Bästa omklädningsrum med händerna: 30 bilder, ritningar och diagram – nwhistorycourse.org

The BlogDressing är ganska praktiskt, eftersom det är möjligt att dölja nästan alla kläder och skorDressing är ganska praktiskt, eftersom det är möjligt att dölja nästan alla kläder och obuvEsli lägenhet har samlat en hel del saker, och försök att systematisera dem till ingenting bly, då behöver du bara ett omklädningsrum. Fördelar med förband är att det är dolt från ögat och osynliga, och därmed skapade atmosfären i lägenheten noggrannhet. Förråd gör det möjligt att ta bort även den skrymmande skåp och sätta i dess ställe, till exempel, ett stort akvarium eller bygga en trevlig plats för avkoppling.


Gör ett omklädningsrum med sina egna händer: ritningar och scheman

Designa ett omklädningsrum är inte svårt. Och marknaden för byggmaterial och andra tillbehör vimlar helt enkelt med förslag för varje smak och fantasi.

Tro inte att förbandet ska vara en stor plats, är det inte. Plus ett stort rum i det faktum att det kan placeras ett toalettbord, hänga en spegel, och även ställa en strykbräda med torktumlare.

Innan omklädningsrummet, bör du först tänka på sin design och förbereda en lämplig ordningInnan omklädningsrummet, bör du först tänka på sin design och förbereda en lämplig ordning

I en liten walk-in closet organisation poster som inte kommer att bli svårt, och att hitta något i detta utrymme, när allt till hands, är det lätt. Plus städning, utför endast en funktion, underlättas. Slutsatsen av allt detta är det enkelt, du drömmer om en klädkammare, så gör det med sina egna händer. Kanske kommer du lätt klara denna uppgift. Börja med ritningarna, analysera alla mottagna betalningar, lager av material nödvändiga verktyg och börja arbeta.

Konto i ritningen och diagram, betalas till storleken på de föreslagna lokalerna:


 1. klädkammare utformning kommer att anta så mycket utrymme. Bekväma och standardstorlek garderob anses 4 m2, nämligen vid en sådan film kommer dressing utföra en direkt funktion av lagring och tillgång till det kommer att bli på det optimala avståndet.
 2. Storlek dressing minst 4 meter - kan inte anses vara helt förband. hyllutrymmesfördelning anses inte mindre lämpligt.
 3. Om lägenheten har en lagringskapacitet garderob, är det möjligt att göra reparationer och åter utrusta den. Om det finns ett separat rum, kan det blockera vardagsrummet eller sovrummet.

Välj ett förband kan vara i någon form kommer formen av en triangel idealisk för den lilla lägenheten och spara utrymme, om det behövs.

Hörn omklädningsrum: ritningar, diagram och foton

Det första steget i att skapa en garderob planering. Hörn dressing format kan fly ifrån idealisk i 4 m2 och använda mindre. Även storleken på en halv till en och en halv ser perfekt i detta arrangemang. Ett kännetecken för ett sådant förband är att mellanväggen är placerad så att ett hörn är avskuren. Det erhållna resultatet kompakt. Med minimalt utrymme organiserade en hel hörn omklädningsrum med den mest användbara funktioner.

dressing systemet kommer att hjälpa dig att planera ditt rum och tänka på allt in i minsta detaljdressing systemet kommer att hjälpa dig att planera ditt rum och tänka på allt in i minsta detaljSom septum material, använd gipsskivor:

 1. Det är lätt att använda även en professionell i hemmet.
 2. Efter installationen blir det ingen skräp, och underlätta sammandragning gör det möjligt att demontera den när som helst om det behövs.
 3. Överlappningen är minimal belastning på alla ytor.
 4. Gips är lätt inredda.

För att placera lådor och hyllor kan vara olika, men det är att föredra att distribuera dem på båda väggarna garderob. Genom att bara använda en vägg möjliggör rationella lokaler. Applicera reparation av specifika komponenter i vinkel design.

Ovanligt utseende gör det möjligt att använda ett litet utrymme som möjligt är till hjälp.

Anslutningselement mellan en spiral hyllor platta hörn och sålunda utöka utrymmet visuellt. Och det är inte en dålig twist design. Bättre att ge företräde åt öppna hyllor i stället för slutna skåp. Denna konstruktion inte bara underlätta tillgången till saker, men också för att frigöra utrymme. Dörr plocka med tanke på den begränsade utrymmet. Ge företräde är dörr dragspel. Eftersom det sparar utrymme i öppningen. Gräv en dörr kan vara en enda rörelse dörrbladet kommer inte att bry dig du plocka upp föremål och prova dem.

Scheman garderob rum: linjär utformning

Detta läge är lämpligt att använda ett omklädningsrum nära väggen. Att utrusta ett omklädningsrum, är det mycket lätt, det kommer inte att orsaka de avfasade hörn för att underlätta placeringen av möbler i rummet. Det är lätt i ett rum av denna typ distribuerade lådor och hyllor. Till exempel installera infällbara klädhängare. En handrörelse, alla dina kläder hittar du i formuläret.

Att utrusta ett omklädningsrum måste baseras på storlek och funktioner i rummetAtt utrusta ett omklädningsrum måste baseras på storlek och funktioner i rummet

Linjen typ dressing är lätt att distribuera alla kläder, men sådant arrangemang är osannolikt att låta dig bekvämt på en liten yta för att ställa in en strykbräda eller en torktumlare.

Nyanser av registrerings:

 1. Den optimala djup anses vara en halv meter, men smal vid längd partitioner är inte värt det.
 2. Om filmen av lägenheten gör är smala rummet inte är bekväm att använda och ledigt utrymme i ett rum är inte mycket.

Om storleken på rummet tillåter ställer dressing konventionella skåp med dörrar, men öppna hyllor och hyllor tillåter platsbesparande.


T- och U-formad design: ritningar omklädningsrum med måtten

Enligt en L-formad layout kan det ses att förbandet erhålls som en del av rummet. Specificiteten ligger i det faktum att partitionerna inte är nödvändiga. Det brukar rekommenderas att installera bara öppna hyllor, eftersom det akuta problemet med rymd ergonomi. Enligt systemet ger den fullständiga frånvaron av barriärer. Och det visar sig att denna plan den mest ekonomiska, eftersom de för att bygga en partition behövs materialkostnader för material. En annan lämplig utföringsform av en U-formad layout. Anser att en sådan form av förband är relevant endast för stora rum. Det är ett misstag.

Många föredrar att välja den L-formade struktur, eftersom det är bekvämt och praktisktMånga föredrar att välja den L-formade struktur, eftersom det är bekvämt och praktiskt

Det är lätt att se från ritningar och scheman:

 1. Denna layout är mycket praktiskt, och är en mycket intressant karaktär.
 2. Den singularitet av en sådan plan kan framhäva intressanta inredningsdetaljer.
 3. Utrusta din dressing möbler komplex. Du kommer att få de mest nödvändiga uppsättning av möbler för olika former av lagring.
 4. Här finns stänger lådor, exempelvis för mynt, handskar och andra tillbehör.
 5. Skruva hyllorna, för att lagra skokartonger och galgar naturligtvis, för enkel placering dagliga nödvändigheter.

Färgbesluts lokaler i ljusa färger och form kombineras för att skapa en mycket enkel, bekväm och attraktiv omklädningsrum. Använd denna layout i långa, smala rum. Detta utrymme erhålles oberoende och skild från resten av utrymmet. Öka storleken på den översta hyllan, kommer att öka mängden användbart utrymme. Utbyggnaden av de övre hyllorna kommer att placera fler saker.


Ritning omklädningsrum med dimensionerna: en parallell typ

Skapa dressing parallell planen med händerna är inte svårt. Projektet med en sådan form är mycket populär, eftersom dess genomförande krävs endast partitioner och delade uppsättning av möbler.

Skapa din egen enkel dressing, det viktigaste - att tänka i förväg inre utrymme och att utarbeta en detaljerad arbetsplanSkapa din egen enkel dressing, det viktigaste - att tänka i förväg inre utrymme och att utarbeta en detaljerad arbetsplan

tips:

 1. Applicera en layout i korridoren.
 2. När du utrusta ett omklädningsrum i ett annat rum för att bättre planera det i en annan form.
 3. För att inte få problem med att flytta från den ena väggen till den andra, gör bredden av inte mindre än en och en halv meter. Således visar det sig att avståndet mellan hyllorna bör vara minst 80 cm. Denna distans inte upplever obehag vid användning av dressing.

Mest ergonomiska utförande kommer att sluta galgar. en sådan utföringsform skulle vara den mest praktiska och kompakt. Även i detta förband framgångsrikt passar möbler med lådor.

Gör ett omklädningsrum med sina egna händer: ritningar och diagram (video)

Garderob kommer att spara tid på morgonen. Du behöver inte längre att uppleva obehag under insamling, för dig och din familj kommer att veta exakt där allt är och lagras. Även klädkammare är att föredra att lagra saker är inte föremål för Vernal miljöfaktorer, och därför kommer att pågå en lång tid.

Detaljer: garderob med sina egna händer (foto exempel)

1-Bolshaya-garderobnaya342bb6374b8c4aaf71f0f99d911180c8743e1748a7943fbbf6e6029e4d82e58a7b716994-garderobnaya-s-razdvizhnymi-dveryami33-2049-10-768x102455067garderobnaya385614063-768x1024

Leave a Comment

Your email address will not be published.

16 + = 21

Adblock
detector