Beproefde verlaagd plafond Armstrong: Voordelen en Kenmerken – nwhistorycourse.org

The BlogArmstrong verlaagd plafond is perfect voor als je wilt eventuele gebreken of verborgen communicatie te verbergenArmstrong verlaagd plafond is perfect voor als je wilt eventuele gebreken of verborgen communicatie Plafonds Armstrong is al vele jaren sterk domineerde in de administratieve en openbare gebouwen te verbergen. De redenen zijn legio: in de eerste plaats, een reële kans om eventuele gebreken heel basic plafond en vasthouden (verberg) onder het plafond te verbergen vrijwel elke communicatie, waarvan de aanwezigheid, je eens zult zijn, is niet blij met enige eigenaren van, laten we zeggen, het bureau, of diens bezoekers. Verlaagde plafonds veredelen het uiterlijk van het pand, op een verlies van de functionaliteit, om zich te ontdoen van elke vorm van wijzigingen krijgen: een permutatie van leidingen, kabels, leidingen, enz.


Armstrong systeemplafonds waar het wordt gebruikt

Armstrong verlaagd plafond zonder zichtbare draagconstructie systeem indruk met zijn stevige, onberispelijke uiterlijk en daarom op grote schaal gebruikt in diverse gebieden. Een andere belangrijke factor en eenvoudige montage-technologie.

Armstrong plafond vooral gemonteerd in kantoorgebouwen, echter, met hoge plafonds, kan een dergelijke constructie in de gewone appartement worden gemonteerdArmstrong plafond vooral gemonteerd in kantoorgebouwen, echter, met hoge plafonds, kan een dergelijke constructie in de gewone appartement worden gemonteerd

Heel vaak worden ze samengevoegd:

 • In kantoren;
 • In supermarkten;
 • De restaurants;
 • Het entertainment centers;
 • De vlakke bodem met hoge plafonds. Echter, zelfs in de "Chroesjtsjov", zoals het plafond pak, weigeren echter de traditionele pin schorsingen. Aldus hoogteverlies - minimum.

Zo Armstrong plafonds, oorspronkelijk bedoeld meer als een kantoor, vond een bredere toepassing.


Voor- en nadelen van de vorm

Echter, de voordelen van het nog te bedekken met een wraak al zijn fouten, anders zijn ze niet met succes toegepast op deze dag.

voordelen: 1. Mooie verschijning;
 2. Eenvoudige installatie;
 3. Mooie warmte- en geluidsisolatie;
 4. De grote ruimte in het plafond passen bijna alle soorten van communicatie. Met het oog op de elektrische en ventilatie communicatie te krijgen hoeft geen gereedschap nodig hebt - niet centrifugeren is niet nodig.
 5. Het plafond is eenvoudig te repareren en de kosten - zijn minimaal.
 6. plafondtegels, evenals profielen zijn gemakkelijk te snijden, die sterk vergemakkelijkt de installatie.

Uit dit alles blijkt duidelijk dat Armstrong plafonds hebben veel onbetwistbare voordelen.

De belangrijkste voordelen van Armstrong plafonds is het mogelijk om goede looks en het gemak van installatie en de tekortkomingen te voeren - een lage luchtvochtigheid en aanzienlijke invloed op de hoogte van de ruimteDe belangrijkste voordelen van Armstrong plafonds is het mogelijk om goede looks en het gemak van installatie en de tekortkomingen te voeren - een lage luchtvochtigheid en aanzienlijke invloed op de hoogte van de ruimte

nadelen:

 • Het plafond heeft geen hoge mechanische sterkte te bezitten;
 • In de meeste gevallen is het niet vocht-proof. Wanneer de lekkage vlekken op het oppervlak blijven, zo niet, het materiaal zwelt, en een deel van het plafond moet worden vervangen, echter, tegen lage kosten, en in de afwezigheid van enig voorbehoud van iemand die gaat doen.
 • Plafondmontage, waardoor gebogen vormen mogelijk.
 • Diagonal ontwerp kan slechts een ervaren specialist te maken.
 • Door installatie van Armstrong, plafondhoogte wordt ten minste minder dan 250 mm.

En toch hebben verlaagde plafonds Armstrong niet minder om geworden in de vraag van de consument.

Technische specificaties en omstandigheden van opslag

Het plafond heeft een overhead bestaande uit profielen en mineralen platen, die daaraan zijn bevestigd.

Base - minerale vezels (steenwol). In de duurdere borden bouwt grotere hoeveelheid latex.

MicroLook, Tegular, Board: Voor het gemak van de installatie uitgevoerd met verschillende soorten randen wordt uitgevoerd. Zij worden gebruikt in veersystemen breedte van 1, 5, 2, 4 cm (de eerste twee betreft, respectievelijk), en deze is universeel voor alle systemen.

In het hart van plafondtegels is minerale wolIn het hart van plafondtegels is minerale wol


Afmetingen van platen Armstrong:

 • De breedte 600 mm;
 • Lengte - 600-1200 mm;
 • Dikte - 8-25 mm;
 • Gewicht varieert van 2, 7-8 kg / m2.

In een pile - plaat 8-22. Toelaatbare Opslagvochtigheid - 90%, temperatuur - 15-30 °.

Wat het ophangsysteem, is het meestal twee soorten: continue (band) en modulaire. Het eerste type wordt het meest gebruikt.

Soorten van verlaagde plafonds Armstrong systeem

Een van de belangrijkste voordelen - een grote kans om alle gebreken van de basis van het plafond van het plafond te verbergen.


Daarnaast is het ontwerp kunt u verschillende soorten lampen, brandbeveiliging, enz. Mount

Vele soorten valse plafonds, wat betreft dergelijke parameters als de dikte van het paneel, kan variëren.

Armstrong wordt ook gebruikt in vele gespecialiseerde organisaties, zoals aanbrengen van akoestische plafonds of sanitairArmstrong wordt ook gebruikt in vele gespecialiseerde organisaties, zoals aanbrengen van akoestische plafonds of sanitair

Zo is de soort:

 1. Akoestisch plafond. Het is delen - een deel van een enkele ensemble, mozaïeken; de bijlagen zijn heel goed zichtbaar in het interieur. Ze helpen om ruis te verminderen en verbeteren van de akoestiek. Onmisbaar in theaters en conferentiezalen, kleuterscholen, winkelcentra.
 2. Design. Het heeft een ruime keuze. Het materiaal kan zeer verschillend zijn, de gebosseleerd en gedrukte patronen en kleuren op het traliewerk panelen.
 3. Vochtbestendig. Beproefde sinds 1996. Geschikt voor gebruik in ruimten met een hoge luchtvochtigheid, dat wil zeggen in de baden, wasserijen, zwembaden, outdoor structuren, etc.
 4. Zuinig. Deze omvatten plafonds Oasis en het Baikalmeer. Optimaal, een mooie keuze voor elke ruimte.
 5. Universal. De kwaliteit combineert veiligheid, comfort en esthetiek.
 6. Hygiënisch. De minerale vezelplaat met een antimicrobiële coating zijn milieuvriendelijk. Ze worden gebruikt in medische instellingen, voedingsindustrie.

Elk van deze plafonds heeft specificaties die het mogelijk maken om elke vraag van de klant te voldoen.

De constructie van verlaagde plafond Armstrong en elementen

De hoofdcomponenten van het systeemplafond Armstrong zijn:

 • platen;
 • Metalen frame.

Dus de volgende "twee pijlers" en de gehele structuur rust.

Systeemplafond Armstrong is een metalen frame met daaraan bevestigd tijdens dragerplaatSysteemplafond Armstrong is een metalen frame met daaraan bevestigd tijdens dragerplaat

Frame (subsysteem) is opgehangen aan het plafond op een basis, bepaalde hoogte te behouden en al op het frame gemonteerde alle elementen.

Een basiselement zijn en blijven platen - hun uiterlijk en trekt de consument.

Verlaagde plafonds Armstrong

Het plafond is ontworpen om zeer eenvoudig, en de installatie ervan is niet zo ingewikkeld.

apparaat:

 • Profiel carrier;
 • Profieldoorsnede;
 • Langsprofiel;
 • Wandprofiel (perimeter);
 • Bevestigingssamenstel (in de voet plafond);
 • Suspensie bestaande uit een haak en staaf;
 • Plafondplaat.

Installatie en verwijdering van plafondtegels in het plafond Armstrong is zeer eenvoudigInstallatie en verwijdering van plafondtegels in het plafond Armstrong is zeer eenvoudig

Om toegang te krijgen tot de leegte te krijgen is voldoende om de juiste op te tillen en te verplaatsen naar de zijkant. Aanzetplaat in omgekeerde volgorde.

Verwijderen en aanbrengen van de panelen is eenvoudig te genie. Men kon nauwelijks komen met iets nog eenvoudiger.

Plafond - volledig inklapbaar. Zoals voor de platen, zijn ze gemaakt van verschillende materialen - dus er zijn genoeg om uit te kiezen!

Armstrong plafond montage-opties (video)

Standard voor verlaagde plafonds Armstrong

Volgens de norm zijn de gegevensstructuren gekenmerkt door de conclusies.

Als de SNP, dan is het duidelijk dat de maxima, Armstrong verwezen naar het systeem, zijn weinig gevaar structuren, en ze kunnen worden gebruikt in gebieden met de volgende voorwaarden.

Voorwaarden:

 • Bij een temperatuur boven + 12 ° C;
 • Bij 70% relatieve vochtigheid, niet meer.

Als modules zijn bedoeld de niet-hygroscopische materialen, wordt de vochtigheid mag tot 100%.

De plafonds van dit type kan worden gebruikt in verwarmde gebieden met vochtigheid tot 70%De plafonds van dit type kan worden gebruikt in verwarmde gebieden met vochtigheid tot 70%

In dit geval, de ophanging onderworpen aan verdere verwerking van het polymeer uit de binnenkant om de schadelijke effecten van corrosie te weerstaan.

Verlaagde plafonds kan worden gemaakt van verschillende materialen: metaal, hout en minerale vezelsamenstelling die verschillend kunnen zijn. Elk van deze materialen heeft verschillende kenmerken.

Met betrekking tot de brandveiligheid, is een belangrijke factor in de veiligheid van de consument, volgens de Britse norm (vaderland Armstrong), deze is ingesteld op het moment, die wordt berekend in minuten, waarin het plafond in staat is om de verwoestingen van de brand te weerstaan. Dit is een factor die wij geroepen zijn als volgt: brandwerendheid.

10 redenen om het verlaagde plafond Armstrong kiezen

Armstrong plafonds zijn populair voor een lange tijd. En door de jaren heen, heeft deze populariteit niet afgenomen, maar integendeel, groeit alleen. Dus wat maakt dat mensen van een jaar tot een keuze te maken ten behoeve van deze plafonds?

redenen:

 1. Aantrekkelijk uiterlijk. Het plafond lijkt makkelijk (wat waar is), ook warm en zacht visueel. Ongeacht de kamer waar het is geïnstalleerd, lijkt het bijna huiselijke sfeer.
 2. Een betaalbare prijs. Alle deze constructie is goedkoop. En het is niet nodig om een ​​verlaagd plafond, bijvoorbeeld, gemaakt in Duitsland, de aankoop plafond uit China genoeg te kopen. Geloof me, de kwaliteit is geweldig en de prijs lager is.
 3. Kan worden geïnstalleerd met de hand. Na bestudering van de artikelen, foto's en video's kunt u aan de slag. Het belangrijkste is niet te haasten en doen alles zorgvuldig, voorzichtig en langzaam.
 4. Gemakkelijk om het plafond te repareren. Om één of meer platen te vervangen, geen behoefte om mensen in te huren, of om een ​​genie van de bouw zijn.
 5. Een breed scala aan selectieplaten. Het materiaal is anders, de keuze is groot.
 6. Het plafond is berekend op basis van de gebouwen van alle functionaliteit. Het kan overal worden toegepast, van appartementen tot de baden.
 7. Veiligheid voor de consument. Plafond voldoet aan alle vereiste normen, tot aan de grens van brandwerendheid.
 8. Sla uw geld. U wordt gespaard van de reparatie van het plafond in de komende jaren.
 9. Mogelijkheid om de communicatie te verbergen. pijpen, bedrading, hobbels en vlekken basis plafond: onder het plafond zal alles wat tot nu toe ontsierd uiterlijk van het pand zijn.
 10. Verbetert de thermische en akoestische isolatie-eigenschappen van de kamer. Dit is een belangrijk pluspunt voor vrijwel alle soorten gebouwen, en niet alleen voor de muziek studio's, want het is om wat voor reden beschouwd.

Armstrong Ceiling - een eenvoudige en betaalbare manier elke ruimte aantrekkelijker te makenArmstrong Ceiling - een eenvoudige en betaalbare manier elke ruimte aantrekkelijker te maken

Zo is de voordelen van verlaagde plafonds Armstrong duidelijk.

Ondanks de "ouderdom" van de uitvinding en technologie, Armstrong plafonds zijn nog steeds populair.

Deze voordelen zijn de doorslaggevende factor voor de keuze van de consument.

Verlaagde plafonds Armstrong (video)

Tot slot zou ik willen toevoegen dat de kamer verlaagd plafond te hebben geregeld Armstrong, je kunt het doen voor relatief weinig geld, om eventuele wijzigingen van de verschillende communicatie te vermijden, en bovendien soms verbetering van het uiterlijk van het pand. Het is in feite een vereenvoudigde cosmetische reparaties, en voor vele jaren, met enorme besparingen op ander werk, waarvan de noodzaak juist wegvalt. Men hoeft alleen maar voorstellen hoeveel geld zou worden besteed aan materialen die, na de installatie van Armstrong, niet meer nodig om te kopen, en om het werk zelf een heel leger van specialisten op verschillende gebieden, om geld te spenderen ook niet meer nodig! Daarnaast krijg je ontdoen van onnodige vuil en bespaart een hoop tijd. Maak uw juiste keuze!

Ontwerp verlaagde plafonds Armstrong (foto)

1000012d57ce125b4a4c31caf4fc1fb9a12db911419858.33711301008266414083448Armstronglayin3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

23 + = 25

Adblock
detector