The BlogDet finns en mängd olika system för korsstygn kattunge, så det är lätt att hitta ett lämpligt alternativ för både nybörjare och proffsDet finns en mängd olika system för korsstygn kattunge, så det är lätt att hitta ett lämpligt alternativ för både nybörjare och professionella korsstygn - detta är en av de äldsta formerna av handarbete, vilket gör att du kan få en fin bild på tyget. När du passerar hjälp kan du brodera någon bild. Vad du behöver för att börja göra handarbete och vissa system bättre börja dejta med broderi - läs artikeln.


Vad är korsscheman broderi: kattungar

För närvarande hantverksbutiker erbjuder en mängd olika system för broderi kors. De mest populära motiv som är populär bland alla kattungarna. Inom detta segment kan du hitta både vacker, enkel krets i flera färger, som skildrar endast ett tecken, till exempel "Kitten och blommor" eller "katt leker med en boll", och ganska komplexa kompositioner som "Flicka med en kattunge i en korg "" nyfödda kattungar "flera dussin nyanser. System för broderi kan köpas i butiken tillsammans med en uppsättning trådar och duken eller finns på Internet och skriva ut.

De flesta av de system ger användbara tips för broderingDe flesta av de system ger användbara tips för brodering

Att välja ett system för broderi bör beaktas:

 • Storleken på duken;
 • Antal färger i en ritning;
 • Tekniken med broderi;
 • trådtypen.

Från dessa egenskaper beror på graden av komplexitet kretsen. Dessutom, om du väljer att brodera med den nuvarande ordningen, dessa funktioner hjälper dig att förbereda material för jobbet.


Material för broderi

Färdiga uppsättningar för broderi innehåller ofta allt nödvändigt material för arbete. Men om du väljer att hitta ett system för sin egen, är det nödvändigt att förbereda i förväg instrumentet.

Allt material för broderi kan köpas på internet eller butik som säljer varor för handarbeteAllt material för broderi kan köpas på internet eller butik som säljer varor för handarbete

Så, för att brodera kattungar utöver systemet, behöver du: 1. Duk. Denna speciella tyg för broderi, som ser ut som ett rutnät, varierar i färg och storlek. Duk bör vara släta, hållbara och inte deformeras under drift.
 2. tambour - tenter duk. Den populäraste formen av bågen - rund handgjorda av plast eller trä. Dessutom finns det också ram och inre bågen (den senaste versionen tillåter två händer för att fungera).
 3. Nålar. Broderi bör välja Tapestry nålar med trubbig, rund spets, som inte kommer att skada dina händer. Nål storlek beror på duken och väljs beroende på densiteten av dess väv.
 4. sytråd. Stygngarn bör vara stark, med samma bredd över hela längden, motståndskraftig mot nötning och UV-strålar. De mest populära tillverkarna av högkvalitativa garner - DMC, ankare, Madeira.

Dessutom kan du köpa en fingerborg, som kommer att skydda fingret från injektionsnålen.

Korsstygn: kattunge som heter Woof

Korsstygn kitty Woof - detta är en av de mest enkla aktiviteter för att lära nybörjare mästare nyanser i arbetet. Trots sin enkelhet, är bilden livlig, ljusa och attraktiva.

Oftast en uppsättning broderi kattunge som heter Woof innehåller:

 • Canvas, nål och sömnad av 9 st (med en marginal) gänga;
 • Svart-vit karaktär systemet;
 • Färgbild;
 • Färg nyckeln till systemet.

Sammansättningen såg snygga och originella, när det är nödvändigt att använda sy av olikfärgade garnerSammansättningen såg snygga och originella, när det är nödvändigt att använda sy av olikfärgade garner

Technique kattunge broderi - Räknat Cross. Det vill säga, för att brodera elementet måste räkna korsningar en färg och flytta behandlingsmängden till duken, genom att placera objekt i samma ordning som i schemat. Huvudregeln när man utför sådan utrustning - varje X måste ha samma antal trådar i längd och bredd. Exekveras stygn till en sida (en halv kors), och sedan i den motsatta (andra halv).

Efter att ha lärt sig att brodera kattunge Gav enkla system, kan du använda den vanliga broderi kors på föremål, till exempel en liten kudde "Dreamland" (1426 Riolis).

En enkel korsstygn: kattunge schema

Ett annat enkelt sätt broderi kattunge är att arbeta med konturdiagram. Namnet på området talar för sig själv - det är broderi bilder endast i kontur, utan att helt fylla den med färg. endast vissa element kan särskiljas. I fallet med kattungar som ofta, ögonen, vilket kan vara grön, blå, grå, etc.

Nykomlingar rekommenderas att välja broderi krets som inte innehåller komplexa element och inte innebär användning av många teknikerNykomlingar rekommenderas att välja broderi krets som inte innehåller komplexa element och inte innebär användning av många tekniker


Contour broderi, ofta små i storlek, är en färg, ingen tidskrävande. Som i det föregående fallet, de sydda sömmar och räknades först i en riktning och sedan i den motsatta, vilket skapar ett kors.

Svårigheter kan uppstå i sinom monokromt broderi, men om du gör ett misstag, kan fel ställe lösa: det ska göras försiktigt så att inte skada tråden.

Applikations system korsstygn kattunge (video)

Broderi kors kattungar - är det ett enkelt sätt att få en vacker bild som är säker på att behaga både vuxna och barn. Efter att ha bemästrat arbetet med fasta situationer, kommer du öva tekniken till automatism broderi kors, kommer du att förstå hur man skapar bilder och lära sig att överföra bilden är inga textilier!

Detaljer: korsstygn schema kattunge (foto exempel)

0eecc74e04cc7281d23f6a6f67d07531 3-shemy-vyshivki-koshek-2 38b287e78e668008aa1d0104417cd519 52 93f4812c 289 571f4d5965416 992f7ea399be 738890cdf31c26cb7544caf163050d13 123885565146


Leave a Comment

Your email address will not be published.

62 − 52 =