Bekväm och rymlig klädkammare i rummet nisch – nwhistorycourse.org

The BlogNisch är ett bra ställe att hitta ett omklädningsrum, eftersom det inte tar upp plats i rummetNisch är ett bra ställe att hitta ett omklädningsrum, eftersom det inte tar upp plats i rummet garderoben, som ligger i en nisch är mycket populära. Omklädningsrum - en bekväm plats att lagra saker. Alla skor och kläder kommer att placeras i den, och du kommer att bli av med röran i lägenheten. Varje objekt kommer att ha sin egen hylla eller hängare. Och du kommer alltid vet var allting är. På jakt efter den nödvändiga inte kommer att behöva spendera en hel del tid. För att klä sig i en nisch du kan äga händer gipsskivor.


Design: garderob i en alkov studio

Studio lite utrymme. Därför, för att uttrycka vanliga skåp i det här fallet är inte ett alternativ. De tar mycket utrymme i lägenheten. Speciellt på de öppna hyllorna snabbt samlar damm. Slitstarka och högkvalitativa skåp är dyra och inte alla har råd. Och för att göra klä sig i en nisch du kan äga händer gipsskivor. Det är ett utmärkt material, resistent mot höga belastningar och mekaniska skador. Omklädningsrum i en nisch i en-rums lägenhet ligger i korridoren eller på rummet självt. Enrumslägenheter i nya byggnader har en total boyta på mer än Chrusjtjov. Eftersom utvecklingen av planen, enligt vilken kommer att göra omklädningsrummet, anser storleken på rummet, där det kommer att ligga i framtiden.

Även i en liten lägenhet, kan du göra en liten men rymlig klädkammare i nischen. Om du väljer rätt plats bekvämt för henne.

Täcka förbandet i urtaget med hjälp av gardinenTäcka förbandet i urtaget med hjälp av gardinen

Klä sig i en nisch gjord av gipsskivor kan vara följande plan:

 • öppna;
 • Med svängklaffen;
 • Ha en skjutdörr;
 • Dra för gardinerna;

Omklädningsrum kan stängas plan. Skjutdörrar pryder trim och speglar. Speglar kan visuellt göra en en-rums lägenhet längre.


Det enklaste sättet att dela utrymmet mellan badrum och omklädningsrum - hänga gardiner med vacker design. Du kommer att spendera mindre pengar och uppnå det önskade resultatet. Men gardinerna är inte lämpliga för varje inre av lägenheten. Därför att denna inredning inslag bör behandlas noggrant och seriöst.

Installation: closet av gipsskivor

Varje kvinna skulle vara glad över att ha en walk-in closet i lägenheten. Gör det möjligt att egna händer. Det behöver inte ha specialundervisning. Vi måste kunna tillämpa sina kunskaper, följande med planen. Gör en dressing av gips i en nisch kan vara någon livsrum. Huvudsaken att det var rätt storlek och passar in i det inre av lägenheten.

Gipsskivor är en modern och lämpligt material för dressing. Arken har en fast struktur och inte en nyckfull omsorg. De är inte dyra. Du kan köpa materialet i järnaffären.Först måste du utveckla ett projekt garderob, utför sedan måttritningen. För att göra detta måste du bestämma placeringen av rummet för saker och göra mätningar.

Du köper alla nödvändiga material och verktyg för jobbet.

Gipsskivor är perfekt för nisch, eftersom det har en lång livslängd och tilltalande utseendeGipsskivor är perfekt för nisch, eftersom det har en lång livslängd och tilltalande utseende

I det första steget bär markeringarna på golvet, väggar och tak. Det är nödvändigt att ett förband har etablerats så noggrant som möjligt, korrekt och smidigt.

För tillverkning av ett omklädningsrum i den nisch du behöver material och verktyg:

 • Skivor av gips;
 • Metallprofiler;
 • roulette;
 • Sax på metall;
 • Magnetisk nivå;
 • lagare;
 • Självgängande skruvar.

Det är möjligt att ansluta profilen med skruvar eller Prosekatel. Med Prosekatel struktur kan uppföras snabbt.

Efter mätningar och sätta etiketter börjar väsentliga arbetet. Fästa metallprofiler på väggen och till varandra. Skapa en tillförlitlig ram av profilerna på grundval av den utvecklade projektet.

I det andra steget skurna skivor av gips till storlek. Fäst dem på ramen med skruvar.


Om garderob design i nischen finns en dörr, så vi gör det separat och fäst vid gångjärnen. Om du har skjutdörrar ställer sedan upp profilen för toppen och botten. Det insatta två flikar som skall förflyttas med hjälp av hjul.

Avslutning: garderob i en alkov i rummet

Du ställer ramen och stängde sin gipsskivor. När du är klar, gå vidare till slut. Finish omklädningsrum i en nisch kan vara olika. Först måste vi täta fogarna mellan skivorna och fäst platser. Du kommer att behöva dem för att kitt. Efter torkning kitt slipning plan för att bli av med överflödigt kitt. När du är redo att sätta lager på rullmark gipsskivor konstruktion.

Om rummet görs i stil med hi-tech, då ett utmärkt alternativ för separation av ett omklädningsrum och rummet är användningen av skjutdörrarOm rummet görs i stil med hi-tech, då ett utmärkt alternativ för separation av ett omklädningsrum och rummet är användningen av skjutdörrar

Det sista steget för att bli utsmyckning av omklädningsrum i en alkov.


Som dekoration, kan du använda:

 • måla;
 • tapeter;
 • Spegelbeläggning;
 • gipsskivor med tillämpning av bildutskrift.

Kör slut snabbt och enkelt med sina händer. Det viktigaste är att utforma en garderob passar i det inre rummet och i harmoni med den.

Hur man gör en dressing gjord av gipsskivor med sina händer

Konstruktion och tillverkning av gipsskivor dressing kan med händerna på individuell design. Du behöver rätta profiler till önskad position.

Rack monteras vertikalt i förhållande till golv och tak. Deras tjocklek bör vara i tvärsnitt av 5x5 cm och 5x10 cm. Racks fäst på ett avstånd av 0,6 m eller mer från väggarna. Upprätta mellan en horisontell ribban. Dess placering bör vara på samma nivå som den del där dörren är installerad.

För att täcka många använder GCR. Skivor av gips är resistenta mot interaktion med fukt.

Innan starten av produktionen av ett omklädningsrum i nischen, bör du göra en ritning på papper, ange storlek och platsen för platsen hyllornaInnan starten av produktionen av ett omklädningsrum i nischen, bör du göra en ritning på papper, ange storlek och platsen för platsen hyllorna

Beklädnad sker i två steg:

 • Mount gipsskivor med den inre sidan av förbandet;
 • Vi gör installationen ark på utsidan.

Skurna ark av gips vara korrekt, att på sin yta verkade inte sprickor eller brott. Byggskär snitt ark på båda sidor.

På denna punkt gör hyllor, utdragbara skåp, galgar. Fäst dem i omklädningsrummet. Garderob kan innefatta fyllning av stora mängder av dataelement. Dess Du kan alltid ändra, om du missar ett antal hyllor för förvaring av kläder och skor.

Exteriör trim klä sig i en nisch kan göras av alla material: trä, speglar, kakel, mosaik eller måla specialfärg.

Dressing av gipsskivor med sina händer (video)

Omklädningsrum - bekväma och praktiska rum, som lagrar allt. Från och med kläder och skor, efterbehandling verktyg och små apparater. I lägenheten allt kommer att lagras på ett och samma ställe, utan att skapa kaos i de andra rummen. För att göra det möjligt att snabbt och korrekt med sina egna händer, att förlita sig på utformningen av lägenheten, sitt område och dina preferenser efter bygg- och monteringsanvisningar.

Omklädningsrum med händerna Gipsskivor (inredning foto)

4-256szenl9d0381816a762a68c5b8b543d1121976811778850132032CABINA-Free-PAG323388d9f1de4612c0dcf0ca14b76ca477b4e3079227Slide-12102878723

Leave a Comment

Your email address will not be published.

79 − 77 =

Adblock
detector