Bakgrund i stil med Provence: 6 designidéer för interiören – nwhistorycourse.org

The BlogI stil med Provence föredraget tapet grund av det faktum att materialet är miljövänlig, det finns ett enormt utbud av figurer, mönster, färger, texturerI stil med Provence föredraget tapet grund av det faktum att materialet är miljövänlig, det finns ett enormt utbud av figurer, mönster, färger fakturOtdelke väggar i stil med Provence betalat mycket uppmärksamhet. Naturligtvis i traditionen av Provence åldern vägg täckt med gips eller målade, men idag designers fortfarande föredrar tapeter. Det är bättre att inte välja papper och tyg tapet med finstilta i form av blommor. Om du vill ha något speciellt eller ovanligt, är det möjligt att utföra en trim tapeter gjorda gamla puts eller murverk. Detta tyg kan framgångsrikt kombineras med inslag av inredning, gardiner, möbler och tillbehör.


Många människor i dag försöker att utrusta ett av rummen i huset i stil med Provence. Och trots att själva namnet, kommer stil trender från djupt i Frankrike, är det idealiskt för älskare av romantik, ömhet, liksom älskare av urban utsmyckning, till invånarna drömmer varje dag vakna upp full av kraft och energi.

Bakgrunds Provence sovrum

Mycket ofta är tapeten i stil med Provence placeras i sovrummet. Och det finns inget konstigt, eftersom stil förmedlar ömhet, romantik, lugn.

Särdrag stil med Provence, kan du inkludera följande:

 1. Närvaro i de inre sängkläder toner;
 2. Närvaron i utformningen av rummet blommotiv, mönster;
 3. Närvaron av den textil dekoration, porslinselement;
 4. Närvaron av ljusridåer (ljusridåer blommade);
 5. Förekomsten av stora fönster, är det viktigt bra belysning;
 6. Dominansen av alla naturliga material främst trä, sten.

Och vad de inte lugn och avkoppling behövs för en trevlig vistelse frisk och full av sömn?


det är mycket viktigt för stil med Provence, alla delar av rummet i kombination med varandradet är mycket viktigt för stil med Provence, alla delar av rummet i kombination med varandra

Om familjen har beslutat att utrusta sovrummet i stil med Provence, experter rekommenderar att hålla sig till några av rekommendationerna:

 1. När anordningen golvet att föredra ljusare laminat sängkläder eller matt toner.
 2. Så nära som möjligt stil riktningarna Provence hjälper ljusa tapeter med en liten blomtryck.
 3. Den idealiska taket bör bestå av omålade vita träpaneler. För mer övertygande, kan du sätta på takbjälkarna av trä.
 4. Det är viktigt att använda i det inre många gamla träelement, varmåldrat eller antika.
 5. Fönstren måste vara öppna, är det bäst att använda en tunn gardin, är det nödvändigt att vägra från tunga dystra gardiner.

Med rätt utformning av ett sovrum kommer att ha en behaglig vila. Det är viktigt att inte överbelasta utrymme, det skulle vara något överflödigt.stil attribut: tapet på väggen i Provence

Beslutar att göra bakgrunden i sovrummet eller i Provence lantlig stil, i alla fall begränsas till efterbehandling material. Vi kan inte glömma det väsentliga attribut alla sovrum - sängen. Bäddsoffa i stil med Provence måste vara antingen metall eller helt i trä. Sängkläder är också nödvändigt att välja noga. Bör välja mjuka färger med volanger och broderi. Designers uppmanas att installera sängbord, som kommer att visa upp inte bara en nattlampa, men också alla typer av prydnadssaker.

Visitkort Provence stil är antika trämöblerVisitkort Provence stil är antika trämöbler

Tja, om möblerna kommer att vara:

 • repor;
 • flisas;
 • craquelure;
 • Maskhål, täckt med vax och polish.

Om vi ​​hittar en verklig provensalska möbler är svårt, är det möjligt att arrangera en konventionell headset. Sedan i sin tur bör ställa alla typer av detaljer i textilier, tillbehör och dekorativa element.

Elegant interiör: tapeter och landet Provence

Bakgrund i stil med landet riktning, enligt experter på området är en nära släkting till tyget i stil med Provence.

Lant är inte lika populär i arrangemanget av livsrum, är det oftast väljs för köket.

Rötterna till stilen i England. Den bokstavliga översättningen ett land - byn. Det är också grunden för utformningen av rummet i denna stil riktning. Men att tro att tapeten i stil med landet passerade endast brittiska smak fel, de är väl kombineras vackra landsbygden landskap och mystisk förort.

För inredning i lantlig stil kännetecknas av mjuka pastellfärger, mjuka nyanser runtFör inredning i lantlig stil kännetecknas av mjuka pastellfärger, mjuka nyanser runt


Tapetsering lantlig stil kan inte bara i köket, ytbehandling tillåtna:

 • Original barn;
 • Intressant vardagsrum;
 • Det kan limmas in i hallen.

Det är mycket viktigt i utformningen av rymd Använd Flower och grönsaks element.

Att välja gardiner för tapeter Provence

Reparationer i lägenheten - det är viktigt, men valet av gardiner till slut vägg beläggning måste också genomföras med särskild uppmärksamhet. Gardiner inte bara dekorera fönstret, men också för att dölja VVS celler, batterier, rör.

Dessutom måste gardinerna kombineras med:


 • tapeter;
 • golv;
 • Taket täcker;
 • Möblerade.

När du väljer gardiner, draperier, är gardiner viktigt att beakta den totala lägenhet stil eller ett enkelrum. Till exempel, om den totala stil - minimalism, gardiner bör inte välja en liten blommönster. Harmony måste upprätthållas. Dessa gardiner är idealiska för stil med Provence.

Designers när du väljer gardiner styrs av en enkel regel, om den ljusa tapeter, gardiner bör vara mer lugna toner och vice versa.

För stil med Provence kännetecknas av användningen av lätt tyg, eventuella skrymmande och tunga gardiner dystra gardinerFör stil med Provence kännetecknas av användningen av lätt tyg, eventuella skrymmande och tunga gardiner dystra gardiner

Stilen präglas av ömhet, lätthet, transparens. Om det är svårt att göra ett val, kan du använda den universella alternativet - köpa en vanlig gardiner. Det är också viktigt att inte förväxlas med strukturen på tyget, provensalsk stil, som har sagt att du inte kan ta en massiv, tunga tyger. Gardiner bör göras av naturliga material och att sända ljus tyngdlöshet. Tyget som gjorde gardiner, bör vara behaglig att ta och bör inte elektrifieras, för att locka damm.

Välj en bakgrundsbild i stil med countrymusik och Provence - detta är ett utmärkt alternativ, men det är viktigt att alla andra objekt i rummet var inrett i samma stil riktning.

Bakgrund i stil med Provence i det inre (video)

Efter dessa enkla regler för val, kan du skapa individuella inredning men inte en professionell, men unika.

Vackra tapeter i stil med Provence (foto)

23df014e3864368fc6f4430ef4870b37c142b869f-13df014e3864368fc6f4430ef4870b37c142b869f9d26afdba79f971b46b028b703f8ceab272-1024x77829146211270190.4621405062679kuhni-provans-5

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 6 =

Adblock
detector