Beste kleedkamer met zijn handen: 30 foto’s, tekeningen en schema’s – nwhistorycourse.org

The BlogDressing is heel praktisch, aangezien het mogelijk is om bijna alle kleren en schoenen te verbergenDressing is heel praktisch, omdat het mogelijk is om bijna alle kleren verbergen en obuvEsli appartement heeft een heleboel dingen verzameld, en pogingen om ze te systematiseren tot niets leiden, dan moet je gewoon een kleedkamer nodig. Voordelen dressing is dat het aan het oog onttrokken en onzichtbare, en aldus gecreëerde sfeer in het appartement nauwkeurigheid. Berging zal toelaten om zelfs de omvangrijke kast te verwijderen en in zijn plaats, bijvoorbeeld, een groot aquarium of bouwen van een aangename plek om te ontspannen.


Maak een dressing met zijn eigen handen: tekeningen en schema's

Ontwerp een kleedkamer is niet moeilijk. En de markt van bouwmaterialen en andere accessoires gewoon vol met suggesties voor elke smaak en verbeelding.

Denk niet dat de dressing een geweldige locatie zou moeten zijn, is het niet. Plus een grote kamer in het feit dat er een kaptafel kan worden geplaatst, hang een spiegel, en zelfs een strijkplank met wasdroger in te stellen.

Alvorens de kleedkamer, moet u eerst na te denken over het ontwerp en de voorbereiding van een passende regelingAlvorens de kleedkamer, moet u eerst na te denken over het ontwerp en de voorbereiding van een passende regeling

In een kleine walk-in closet organisatie items zal niet moeilijk zijn, en om iets in deze ruimte te vinden, als alles binnen handbereik, het is makkelijk. Plus het reinigen, voert slechts één functie, vergemakkelijkt. De conclusie van dit alles is simpel, je droomt van een walk-in closet, dus doe het met hun eigen handen. Misschien kunt u gemakkelijk omgaan met deze taak. Begin met de tekeningen, van alle ontvangen betalingen te analyseren, voorraden van materialen die nodig zijn gereedschappen en begint te werken.

Account in de tekening en diagrammen, wordt betaald aan de omvang van de voorgestelde uitgangspunten:


 1. walk-in closet ontwerp zal zo veel ruimte in beslag te nemen. Comfortabele standaardformaat kast geacht 4 m2, namelijk een zodanige lengte, zal dressing rechtstreeks opslagfunctie voeren en toegang tot dingen zullen de optimale afstand.
 2. Grootte dressing minimaal 4 meter - niet kan worden beschouwd als volledig dressing. indeling van de ruimte wordt niet minder passend geacht.
 3. Als het appartement heeft een bergkast, is het mogelijk om de reparatie te maken en opnieuw uit te rusten het. Als er een aparte ruimte, kan het de woonkamer of slaapkamer te blokkeren.

Selecteer een dressing kan worden in welke vorm dan ook, zal de vorm van een driehoek ideaal voor het kleine appartement en ruimte te besparen, indien nodig.

Corner kleedkamer: tekeningen, schema's en foto's

De eerste stap in het creëren van een garderobe planning. Corner dressing indeling kunt ontsnappen aan ideaal in 4 m2 oppervlakte en gebruiken minder. Zelfs de grootte van een half tot anderhalf ziet er perfect in deze regeling. Een kenmerk van een dergelijk verband is dat het schot is geplaatst dat een hoek afgesneden. Het verkregen resultaat compact. Met minimale ruimte organiseerde een volledige hoek kleedkamer met de meest bruikbare functionaliteit.

dressing regeling zal u helpen om uw kamer te plannen en te denken over alle in het kleinste detaildressing regeling zal u helpen om uw kamer te plannen en te denken over alle in het kleinste detailZoals het septum materiaal, gebruik gipsplaat:

 1. Het is gemakkelijk om zelfs een professioneel gebruik in het huis.
 2. Na de installatie, zal er geen vuilnis, en het gemak van de samentrekking toelaat om het te ontmantelen op elk moment als dat nodig is.
 3. De overlap minimale belasting op alle oppervlakken.
 4. Gipsplaten is eenvoudig ingericht.

Dozen plaatst en planken kunnen verschillend zijn, maar bij voorkeur om ze over beide wanden garderobe. Met behulp van slechts één wand mogelijk maakt rationele terrein. Breng de reparatie van specifieke onderdelen van het hoekige ontwerp.

Ongewone verschijning maakt het mogelijk om een ​​kleine ruimte te gebruiken als mogelijk is nuttig.

Verbindingselement tussen een spiraalvormige planken plat hoeken en daarmee de ruimte uit te breiden visueel. En het is niet een slechte twist design. Beter om de voorkeur te rekken in plaats van gesloten lockers openen geven. Dit ontwerp niet alleen de toegang tot dingen te vergemakkelijken, maar ook om ruimte vrij te maken. Door keuze, gezien de beperkte ruimte. Geven de voorkeur is van deur-accordeon. Aangezien het bespaart ruimte in de opening. Graaf een deur kan een enkele beweging het deurblad zal je niet lastig je pick-up items en probeer ze te zijn.

Regelingen garderobe kamers: lineair ontwerp

Deze locatie is handig om een ​​dressing nabij de wand gebruiken. Om een ​​kleedkamer uit te rusten, is het zeer gemakkelijk, zal dit niet leiden tot de afgeschuinde hoeken om de plaatsing van meubilair in de kamer te vergemakkelijken. Het is gemakkelijk in een kamer van dit type gedistribueerde dozen en planken. Installeer bijvoorbeeld uitschuifbare kleerhangers. Een beweging van de hand, al uw kleren die je op het formulier te vinden.

Om een ​​kleedkamer uit te rusten moet gebaseerd zijn op de omvang en de kenmerken van de kamerOm een ​​kleedkamer uit te rusten moet gebaseerd zijn op de omvang en de kenmerken van de kamer

De lijn-type dressing is gemakkelijk om alle kleren te verspreiden, maar een dergelijke opstelling is het onwaarschijnlijk dat u toelaten om comfortabel op een klein gebied om een ​​strijkplank of een wasdroger te stellen.

Nuances van registratie:

 1. De optimale diepte wordt beschouwd als een halve meter, maar smal aan de lengte partities zijn niet de moeite waard.
 2. Als de beelden van het appartement maakt het mogelijk, smalle kamer is niet comfortabel in gebruik, en vrije ruimte in een kamer is niet veel.

Als de grootte van de kamer dit toelaten, stelt dressing conventionele kasten met deuren, maar open planken en planken laten ruimtebesparing.


T- en U-vorm: tekeningen kleedkamers genoteerd

Volgens een L-vormig grondplan blijkt dat het verband wordt verkregen als onderdeel van de kamer. De specificiteit ligt in het feit dat de partities niet nodig zijn. Het is meestal aan te raden om alleen open planken te installeren, omdat het acute probleem van de ruimte ergonomie. De regeling voorziet in de volledige afwezigheid van barrières. En het blijkt dat dit plan de meest economische, want om een ​​partitie nodig materiële kosten voor materialen op te bouwen. Een andere geschikte uitvoeringsvorm van een U-vormige inrichting. Mening dat een dergelijke vorm van dressing is alleen relevant voor grote ruimtes. Het is een vergissing.

Veel mensen de voorkeur aan de L-vormige structuur te kiezen, want het is handig en praktischVeel mensen de voorkeur aan de L-vormige structuur te kiezen, want het is handig en praktisch

Het is gemakkelijk te zien vanaf de tekeningen en schema's:

 1. Deze lay-out is zeer praktisch, en is een zeer interessant karakter.
 2. De eigenheid van een dergelijk plan kan de interessante details in het interieur te benadrukken.
 3. Rust uw dressing meubels complex. U vindt de meest noodzakelijke set van meubilair te ontvangen voor de verschillende vormen van opslag.
 4. Hier zijn er het sluiten van dozen, bijvoorbeeld voor munten, handschoenen en andere accessoires.
 5. Schroef de planken, om schoenendozen en hangers te slaan natuurlijk ook voor eenvoudige plaatsing dagelijkse benodigdheden.

Kleur beslissing pand in felle kleuren en vormen te combineren tot een zeer eenvoudige, comfortabele en aantrekkelijke kleedkamer maken. Gebruik deze lay-out in lange, smalle ruimtes. Deze ruimte wordt verkregen onafhankelijk en gescheiden van de rest van de ruimte. Het verhogen van de grootte van de bovenste plank, zal de hoeveelheid bruikbare ruimte te vergroten. De uitbreiding van de bovenste schappen zullen dingen plaats.


Tekening dressing met de afmetingen: een paralleltype

Maak een dressing parallel plan met je handen is niet moeilijk. Het project van een dergelijke vorm is erg populair, omdat de uitvoering ervan alleen nodig partities en gedeelde set van meubilair.

Maak je eigen gemakkelijk dressing, het belangrijkste ding - om te denken op voorhand de binnenruimte en een gedetailleerd werkplan voor te bereidenMaak je eigen gemakkelijk dressing, het belangrijkste ding - om te denken op voorhand de binnenruimte en een gedetailleerd werkplan voor te bereiden

tips:

 1. Breng een lay-out in de gang.
 2. Wanneer u uitrusten een kleedkamer in een andere kamer om beter te plannen in een andere vorm.
 3. Om geen problemen met het verplaatsen van de ene wand naar de andere, mag de breedte van niet minder dan anderhalve meter. Aldus blijkt dat de afstand tussen de planken moet minstens 80 cm. Deze afstand zal geen hinder ondervinden bij het gebruik dressing.

Meest ergonomische uitvoering zal eindigen hangers. Een dergelijke uitvoeringsvorm zou de meest praktische en compact. Ook in deze dressing met succes fit meubels met lades.

Maak een dressing met zijn eigen handen: tekeningen en schema's (video)

Wardrobe bespaart u tijd in de ochtend. U hoeft niet langer te ongemak ondervinden tijdens het verzamelen, voor u en uw gezin zullen precies weten waar alles is en opgeslagen. Ook kleedkamer is beter om op te slaan als dingen zijn niet onderworpen aan Vernal omgevingsfactoren, en daarom zal duren je een lange tijd.

Details: garderobe met zijn eigen handen (foto voorbeelden)

1-Bolshaya-garderobnaya342bb6374b8c4aaf71f0f99d911180c8743e1748a7943fbbf6e6029e4d82e58a7b716994-garderobnaya-s-razdvizhnymi-dveryami33-2049-10-768x102455067garderobnaya385614063-768x1024

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 3

Adblock
detector