Beschrijving van het proces het afdichten van voegen op gipsplaten: 3 tips van een professionele en een keuze van de nodige instrumenten – nwhistorycourse.org

The Blogafdichten van voegen aan gipsplaten vereist is en een belangrijke stap bij het uitvoeren van reparatiesAfdichten van voegen aan gipsplaten vereist is en een belangrijke stap in de reparatie rabotGipsokarton - veelzijdig materiaal, zodat u prachtige designer ontwerpen te maken. Het kan u helpen deze oplossingen, die niet onder de macht van een ander materiaal uit te voeren. Hij heeft een flexibele kunststof, zodat maakt gipsplaat driehoekige of trapeziumvormige vorm is niet moeilijk. Echter, voor al zijn voordelen, het verbinden proces is een must, zonder welke de gebruikelijke plaatsen van de gewrichten verschrikkelijke crack kan worden. Als gevolg, in plaats van hoofdzakelijk elegant element inrichting van de kamer kan het ontwerp ontoonbare aanzicht te verkrijgen.


Hoe en wat te sluiten van de naden op gipsplaten: selectieregels, de nodige instrumenten om te werken

Noch grouting is compleet zonder deze essentiële tool, zoals de spatel. Elke kapitein verkiest om te werken, een troffel dat het handig is. Iemand handiger kalefateren naden smal instrument, en iemand - breed. Is dat niet het punt. De belangrijkste regel, die moet worden overwogen bij het kiezen van een spatel - blade flexibiliteit. Voordelen van het gereedschap met een flexibele blade - gemak van de verwerking moeilijk bereikbare plaatsen.

Na gedefinieerd met een spatel, is het tijd om verder te gaan om de selectie van de noodzakelijke werkzaamheden voor stopverf.

Vele meesters om de naden te dichten, gebruik dan alleen de finish. Natuurlijk, in de verwerking plaatsen afwerkplamuur mengsel van gezamenlijke werk zal veel sneller worden afgerond, maar er zijn risico's van de vorming van een enorme kloof tussen de platen van gipsplaat.

Voordat u gaat voegen op gipsplaten, moet vooraf de aanschaf van een handige en van hoge kwaliteit troffelVoordat u gaat voegen op gipsplaten, moet vooraf de aanschaf van een handige en van hoge kwaliteit troffel

Om de verbinding voegen tussen hen was erg sterk, is het beter om speciale soorten stopverf gebruiken. Vooral geldt dit voor die gevallen waarin het oppervlak van de gipsplaat, hierna wordt onderworpen aan schilderen. Als u van plan bent om het oppervlak van de gipsplaat te dekken verf naden moet een speciale oplossing daarvoor bestemde vullen.


Tot op heden zijn er twee soorten van vulstoffen, die wordt gebruikt voor het voegen:

 • Universal - de start en finish.
 • Special, die gebaseerd zijn op de alfa-gips. Een van de meest bekende merken, moet worden opgemerkt gepleisterd Rotband bedrijf Knauf.

In aanvulling op de troffel en stopverf, moet ervoor worden gezorgd om te kopen:

 • Paper tapes of versterkte mazen gebruikt voor de dimensionering van de gewrichten;
 • Elektrische voorzien van een speciale spuitmond bedoeld om het mengsel te roeren stopverf;
 • Speciale containers, die nodig zijn voor de bereiding van stopverf is;
 • Corner. Inbedding gewrichten van hogere kwaliteit zijn;
 • Schuurpapier. Het is nuttig voor het slijpen van de gewrichten.

Als u echter van plan bent om behang gipsplaten hangen, dan beginnen of eindigen stopverf zal genoeg zijn, als de textuur van het behang, is in staat om de kleine gebreken die op de muren te blokkeren.De kalefateren de naden van gipsplaten: voorbereidende werkzaamheden

Voegwerk - verantwoordelijk proces, maar voordat je springt aan, ervoor te zorgen dat alle gewrichten van gipsplaten vastgeschroefd aan het frame. Als alles in orde is, gaan naar de volgende fase, namelijk: reinigen van het oppervlak van de gipsplaat weergegeven in het proces van stof en vuil. Opgemerkt dient te worden dat de constructie duurzaamheid hangt niet alleen af ​​van de kwaliteit van de voegen, maar ook de zuiverheid van de gipsplaten.

Grout verbindingen tussen de bladen van gipsplaten - een moeilijke, maar nog steeds goed te doen taak. Als alles in het werk, kan zelfs een beginner het onder de knie.

Spackling mengsel kan worden hoe om jezelf voor te bereiden en koop een kant en klare in speciaalzaakSpackling mengsel kan worden hoe om jezelf voor te bereiden en koop een kant en klare in speciaalzaak

Bereiden van het mengsel putty - een belangrijk proces geen gedoe verdragen. De houder moet speciaal geprepareerd om de gewenste hoeveelheid vulstof gieten, te vullen met water en een elektrische roer tot uniform. De resulterende uiteindelijk samenhang dient te zijn als dikke room zonder klonten.

Voor elk type vulstof is er een zekere bereidingswerkwijze. Wees niet lui. Leesinstructie kan belangrijke informatie zelf, die afhankelijk van de snelheid hechting stopverf mengsels podcherpnut.

Onjuist gekookt het mengsel kan leiden tot het feit dat grout gewrichten geproduceerd met hun eigen handen, van slechte kwaliteit zal zijn, als gevolg, krijg je een sterke onderwijs gaten tussen de gewrichten. Nadat de stopverf mengsel klaar is, kunt u overgaan tot voegen.

Zoals sluit de voegen tussen gipskartonplaten: Procesbeschrijving

Voegen technologie is heel simpel, als het mogelijk is om de naleving van die bouwwerkzaamheden te bereiken zal snel en "pijnloos" plaatsvinden. Het is alleen belangrijk om bepaalde regels te volgen en niet afwijken van de voorgestelde regeling.

Breng de stopverf mengsel in de naad moet zeer zorgvuldig en grondig wordenBreng de stopverf mengsel in de naad moet zeer zorgvuldig en grondig worden

het volgende algoritme:


 • Application stopverf oplossing. Om Plug & naad nodig is over de verbinding. Uitstrijkjes moet zorgvuldig en nauwkeurig zijn. Het mengsel werd op de hechtdraad, zodat de gehele dikte van de GCR gevuld.
 • Overmatige dikte in gezamenlijk oppervlak - een eerste vereiste kwaliteit van het werk. De verdikking wordt stopverf mengsel van zijn sterke uitdroging te voorkomen. Als de lengte van de gewrichten is zeer groot, dan voor het gemak moet worden verdeeld in kleine percelen.
 • De toepassing van gewapend kleefband of banden bovenop de stopverf oplossing. Versterkte tape moet utaplivat in oplossing zo diep mogelijk. Dit proces maakt het mogelijk om de naad gelijkmatiger te maken, terwijl het vermijden van de vorming van scheuren.
 • Specie spatel stopverf mengsels. Aldus kan men bereiken gladde en vlakke oppervlakken te verkrijgen.

Na deze werkwijze werkt, die in de verwerking van hoeken waaronder.

Voegwerk gipsplaat met hun handen: slijpen lassen

Nadat het gips gedroogd, vermalen wordt uitgevoerd naden schuurpapier. Als het juist het maalproces maakt is het uitgangssignaal absoluut glad oppervlak wordt verkregen.

Deskundigen adviseren na malen wanden andere laag van plamuur mengsels toe te passenDeskundigen adviseren na malen wanden andere laag van plamuur mengsels toe te passen

Voor maximaal comfort, de master aan te raden om een ​​spotlight te gebruiken, het verlichten van de maalspleet. Met de hulp van de kleinste onregelmatigheden en stoten zal niet onopgemerkt blijven.


Na het polijsten kunnen meerdere lagen van stopverf mengsels lag. Dit zal helpen bij het bereiken van een perfect vlakke ondergrond design. Versieren de muren met verf of behang wordt in de laatste fase. Het heeft geen overlast veroorzaken, omdat van een perfect vlakke ondergrond.

Handige tips van professionals

En tot slot, een paar tips van de professionals, waarmee u kunt voorkomen dat de ogenschijnlijk kleine, maar fouten kan de hele verminderen, het werk van nul.

Puttying kan produceren op hun eigen, het belangrijkste ding - om kennis met de instructies en rekening houden met het advies van professionalsPuttying kan produceren op hun eigen, het belangrijkste ding - om kennis met de instructies en rekening houden met het advies van professionals

Professionals adviseren:

 1. Zelfs met alle regels met betrekking tot de voegen, is het mogelijk het optreden van kleine scheurtjes. Dit komt door het feit dat tijdens de pleisters op kamertemperatuur schommelingen aanwezig. Natuurlijk, thuis is het moeilijk genoeg om de bestendigheid van de temperatuur te bereiken, maar het proberen waard, op zijn minst een beetje om de risico's te minimaliseren.
 2. Als de kamer zijn er houten vloeren, en de bouw van gipsplaat direct gehecht aan hen, is het mogelijk het optreden van scheuren in de hoeklassen. In dit geval is de schuld van de seismische activiteit van de muren.
 3. Sommige putty mengsel in het pakket de inscriptie "ontworpen voor het afdichten van voegen zonder het gebruik van plakband versterkte" Laat deze inscriptie je niet voor de gek houden. Als u de stopverf gewrichten zal maken zonder het gebruik van plakband, kan scheuren nog steeds optreden. In dit geval zou de fabrikant willen zeggen dat dit soort stopverf eenvoudig kan het niet vasthouden.

Op dit alles, kunt u gaat voegen op gipsplaat.

Werkzaamheden in gipskartonplaat: voegwerk (video)

Nu weet je hoe je de specie op de gipsplaat te maken. Zoals u kunt zien, het werk is niet veel moeite. Het belangrijkste ding - om hoogwaardige materialen te kiezen en tolerant te zijn en niet te haasten om het werk sneller af te maken.

Good luck!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

22 − 20 =

Adblock
detector