Bekväm omklädningsrum Q2. m: foto- och 6 delar – nwhistorycourse.org

The BlogOmklädningsrum område 2 kvm. m kan vara funktionell och praktisk, om rationellt välja och ordna möblerOmklädningsrum område 2 kvm. m kan vara funktionell och praktisk, om rationellt välja och ordna möbler Varje kvinna, och inte bara rättvisare kön, drömmar om ett stort omklädningsrum, som kommer att vara väl positionerat: kläder och skor, rätt saker och tillbehör. Visst, i en liten storlek bostäder inte kommer att använda en hel del utrymme för den fasta lagringsenheten, men även 2 m2 kommer att vara tillräckligt med utrymme för funktionell utrustning. För att förverkliga idén, måste du hitta en plats att klä enhet och snabb arrangemang av delar av verksamheten, formgivare, dekoratörer.


Little closet Q2. m: bild och exempel

Så, i avsaknad av överskott ledigt utrymme, kan utföras anordnandet av en liten klädkammare i ett särskilt område i alla rum. Mått kan vara minimal, högst 2 meter.

För registrering område kan identifieras:

 • Barnets rum,
 • I sovrummet;
 • I hallen;
 • Att utrusta ett omklädningsrum på balkongen.

Alla möbler i ett litet omklädningsrum bör tätt tryckt mot väggen för att maximera utrymmesbesparingarAlla möbler i ett litet omklädningsrum bör tätt tryckt mot väggen för maximal effektivitet utrymme

Utforma ett litet omklädningsrum bör kombinera komfort rack och hyllor, lådor och hängare för tillbehör. Korrekt genomfört möbler visuellt ökar utrymmet är blygsam och kommer att placera den maximala tiden nödvändiga saker.


Öppna hyllor är mycket bekväm att använda. De gör det lätt att hitta en intressant klädesplagg eller tillbehör.

Disposition små lägenheter gör det omöjligt att göra en rymlig klädkammare, så din bästa insats är en enhet hörn skafferi. Det är rymligare jämfört med ett rektangulärt skåp, och därför kan det ta emot fler saker. Design projekt för liten garderob 2 m2 kan vara de mest skilda konfigurationer. Det beror helt på området, som verkligen organisera skafferi. Form kan vara mycket olika, i form av en triangel, en trapetsoid, en fyrkant, och så vidare. D.

Hur man organiserar utrymmet, med tanke på omklädningsrummet projekt 2Q. m

Oavsett garderob utrymme för de saker du behöver för att på ett effektivt sätt och organisera fullt. I centrum, bör du placera ribban för lagring av jackor, rockar, regnrockar, pälsar.

För små objekt på sidorna av garderob ordna hyllor. Om rummet är liten och det finns inget utrymme för extra objekt kan hyllorna göras ovanför baren.

I det lilla omklädningsrummet möbler rekommenderas att placera på omkretsenI det lilla omklädningsrummet möbler rekommenderas att placera på omkretsenDesignprojekt i garderoben kan inkludera praktiska förvaringssystem som finns i överflöd på marknaden idag.

I sådana system lätt att förvara:

 • Halsdukar och sjalar;
 • Smältning och underkläder;
 • Byxor remmar;
 • band;
 • halsdukar;
 • hattar;
 • Andra små tillbehör.

I vilket fall som helst kan inte glömma en plats att lagra säsongs skor. Skofack måste motsvara höjden stövlar för vintern, halvkängor och andra volymmodeller, som är utformade för vintern och hösten. Allokera utrymme för skor, det kommer att bli mycket lättare att placera skor på sommaren, som flip flops och lätta skor, balett lägenheter, sandaler upptar en bråkdel av utrymme. Att skor inte samlar damm, bör fack för skor stängas.

Disposition av omklädningsrummet i 2: a kvartalet. m

För små garderober, en golvyta på högst 2 m2, en uppsättning av funktionella avdelningar måste väljas individuellt.

Förbandet måste vara närvarande lådor, hyllor och separeras för ytterkläderFörbandet måste vara närvarande lådor, hyllor och separeras för ytterkläder

Körning omklädningsrummet kan vara:

 1. Rod-Hanger.
 2. Innehavare av byxor.
 3. Sektionen för underkläder.
 4. Fack för tillbehör.
 5. Rack skor.
 6. Förvaringsfack för sänglinne.

Idag, företag inom produktion och försäljning av möbler erbjuder ett brett utbud av färdiga garderober. Denna produkt är mycket lik i garderoben, men med extra fack för förvaring och andra funktionella avdelningar. Detta alternativ är inte relevant och inte tillräcklig efterfrågan, som inte varje boende finns det en plats att sätta den färdiga skåp.


Den bästa lösningen - att skapa individuella designprojekt, som kommer att skräddarsys för att passa utrymmeskrav och hyresvärden. Den mest framgångsrika versionen av garderoben bör vara praktisk och ergonomisk.

Inrett vår skafferi för att lagra saker som du måste ta hänsyn till antalet människor som lever i lägenheten. Det är viktigt att komma ihåg att små förband inte kan ta emot absolut alla kläder och skor. Därför skulle en rimlig lösning vara att organisera en plats där saker lagras beroende på säsong. På marknaden kan du hitta speciella modulsystem som lätt kan monteras i taket eller golvytan.

Mysig förbandet 1 till 2 m: belysning

Även i det skede av designprojekt, måste du överväga hur belysningen kommer att arrangeras i ett litet pentry. Rationella beslut - att placera en taklampa, i anslutning till taket, och organisationen av LED bakgrundsbelysning på utdragbara designelement.

Belysning i ett litet omklädningsrum är bättre att placera i mitten av taketBelysning i ett litet omklädningsrum är bättre att placera i mitten av taket

Belysning ska fördelas direkt till innehållet lagringssystem. Korrekt organiserad ljus kommer att ge möjlighet att snabbt och enkelt hitta någon sak.

Om ett hörn garderob, original och elegant lösning för enhet belysning är placeringen av belysningen på klädnypor. Tack vare en bekväm hållare kan lampor hålla i valfri vinkel. De "pinnar" har fästen av lamporna när du stänger dörrarna till garderoben.


Avslutande ämnet, är det värt att notera att de designprojekt små garderober måste noggrant genomtänkt. krävs designprojekt av lokalerna för att få den perfekta funktionalitet och pragmatism. För att organisera utrymmet är mycket svårt att bättre, om denna komplexa, men mycket intressant sak kommer att behandlas av proffs. Sätta kräver praktiska moderna lagringssystem som gör det möjligt att arrangera en yta på 2 m2 maximalt antal artiklar.

nämligen:

 • ex;
 • kläder;
 • Shine et al.

Förråd bör utrustas med hyllor och hyllor avslöjats, så att du snabbt kan hitta det du behöver. Dressing bör vara vackra och bekväma, redo för arbete eller bara för en promenad bör vara roligt och snabb.

Den perfekta garderob - det är 100% utnyttjande av den tillgängliga arean i utrymmet. Det får inte vara tomt eller en centimeter kvadrat. En annan effektiv lösning för ett sådant förband - kombinationen av surround garderob med hyllor och lådor för skor och accessoarer.

Utrustad omklädningsrum foto Q2. m (video)

För att genomföra uppgiften i livet är det viktigt att göra korrekta beräkningar, efter att ha skapat ett designprojekt rekonstruktion av lagring i omklädningsrummet. Med lite ansträngning och support av dekoratör, och resultatet är imponerande. Det viktigaste är att behandla processen på ett ansvarsfullt sätt, endast i detta fall resultatet kommer att motivera alla förväntningar.

Design omklädningsrum 2: a kvartalet. m (fotoexempel)

44d40ea27387409563644f2517e71042079Shmitovskiy0321925438-5413586991409503374img-5cef622e577fb496a0aa07b199117abcb

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 5

Adblock
detector