Bevoegde montage van de trap in het huis: 3 assemblage stappen – nwhistorycourse.org

The BlogModulaire trap is vrij eenvoudig te installeren, zodat u kunt het zelf installerenModulaire trap is vrij eenvoudig te installeren, zodat het kan worden ingesteld samostoyatelnoModulnaya trap bestaat uit afzonderlijke elementen die kunnen worden samengevoegd met hun handen zonder veel moeite. Voordelen van dit ontwerp is dat het bestaat uit een metalen frame, dat op verschillende manieren kan worden geplaatst en geven vrijwel elke geometrie afkomst. De installatie moet niet te moeilijk zijn, als je verschillende instructies, evenals video tutorials en instructies te gebruiken.


Installatie ladder uit modules

Dit principe van de hele constructie (vergelijkbaar met Het tarief van de PM-01U) kan ook het verzamelen van de beste opties voor de leuning en eventuele aanvullende elementen.

Assembleren dergelijke constructie is als volgt:

 1. De eerste en laatste onderdeel zijn bevestigd aan plafonds, en zij zijn de meest duurzame onderdelen, zoals de meeste van de lading. Tussen hen zetten zij keten of spinale kosour, waarbij de installatiestappen uitgevoerd. Het belangrijkste is om alles zorgvuldig te doen, in overeenstemming met de instructies.
 2. Het vereiste aantal punten wordt berekend uit de hellingshoek van de trap, een hoogte tussen de vloer en de geometrische parameters van het gehele gebouw.
 3. Ontmanteling van een ladder wordt ook snel uitgevoerd, eenvoudig en in een relatief korte tijd.

Veel mensen de voorkeur aan precies het modulaire ontwerp te kiezen, omdat ze praktisch en goedkoopVeel mensen de voorkeur aan precies het modulaire ontwerp te kiezen, omdat ze praktisch en goedkoop

Deze ladder kan monteren of zelfs één persoon uit elkaar te halen, vooral als er stap voor stap instructies, evenals zijn huidige ervaring in de reparatie en installatie van diverse uitvoeringen.

Bovendien, dit ontwerp is beschikbaar voor de meeste mensen, vooral om financiële redenen. Bestel een modulaire trappen kunnen hebben verschillende bedrijven die deze eenheden te vervaardigen. Indien nodig kunnen zij ook de levering bestellen, en huur professionals, zodat ze worden geholpen om de ladder goed op te voeden.


Broeden met een ladder: de installatie van een woonhuis

Soms moet je het luik installeren met een ladder in de overgang naar de tweede verdieping en de zolder. U kunt natuurlijk gewoon een gat om overal te verplaatsen tussen de verdiepingen, en vervolgens een ladder.

Voordat u het luik met een ladder, moet u eerst een tekening van de toekomstige bouwVoordat u het luik met een ladder, moet u eerst een tekening van de toekomstige bouw 

Maar veel netter om de deur naar de trap op te doen, stelt hij verschillende soorten structuren: 1. Hatch met uitschuifbare ladder heeft de volgende doel - wanneer de deur uit is, de trap automatisch, of valt, of wordt ontwikkeld, en de persoon in staat is om te stijgen naar de vloer of de zolder. Het voordeel van dit ontwerp is dat het niet plaats en vrij compact neemt, maar als je vaak op en neer gaan, dit soort ladder is niet erg handig.
 2. Luik met vaste trap - dit ontwerp de eenvoudigste, zoals de trap, stel de tijd en de toegangsdeur die kan worden geopend of gesloten op elk moment. Deze variant is relevant bij veelvuldig het verplaatsen van verdieping naar verdieping. Gewoonlijk wordt dit type gemonteerd tegen een muur of in een hoek.
 3. Zonnedak met een ladder - de meeste ongemakkelijk optie, net als een horizontaal opgestelde deur, waaraan, in voorkomend geval, zet een trap. Deze optie kan worden gebruikt bij het plaatsen van het gebruik zelden.

Je moet ook overwegen een paar dingen bij het installeren van een dergelijke constructie, moet de deur in harmonie zijn met het plafond, ten minste één kleur mee. Je moet ruimte te laten onder het luik wanneer het luik wordt gemaakt met een uitschuifbare trap. Zorg moet worden genomen om de opening, waarin een dergelijke structuur zal worden geïnstalleerd versterken, evenals een betrouwbare slot dat niet gebeurde spontane opening van het luik met uitschuifbare trap te maken.

Wanneer een dergelijke constructie leidt naar de zolder, en het is niet verwarmd, is het noodzakelijk dat de isolatie van het luik. Wanneer u de hele structuur dient te voldoen aan de brandveiligheid regels te installeren, de regels van ergonomie, hebben een antislipkussentjes en, indien mogelijk, leuningen.

Bouw en installatie van de trap in het huis op de tweede verdieping

Bij het installeren van de trap in het huis, wat leidt tot de tweede verdieping, moet u eerst bepalen het type van de trap, op basis van de totale grootte van het huis, het ontwerp, etc. Soorten ladders, ondanks hun belangrijkste functie om te dienen voor het heffen en dalen, is er heel veel. Er is een wenteltrap, spiraal, hoekige, rechte, etc. Een aantal materialen die ook kan worden vervaardigd ladder valt, metaal, hout, kunststof, glas, etc. En je kunt een ladder van verschillende combinaties van materialen te bouwen, maar meestal in een landhuis gebruikt voor de houten trap te vervaardigen.

Soort en type van de ladder moet gekozen worden op basis van de omvang en de kenmerken van de kamerSoort en type van de ladder moet gekozen worden op basis van de omvang en de kenmerken van de kamer

Voorbereidende stappen:

 1. Het ontwerpen van trappen moet beginnen met de meting van de hoogte tussen de verdiepingen, trappen berekenen hellingshoek (hellingshoek in de optimale 35-37 ° C), het bepalen van het aantal stappen, de hoogte en breedte, en de breedte van de trap optimaal is 760 mm.
 2. Als alle berekeningen klaar zijn, kunt u overgaan tot de productie, als de persoon had eerder ervaring in de bouw van voldoende volume, is het beter om te vervaardigen trap nam de timmerman. Dit kan als een prive-handelaar en een persoon die werkt in een bedrijf en zal produceren een ladder naar behoren rekening houdend met de wensen van de klant.
 3. Als een grote hoeveelheid werk wordt verwacht, moet u eerst de berekening (kostenraming) te doen, rekening houdend met het gebruik van materialen, de werken zelf en de uiteindelijke montage en installatie.

Zodra alles klaar is, zal een persoon alleen maar heeft zich de hele structuur in de beoogde plaats.

Montage van de trap buiten de woning gelegen

Soms moet je een ladder buiten het huis, in het bijzonder de voorste groep voor haar te maken, in de regel gemaakt van beton trappen, die vervolgens tegels of houten trappen aangelegd, enz.

Met het oog op een mooie trap in de straat snel en efficiënt te maken, is het beter om de hulp van professionals te zoekenMet het oog op een mooie trap in de straat snel en efficiënt te maken, is het beter om de hulp van professionals te zoeken


Om dit ontwerp te maken, moet u zich houdt aan de volgende instructies:

 1. Geselecteerde bodem tot een diepte van ongeveer 20-30 cm, geplaatst in de uitsparing laag zand, steenslag kan schetsen. Door de grootte van de toekomstige trap gemaakt fittingen, kleppen staven onderling verbonden binddraad of gelast.
 2. Nadat de bekisting platen worden gemaakt, moeten ze dicht op elkaar kloppen dat er geen openingen. Van buiten de bekisting wordt ondersteund door middel van hellingen, of een paar keerwanden wordt gemaakt. Na het storten van het beton optreedt, vult onmiddellijk uniformiteit hele bekisting zijn.
 3. Om het beton tijdens het droogproces niet barst, is het gesloten op de top met een vochtige doek voor meerdere dagen. Na 10-15 dagen, het beton verhardt volledig, en u bent klaar om het werk verder te zijn.

In plaats van een kleine betonnen trap bij de ingang, kunt u een ladder te maken met een platform, het is iets groter in omvang, maar effectiever overwon.

Als om verschillende redenen, moet de ladder hechten aan de al opgetrokken van het gebouw, volgt dat de eerste architect geïnspecteerd het gebouw en gaf zijn mening over de mogelijkheid van het bouwen van een dergelijke structuur, en om te voldoen aan de vereiste normen.

Montage van de trap naar de tweede verdieping met hun handen

Onder bepaalde vaardigheden gebouw kan worden zonder al te veel moeite om ervoor te trappen, belangrijk om te beslissen of het een standaard of een speciale zal zijn.

Installeer houten trap je kunt met je handen, belangrijker nog - van tevoren aan de benodigde materialen voor het werk en het doordachte ontwerp van de toekomstige structuur te kopenInstalleer houten trap je kunt met je handen, belangrijker nog - van tevoren aan de benodigde materialen voor het werk en het doordachte ontwerp van de toekomstige structuur te kopen


Om een ​​lichtgewicht ladder en remmen, en ook dat het niet overlapt de lichtstroom kan worden gemonteerd op een cantilever basis ladder bereiken:

 1. Deze structuur bestaat uit een speciale cantilever beugel, en een versterking van de gehele constructie worden gebruikt voor plafondmontage strengen. Ondanks de enorme podium en light rail, zoals een ladder zelfs kijken elegant. Maar om het goed te verzamelen, dient te worden opgemerkt gehecht aan het circuit design.
 2. Indien de plaats is in het huis het mogelijk maakt, en bovendien is het nodig om te handhaven in een zekere stijl, moet u nog steeds de traditionele trap gemaakt van hout, en dan bedekken met vlek en vernis.

Zo lang het niet de moeite onafhankelijke markering en zagen van het bronmateriaal, dan kunt u contact opnemen met Arlion bedrijf waarvan de werknemers maken kwaliteit stukken snijden (elk nodig inbegrepen), en een man zal dan pas monteren en te installeren een trap.

de trap installeren met zijn handen (video)

Produce onderdelen en kant en klare ladder, en andere bedrijven zijn ook van hoge kwaliteit en in een korte tijd, en velen van hen hebben positieve feedback, het octrooi en talrijke onderscheidingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

97 − 95 =

Adblock
detector