Bars gemaakt van gipsplaat: hun eigen handen doen – nwhistorycourse.org

The BlogDe meest voorkomende bar staat in de binnenruimte als een stijlvolle resonator ruimteDe meest voorkomende bar staat in de binnenruimte als een stijlvolle resonator prostranstvaErgonomika in het uitrusten van lokalen staat nu op de voorgrond. Houders van kleine appartementen Chroesjtsjov-kamer combineren om visueel en functioneel aan de bruikbare ruimte te vergroten. Zo, twee krappe kamers krijgen ze een - gecombineerd. Meestal remodeling gedaan in de woonkamer en de keuken aan het einde studio-keuken te krijgen. Deze methode van het winnen op vele manieren: we hebben een ruime en multifunctionele ruimte met vele voordelen. Echter, om visueel de ruimte in verschillende functionele gebieden te verdelen, is het noodzakelijk om een ​​rationeel ontwerp project dat zonering gaat maken. Voor visuele afbakening van zones onderworpen aan verschillende ontwerpen: de decoratieve wanden en planken en tellers. Het gaat om de bar en hun functionaliteit zal verder worden besproken.


Bars in het binnenland van gipsplaat

Als u wilt visueel onderscheid te maken tussen de keuken in een studio appartement of een ruime woonkamer met twee zalen, ingericht in dezelfde stijl, met behulp van bars. Zij kunnen deel uitmaken van een suite van meubilair zijn, of, omgekeerd, zijn een heldere accent in het interieur.

Snel en originele om onderscheid te maken tussen de ruimte in de keuken-woonkamer, kunt u de gipsplaten bar gebruikenSnel en originele om onderscheid te maken tussen de ruimte in de keuken-woonkamer, kunt u de gipsplaten bar gebruiken

De bar gemaakt van gipsplaat is de ideale oplossing voor mensen die niet van de typische ontwerpen en kan er iets met hun handen te doen.

Vandaag de dag zijn het ontwerp van de gipsplaten in het binnenland zeer populair geworden. Vanwege de veelzijdigheid, beschikbaarheid en gemak van de verwerking, is de gipsplaten uitgegroeid tot een van de belangrijkste materialen voor het interieur. Onder de vele varianten van gipsplaten systemen, bars bezetten niet de laatste plaats.

Door het ontwerp bar kan zijn:


 • Island of rechte - de meest eenvoudige rechthoekige vormgeving, die ligt in het midden van een ruim, waardoor visueel verdeeld in twee functionele delen.
 • L-vormige staaf Hoe complexer het apparaat, maar het kan goed worden afgeschreven in het interieur van een kleine keuken of een klein formaat keuken-woon-eetkamer.

Er zijn meer complexe structuren van de verschillende geometrische vormen en maten, een grote keuze. Hoe kan een element van het interieur thuis op te bouwen? Waar te beginnen en wat zal het duren? We raken aan de kwestie in meer detail.

Unieke bar van gipsplaat met hun handen: waar te beginnen

Eerst moet u om te beslissen over de plaats van installatie, evenals de grootte en het ontwerp van het product zelf. Het rek kan hol zijn of een plank kan een achtergrondverlichting en rails omvatten, hebben een verscheidenheid van vormen en ontwerpen. Ook moet een detailtekening van de meting, die niet alleen de structuur, maar ook de plaats van contactverbindingen (indien aanwezig), en noodzakelijke communicatie die moeten worden verborgen gegevens bevat. Volgens de figuur berekende benodigde hoeveelheid materiaal.

 Voordat u begint aan de bar te installeren, moet je dat van te voren van het ontwerp en de aankoop van alle benodigde materialenVoordat u begint aan de bar te installeren, moet je dat van te voren van het ontwerp en de aankoop van alle benodigde materialennamelijk:

 • gipsplaten;
 • Metalen profiel;
 • Alle bedradingsinrichting (als achtergrondverlichting is gepland);
 • En pluggen;
 • Stopverf en primer;
 • Afgewerkt of aanrecht materiaal voor de vervaardiging daarvan;
 • Materiaal voor de afwerking.

Bekijk de bar kan worden in welke stijl: het heeft veel opties voor de afwerking. Behang, verf, sierpleister of een stuk materiaal - de keuze is enorm. In aanvulling op de materialen die moet je een instrument voor te bereiden - verder het.

breekmachine

Met de bouw van gipsplaten systemen wordt altijd gebruikt, in de regel, een set van tools. Het bevat alles wat u nodig door het snijden van het profiel om de afgewerkte structuur af te maken.

Stel de bar van gipsplaat kan zelfs een beginner, het belangrijkste ding - het recht om elke fase van de werkzaamheden te volgenStel de bar van gipsplaat kan zelfs een beginner, het belangrijkste ding - het recht om elke fase van de werkzaamheden te volgen

namelijk:

 • Potlood, meetlint;
 • Schaar op metaal;
 • Gipsplaten Mes (voor krullend snijden - puzzel);
 • Hamerboor of een hamer;
 • schroevendraaier;
 • Builder's level, een schietlood;
 • freesmachine;
 • Brede en smalle spatel.

Afhankelijk van de variatie van het ontwerp en de gekozen stof, kan het spectrum veranderen. Het is beter om alles vooraf te bereiden, zodat de hoogte van het werk hoeft niet te scherp voorwerp kijken.

een eenvoudig algoritme: Hoe de bar van gipsplaat maken

De installatie van de bar gemaakt van gipsplaat met hun handen omvat verschillende werkfasen, die beginnen met de voorbereiding oppervlak. Plaats moet worden bevrijd van onnodige dingen en schoon.


Zorg ervoor dat u de meest geschikte plaatsen voor de installatie van gipsplaten staafrek overwegenZorg ervoor dat u de meest geschikte plaatsen voor de installatie van gipsplaten staafrek overwegen

Volgende stappen:

 1. Markering. Op de vloer, de wand en het plafond volgens de tekening gedaan markering plaatsen rek montageprofiel en gidsen. Ook op de muur is het noodzakelijk om op te merken de hoogte van de toekomstige vormgeving en de plaats waar werkblad zal worden gevestigd.
 2. gestel apparaat. Volgens de opmaak in de vloer gemonteerde heugelprofiel, star bevestigd aan de vloer en plafond pluggen. Volgende halte is de installatie kader, opgesteld in overeenstemming met de getrokken. In het stadium van het karkas is belangrijk om de mogelijke bedrading en vooruit denken te overwegen.
 3. Installatie van gipsplaten. Volgens de tekening, markering wordt uitgevoerd op platen en knipelementen omhulde materiaal. Ali elk element toekomstige inrichting een panlat is bevestigd door middel van schroeven. Merk op dat de doppen moeten worden verzonken in de kartonnen laag niet meer dan 1-2 mm.
 4. Installatie van verlichting. Als de geplande installatie van de bedrading, het is in dit stadium het installeren van behuizingen, stekkers, schakelaars en lampen, evenals het testen van alle contact verbindingen.
 5. Ruw en sierlijsten. Nadat de gezamenlijke samenstelling wordt aangebracht op de structuurlaag homepage of universele vullingen, na drogen kan overgaan tot decorating en installatie van extra onderdelen (spanmiddel, werkbladen, balken, enz.).

Tafelblad kan op bestelling in de vorm ontwerp, kunt u lay-out van de tegels worden gemaakt en kunnen onafhankelijk van de array of MDF worden gedaan. Bij het inrichten van de bar en de keuze van de materialen, want het is belangrijk om te onthouden dat het ontwerp op harmonieuze wijze moeten mengen met de algehele interieur en een aanvulling zijn en niet onlogisch "spots" rond het ontwerp.

Installatie stappen: bars gemaakt van gipsplaat (video)


Keuken-woonkamer met een bar van gipsplaten ziet er stijlvol en dynamisch. Het is niet alleen een decoratief element van het interieur, maar ook een multifunctioneel meubel. Montage en afwerking niet veel tijd en geld, en het ontwerp, gemaakt met zijn eigen handen met liefde te nemen, zullen er vele jaren om het oog te behagen voor het hele gezin.

Succesvolle veranderingen!

Het ontwerp van de bar van gipsplaat met hun handen (foto van het interieur)

1301107ee2f22d4635eXL1839004Kitchen-ontbijt-Bar40--58--89931db414a99144183abac8f1f9587dAkkuratnaja-nebolshaja-kuhnja-e1477475305846159821711ar11771962825224

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 6 = 3

Adblock
detector