Bakgrund under en sten i det inre: snygg skinnimitation – nwhistorycourse.org

The BlogBakgrunds enligt tegel under många år kvar den mest populära, elegant och efterfrågan på marknadenBakgrunds enligt tegel under många år kvar den mest populära, elegant och efterfrågan på rynkeKomnata som helt tapetserade i murverk, grov ser alltför mättad. För att uppnå en harmonisk design och den allmänna formen av den fria inre rummet under en tegelsten tapeten är bättre att kombinera med andra typer av tapeter, som kombinerar material tillsammans.


Bakgrund under en sten i det inre: idén

Tapeter med imitation murverk är passar perfekt in i någon typ av inredning, och priset är billigare än användningen av naturliga material och tegel murverk. En rik palett av färger och nyanser av tapeter med imitation tegel, låter väl vald bakgrundsbild för just ditt rum.

När du väljer en tapet under tegel, måste följande egenskaper hos lokalen övervägas:

 • område;
 • Funktion rum;
 • Typ av belysning i rummet.

I interiören, med ett litet område, även under ljusa tapeter tegel ser oförskämd om de klistra över rummet, så rummet med ett litet område bättre fördela fragment av väggar med tapet från tegel: en nisch i väggen, hyllor, båge, soffits, bärande vägg. Lokaler med ett stort område kan lätt tegel tapetklister helt och kan vara fragment, men var noga med att använda dekorativa element.

Tapeter enligt tegel ha sin mångsidighet, så att de kan blandas med någon typ i det inreTapeter enligt tegel ha sin mångsidighet, så att de kan blandas med någon typ i det inre


Bakgrunds enligt tegel är inte lämplig i varje rum, men om rätt inställning till utformningen av rummet, kan du göra en bra design.

Bäst av allt, enligt en tegelsten tapeter såg i köket och i vardagsrummet nära eldstaden, som utformningen av bärande väggar i det privata rummet. I offentliga institutioner, tegel tapet som används för dekoration av hallar i restauranger, kaféer, barer, pubar, okleivaya rum som fragment och fullständigt. Belysningen i det inre av tapeten under murverket spelar en viktig roll. För områden med en dominans av artificiell belysning är bättre att välja ljusa färger bakgrundsbild.

Bakgrund för murverk universella, de går bra med någon typ av inredning. Lantlig stil, gotisk, Provence, loft, harmoniskt komplement till tapeter på väggarna med imitation tegel.Bakgrund för murverk i färger

Att skapa den perfekta inredningen i rummet med hjälp av tapet med imitation tegel, för att överleva i det inre färgsättning. Vilken tapeter passar tonen under vissa ljusförhållanden och inredning?

Tapeter enligt tegel har många varianter:

 • matt;
 • glättat;
 • grov;
 • blond;
 • brun;
 • Bakgrund rött tegel.

När du väljer en tapet under tegel du behöver veta att matt, grov och mörka tapeter dölja ljuset och inomhus. Glossy och ljusa tapeter under tegel tvärtom visuellt utöka utrymmet och ge ytterligare ljuseffekt.

Färgskalan på tapeten under tegelstenar så nära som möjligt till de naturliga naturliga färger: grå svart, röd, brun.

I butikerna finns det många olika färger av tapeter under murverketI butikerna finns det många olika färger av tapeter under murverket

Ljusa färger av tapeter under tegel du inte hittar, förutom att skapa dem själv. Den viktigaste faktorn i utformningen av rummet tapetserade med tegel, är färgen på tapeten. Vanliga färger i ljusspektrum är den vita tapeter. Vit tapet med imitation tegel mångsidig, kan den användas för att klistra in alla rum. En grå tapet 3701 med vit nyans också, mångsidig och väl visualiseras med resten av färgschema. Speciellt ser vackra vita tapeter under en sten med ljusa kontrasterande element av interiören: målningar, väggmålningar, krukväxter, inredning och designelement. Med ljusa, djärva dekorativa element, vit tapet för tegel är den idealiska utseende i barnens rum och i badrummet. Från de mörka tonerna i tapeten under tegel, den vanligaste och populära är tapeten i rött och brunt, de är ofta omöjlig att skilja från naturliga tegelvägg försöker att inte röra.

Bakgrunds enligt tegel för målning

Bakgrund för murverk kan du välja för målning, vilket kan vara ett par år längre för att förlänga deras livslängd och det mesta är att de kan när som helst målas i färg du vill.

Papper, vinyl och non-woven tapet under en sten kan målas, den färg som används för detta ändamål:


 • På akryl-;
 • latex;
 • Vattenbaserade färger.

Bakgrunds enligt tegel för att måla en fördel att när som helst kan färgas med den färg du gillarBakgrunds enligt tegel för att måla en fördel att när som helst kan färgas med den färg du gillar

Beroende på materialet av tapeter, målningstekniker och material för detta.

Alla typer av tapeter att vara färg först efter fullständig torkning efter limning, annars färgen inte kommer att genomföra och tapeter kommer att bli bortskämd.

Papperstapet målade efter fullständig torkning, om målade tapeter sticked för några år sedan, måste de primas. Efter primern, kan du börja färg, med hjälp av en vattenbaserad färg som är mest lämplig för att färga papperstapet. Målade papperstapet roller, från hörnen till bläck färgämne som fastställs på väggen också. Om väggen inte fått önskad färg efter den första målningen, kan du måla den igen. Vinyl tapeter inte kunna ge önskad färg efter den första färgning måste de målas flera gånger, beroende på färgen. För målning vinyltapeter används färg Latex. Non-woven tapet i murverket målas med latexfärger.

Som pokleit tapeter i form av tegel undermålning

Tapet som sticked vanliga tapetklister, inte tål färgningsförfarandet.


Övermålningsbar tapeter måste du limma speciellt lim som:

 • Bra drivande och vägg tyg tapeter;
 • Varnar gap från väggytan;
 • Det ger en tät koppling av tapeter på väggen.

För limning taket tapeten för målning i tapetklister kan du lägga PVA lim starkare koppling av tapeter till väggmålningar.

Under målningen är bäst att välja vinyl tapeterUnder målningen är bäst att välja vinyl tapeter

Det är bäst att använda vinyl bakgrundsbild på non-woven stöd, eftersom de är avsedda för färgning färg och göra mer än 10 färgfläckar.

Bakgrund under den vita tegel i det inre

Imitation tegel på den vita tapeten är mycket fördelaktiga utseende, kan dessa tapeter limmas helst hemma och i varje offentlig institution, studion, i hallarna. Men tapeten för murverket vit, kräver systemet uppfyller några ytterligare detaljer i inredningen, så att rummet inte slås samman till en enda vit fläck.

regler

 1. Möbler vit tapet med tegel murverk är nödvändigt att välja mörka färger för att skapa en kontrast i rummet;
 2. Dessa inredningsdetaljer som målningar, väggmålningar, blomsterarrangemang, bör krukväxter vara ljus,
 3. Använd om möjligt möbler och annan inredning grejer från naturmaterial.

Tapeter med murverk vitt lim är mest fördelaktiga i mörka rum för att ge dem mer täckning.

Tapet med ett mönster av tegel på plats

När du väljer en tapet mönster med en tegelsten, kan du börja tvivla, och om de är lämpliga för ett särskilt rum? Visst det kan fungera om de väljer rätt färg, typ av belysning och klistras över rummet området. Ljus ton tapeter tegel mångsidig, tapeter som lämpar sig för både hem och kontor och offentliga byggnader.

Bakgrund mörka toner kombineras under en tegelsten i alla inredningarBakgrund mörka toner kombineras under en tegelsten i alla inredningarMörk tegelTapetKlister kan inte vara inom följande områden:

 1. Rummet för avkoppling och rekreation;
 2. I sovrummet;
 3. I badrummet.

Mörka toner tapeter tegel passar in varje inre rätt kombination med möbler, men mer lämpade för rum, hallar, vardagsrum, i köket.

När en kreativ design förhållningssätt till utformningen av rummet med tapeten tegel, möjligt att uppnå en harmonisk typ rum med mörka tapeter, även under en tegelsten.

Bakgrundsbilder enligt tegel kombination med andra tapeter

Bakgrunds enligt tegel enkelt kombineras med andra tapeter. Bakgrund, mönstrade, prydnads, alla tapeter är den perfekta kombinationen med andra typer av tapeter.

Genom att experimentera med en kombination av tegel tapet med de vanliga, måste du komma ihåg en kombination av regler:

 • Ljus tapet under tegel kombineras med mörkret;
 • Genom mörk tegel tapeten mer lämpade ljusa vanlig tapet;
 • Färgade konventionell tapet med vita tegel.

Om tapeten tegel används som dekoration av nischer i väggen, lutning skydd, bärande väggar och annan tapet för att använda som grund för väggarna i rummet, kommer rummet bli perfekt.

Bakgrunds enligt tegel kan lätt kombineras med andra tapeterBakgrunds enligt tegel kan lätt kombineras med andra tapeter

Tunt papper vägg kommer inte kombineras med massiva strukturerad tapeter, varför kombination tegel tapeter, måste du överväga material tapeten.

Strukturerad tapet under en sten

Strukturerad tapet under tegelstenar på väggarna ser mer naturligt än jämn, med hjälp av visuella effekter och lättnad stiftelser, tapeter sända naturliga utseende murade tegelstenar i väggen.

Imitation texture tapeter kan vara olika:

 • modern;
 • Dekorativ sten;
 • Rött tegel.

Präglade tapeten under en sten i jämförelse med den nuvarande murverk har stora fördelar. Bakgrunds billigare pris, bekvämare vård, noga med att limma än lägger tegelstenar.

Valet naturligtvis för ägarna, men den präglade bakgrundsbild på hundra procent ersätts av formuläret naturliga tegel.

Full tegel murverk kan överföras strukturerad tapetFull tegel murverk kan överföras strukturerad tapet

Vinyl tapeter för tegel

Vinyl tapet med en imitation av murverk används i konstruktionen är mer benägna än andra typer av tapeter, eftersom de har fördelen.

nämligen:

 • Det är bättre att gå till väggen när limning;
 • Mer naturligt än andra tapeter tegel;
 • Kan ändra färg till andra färger till 10 gånger.

Pris vinyltapeter under en sten för rullen överstiger priset på papper och non-woven roll. Vinyl tapeter under en sten på ett papper basis från Holland bättre och mer naturligt.

På ekonomin, budgeten, lönsamma limning vinyl bakgrundsbild på non-woven baksida.

Bakgrund för murverk (video)

Bakgrund under murverket med framgång kan användas i utformningen av offentliga platser, liksom i utformningen av rummen i huset eller i en lägenhet, är det också ekonomiskt alternativ för dem som inte har råd med murverket från naturliga tegel i det inre.

Bakgrunds enligt tegel (foto)

1590.8137329309871499977638340Belye-oboi-pod-kirpichKakieoboidljakuhniluchshe04kirpich-v-interere-21maxresdefaultoboikirpich3oboikirpichnayastena-9

Leave a Comment

Your email address will not be published.

37 + = 43

Adblock
detector