Bakgrund på taket: 30 bilder i inredning – nwhistorycourse.org

The BlogDekorera taket är lätt möjligt med hjälp av den ursprungliga tapetenDekorera taket är lätt möjligt med hjälp av den ursprungliga oboevOboi - den billigaste och vanligaste materialet för efterbehandling huset och andra lokaler. Modern teknik gör det möjligt att ge efter och välja lämplig tapeter på taket, med hänsyn till alla önskemål. Överflödet av sådant material drastiskt förändrat idén att reparera en helhet. Det blev möjligt att skapa en yta med imitation keramiska plattor, puts, trä, sten, tyg. Välja lämpliga banor helt släta, screentryck, en grov struktur, djupdragning, flytande, speglande och andra.


Tak tapeter i det inre

Bakgrund på taket - slutstadiet för reparationer till ytan. Denna process bör understrykas. Kvalitet resultat beror på rätt och lämpligt, de individuella egenskaperna hos materialet rummet. Kombinationen av färg tapeter tak och inredning spelar en viktig roll.

För att utformningen av rummet var harmonisk, bör noggrant utvalda tapeter, kombinera dem med andra objektFör att utformningen av rummet var harmonisk, bör noggrant utvalda tapeter, kombinera dem med andra objekt

Till exempel:

 • Till sovrummet eller vardagsrummet är det lämpligt att använda lugna och mjuka toner.
 • Kitchen - lila tak, blå eller turkos kommer att bidra till att dämpa aptiten. En orange, tvärtom, väcker det.
 • Pink - kommer att lägga romantik och mystik.
 • Beige eller elfenbens kan klistra över alla rum. Fattat tillämpa sådana färger, med en mjuk övergång in i nästa rum. Sådana färger skapa en atmosfär av harmoni och lätthet.
 • Med röd experiment försiktighet bör iakttas i stora mängder, väcker det aggression.

För alla rum är perfekt vit, obestridlig - det är en klassiker.


Taket bör inte välja bakgrundsbild av screentryck. Visuellt kommer detta tak krossa och komprimera utrymme.

Vad tapeter att välja taket - vad man ska leta efter

Bakgrund på taket, som ett slags dekorering, inte förlorar sin popularitet. Undrar vilken typ av tapeter att välja taket, måste du börja från funktioner i rummet.

nämligen:

 • Ta hänsyn till belysningen i rummet.
 • Storleken på området och höjden på taken.
 • Luftfuktighet.
 • Inredningsdetaljer och nyanser.

Att välja färg på tapeten för taket, anser belysningen i rummet och inredningsdetaljerAtt välja färg på tapeten för taket, anser belysningen i rummet och inredningsdetaljerStor efterfrågan på non-woven tapet bas. De är lätta att fastställa på taket och dölja sina osynliga "synder." Vinyl bakgrundsbild på non-woven stöd för egenskaper som är identiska med den tidigare. Glasvägg - perfekt material för förverkligandet av djärva idéer om designytan. Glasfiber kombinerar utmärkt kvalitet och utsökt utseende, så anses inte ett billigt material. Flytande tapet - används i absolut alla rum, i taket och på väggarna. De innehåller naturliga råvaror - bomull eller silke. Ett sådant sömlöst material är miljövänlig och gör ytan "andas".

För måla taket tapeter, färgscheman noggrant studera kompositionen. Välj en tillverkare med många års erfarenhet på marknaden.

Lämpliga bakgrunder till köket: Välj tak

Att välja tapet i köket, måste du först ta hänsyn till vissa funktioner i lokalerna, nämligen: förändringar i temperatur och fuktighet. Bakgrund - inte mycket hållbara, och förr eller senare kommer de fortfarande att komma loss under dessa förhållanden. Därför noggrant studera egenskaperna hos de olika baser av tapeter för en lång livslängd.

Ge företräde åt taket tapet med följande egenskaper:

 • Fuktbeständighet. Periodvis har att göra våtrengöring yta.
 • Andningsförmåga. Detta är en mycket viktig punkt för att förhindra kondens byggs upp.
 • Brandmotstånd.

På tapeten på kökstaket såg imponerande, bör de vara vattentäta och andasPå tapeten på kökstaket såg imponerande, bör de vara vattentäta och andas

Dessa krav möta eller vinyltapeter på icke-vävt underlags, flytande tapeter speciellt belagd glasfiber.

Om taket tapeten ritar, välj tyg, belagd med vattentäta färger. Denna yta är inte bara behöver rengöras från fett och damm.

Tak på flizeline basis - vad är det

Non-woven tapet taket är ganska enkel och högkvalitativt material. På grund av tjockleken, med deras hjälp en bra dölja brister och ojämnheter. Efterbehandling taket med ett material mycket snabbare än andra typer av tapeter. De inte sträcka och deformeras under och efter torkning. Dessa tapeter kan användas för målning.

Bakgrundsbild på non-woven stöd kommer att bidra till att dölja alla oegentligheter av taket och ytjämnhetBakgrundsbild på non-woven stöd kommer att bidra till att dölja alla oegentligheter av taket och ytjämnhet


Icke-vävda tapeter är av två typer:

 • På ett papper basis. Såsom dubbla lager non-woven tapet består av basen och det yttre skiktet av de vinyl specifika texturer och färger.
 • Fleece helt. Det utmärkande draget i sin styrka och hållbarhet.

Non-woven tapet hygienisk och inte orsakar allergier.

Tak Tapetklister på ett papper basis sker genom att sprida en vidhäftande yta i stället av banan.

Hur man väljer tapeter för ett rum med lågt i tak

Tapetserade lägenhet med lågt i tak är inte ett problem. Moderna designlösningar och teknik gör att du kan visuellt dölja alla bristerna i rummet, för att göra utrymmet mer omfattande och bekväm.

Vad bör understrykas:


 • Efterbehandling takmaterialet. En bra lösning kommer att vara glansig tapeter, undertak eller en spegel. På grund av den reflekterande beläggningen, höjden på rummet visuellt öka. Illusionen av en full kompenserar höjden av väggarna.
 • Färgpaletten. Det vinnande alternativet kommer att vara en taklampa svala nyanser av vitt - grått, pärla, ljus - blått.
 • Inredning. I fallet med det låga taket, visuellt hjälpa till att slå utrymmet i rummet ytor och objekt i blå och gröna färger.

För ett rum med ett lågt tak är bättre att välja ljusa tapeterFör ett rum med ett lågt tak är bättre att välja ljusa tapeter

För takbelysning är bättre att välja spotlights. En plats flera lampetter skuggar upp längs huvud väggen eller på omkretsen.

Väggarna i rum med lågt i tak, rationellt ordna mer levande färger. Möjligt att använda en spaljé med en smal vertikal remsa.

3D-tapeter i taket: välja om

Väggmålning med en 3D-effekt i taket - utmärkt mottagning visuellt gör rummet mer omfattande och "levande". Ofta föredrar tapeter med bilden av kosmos, blommor, fåglar, abstraktion, sky med stjärnor.

De flesta av dessa tapeter lim:

 • I sovrummet;
 • vardagsrum;
 • Kitchen.

Gör rummet mer Gör rummet mer "levande" kan vara lätt: bara på taket pokleit ljusa tapeter

En viktig roll vid överföring av tredimensionell bild ritning spelar färger. Alltför mättade och ljusa färger minska utrymmet, den mörka - skapar en dyster stämning och tråkig - inte motiverar det önskade resultatet.

I rum med ett litet område, väljer tapeter med tonvikt på kalla färger - det visuellt höja takhöjden!

3D-tapeter - inte billigt, men effekten är motiverad.

För att välja vilken tapet för att passa den blå taket

Vit puts eller tapet klistra vanliga vita tak - det senaste århundradet. Idag domineras av de mer vågade färger. Blue i denna mening är inget undantag, omedelbart in i en sammanslutning av ren molnfri himmel. Och med hjälp av väl valda tapeter, inre rum mirakulöst omvandlas, på ett bra sätt.

Alternativ för blå tak:

 • Plain bakgrund.
 • Tapet med diskret mönster.
 • Väggmålning.
 • Flytande tapeter.

Blå tapeter på taket dekorera rummet och göra det mer originelltBlå tapeter på taket dekorera rummet och göra det mer originellt

Material av tapeter ska matcha egenskaperna hos rummet. Till exempel är det rimligt att limma pappers väggen i badrummet med hög luftfuktighet. Med valet av färgpaletten är viktigt att inte "överdriva". Lämpligt att vara tyst nyanser: gul, orange, crimson, burgundy och alla samma klassiska vita.

När du väljer tapeter för blått tak, också tänka på färgen på möbler, och dess form.

Glossy tapeter för taket, deras fördelar

Glossy tapeter för taket används i små rum eller i rum med ett stort område. Deras reflekterande ytan gör utrymmet mer omfattande och djup. påminner visuellt av glättat stretch taket. Denna typ av tapeter är helt lämplig för alla rum. De är helt fuktsäkert och motståndskraftig mot UV-strålar. I de flesta fall är glänsande tapet som används i fragment. Sådant material är tillverkad under höga temperaturer.

Glossy tapeter är:

 • Monofoniska. Gör dessa målningar i en mängd olika färger.
 • Från figuren. De mest populära är temat moln, höga träd, och naturligtvis - stjärnhimlen.

Glossy tapeter passar perfekt i det inre som ett litet rum, och ett rymligt rumGlossy tapeter passar perfekt i det inre som ett litet rum, och ett rymligt rum

Den enda nackdelen med detta material är det faktum att ytoregelbundenheter, damm eller annan förorening, omedelbart blir synliga. Det är därför den glansiga tapeten används ofta för taket, även om det finns undantag från regeln.

Takytan för glansig tapeter måste vara helt platt. Hide ingenting kommer att vara under ett sådant material, men tvärtom, även de minsta sprickor eller skarvar, tapeter nödvändigtvis stryka!

Är det möjligt att limma tapeter på taket glödande

Glödande tapeter på taket - den ursprungliga och modern design innovation. Dessa tapeter passar säkert ett barns rum, sovrum eller vardagsrum.

Glödande slagsmål finns 3 typer:

 • Silver. Sammansättningen av dessa tapeter sattes silvertrådar, de spelar rollen av belysnings ledare, som kan fjärrstyras. Dessa tapeter och ser mycket dyra, utsökt.
 • Fluorescerande. Kännetecknande för dessa lysande tapeter i ritningen. En sådan tredimensionell bild formatet gör realistiska och levande.
 • Fosfor. Det bästa alternativet för ett barns rum, tack vare, på något sätt, mönstret av slarv. Han appliceras på duken genom att blanda fosfor med akrylfärg.

När du väljer en lysande tapeter bör ägna särskild uppmärksamhet åt deras kvalitetNär du väljer en lysande tapeter bör ägna särskild uppmärksamhet åt deras kvalitet

Glödande tapet i dagsljus, inte särskilt sticker ut. Men i mörkret - lydigt romantisk glimten ljus. Dessa spektakulära tapeter ser ut i ett stort rum med högt i tak.

Denna typ av tapeter är inte billigt, så medvetet väljer en stor sammansättning snygg.

Hur att dekorera taket tapeten (video)

Dekorera taket tapeten är ganska enkel och billig. Plocka upp en helt ny tapet eller ström målas en annan färg - du kan dramatiskt förändra designen utrymme. Under de senaste åren, ofta används tapet går från väggen till taket. Kombinationen av färger i inredningen påverkar humör. En riktig välsignelse är taket tapeter, motståndskraftiga mot fukt och UV-strålning.

Fancy tapeter för taket (foto)

8b151b0a3d9d92a9ee01c10a6cc7cb4947foto55a42bcd0c64e38ca39d9ed718489f6e2221305-12802016335.102-Svetik79988111large71foto1450568856bumazhnye-potolochnye-oboi1450623039okleennyy-oboyami-potolok

Leave a Comment

Your email address will not be published.

51 − 49 =

Adblock
detector