Bevestiging van balusters en trap kolommen: praktisch advies – nwhistorycourse.org

The BlogFix balusters gemakkelijk, dus er is geen noodzaak om de professionals contactFix balusters gemakkelijk, dus er is geen noodzaak om contact op met de professionals Trappen in de moderne prive-woningen - een fenomeen dat al bekend en zelfs noodzakelijk, met name voor gebouwen met meerdere verdiepingen. Een verscheidenheid van stijlen en kleuren, in dit geval is volledig afhankelijk van de verbeelding en de wensen van eigenaren van onroerend goed. Maar mooie verschijning - niet het belangrijkste voor trap installaties. De veiligheid en het comfort van de beweging - dat zijn de factoren die niet mag worden onderschat. Met deze functies uitstekend werk ondersteunende kolommen, leuningen en balusters.


Hoe de balusters te installeren op de trap: het ontwerp parameters

Balusters verticale steun, dat zich tussen de treden en een leuning. Het belangrijkste doel - het menselijk val te voorkomen, bieden een comfortabele en veilige beklimming en afdaling. Daarnaast kan de balusters ook dienen als decoratie, het geven van een bepaalde hoogtepunt van de binnenruimte.

Dergelijke dragers zijn bevestigd kstupenkam, stringers (marginalia trap) of snaar.

Bij het kopen van een ladder die u wilt controleren, niet hangen of de balusters in de groevenBij het kopen van een ladder die u wilt controleren, niet hangen of de balusters in de groeven

Om toekomstige ladder was niet alleen mooi, maar ook verschilden betrouwbaarheid, je nodig hebt om een ​​aantal richtlijnen en regels voor de bouw te volgen:


 • Balusters zijn bevestigd op twee plaatsen - de leuningen en zelfs geen constructie-element;
 • Direct leuningen moet gemakkelijk te gebruiken zijn;
 • De hoogte van de leuning wordt aanbevolen om niet minder dan 80 cm, wordt beschouwd als de beste optie - 90 cm;
 • Montage dragers dienen uniform worden uitgevoerd in stappen van 10-20 cm (met kleine kinderen - hoe kleiner de afstand, hoe veiliger).

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan het monteren bevestiging van de bovenste en onderste spijlen, hen met maximale sterkte. Immers, deze rekken zwaar beladen.

De dikte van de steunpoten in dit geval niet van bijzonder belang, aangezien zij geen invloed op de veiligheid van de constructie. Het hangt allemaal af van de bereidheid van de verhuurder.

Hoe de balusters aan de trap te monteren: hun rassen

Balusters kan worden gemaakt van een verscheidenheid aan materialen - beton, hout, metaal, glas, natuursteen en decoratief. Val op een klein beetje steun op de snaar.

Fix balusters op een houten trap, kunt u zelftappende schroevenFix balusters op een houten trap, kunt u zelftappende schroevenDenk aan de meest voorkomende vormen van ondersteuning benen op het materiaal waaruit ze zijn gemaakt:

 • Houten spijlen - beschouwd als klassiekers en zijn geschikt voor vrijwel elke stilistische ontwerp van het huis. Ze zijn een grote verscheidenheid aan opties, zodat eventuele, kan zelfs de meest veeleisende eigenaar te vinden een steunpoot naar smaak toe. De voordelen van balusters kan worden toegeschreven aan het feit dat hout - een natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal.
 • Rekken van metaal, meestal gesneden elementen verschillende configuraties en afmetingen met verschillende ornamenten.
 • De glazen bars zijn zeer ongebruikelijk en originele look. Waardoor het materiaal vóór gebruik of aan een speciale verharding behulp triplex, bekend om zijn sterkte.

Bij het opzetten van een ladder kan niet worden beperkt door een enkel materiaal, en gebruik een paar. Het belangrijkste is dat ze elkaar niet en gecombineerd tegenspreken. Het de keuze van montagesteunen heeft ook invloed op.

Hoe de balusters op de trap met zijn handen te zetten: een gids

De keuze van de methoden voor het installeren van hekken rechtstreeks van invloed op de aard van de ladder. Indien met een ladderelement - tekenreeks, dan en bevestig balusters, stringers en indien - vervolgens de stappen en de steunpoten op de vloer of de laatste stappen.

De werkwijze wordt uitgevoerd in de installatie van omheiningen volgende volgorde uitgevoerd:

 • Balusters zijn geplaatst op de randen;
 • Met touw of gebouwniveau bepaalde plaatsen waar een drager wordt;
 • Merker of krijt gemarkeerd het midden van de spijlen;
 • Lopende snijdt de toppen van dragers onder dezelfde helling, waaronder zich een trap.

Voordat u balusters installeert het bekijken waard trainingsvideo'sVoordat u balusters installeert het bekijken waard trainingsvideo's

Als vaste spijlen bovenste snaar of zijn er enkele bepaalde eigenschappen ladderinrichtingen - geïmplementeerd segment bodem steunen.

Er zijn drie manieren om balusters monteren Hout:

 • Met studs. Hiervoor is een gaatje op een diepte van ongeveer 80 mm in het midden van de spijlen. In dit geval is het wenselijk dat de piek is verzinkt - dit zal het te beschermen tegen roest. Verdere stud wordt in het resulterende gat, waarbij het ergens in de 50 mm handelen en met hechtmiddel bevestigd. Boor vervolgens gaten in de trap, en zoals lijm vaste ondersteuning.
 • Shkantami. Het begint met de bereiding van de openingen in de delen tussenbalusters en de stappen specifiek voor de pluggen, die eveneens met een hechtmiddel bevestigd. Dan begint de installatie van steunen. Nadat de lijm volledig droog is, kunt u leuningen installeren.
 • Schroeven - de gemakkelijkste optie. Het belangrijkste is dat ze roestvrij. De verticale steun wordt zijhoek schroef vastgeschroefd, zodat het uitstekende deel, kan gemakkelijk in een ladder te voeren.

Bij het werken met hout balusters niet nodig om nagels te gebruiken, want na verloop van tijd, kan een dergelijke constructie beginnen om de stabiliteit en wobble verliezen. Dat is natuurlijk, van invloed zijn op de veiligheid.

Met betrekking tot glas of metaal hekken, zijn ze meestal samen verkocht met speciale bevestigingsmiddelen en gaten die reeds gemaakt. Hun installatie is niet bijzonder complex.

Bevestiging van balusters aan de string trap: een algoritme van de acties

Maak de installatie van balusters aan de pees met zijn eigen handen is gemakkelijk genoeg. Het is mogelijk om deze zijdelings te bevestigen aan de buitenzijde door middel van pennen of bouten, en kan worden ingesteld van bovenaf.


Het algoritme is in dit geval als volgt:

 • Gericht op de helling van de trappen worden boven- gesneden en benedendeel tussenbalusters;
 • Wordt bepaald door het vinden van de staanders op de snaar;
 • Gaten voor bevestigingselementen (voor balusters en de string), die vervolgens met een hechtmiddel in de ruimte wordt vastgesteld;
 • Baluster is geschroefd in de boeg.

Om de balustrade op de boog op de top ingesteld, kunt u gebruik maken van podbalyasennik, dat is een houten dostochku met een groef, wordt bovenop de string.

Voordat u de balusters op de snaar, moet het de labels waar zij zich bevinden gezetVoordat u de balusters op de snaar, moet het de labels waar zij zich bevinden gezet

Om podbalyasennik gebruik schroeven of PVA op te lossen. Naast de aangewezen plaats inzetstuk rek en vastschroeven, die rechtstreeks aan de pan wordt geplaatst en spijlen loodrecht op de rail worden.


De resulterende afstand tussen de spijlen kan worden gesloten afwerking.

Wat betreft de montage van berichten op de snaar, het gebeurt als volgt:

 • Gemaakt speciale gaten in de bodem van de balusters;
 • Voorkant gesneden om de gewenste helling;
 • Verder kan de baluster geplakte pennen en gaten worden geboord in de string;
 • Vervolgens extreme baluster is bevestigd op de snaar door een kleefmiddel.

Om houten palen waren meer betrouwbaar en stabiel, is het raadzaam om gebruik van de optionele kant monteren.

Het doen van hun eigen handen: hoe de balusters op de trap (video) te installeren

Het vangen van het installeren van balusters en steunpilaren moeten begrijpen dat de nadruk moet liggen op de sterkte van de fundamenten van de hekken. De naleving van alle regels en de aanbevolen instellingen zal de ladder zo gemakkelijk en veilig te maken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 65 = 67

Adblock
detector