Boogpees voor trappen: productie en installatie – nwhistorycourse.org

The BlogBoogpees voor trappen kan worden gemaakt van verschillende materialen, zoals metaal of houtBoogpees voor trappen kan worden gemaakt van verschillende materialen zoals metaal of hout ondenkbaar zonder vrijdragende houten trap string. Alle elementen van een ladder op het koord vast: stappen, risers, leuningen. Pees is het hoofddeel van hout en metalen frame voor een verscheidenheid aan modellen ladders. Inside reeks onthutsend. Daarom moet het betrouwbaar en kwaliteit om de veilige beweging van een persoon te waarborgen op de trap zijn. Boogpees gelegen zij-constructie. Het kan worden aangebracht op één of beide zijden, afhankelijk van het model van de ladder en de installatiemethode.


Een houten trap aan de string: in tegenstelling tot Saddle trappen

het ontwerp principe van de trap op de pees in zijn geheel niet afwijkt van de installatie op kosour. String rust op de boven- en onderbalk en daarop de andere elementen al ladder. Hetzelfde principe constructie van houten trappen, die in hun structuur van de liggers hebben. Maar de houten traptreden zijn gebaseerd op de string op een andere manier. Dit is anders dan de trap op de snaar Saddle trap.

Een houten trap op de snaar hebben een lange levensduur en gemak van de assemblageEen houten trap op de snaar hebben een lange levensduur en gemak van de assemblage

Voorzien van houten trap op de string:

 • Stappen worden ingebracht in sleuven van draagbalken;
 • Het kan een of twee tekenreeks;
 • Kunnen open of gesloten.

Saddle trappen: stappen zijn gebaseerd op de top van de stringers. Een ladder op de snaar tussen twee platen - withs. Wanneer de verticale belasting loopvlak buigt enigszins naar beneden. Na het rechtzetten. Aan de uiteinden trappen, een lastkoppel, stuwkracht weergegeven. Om ladder structuur heeft gediend lang en koord niet "kosten" naar de zijkant, gebruikt een metalen staaf. Het fungeert als een verbindingselement. De diameter grootte varieert van 8 tot 12 mm. Aan de uiteinden heeft een schroefdraad en moeren.


Trap van het metaal op de snaar: het instellen van de regels en de keuze van de vorm van een string

Metalen trap kan worden van verschillende typen. Er is een trap: spiraal, op de snaar, rails, kosour. Metaal wordt vaak gebruikt voor de vervaardiging van ladders of afzonderlijke elementen. Hij is duurzaam en betrouwbaar materiaal dat zware lasten kan weerstaan. Daarom is het metaal geschikt voor de vervaardiging van trappen op de snaar. Maak en installeer een eenvoudig ontwerp voor een metalen ladder kunnen hun eigen handen. Aangezien de string kan een metalen kanaal. Haar worden bevestigd fase.

De grootste breedte van de doorgang van de trap moet op het niveau van de rail en ter hoogte van de heup.

Aan zijn voeten, is een kleinere breedte nodig op de snaar niveau. Het wordt gebruikt om de speling tussen de trap te verhogen en kan de lengte van de stappen te verminderen.

De metalen beugel vaak set houten of glazen podiumDe metalen beugel vaak set houten of glazen podiumSuccesvolle locatie string en de leuningband wordt verkregen wanneer de opening tussen TRAP twaalf gevoel. Maar in dit geval de rail enigszins verschoven op de as van de trap.

Boogpees metal ladders kan elke vorm hebben:

 • direct;
 • zigzag;
 • spiraal;
 • Golvend.

De vorm en afmetingen van de kolom is afhankelijk van de ladder structuur, het doel en de algehele vormgeving. De steunelementen kunnen zijn vervaardigd uit metaal, en de stappen van hout of ander duurzaam materiaal. Alle trappen kan worden gemaakt van metaal.

Stappen om de string verschillende manieren worden bevestigd. Daartoe lassen (als metaal ladderstructuur) of extra bevestigingselementen (bouten, moeren, hoeken, beugels, schroeven) indien de trappen van hout (en leden van metalen steun).

In dit geval is het belangrijk om niet alleen de manier waarop de vaststelling van de ladderelementen in de string de effectiviteit wordt uitgevoerd, maar ook.

Boogpees voor trappen: wat het is

Pees is het hoofddraagelement ladderelement. Om de pees stadium vast te zetten. Tekenreeks kan een houtstructuur of trap ladder die een metalen frame is. Pees ligt enerzijds op de ladder, de andere zijde van de trap aan de muur. Hetzij snaar trap heeft twee zijden.

Voordat u een ladder te kopen, te inspecteren de string voor enige schadeVoordat u een ladder te kopen, te inspecteren de string voor enige schade

String kan worden gemaakt van verschillende materialen:


 • hout;
 • metaal;
 • Plastic.

Hun vorm kunnen verschillen. Maak de string voor bepaalde maten en normen. Het moet betrouwbaar, van hoge kwaliteit, een lange levensduur. Maak een reeks van vaste of aangepast bord. De dikte 60-80 mm, en de breedte van 220-240 mm.

De pees moet niet alleen alle ladder elementen die eraan verbonden zijn, maar ook bestand tegen zware belasting.

Wij maken het monteren van touw trap met zijn handen

Trap string kan één of beide hebben. Als een trap slechts één snaar, zal de tweede fase aan de zijwand bevestigd. Aan de zijwand stellen Bolza.

Thuis, kunt u het hele ladder structuur te maken, met inbegrip van een reeks van hout. Dit materiaal is minder duur dan anderen. Metalen trap zijn niet te duur, maar in het proces zul je speciale equipment manufacturing (lassen), die niet iedereen heeft behoefte. En vast te stellen een houten boog op de vloer zal het makkelijker zijn.

String kan op twee manieren worden bevestigd aan de vloer:


 • De balk een gat en de steunpoot daarin ingevoegd:
 • Bevestigen pees wordt gedragen op een rek met stalen ankers.

Als de ladder ontwerp zorgt voor articulatie knooppunten, dan moet je ervaring in schrijnwerk hebben.

Als bijlage bij de kolom geschikt metaalhoekenAls bijlage bij de kolom geschikt metaalhoeken

De eenvoudigste manier om knopen steunbalken te maken - gebruik van speciale banden. In tijd, ruimte gat, gemaakt met een kleefstof loskomt. In deze ladder zal beginnen te geven kraken. Om dit niet gebeurd - gebruik van hoge kwaliteit banden.

In tegenstelling tot kosoura in de string geen bezuinigingen. Alle bevestigingen zijn gemonteerd aan de zijde van het vlak. Welke soorten mounts voor de stappen bestaan? Er zijn een aantal bijlagen: metaalhoeken, groeven, bars, gaten.

De installatie van de string ladder: mijlpalen

Montage van ladder begint met de installatie tekenreeks of stringers in de overspanning. Als de ladder bestaat uit een aantal marsen, dan moet u een extra element te installeren - een steun pilaar. Het bovenste deel van een pijler van een pees hechten. Bij het installeren van een wenteltrap bindende element steunpaal.

In eerste instantie moet je de hele structuur te plakken op de lijm. Na het aanbrengen van de balken naar niveau verdiepingen om alle elementen te consolideren door middel van speciale bevestigingsmiddelen.

Als je geen ervaring van de string installatie hebben, is het raadzaam zich te wenden tot professionalsAls je geen ervaring van de string installatie hebben, is het raadzaam zich te wenden tot professionals

Installatie van trapboom gebeurt in verschillende fasen:

 • Eerst is het nodig om de lengte van de balk (die bevestigd is aan de wand) te meten;
 • Maak het de juiste maat (zag het overtollige);
 • Solliciteer markup voor ladder elementen;
 • Bevestig het op de lat van de opening;
 • Bottom om de bundel hechten aan de vloer.

De installatie van de trap op de snaar: hoe je het bovenste deel van de string te passen

Bij het installeren van de string aan de muur, een aantal moeilijkheden. Zodat het plat was en de structuur trap was betrouwbaar, is het noodzakelijk om de string aan de top aan te passen. Monteer de string - een moeilijke en verantwoordelijke ogenblik, die de meeste tijd en moeite moet worden gegeven.

Trimmen op de top van de string is als volgt:

 • Verzamel mars trap;
 • Zet een mars op zijn kant (addl snaar moet op de vloer liggen);
 • Er moet een lijn aan de binnenkant van de stijgbuis naar de bovenste trede;
 • Vervolgens werd een lijn vanaf de achterrand van het loopvlak (fascia) om het niveau van de plint opneemt;
 • Bovenste riser;
 • De bovenste steunpaal uitsparing vooraf te;
 • Implantaat en het bevestigen van de afgewerkte ontwerp op de steunpaal.

Het bovenste deel van de string moet worden beveiligd met behulp van speciale armaturenHet bovenste deel van de string moet worden beveiligd met behulp van speciale armaturen

Op de racks nodig om gaten te maken voor pluggen. Marsh is om de schroeven aan het touwtje, en vervolgens naar de wand en een andere op de steunpoten. Met een dergelijke bevestiging, zal trap ontwerp betrouwbaar en veilig te gebruiken.

Boogpees voor trappen met zijn handen: hoe te maken

Pees stevig aan de twee vlakken - de vloer van de eerste verdieping en het plafond of nabij de helft van de tweede verdieping. Trappen op de snaar een statisch ontwerp. Onderling evenwijdige bundels worden gemonteerd op twee steunen.

Om de string voor trappen kunnen zijn met hun eigen handen.

Voor de vervaardiging van de pees zal het volgende nodig:

 • Freesmachine;
 • decoupeerzagen;
 • boor;
 • roulette;
 • elleboog;
 • Building niveau;
 • Rubber hamer.

Eerst moet je aan de raad voor te bereiden om het te gebruiken als een string. Je moet bramen van het te verwijderen, om het oppervlak af te stemmen, te behandelen met een antiseptische. Als de raad van bestuur is meer put grootte - zag het overtollige.

U moet de string voor de installatie stappen voor te bereiden. Als de string kan een gewone lange houten plank zijn. Om dit te doen, de juiste berekening, labels maken en snijd slots.

Materialen voor de vervaardiging van de pees kunnen worden gekocht bij alle hardware storeMaterialen voor de vervaardiging van de pees kunnen worden gekocht bij alle hardware store

U kunt opengesneden of gesloten gleufvormige groeven. Als alternatief kunt u de lay-out van bevestigingsmiddelen in te stellen.

In het laatste geval gebruikt metaalhoeken, die als bevestigingsmiddelen. De balken zijn bevestigd over de gehele lengte van de referentielijn, die van tevoren wordt uitgevoerd.

Wij produceren trappen berekend op de snaar

De productie van de trap gemaakt op basis van de berekeningen. Hiertoe is er een formule waarmee ze worden vervaardigd. U moet de grootte van alle elementen van een trap te berekenen.

De berekeningen worden gemaakt volgens bepaalde regels, en de noodzaak om te overwegen het volgende:

 • Kantelen trap moet minstens 30 tot 40 graden;
 • De diepte van de stap dient onder de schoenmaat 45 (28-30 cm);
 • stap lengte moet 60-66 cm.

De diepte van de fase moet optimaal zijn voor de trap veilig voor gebruik waren.

Als u de diepte van de trede 28 cm te wijten aan de grootte van de string niet kan bieden, kun je beter te maken breder podium. Dan zal de ladder geen gebreken hebben.

Trappen met gebogen zelen: installatieproces

Produceer trappen met gebogen withs zeer moeilijk als je het zelf doen. Vele modellen van wenteltrappen in hun structuur een gebogen vorm - een gebogen draad en handgrepen. Bescherming van de ladders kunnen worden gebogen in drie vlakken.

Trappen met gebogen zelen uitstekende esthetische kwaliteiten, waardoor het uiterlijk van het binnenaanzicht sterk verbeterenTrappen met gebogen zelen uitstekende esthetische kwaliteiten, waardoor het uiterlijk van het binnenaanzicht sterk verbeteren

Maak een gebogen snaar bij een bepaalde grootte. Om dit te doen, zelfs met behulp van kant-en-gedrukte patronen. Ze hebben een grootte van 1: 1. Geproduceerd nauwkeurige markeringen op de string. Het is noodzakelijk voor een correcte installatie stappen, risers en hekken.

Installeren van een gebogen reeks voorkomt in verschillende fasen:

 • Fineer bevestigd met helling (fineer pleister lijm)
 • Op helling ingedrukt fineerlagen;
 • Op sommige plaatsen handmatig bijgesneden string en aanpassen van een bepaalde grootte;
 • Niveau het oppervlak;
 • Opleggen vlekkenpatroon op de boeg;
 • Maak groeven of g srebenku onder treden en stootborden;
 • Gepolijste product;
 • Verzamel de gehele structuur;
 • Verf of lak.

Om hun eigen trappen zeer moeilijk met gebogen withs te maken. Om dit te doen, moet je ervaring in timmerwerk te hebben. Als je dat niet doet, moet je professionele hulp te zoeken.

Als de string ladders is verbonden (video)

Produceren en installeren van een trap op de snaar kunnen onafhankelijk van elkaar zijn. Om dit te doen, moet u alle regels van de installatie te volgen, rekening houden met de grootte van de ladder elementen, beschikken over alle benodigde materialen en gereedschappen. Van tevoren een schets van de toekomstige bouw en ladderdiagramma bereiden. Na het maken van de string: fix haar trappen en leuningen, geverfd of gelakt de gehele structuur en start met behulp van de trap.

Mooie trap op de snaar (foto voorbeelden)

43-11920-321f2ef9f7f75b02534fb12258823125d30-331-346-3047-149-3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 6 =

Adblock
detector