The BlogDen smala skåp är perfekt för en liten hall, eftersom det tar liten plats och fullt utföra sina uppgifterDen smala skåp är perfekt för en liten hall, eftersom det tar liten plats och fullt utföra sina uppgifter för små, avlånga hallar är till stor hjälp tjänster skräddarsydda möbler. Det är bekvämt - du behöver inte anpassa sig till en färdig möbler och befälhavaren göra saker som kommer att matcha funktionerna i korridorerna. I den smala vardagsrummet passar smala skåp, där djupet är inte så bekant, men på bekostnad av andra funktioner såsom skåp är en praktisk sak i korridoren.


Vad kan vara en smal garderob i hallen

Om hallen själv långsträckt, smal, möbler kan du sätta endast längs ena väggen. Och inte att "äta" och utan den lilla yardage skåpet måste vara smal. Bredden på sådana möbler är 40, max - 50 cm För att spara utrymme, välja den modell garderob -. Och det med rätta, eftersom skåp med slagdörrar kommer att orsaka olägenheter i praktiken.

Om det finns utrymme utöver skåpet rekommenderas att sätta sängbord med lådorOm det finns utrymme utöver skåpet rekommenderas att sätta sängbord med lådor

Smal korridor - det är alltid ett behov av att balansera belastningen av hallen när det gäller funktionalitet och minimalt utrymme, vilket kommer att ockupera korridoren möbler. Eftersom vissa fall att föredra, eftersom den är liten, smal och inte särskilt lång. Fem meter skåp, säker, kommer att kunna dölja alla de saker som du vill ta bort från ögat, men det kommer bara att passa en rymlig hall.

Tänd skåpet i en smal korridor: photo

Detta är ett typiskt exempel på den gamla utformningen av våra lägenheter - en smal ingång, som en korridor i ett tåg. Naturligtvis finns det alternativ för visuell redesign av utrymmet, så att effekten av den mycket korridoren en gång bort. Många i detta fall besluta att helt överge möblerna i hallen - en galge, pall och allt. Ja, och ljus finish. Jo, där är en garderob? Där spegeln, byrå eller byrå? Inte alla har möjlighet att på något sätt slå den vanliga lösningen att göra utan skåpet och andra.


Eftersom den vanliga designen är lite ovanligt närvarande. Och det finns några enkla tekniker som kan hjälpa i denna. Välja vad som passar dig.

Att det inte finns någon monotoni, skugga skåpet måste skilja sig från färgen på väggarnaAtt det inte finns någon monotoni, skugga skåpet måste skilja sig från färgen på väggarna

Garderob i smala korridoren:

 • Väljer skåp lätt färgad (t.ex. ljus bok), som kommer att maximera samman färdiga (om ljusa yta);
 • Spegelelement i detta skåp krävs - och allt kan vara mycket speglade fasader, men de kräver ständig vård;
 • Organisera belysning i garderoben - det är praktiskt, vackert, det kommer bara att lägga komfort hall;
 • I första hand fokusera på produktion av måttbeställda möbler - ja, när möblerna ger ett specifikt rum (och om den har en defekt, befälhavaren kan komma med knep för att täcka dessa defekter).

I en smal korridor viktigaste - färg och ljus. Ljusa färger i stånd att expandera den visuella texturen och en väl utformad belysning. Inte bara fokusera på basen ljus, men även på spotlights.Hur man väljer en garderob i en lång smal korridor: photo

En start riktlinjer för val skåpet kan vara en lista över vanliga misstag som folk gör, som upprättar den smala korridorer. Eftersom även väl valda garderob i närvaro av dessa fel, inte kommer att rädda situationen.

Det kan inte vara i det långa smala korridoren:

 • Använda skrymmande fixturer;
 • Välj mörka färger i dekoration,
 • Belamra korridoren möbler;
 • Använd en stor mönster på tapeten;
 • Applicera RYNKAD trim;
 • Begränsa passage av möbler storlek;
 • Låt stilist kontrast till hallen med andra hushålls rum (skarpa, jag menar).

Väggmonterad skåp är ett utmärkt alternativ, betydligt spara utrymmeVäggmonterad skåp är ett utmärkt alternativ, betydligt spara utrymme

Tidigare, när garderober är i Novena, hade människor att lyckas att minska vardagsrummet fortfarande på något sätt kunna utföra funktioner skafferi. Utseendet på sådana rymliga garderober problemet löst.

Bäst att boka en garderob på den sista kretsen av den inre enheten, eller välj från förslagen. När du vet hur många hyllor du behöver, vilken storlek, placering, etc. Naturligtvis är det synd att det gäller att flytta till avveckla skåpet är problematiskt, men det är ändå bättre än en fast skåp med inte alltid bekvämt inre splittring.

Idéer: garderob i en smal korridor

Vad ingår i den vanliga uppsättningen av hallen, eller snarare, är headsetet kallas "hall" - en eller två skåp, garderob för eventuellt en separat spegel med hylla. Allt separat, det vill säga att ordna hörnen av väggar så som du vill. Och i den smala korridoren att placera en uppsättning ibland inte möjligt.

väl lämpad kompakt hörnskåp för en liten hallväl lämpad kompakt hörnskåp för en liten hall

Vad göra? Ett bra alternativ - coupe-hall. Det kan vara lång, och ligger i stort sett hela längden av en vägg. Förfallande frågan, vad skiljer det sig från en vanlig skåp? Och här är några knep. För det första kan en sådan lång skåpet inte vara hela - det vill säga, kan facken vara avbruten av en plan vägg med spegel och sidobord, hyllor, ställsystem.

Men det mest intressanta inte ens det. Ibland kan en slags damer område är anordnad inuti ett fack i skåpet, hall. Enkelt skjutdörr - och det finns en spegel, hyllor, vadderad avföring. Idén kom från design-in garderober i andra rum, även när en undersökning genomfördes inuti skåpet - skrivbord, stol, dator, lampa, och så vidare.


Alternativ: en smal garderob i hallen (video)

I en smal korridor, kan du på egen hand för att skapa den mest behagliga yttre rymden, där allt är vackra, funktionella, och synlig plats och omsorg till mätaren inte förneka, men möjligheten av skåpet för att vara så rymlig.

Vackra lösningar!

garderob design i den smala korridoren (foto i det inre)

27 19 63 47 940 100 251 192 561 18952721-uglovoy-shkaf-kupe-v-spalnyu-foto-i-ceny


Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 6