Behuizingen installeren in gipskarton Tips novicenmeester – nwhistorycourse.org

The BlogFinish gipsplaat panelen zijn twee manieren om behuizingen installeren en maken de installatie van stopcontacten en schakelaarsFinish gipsplaat panelen zijn twee manieren om behuizingen installeren en maken de installatie van sockets en vyklyuchateleyOdnim van afmesten bekleding is gipsplaat installatie rozet en installatie van stopcontacten en schakelaars. Dit werk is niet veel tijd in beslag nemen, als de inspanning, het is eenvoudig genoeg om te gaan met het zelfs een novicenmeester.


Wapenschild voor GCR: kenmerken

Rozet te GCR - een belangrijk element bij het uitvoeren van elektrische spouwmuur die stevig over het blad past, en kan elke elektrokonstruktsii mount - schakelaars, stopcontacten, sensoren of switchers.

Een groot aantal elektrische designs schakelaars en stopcontacten, sensoren en switchers eenvoudig gemonteerd aan de GCR, een extra en belangrijk element gebruiken - rozetEen groot aantal elektrische designs schakelaars en stopcontacten, sensoren en switchers eenvoudig gemonteerd aan de GCR, een extra en belangrijk element gebruiken - rozet

"Glass" voor gipsplaat is anders dan de anderen door de aanwezigheid van speciale hardware op de schroeven geïnstalleerd. Het ESCUTCHEON deze bevestigingspunten aan de binnenste zijwand bevestigd. Net als "glas" veilig kan worden - geen oplossing stopverf of cement.

Er zijn situaties waarin het nodig is om een ​​rij 2 of 3 Escutcheon monteren. In dit geval moet u de "glazen" met het aansluiten van tunnels waardoor de draad wordt gerouteerd selecteren. Als u slechts één podrozetnik installeren, kunnen deze verbindingen worden gesneden, omdat ze kunnen interfereren met de installatie in de uitsparing in gipsplaten. Er is een andere optie - kunt u speciale verbindingselementen kopen. Deze partities zijn geïnstalleerd in de glazen al direct voor de installatie in de muur.


Bij het monteren van het apparaat te gebruiken podrozetnik niveau om te bepalen hoe je precies "bril" in te stellen.

Podrozetnik Drywall: size boxes

Als je gaat om podrozetnik monteren in gipsplaten, is het belangrijk om te weten hoe om het te kiezen. Natuurlijk, in een ijzerhandel consultants kunnen helpen met de keuze, maar het is beter als je jezelf weet, wat is het verschil Behuizingen en hoe het niet moet worden verward met de aankoop.

Wapenschild werk met heel makkelijk als het is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bijvoorbeeld plastic zelfdovendWapenschild werk met heel makkelijk als het is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bijvoorbeeld plastic zelfdovend

Het kiezen van behuizingen is: 1. In de eerste plaats moet podrozetnik worden gemaakt van goede kwaliteit materiaal. U kunt podrozetnik zelfdovend plastic selecteren.
 2. De diepte van de installatie te bepalen "cup." Standard Escutcheon heeft een uitsparing van 50 mm, maar de markt voor bouwmaterialen, kunt u een "glazen" onder de GCR een diepte variërend van 45 tot 73mm te vinden.
 3. Eventueel het installatieblok rozet, selecteert bouwwijze - met de verbindingen of verwijderbare connectors.
 4. Goede recensies hebben Behuizingen Hegel bedrijven, Legrand en Gusi.

Bij het kopen van podrozetnik bij voorkeur meteen kopen schakelaars en stopcontacten, om een ​​stevige en bij elkaar passen.

Stel rozet voor gipsplaat: voorbereidende werkzaamheden

Voordat u begint met de muren te boren en geïnstalleerd rozet moeten beslissen over de toekomst plaatsing van stopcontacten en schakelaars. Zorg ervoor dat u zorgvuldig te overwegen het aantal verkooppunten - enkele of dubbele.

Stopcontacten en schakelaars zijn gemonteerd na installatie rozet, maar voordat je begint je nodig hebt om de muur te borenStopcontacten en schakelaars zijn gemonteerd na installatie rozet, maar voordat je begint je nodig hebt om de muur te boren

Wanneer dit probleem is opgelost, kunt u direct doorgaan naar de voorbereiding muren voor de installatie Behuizingen.

 1. Om een ​​hoge kwaliteit en een goede installatie rozet bieden, moet u de muur te bereiden. Beter bewaard GCR vorm en niet kruimelen bij het snijden van gaten rozet een laag vulmateriaal kan passen op de gipsplaten, waardoor deze wordt versterkt.
 2. Na het drogen stopverf hebben behoefte aan een potlood om de locatie van de toekomstige Escutcheon trekken. Het is beter om een ​​merk te maken in een keer op de kamer, niet te worden afgeleid en vervolgens de baan.
 3. Als u een boor of een schroevendraaier, is niet overbodig om een ​​set van speciale nozzles te kopen voor het snijden van een gat in gipsplaat. Deze bevestiging wordt de "crown", heeft een ronde vorm met uitsparingen aan de uiteinden. Kronen kunnen verschillende diameters - 33-150 mm, maar de standaardmaat voor het monteren kronen rozet 68-70 mm. Als er geen boormachine of er niet in slaagt om een ​​kroon te kopen, kun je snijden met een gewoon mes of boor.
 4. Het belangrijkste ding - duidelijk een gat voor het plaatje. Box moet zo strak te krijgen in de uitsparing gat.
 5. Vereiste afstand tussen FCL en inheemse muur moet minimaal 50 mm, anders Escutcheon niet passen.
 6. Wanneer het gat gereed is, moet de rand van stopverf oplossing versterken.

Bij het werken met een boor en de kroon probeer niet te hard op aan de muur, kan een plotselinge beweging schade aan het blad veroorzaken.

Hoe te gipsplaten installeren in podrozetnik: mijlpalen

Dus, opening voor Escutcheon gedaan. U kunt direct doorgaan met de installatie dozen.

Met het oog op de kwaliteit rozet installatie te controleren, gebruiken niveauMet het oog op de kwaliteit rozet installatie te controleren, gebruiken niveau

Installatiestappen:

 1. Rozet dringen in een gat onder de draad te trekken door dit gat.
 2. Het gat in de gipsplaat Escutcheon set.
 3. We controleren om te zien of de geknepen "cup" bedrading zich achter de gipsplaten muur.
 4. De bouten podrozetnik aan gipsplaat.
 5. Controleer de geïnstalleerde Escutcheon niveau - het moet horizontaal worden geïnstalleerd.
 6. Als de installatie correct is, kunt u overgaan tot de installatie van het stopcontact of schakelaar.

Belangrijk! Wanneer meerdere Escutcheon een regel noodzakelijk te voldoen aan de hartafstand van 71 mm

Ponsen Escutcheon in gipsplaten: application functies

Een gat in de gipsplaten gesneden voor Escutcheon een speciale inrichting nodig - bits (mes). Het is aan de boor bevestigd. Het ziet eruit als een boor frees met ronde nozzles aan het eind waarvan er tanden.


Om een ​​gat Escutcheon handig om een ​​speciaal apparaat gebruiken creëren - een kroon (mes)Om een ​​gat Escutcheon handig om een ​​speciaal apparaat gebruiken creëren - een kroon (mes)

We onderscheiden twee soorten structuren messen op GCR:

 1. Verzegeld. De eendelige metalen beker met een boor en braam aan de rand. De kronen zijn van verschillende grootte. frezen gebruikt een diameter van 68-70 mm boren behuizingen.
 2. Inklapbare. Het bestaat uit een reeks pijpen van verschillende diameters op de boor. Deze molens kan niet alleen boren het gat voor Behuizingen, en andere noodzakelijke verdieping.

Bij het kopen van kronen niet de goedkoopste Chinese moet nemen, ze zijn van korte duur en snel geslepen tanden.

Verzamelen zij zich: Installatie Behuizingen in gipsplaten (video)

Niets ingewikkeld om gipsplaten te installeren in podrozetnik niet, als we deze kwestie benaderen met de geest, en alles stap te doen voor stap en langzaam. Iedere man met minimale vaardigheden met elektra kan worden gemonteerd rozet en bieden hem Elektro.


Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 7 =

Adblock
detector