Broderi tvär Instruktion: ro, 3 varianter kretsar – nwhistorycourse.org

The BlogVackra rosor kan broderas på duken, på en handduk eller skapa blom paneler handgjordaVackra rosor kan broderas på duken, på en handduk eller skapa blommor paneler handgjorda rabotyVyshivanie kors - en spännande upplevelse, speciellt om du väljer en vacker ros mönster. Vackra blommor kan broderas på tyget och få till slut en vacker servett eller en stor duk som kan hängas på väggen. Korsstygn kan vara en mängd olika rosor, talar om bilder variationer diskuteras nedan. I den här artikeln kan du också hitta gratis broderi systemet.


Korsstygn steg: system och utbildning

Innan du tar upp broderi på tyg rosor, är det nödvändigt att träna i andra mindre sofistikerade brodermönster. För att få en vacker brodyr på tyget måste du noga överväga valet av trådar, måste de vara av god kvalitet och lämplig färgsättning med rosor.

Brodera det lättare att dra med blyerts på duken med gallercellerna på 10 till 10 och dra duken på bågen. Broderi kan starta vid endera änden av kretsen, vid slutet av det arbete som skall skäras runt hela resulterande mönstret stygn som kommer att visas i diagrammet. Det är nödvändigt för att uppnå en mättad volym och mönster.

 Innan du korsstygn måste ta hand om duken, som måste strykas järnInnan du korsstygn måste ta hand om duken, som måste strykas järn

Efter broder rosor tyg måste tvättas och strykas. Således kan det visa sig som en stor bild och den lilla bilden.

Kudde med ett örngott broderade med vackra och färgstarka ros ser original och kommer att passa in i varje interiör.


Broderi rose cross för nybörjare - krets

Som redan nämnts, nykomlingarna bättre att inte ta upp schema stora rosor - är en komplicerad och mödosam. Börja inte att brodera en blomma, en massa små rosor, krans, blommor i en korg, och andra stora och har fina detaljritningar.

Till att börja med kan du försöka brodera svartvitt eller använda följande enkla schema.

 Nybörjare i sömnad är bättre att börja med små bilder, som visar en rosNybörjare i sömnad är bättre att börja med små bilder, som visar en ros

Denna enkla system är lämplig för nybörjare, att brodera på den snabbt och enkelt på bara några timmar.Verktyg och material

  • bågen;
  • Trådfärger krävs,
  • en nål;
  • saxar,
  • Duk.

Börja med att brodera en ros kan vara på den övre eller nedre punkt, en del påpeka att det är lämpligt att börja med broderimönster center. Det är alltså möjligt att brodera mönster på ett örngott eller infoga en bild i ramen.

Variation mönster och färger

Roses - vackra och mycket vackra blommor, och de kan vara helt olika färger. Det finns även en blå och blå rosor. Du kan brodera en ros i dagg eller lägga till i canvas är ett element såsom en vacker fjäril.

Basket prydligt broderade flerfärgade rosor kommer att se mycket imponerandeBasket prydligt broderade flerfärgade rosor kommer att se mycket imponerande

Naturligtvis är den mest populära är röd ros - en symbol för passion och kärlek. Glöm inte den lilla te rosor, de ser till mods, och om innan den gula färgen var en symbol för separation och misslyckande, är det nu gula blommor ta på alla de mest populära och älskade. Te och gula rosor betraktas som en symbol för romantik och ömhet, så också perfekt för broderi.

Belaya Roza är perfekt för broderar på duk ljusa eller mörka färger, en stor duk med broderi av rosor ser mycket försiktigt.

Inte fastna enbart på naturliga färger, kan broderas ros grön, lila, svart. I allmänhet finns det inga begränsningar, så länge som blomman ser bra ut, och allt beror annars bara på din fantasi. 

Korsstygn: Ordningen är enkla rosor

Enkla system vackra rosor är perfekta för nybörjare såväl som för de praktiska människor som vill snabbt sy en liten bild, utan att anstränga ögonen och utan att spendera en hel del tid. Typiskt är sådana kretsar visas, eller en eller flera liten blomma, vanligen tre rosor.

 Det enklaste systemet för broderi steg utförs i svartvittDet enklaste systemet för broderi steg utförs i svartvitt


Sådana system under inverkan brodera nybörjare needle så nybörjare kan välja mellan följande 3 typer:

  1. Bulgariska rosor. Diagram av dessa rosor är ganska enkelt, de sannolikt kommer att göra i en mjuk rosa färg.
  2. Gamla klätterrosor - dominansen av gröna nyanser gör detta system är ganska enkel att genomföra.
  3. Scheman med små rosor är perfekt för de nya till sömnad, kan du även sy på kläder.

I princip finns det ett brett utbud av enkla kretsar för broderi, så varje needle kunna hitta och utföra design, vilket kommer att gilla det mer.

Korsstygn "Bukett rosor" (video)

Sammanfattningsvis kan vi säga att broderi av rosor - det är vackert och enkelt, om du väljer rätt system. Den stora fördelen med broderi ros är ingen begränsning i olika färger, så att du kan skapa en hel del olika mönster på tyget, dekorera broderade örngott, göra ursprungliga gåvor till dina vänner. Du kan säga att saken gjorts av händer, kommer att bli en underbar gåva, speciellt om det är en vacker broderade rosor.


Korsstygn system Rose (resenärer)

dlesedWbk0xS5ysLUvishivkakrestomshemucveti31-900x1145rozyi4am938411426414209637243123416049114119396343386819ee1ad5619d7e60d2c10f661d877334745

Leave a Comment

Your email address will not be published.

77 + = 79

Adblock
detector