Beschrijving en foto hoek open haard in het interieur van de woonkamer: 5 soorten – nwhistorycourse.org

The BlogCorner open haarden zijn goed passen in elk interieur, terwijl de toegang tot de minimale ruimteCorner open haarden zijn goed passen in elk interieur, terwijl de toegang tot de minimale ruimte Iedere eigenaar wil voelen in hun huis warm en gezellig. Om dit te doen, moet je de juiste interieur te creëren. Maak comfort in het huis als afzonderlijke elementen van het decor en de algehele situatie. Gordijnen, meubelstoffen, kleuren - dit alles speelt een grote rol in het creëren van een warm interieur. Het is ook de moeite waard na te denken over de open haard. Sinds de oudheid de open haard is altijd een broeinest van warmte geweest. Moderne open haarden meer doen decoratieve functie dan de verwarming, maar nog steeds brengen de hitte. Ook open haarden creëren een bepaalde sfeer en omgeving.


De belangrijkste soorten van open haarden

Market biedt haar klanten een zeer uitgebreide keuze van open haarden. Pick-up van de open haard kan worden in overeenstemming met de voorwaarden en parameters. Het is alleen nodig om zijn vorderingen van verminderde criteria van de open haard betrekking hebben, en het resultaat zal alle verwachtingen overtreffen.

Haarden worden ingedeeld:

 • Qua uiterlijk;
 • Per locatie;
 • Afhankelijk van het type brandstof.

Om de open haard te beëindigen kan tegels, natuursteen of decoratieve baksteen toe te passenOm de open haard te beëindigen kan tegels, natuursteen of decoratieve baksteen toe te passen

Qua uiterlijk, zijn er open haarden, baksteen, keramiek, marmer en gips. Voor een klassiek interieur passen bij de eerste drie types. Ze creëren een sfeer van de oudheid en luxe. Geschikt voor woonkamers en kamers in particuliere woningen met een groot gebied.


Stucwerk open haard is gemaakt door een speciale oplossing van de nieuwste generatie. Werken met de moderne technologie is het mogelijk om nummers in verschillende stijlen te creëren.

In termen van de locatie, er externe open haarden, outdoor, hoek, gesloten. Het eerste type is erg handig als het kan worden geïnstalleerd na de woningbouw. Het enige negatieve, zal het dak uit te halen naar de schoorsteen te installeren. Open type wordt ook wel een eiland, aangezien het is gevestigd in het midden van de kamer. Geschikt voor landhuizen, jacht lodges. Gesloten type is gunstig doordat het in de wand ruimte ingevoegd. Dit type van open haard is geïnstalleerd op het moment van de bouw van het huis. Dit vraagt ​​om specialistische kennis.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de aard van de hoek van een open haard, het is heel populair onder de fans van het interieur.

Corner open haard in het interieur van de woonkamer

Corner haarden zijn divers in vorm en verschillen kunnen opstellen. Ook een mooi ontwerp voor hen met behulp van verschillend materiaal afwerkingen te creëren. Hoek open haard die in verschillende lokalen. Ze worden gekenmerkt door hun compactheid en is dus een goede optie voor installatie in een woonkamer interieur.

Om deze haard moet in eerste instantie beslissen over de stijl, de locatie, de voorbereiding van de documenten machtiging van de installatie, de meester uit te nodigen te installeren.

In de buurt van de hoek van een open haard hebben vaak meubels waarop het is prettig om de avond door te brengen bij het vuurIn de buurt van de hoek van een open haard hebben vaak meubels waarop het is prettig om de avond door te brengen bij het vuurCorner open haarden onderscheiden zich niet alleen door de aard van de brandstof, maar ook op andere uiterlijke verschillen. Voor de installatie van een open haard, moet u de basiskenmerken te leren.

Corner open haarden zijn:

 1. Onevenwichtig. Meestal worden ze gebruikt om specifieke gebieden die de onnodige partities, volumineuze ontwerpen, deuren en muren elimineert markeren. De installatie van een dergelijke haard kan worden uitgevoerd met open en gesloten verbrandingskamer.
 2. Symmetrisch. De naam zelf spreekt voor zich. Dit type open haard wordt gekenmerkt doordat het een omgekeerde spiegelbeeld volledige kant is. Symmetrische open haarden hebben voldoende volume, en de installatie ervan vereist meer ruimte. Ontwerpers aanbevelen, als u dit type te selecteren en de ontwikkeling van het ontwerp tot de nadruk op de schoorsteenmantel te maken.
 3. Bio-haarden geschikt voor stedelijke appartementen. Het belangrijkste kenmerk is het niet nodig om een ​​schoorsteen te installeren. Het systeem van zijn werk is gebaseerd op de verbranding van ecologische brandstof. Zeer geschikt voor het interieur met een minimalistische stijl of high-tech.
 4. Brick hoek open haard Het kan worden beschouwd als onsterfelijke klassiekers. Dergelijke haarden zijn verschillende unieke ontwerp, stichtingen kracht, invloed van de warmte en comfort. Het enige nadeel kan worden beschouwd als een complexe installatie en een zekere zorg.
 5. Decoratieve type. Verhoogde open haarden zijn geïnstalleerd alleen voor decoratieve doeleinden. De belangrijkste functie is aan het licht.

Woonkamer met hoek open haard

Kamer met een open haard in de hoek zorgt voor een aangename sfeer voor de avond bijeenkomsten met de hele familie.

Hoek open haard moet in de andere hoek worden geplaatst van de deurHoek open haard moet in de andere hoek worden geplaatst van de deur

Dus is het zinvol om het te overwegen een goede locatie en de algehele interieur kamer:

 1. Allereerst, de open haard mag niet in de buurt meubels, de zichtbaarheid van de vlam moet betrekking hebben op de gehele ruimte.
 2. Naast de open haard kan worden geplaatst sterk schommelstoel of de originele poef, gelegen aan de zijkant van de open haard.
 3. U kunt de kamer in een koude toon te versieren, zodat ze beter in harmonie met de standpunten van de warme open haard.

Corner open haarden kunnen de schappen waar je een grote verscheidenheid aan figuurtjes of familiefoto's kunnen regelen versieren.

Het gehele interieur van de open haard moet in overeenstemming zijn met het algemene beeld van de styling zijn. Voor de appartementen is het beste om bio open haarden of elektrische kopen. Ze zijn veiliger en minder ruimte nodig.

Elektrische hoek open haard

Elektrische haarden - dit is een goede oplossing voor kleine appartementen eigenaars, waar de installatie van de open haard is verboden volgens de technologie. Voor dergelijke zitplaatsen haarden gebruikt voor verschillende doeleinden: als een extra warmtebron voor de inrichting en extra verlichting.


Elektrische hoek open haard moet in de woonkamer worden geplaatst, gemaakt in de stijl van het minimalisme, modern of high-techElektrische hoek open haard moet in de woonkamer worden geplaatst, gemaakt in de stijl van het minimalisme, modern of high-tech

Elektrische open haard heeft een goede lijst van voordelen:

 • Klein formaat;
 • Grote herziening van de vlam;
 • Vrijgave van warmte van ongeveer 30% meer;
 • Verhoogde veiligheid;
 • Het oorspronkelijke ontwerp;
 • Variatie in het modelnummer;
 • Besparingen.

Het is ook vermeldenswaard dat elektrische haarden zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het is genoeg om het te installeren op de gekozen muur en is ingeschakeld. Ook dergelijke haarden temperatuurregeling van laag tot hoog, wat erg belangrijk is voor een constante weersveranderingen.

Er zijn modellen van elektrische haarden, die zijn gebouwd in een extra functie houtgestookte oven. Deze functie is erg handig bij een noodstop stroomuitval.

Open haarden op elektriciteit zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten. Zij kan in het midden van de kamer, die op de wand zijn geplaatst, voorzien van een hoek of verborgen in de muur. Ongeacht het type van de open haard brengt zijn eigen originele touch aan het interieur. Elektrisch vuur - de meest handige en leuke manier om het interieur een bijzondere charme van de aangename sfeer van de ruimte te brengen, toe te voegen warmte en te benadrukken.


Stijlvolle hoek open haard in het interieur van de woonkamer (video)

Samenvattend kunnen we zeggen dat de brand is een universeel element van het decor, die veel nuttige functies heeft. In aanvulling op de distributie van de hitte, vlammen flikkeren vuur in de oven, het heeft een kalmerend effect op de emotionele toestand. Heel vaak, het vuur podkidyvayut geurige gedroogde kruiden om een ​​aangename geur te verspreiden in de kamer. Moderne technologieën maken het mogelijk om van een open haard, niet alleen in landhuizen, maar ook in de stedelijke appartementen te installeren.

Ontwerp hoek open haard in de woonkamer (foto's in het interieur)

192081d9f3a7a9ac6d7bfedc047954ff304d585c0dc223fe626420550e9841837ed528ee57d3234-1024x102433306ab9ad1e9cc683e4c0f32fb27105algonnedivanydlyagostinnoy10familie-kamer-afterHOMEPAGE-photo-corner-open haardinterieur-country-house-garnizoen-Hullinger-2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1 + 8 =

Adblock
detector