egna nyanser, subtila hemligheter.

Systemet, avsedd för barnet måste vara

 1. enkel;
 2. Utan halv-cross, bara hela kors;
 3. Ingen firmware, eller väldigt få av dem;
 4. Inte stor storlek.

Mycket ofta unga rukodelnikov stygn börjar bli intresserade av åtta års ålderMycket ofta unga rukodelnikov stygn börjar bli intresserade av åtta års ålderÅlder ung embroiderer kan variera, men oftast barn börjar att gilla brodera ett kors i åldrarna 8 till 12 år. De barn upp till 8 år för att klara broderiet kommer att bli svårt, även om det naturligtvis beror på de individuella förmåga barnet. För barn är det bättre att köpa en stor duk. färg broderi på duk ser mycket intressant. Sytråd kan ull eller bomull. Silk är bäst att inte använda, eftersom det endast är den professionella kan fungera. Bättre att börja samma sak med bomull. Nålen bör vara specifikt "SURÖGD". För stora kors broderiramen inte kan användas. Nålen bör omedelbart hålla sig till ansiktet. Brodera följer den grundläggande stygn. Det är nödvändigt att brodera utan knutar på fel sida, bör detta vara vdevat trä nålen, och noderna gör. Det är nödvändigt att göra 2 stygn, sträcka tråden framåt, arbeta hårt och dra tråden tillbaka till den plats där den kommer att börja broderi. Nästa hemligheten till perfekt broderi - stygn läggs i samma riktning.

Inledningsvis vald riktning som skall följas under hela arbetet.

Att sy upp en stor mängd korsningar bör läggas först i en riktning och sedan i omvänd. Det färdiga arbetet är det nödvändigt att ångstrykjärn. För att beskriva inte strödde det kan neaten. Även kanterna på produkten kan behandlas med lack.

Hur kan jag ordna korsstygn

Gör vackra broderier - det är en bra idé, men det är inte tillräckligt. Ligg vackra mästerverk och damm. Broderi bör utfärdas som kommer att ge det ett snyggare utseende. Att arbetet kommer att sätta på väggen för att ge mamma eller en vän.

registreringstekniker kan vara följande:

 1. inramning;
 2. Du kan göra ett kort;
 3. Skapa original nål säng,
 4. Gör en nyckelring;
 5. Vi gör ett bokmärke för böcker.

Det färdiga arbetet kan dekorera ett barns rum eller ge den till en vän eller flickvänDet färdiga arbetet kan dekorera ett barns rum eller ge den till en vän eller flickvän

Du kan komma upp med sin egen version, i alla fall, oavsett hur han inte ser det handgjorda alltid snygga, ovanliga och tilltalande.

Cross - maskinbroderi

Broderi förenklar arbetet i needle. Brodera maskin minskar kraftigt den tid det tar att utföra en mängd olika produkter design. Designs väljs individuellt trådar läggs i bilen på banan, en skicklig arbetare övervakar korrekt utförande av arbetet.


Förenkla arbetet för handarbete brodermaskin kan bara faktiskt måste kontrollera riktigheten av jobbetFörenkla arbetet för handarbete brodermaskin kan bara faktiskt måste kontrollera riktigheten av jobbet

Möjligheten att maskinbroderi hit:

 • 3D broderi;
 • silver broderier, guld,
 • porträtt broderi;
 • Applikationer broderi;
 • Korsstygn;
 • Broderi på stickat;
 • Broderi på huden.

Korsstygn: sportbil (video)

I vilket fall som helst, om en kvinna tycker om att skapa sina egna händer, gillar hon att engagera sig i broderi, broderimaskinen är vad hon behöver. Arbetet med det är inte svårt, viktigt att noga läsa instruktionerna och att få erfarenhet.


broderi tvärordningar maskiner (foto)

07255b255d5e4cXL3e3225e81041ce6d9b61a70224650303343195542a82793140fe313f74515a9cc3e

Leave a Comment

Your email address will not be published.

87 − 80 =

Adblock
detector