Borduurwerk kruis Instructie: rozen, 3 varianten circuits – nwhistorycourse.org

The BlogMooie rozen kunnen worden geborduurd op het tafelkleed, op een handdoek of maak bloemenpanelen handgemaakteMooie rozen kunnen worden geborduurd op het tafelkleed, op een handdoek of maak bloemenpanelen handgemaakte rabotyVyshivanie cross - een spannende ervaring, vooral als je kiest een mooie roos patroon. Mooie bloemen kunnen worden geborduurd op de stof en krijgen op het einde een mooie servet of een groot doek dat kan worden opgehangen aan de muur. Cross stiksels kan een verscheidenheid aan rozen zijn, praten over foto's variaties hieronder besproken. In dit artikel vindt u ook gratis borduren regeling.


Kruissteek rose: programma's en opleidingsactiviteiten

Voordat u tot borduurwerk op stof rozen, is het noodzakelijk om te oefenen in andere, minder verfijnde borduurpatronen. Om een ​​prachtige borduurwerk op de stof die u nodig hebt om zorgvuldig overwegen de keuze van de draden te krijgen, moeten ze van goede kwaliteit en geschikt kleurenschema met rozen zou kunnen zijn.

Borduren gemakkelijker te trekken in potlood op het doek met de rastercellen van 10-10 en trek de doek op de ring. Borduurwerk kan vanaf beide uiteinden van het circuit, aan het einde van het werk rond de gehele resulterende patroon steken die wordt getoond in het diagram te snijden. Het is noodzakelijk voor het verkrijgen van een verzadigde volume en patroon.

 Vóór het overschrijden stiksels nodig om te zorgen voor het doek, dat moet worden gestreken ijzerVóór het overschrijden stiksels nodig om te zorgen voor het doek, dat moet worden gestreken ijzer

Na het borduren rozen stof moet worden gewassen en gestreken. Zo kan het uit te zetten als een grote foto en de kleine afbeelding.

Kussen met een kussensloop geborduurd met mooie en kleurrijke roos ziet er origineel en past in elk interieur.


Borduurwerk steeg kruis voor beginners - circuit

Zoals reeds vermeld, de nieuwkomers beter niet te maken van de regeling grote rozen - is een ingewikkeld en omslachtig. Begin niet aan een bloem, een heleboel kleine rozen, krans, bloemen in een mand, en andere grote en hebben fijne details tekeningen borduren.

Om te beginnen, kunt u proberen om monochroom borduren of gebruik de volgende eenvoudige schema.

 Beginners in naaien is beter om te beginnen met kleine foto's, die een roos geeftBeginners in naaien is beter om te beginnen met kleine foto's, die een roos geeft

Deze eenvoudige regeling is geschikt voor beginners, te borduren op het snel en gemakkelijk in slechts een paar uur.Gereedschappen en materialen

  • hoepel;
  • Garenkleuren vereist;
  • een naald;
  • scharen;
  • Canvas.

Start om een ​​roos borduren kan worden aan de top of onder punt, sommige wijzen erop dat het handig is om te beginnen met het borduurpatroon centrum. Aldus is het mogelijk patroon borduren een kussensloop of plaats een afbeelding in het frame.

Variatie patronen en kleuren

Roses - mooi en zeer mooie bloemen, en ze kan daarbij om geheel verschillende kleuren. Er is zelfs een blauwe en blauwe rozen. U kunt een roos borduren in de dauw of toe te voegen aan het doek is een element, zoals een prachtige vlinder.

Basket netjes geborduurd veelkleurige rozen ziet er zeer indrukwekkendBasket netjes geborduurd veelkleurige rozen ziet er zeer indrukwekkend

Natuurlijk, de meest populaire is de rode roos - een symbool van passie en liefde. Vergeet niet over de kleine thee rozen, kijken ze op hun gemak, en indien voor de gele kleur was een symbool van scheiding en falen, is het nu gele bloemen te nemen op de meest populaire en geliefde. Thee en gele rozen worden beschouwd als een symbool van romantiek en tederheid, dus ook zeer geschikt voor borduurwerk.

Belaya Roza is perfect voor het borduren op doek lichte of donkere kleuren, een groot doek met borduurwerk van rozen ziet er heel voorzichtig.

Niet hung up krijgen alleen natuurlijke kleuren, kunnen worden geborduurd steeg groen, paars, zwart. In het algemeen zijn er geen beperkingen, zolang de bloem zien er leuk uit, en al het andere hangt alleen af ​​van je fantasie. 

Cross Stitch: De regeling is simpel rozen

Eenvoudig schema mooie rozen zijn perfect voor zowel beginners als voor die handige mensen die willen snel een klein plaatje te naaien, terwijl uw ogen niet te belasten en zonder de uitgaven veel tijd. Gewoonlijk wordt een dergelijke schakelingen weergegeven, of één of meer kleine bloemen, meestal drie rozen.

 De eenvoudigste regeling voor borduurwerk roos uitgevoerd in zwart-witDe eenvoudigste regeling voor borduurwerk roos uitgevoerd in zwart-wit


Dergelijke regelingen onder invloed borduren beginnende naaister, zodat beginners kunnen kiezen uit de volgende 3 types:

  1. Bulgaarse rozen. Diagrammen van deze rozen zijn vrij eenvoudig, zijn ze waarschijnlijk te doen in een zachte roze kleur.
  2. Oude klimrozen - het overwicht van groene tinten maken deze regeling is heel eenvoudig te implementeren.
  3. Regelingen met kleine rozen zijn perfect voor degenen die nieuw zijn naaien, kunt u zelfs naaien op kleding.

In principe is er een breed scala aan eenvoudige schakelingen te borduren, zodat elke needlewoman kunnen vinden en uitvoeren van het ontwerp, waardoor het vindt.

Kruissteek "Bouquet of roses" (video)

Concluderend kunnen we zeggen dat het borduurwerk van rozen - het is mooi en simpel, als je de juiste regeling te kiezen. Het grote voordeel van het borduurwerk roos is geen beperking in verschillende kleuren, zodat u kunt een heleboel verschillende patronen op de stof te maken, versieren geborduurd kussenslopen, zorg originele geschenken aan je vrienden. Je kan zeggen dat het ding gemaakt door de handen, zal een prachtige gift zijn, vooral als het is een prachtig geborduurd rozen.


Cross-stitch regelingen rose (foto's)

dlesedWbk0xS5ysLUvishivkakrestomshemucveti31-900x1145rozyi4am938411426414209637243123416049114119396343386819ee1ad5619d7e60d2c10f661d877334745

Leave a Comment

Your email address will not be published.

87 − 85 =

Adblock
detector