Bekväm dressing systemet: 3 viktiga parametrar – nwhistorycourse.org

The BlogModern planering av lägenheterna kan inte göra utan allt omklädningsrumModern planering av lägenheterna kan inte göra utan allt omklädningsrum moderna hus eller lägenheter under konstruktion eller design ger plats för allt ett omklädningsrum. Eller åtminstone en extra säng i rummet för allt garderober, som kan monteras på egen hand eller beställ har någon av de färdiga projekt.


Garderob system med sina egna händer: foto och typer av design team

Omklädningsrum, eller åtminstone systemet är nödvändiga för att de kan placeras i nästan alla saker, men det är också möjligt att lämna utrymme för att byta kläder. De kan öppnas och stängas. Du kan hitta en hel del exempel, bilder, teckningar, på grundval av vilka det är möjligt att göra ett omklädningsrum med händerna. Om inget utrymme finns, är det möjligt att hantera ett omklädningsrum öppen, som kommer att bestå av ett metallrör ställningar, fixturer till väggar och olika klädförvaring.

Omklädningsrum har ett antal funktionella ansvar, men bör inte skilja särskild originalitet, lämnar utrymme för att byta kläderOmklädningsrum har ett antal funktionella ansvar, men bör inte skilja särskild originalitet, lämnar utrymme för att byta kläder

Men nackdelen med detta förband är att alla kläder skulle vara i sikte. Om du inte gillar en person, är det möjligt att göra skjutdörren i garderoben.

Några har omedelbart garderob, made-to-order i vilken ett minimum av lådor, men flera rack och galgar. Även om det är inte precis ett omklädningsrum, en korsning mellan en full garderob och omklädningsrum.

Det är bäst att göra omklädningsrummet med händerna, som tar hänsyn till alla parametrar:


 • Mängd kläder, skor och allmän storleken på rummet där du tänker placera omklädningsrum, lättillgänglighet;
 • Dressing bör överensstämma med den övergripande utformningen av rummet, samt färg och harmoniskt passa in i det övergripande konceptet av lokalerna;
 • Det bör också bygga ett omklädningsrum så att hela rummet ser estetiskt tilltalande och klar.

Det finns andra parametrar, men det är det viktigaste. Efter beslutet måste du skapa ett projekt för att bestämma storleken på lagringssystemet, det totala antalet hyllor, hängare och andra objekt. Tja, när du är redo att köpa tillbehör, beställa på någon växtmaterial cut-to-storlek, till exempel en fabrik finns, liksom i vilken ordning de nödvändiga komponenterna. När allt är klart, gå till ett omklädningsrum på grundval av utkastet, och ritningar, bör beaktas ventilation och belysning.

Panel garderob system i rum

Det finns många olika garderob system, men de är indelade i flera grundtyper.

De är: • Mesh eller, som de kallas cell;
 • Hull eller klassisk, som är sammansatta av prefabricerade inköpta;
 • Prefab lagringssystem som består av metallreglar som fäster lådor och hyllor;
 • Panelen, vilka är dekorativa paneler, fäst vid väggarna, vilka är installerade i systemet lagring.

Användning av material baserade på spånskivor och MDF kan lätt konstrueras bostäder garderober. Kostnadseffektiv och hållbara - de kommer att bli en integrerad del av inredningen, briljera i många avseenden, aluminium och stålkonstruktionerAnvändning av material baserade på spånskivor och MDF kan lätt konstrueras bostäder garderober. Kostnadseffektiv och hållbara - de kommer att bli en integrerad del av inredningen, briljera i många avseenden, aluminium och stålkonstruktioner

Förutom de strukturella drag av garderob system, de är olika i design. I allmänhet har alla typer av förband system sina fördelar och nackdelar. Order bör baseras på funktionerna i rummet, dess storlek, etc.

De material som förbandet görs kan också vara olika, kan det vara en spånskiva eller MDF i synnerhet olika metallprofiler, etc.

Om prioriteten för enkel installation och möjlighet att snabbt ta isär och flytta omklädningsrum till en annan plats eller lägga lagringssystem bör väljas corps garderob system. Sådana system kan placeras var som helst, även i det lilla utrymmet för detta ändamål. Detta system är den mest populära och det är ofta väljs för inomhusbruk.

Lika populär är och av ekonomiska skäl, men också på grund av det faktum att sådana system har en hel del korgar, rails, rack stavar och rör. Sådana system har en låg vikt och har möjlighet att enkelt lägga till någon hårdvara.

Ready garderob system som köpts från producenter

Många människor vill inte ta itu med beräkningen, design och konstruktion av en separat garderob. I det här fallet kan du kontakta tillverkaren till respektive företag, som bedriver valet av ett omklädningsrum eller garderob system som bygger på funktionerna i rummet, storlek, utformning, etc. I många företag som är verksamma inom utveckling och tillverkning av garderober och efterföljande installation, det finns kataloger. De är prover av produkten, samt olika komponenter, genom vilken du kan beställa nästan alla omklädningsrum, även på enskilda projekt.

En av de viktiga stegen i valet av dressing - studiemöbelkataloger och fatta rätt beslut kommer att hjälpa samråd med företrädare för bolaget som kommer att ge all nödvändig informationEn av de viktiga stegen i valet av dressing - studiemöbelkataloger och fatta rätt beslut kommer att hjälpa samråd med företrädare för bolaget som kommer att ge all nödvändig information

Att köpa omklädningsrum måste du först se kataloger, priser och välja den bästa typen av omklädningsrum för pris och kvalitet sedan kommunicera med en representant för företaget och beställa önskad typ av dressing.

Lovers att mixtra med montering av sina egna, och för att spara pengar, är det möjligt att erbjuda ett sådant alternativ:


 • För skärning av material på basis av den valda design och köpa enskilda komponenter och system som krävs av tillverkaren,
 • Beställ alla nödvändiga delar, komponenter som erbjuder kinesiska företag, kan leveransen vara var som helst, även i ett land som Ukraina;
 • Leverans av alla material är också möjligt att arrangera en egen, på egen transport eller gälla för alla transportföretaget.

Men det är bättre att beställa allt från tillverkaren, inklusive montering, eftersom oberoende mätningar och därefter självmontering garderob har en chans att göra något fel, och sedan måste antingen kontakta yrkesverksamma eller att ändra något som kan påverka allmänhet ett omklädningsrum.

Dressing kit systemet: att rekommenderas av tillverkaren

Grunden för all garderob, oavsett storlek, inredning, design - en definierad uppsättning komponenter, utan vilken det är omöjligt att organisera lagringssystemet, samt samla själva designen. En del företag har precis avslutat försäljnings byggsatser, såsom tillbehör, som erbjuder ett svenskt företag. Av dessa kan du samla en viss typ av förband, inklusive radie, som är lämpligt att röra i hörnen av rummet. Vanligtvis garderob uppsättningar består av flera huvuddelar och ett stort antal hjälpmedel, och kan beställas från en blandning av olika komponenter och kit för att göra ett alternativ för att passa.

När du väljer en garderob för att fästa uppmärksamheten på närvaron av följande: hyllor, korgar, behållare, osv ...När du väljer en garderob för att fästa uppmärksamheten på närvaron av följande: hyllor, korgar, behållare, osv ...

Vanligtvis garderob kit inkluderar:


 1. Olika hyllor, korgar och lagringssystem som är idealiska för förvaring av saker, kläder och så vidare. D.
 2. Också, sådana system inkluderar olika stång, rörhållare systemet, fastsättning profil, etc.
 3. Om det är ett system av sluten typ, då det kan vara utrustad med skjutdörrar, ytterligare väggar, ventilation och belysningssystem.

Fördelarna med sådana system är att du kan hämta dem från nästan alla förband som lämpar sig för dessa eller andra ändamål.

Dessutom är ett sådant system lätt att montera, demontera och vid behov att lägga till något till motsatsen eller ta bort någon hylla eller annan förpackning lagring.

System för garderober: design och de bästa idéerna för rum

Det var där att placera saker, måste du först beräkna allt från antalet artiklar och rummets storlek. Vidare i omklädningsrummet för att installera lagringssystem, som förutom de galgar, lagring av vinter och sommar kläder, rör som hängde hängare består av en mängd olika hyllor, mesh korgar, eventuella utdragbara behållare, fästen, bryuchnits, hyllor för skor, och så vidare .d.

Dressing det bör organiseras i enlighet med reglerna för funktionell komfort, men skall väljas baserat på en mängd olika alternativ för bostäderDressing det bör organiseras i enlighet med reglerna för funktionell komfort, men skall väljas baserat på en mängd olika alternativ för bostäder

Grunden för nästan alla lagringssystem är:

 • Bärskenan, vilket krävs för gångjärnsförsedda guide;
 • Olika fästen, som är fästa till huvudminnet;
 • Wall järnväg, galgar, krokar och hyllor, barer, ställningar och liknande D..
 • Olika hyllor i olika former och storlekar (valda beroende på typen och storleken av förbandet).

Sådana system är för närvarande anses vara mer modern och universell, eftersom det tillåter inte bara att snabbt montera alla men också, om det är nödvändigt, för att snabbt ändra lagringskomplex för att lägga till något, eller till och med demontera hela strukturen och flytta den till en annan plats. Och även tack vare det faktum att alla moderna lagringssystem i ett brett spektrum av färger, de är lätta att plocka upp nästan alla rum. Speciellt känd för ett stort antal komponenter i olika former och färger i bolaget Sail, och ett stort antal komponenter gör det möjligt att samla nästan alla system som är lämpligt för varje enskilt fall.

Enkla garderob system av rör tillverkade med sina egna händer

Förutom färdiga kit, prefabricerade lagringssystem, etc. kan göras nästan alla omklädningsrum med händerna som en öppen eller sluten typ, med endast speciella rör och fästelement till dem.

Om förvärv av ett omklädningsrum, kan du spara om du gör det med dina egna händer, med hjälp av särskilda delar och verktyg. Det viktigaste - gör det rätt, utan att göra avkall på kvalitetenOm förvärv av ett omklädningsrum, kan du spara om du gör det med dina egna händer, med hjälp av särskilda delar och verktyg. Det viktigaste - gör det rätt, utan att göra avkall på kvaliteten

Att en sådan konstruktion består av flera steg:

 • Skapande av basen under förbandet, vilken innefattar en träskiva eller spånskiva platta av plywood;
 • Installera fästen för vertikala rör och infoga dem stolpar;
 • Installera takfästen, i som angriper de övre ändarna av stolparna;
 • Installation på vertikala rör Hylla, såväl som ett horisontellt rör, som därefter kommer att hängas kläder.

Om det behövs kan installationen av skjutdörrar, men klara sig utan dem att göra öppen typ dressing.

Dressing systemet med sina egna händer (video)

Efter förbandet görs, kan du markera ytterligare lagringssystem, såsom skor och tillbringa belysningen vid behov. Dessa prefabricerade system har nyligen blivit mycket populärt eftersom det inte kräver någon speciell verktyg, kunskap och de är lätta att installera och även lätt att ta isär eller ändra vid behov. Det vill säga, de är ganska mobil och kan användas i nästan alla rum.

Exempel kapprum system (bild)

1292186232Allwithinterior-0270989161e3104c84c9a311f067fc247aar4541351860702ar4541351859696ClosetmaidCloset-Maid-Hyllor hängandeDDD4Gör-det-själv-Closet-Systems-StyleDFR45

Leave a Comment

Your email address will not be published.

78 − 76 =

Adblock
detector