The BlogVeiligheid van kinderen hekken moeten in een deuropening en trappen worden geïnstalleerd om de beweging van het kind in een gevaarlijke zone voor zijn bedrijf te voorkomenVeiligheid van kinderen hekken moeten in een deuropening en trappen worden geïnstalleerd om de beweging van het kind in gevaar voor de omgeving pomescheniyaNeredko kleine formaat appartementen maken ons kiezen voor praktische huis te voorkomen, maar niet absoluut veilig elementen. Deze omvatten moderne ontwerpen en om te bewegen tussen de verdiepingen. In toenemende mate, de eigenaren van kleine particuliere woningen en maisonnettes geven de voorkeur aan compact trappen van de "eend stap" spiraalvormige structuren, trappen en rails. Deze systemen niet altijd voldoen aan de eisen en veiligheidsnormen en zijn bijzonder gevaarlijk voor jonge kinderen. Met het oog op het kind van verwondingen en kneuzingen te beschermen, moet u voorzorgsmaatregelen te nemen en te kopen veiligheidshekken voor kinderen. Welke functies heeft de baby en hoe u de partitie deuren te kiezen - lees het artikel.


kinderen te beschermen tegen de ladder: types van schermen

De fabrikanten van kindermeubilair aanbod, vandaag, een enorm scala aan hekken in een breed scala aan prijzen en ontwerpen. Met het oog op de meest geschikte product te kiezen, moet je kijken naar hun soorten en kenmerken.

Vouwwanden nemen weinig ruimte in en zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te dragen en transportVouwwanden nemen weinig ruimte in en zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te dragen en transport

Zo, de huidige markt zijn er:

 1. Bevestigd aan een kozijn deur met een breedte die overeenkomt met de installatielocatie. Zulke schotten stationair structuur met spijlen en veiligheid bovenliggende sloten. Vaste afscherming kan de trap naar de kelder, de zolder, de tweede vloer worden geplaatst; gebruikt als een deur in de arena, stopt voor de duur van het appartement of huis kleine reparatie of installatiewerkzaamheden.
 2. Vouwen - mobile partities als "accordeon" die gemakkelijk te monteren in de deur en trap openingen, het in- en uitklappen. Vouwsystemen kan drievoudige stapelbed en laten blokkeren zowel FLOATING en bouwen rails, trappen type "duck stap". Bovendien zijn deze deuren laten een plek om te spelen te beschermen, die ze vaak kunnen vaak worden gezien op het terrein en op het grondgebied van kleuterscholen, in de kinderkamer groepen op scholen.
 3. Sliding - universele barrières met instelbare breedte, welke als een beschermende barrière, deur en het scherm open haarden, ovens, huishoudelijke apparaten kunnen vormen. Deze hekken staan ​​dicht, zelfs niet-standaard, brede trappen en deuropeningen.

Bovendien, de beschermende hekken's kinderen zijn on-screen en raspen. Scheidingswanden vormen de structuur met een dichte, transparante, behandeld aan de randen van het glas rooster - installaties met verticale spijlen.


kunststofstop - De duurzame raster en de holtes tussen de zijelementen van de ladder vullen kan worden gebruikt als een doelwit. Suit en bumpers voor bed van waaruit het kind opgroeide, als de hoogte ervan groot genoeg voor een kind om te klimmen over hen.

beveiliging poort voor kinderen op de trap: het is

Op dit moment is de meest populaire meubels - van de winkelketen Ikea. En dit is geen toeval: het meubilair wordt gekenmerkt door kwaliteit fittingen en stijlvol uiterlijk. Deze eigenschappen maken de beveiliging poort voor de populairste Ikea.

poort van de beveiliging voor kinderen van poort van de beveiliging voor kinderen van "Ikea" handelsnetwerk een hoog niveau van milieu-Verder is de poort van de Nederlandse handelsondernemingen verschillen geschikte steun Werkwijze: opdeling tussen spijlen of deurkozijnen en vergrendeld met behulp van mobiele schroeflijnvormige afstandhouders.

Wat design kenmerken moeten worden beschermd om de trap van het kind

de trap Protection heeft in zijn roosterstructuur frame poort en slot. Het slotmechanisme moet voorzien meerdere blokker of een vergrendeling.

De hoogte van de hekken en de breedte tussen hun binnenranden moeten voorkomen dat het kind klimmen door het hek of klim doorheenDe hoogte van de hekken en de breedte tussen hun binnenranden moeten voorkomen dat het kind klimmen door het hek of klim doorheen

Vaak hebben hek niet alleen de mechanismen voor de installatie, maar ook extra elementen (schermen, roosters, partities) die kan worden afgeschermd huishoudelijke apparaten, open haarden, traumatische hoeken inbegrepen.

het ontwerp van partities voor kinderen bevatten eisen GOST, sanitaire normen en regels. Bijvoorbeeld, volgens Sanpin kinderen hekken mogen niet de elementen waarop ongezonde verven en vernissen gebruikt. Een poorthoogte voor kinderen volgens GOST mag niet kleiner zijn dan 90 cm.

Hoe maak je een baby traphekje kiezen

Om bracht maximaal voordeel wicket, moet u een aantal van de nuances te overwegen in hun selectie.

Hekken op de trap moet slechts verticale rooster hebben, dat een dergelijke structuur niet toelaat het kind de horizontale overlap stappen volgenHekken op de trap moet slechts verticale rooster hebben, dat een dergelijke structuur niet toelaat het kind de horizontale overlap stappen volgen

namelijk:


 1. Baby guard moet zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal (bv onbehandeld hout, corrosiebestendigheid van geanodiseerd metaal, etc.).
 2. bouwelementen moeten vast verbonden zijn betere lijmloze wijze (bijvoorbeeld messing en groef).
 3. Het is beter dat de beschermende deur was in hun zelfsluitende bouw van het kasteel: dit apparaat zal helpen om het systeem dicht te houden, is het zeer belangrijk, want vaak hebben we niet in de gaten hoe het niet helemaal dicht de deur.
 4. Het hek moet plat tegen de aangrenzende muur, trappen en balusters zijn, zodat het kind niet door de gaten kon krijgen.

Werking van de poort moet eenvoudig en handig. Het is beter om de poort met een draai van 180 graden te kiezen: ze zullen handig gebruik van de poort toe te staan, zelfs als uw handen vol ouder.

Hoe maak je een kind hek te maken voor de trap met zijn handen

Als u een afgewerkt product dat voldoet aan de wensen van de ouders, normen en standaarden is het niet mogelijk te kiezen, kan het vrij gemakkelijk om het hek te maken met hun handen.

Met zelf-installatie van de veiligheid van kinderen hek, vergeet dan niet te vergrendelen het sluitmechanisme had, of was krap voor het kindMet zelf-installatie van de veiligheid van kinderen hek, vergeet dan niet te vergrendelen het sluitmechanisme had, of was krap voor het kind

Om dit te doen:


 • Verwijder de metingen van de trappen (gemeten breedte van de trap);
 • Bepaal het type structuur (een barrière of deur);
 • Bereid materialen (barrier - aan het frame en duurzaam glas, gate verwerven - hout behandelde staven);
 • Monteer de structuur met behulp van schroeven en scharnieren.

Het kan ook worden uitgerust met rubberen pads op de poort design elementen die het kind te beschermen tegen schade en niet de baby om de lat te kauwen niet geven.

Als tijdelijke partitie, kunt u gebruik maken van de middelen bij de hand: de achterkant van de kinderbedjes, strak en vaak gespannen, brede, sterke, stof strips, etc.

Wat is een zekerheid poort voor kinderen op de trap (video)

In overeenstemming met alle aanbevelingen over de selectie, zou de poort voor kinderen op de trap een praktisch systeem dat de beweging van uw baby in het huis kan beschermen en hem te beschermen tegen verwondingen en blauwe plekken zijn. Op dit moment, fabrikanten bieden een breed scala van obstakels, die niet alleen een effectieve overname zal zijn, maar ook passen perfect in het interieur van het appartement. En, als je de juiste hek zal niet werken kies - maak je geen zorgen, dan kunt u altijd een wicket met zijn eigen handen!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 3