Bakgrund i köket: 4 bilder och designidéer – nwhistorycourse.org

The BlogBakgrund för köket bör väljas korrekt stilen av köksmöblerBakgrund för köket bör väljas korrekt stilen i köket tapeten mebeliVybor nu enorma å ena sidan - det är bra, även de mest krävande kund kan hitta samma hans version. Å andra sidan, det inte gå vilse i detta överflöd? Men en annan trick - du kan gå fel med stil. Till exempel, inte att kombinera ett modernt kök, nära högteknologiska stil och underbara ljusa tapeter i tekannor / koppar. Den senare har en serie av Provence och land.


Bakgrunds för köket: design i provensalsk stil

Vad är Farm stil i det inre, nu nödvändigt att förklara allt mindre. Den senaste åren, inspirerar han fler ägare för att reparera huset, med hjälp av dessa motiv och estetiska principer.

Om du också vill ha en mysig, varm, lite naiva i köket, så du behöver den här stilen. Trämöbler, kanske ristade eller liknande dekorativa insatser. Obligatorisk närvaro av söta textilväxter, vackra rätter ... och tapeten att matcha.

Kök i stil med Provence är nödvändigt att välja ljusa färger tapeterKök i stil med Provence är nödvändigt att välja ljusa färger tapeter

tapeter som lämpar sig för oliv stil:


  • Den lilla blomman - är det mest förutsägbara alternativ, men det alltid fungerar;
  • I cellen - inte bara i en mycket stor, är det lämpligt att även använda små utskrifts naturliga färger;
  • Tekannor / koppar / fat och andra "porslin" image;
  • Djur natur, kan bilderna vara lite naiv, men alltid varm och charmiga.

Färger Bakgrund - naturlig, naturliga. Delikat citron, blå blåklocka, lavendel fält, lila, rosa, grönt våren träd, etc.

Bakgrundsbilder för ett litet kök: design, lantliga

Litet kök i sig är inte förknippat med en lantlig stil. Men om du vill på något sätt slå den lilla yardage, lysa upp detta faktum i riktning mot "liten men söt", bättre land än du kan tänka dig.

Land - en rustik enkelhet, naturlighet, där en hel del soul, värme, acceptans av naturliga liv. Och vad händer om du måste återskapa en miljö beror på flera faktorer, varav - de klistra väggar.

Litet kök med lantlig stil kan slå färgen på tapetenLitet kök med lantlig stil kan slå färgen på tapetenBakgrund i stil med landet:

  • Det avstängd tillräckligt tyst nyanser;
  • Denna dominans av naturliga färger och nyanser - brunt, grönt, terrakotta, sand, blå, ljusgul, etc..
  • Denna tapet med ett mönster imitera naturmaterial - sten och trä, till exempel.

Tja, i tonen i tapeten önskvärt att välja och möbler är det oftast trämöbler, kanske, synliga träbjälkar i taket (om utrymmet tillåter). Floor läggs med dekorativa sten och kakel kan vara, och ibland urskilja grova trä golvbrädorna.

Landet-stil är också flitigt medelstora cell, växtmotiv, tapet med bilden av frukt och bär, liksom en enkel by redskap.

Tapetsering i köksinredning botanik

Botaniska tryck i köket inredningen - det är inte vad på modet, det är snarare en speciell estetik, hävdar klassikerna. Man tror att kärleken till en sådan "naturliga inneslutningar" orsakade nostalgi eviga medborgare freestyle förortslivet. Och försök att på något sätt rätta till situationen.

Botaniskt tryck kan användas på bilderna, men du kan i de mönster av tapeter. Tapet med bilden av växterna är idealiska anhängare av eko-stil i inredningen.

Blommor tapeter i botanik stil ser bra ut i köketBlommor tapeter i botanik stil ser bra ut i köket

Vad händer med bilden av köket i det här fallet:

  • Greens skriver omedelbart gör rummet mer dynamiskt, men utan någon aggression och uttryck;
  • Situationen berövas alla kontor som sin moderna interiörer kök och blir mjuk, hem;
  • Och om du kan plocka upp textilier för att matcha tapeten, får du ingen kök och ett konstverk.

Ta inte tapet med mycket fina botaniskt tryck - lämna åt sidan provensalska. Tvärtom, vara djärv och stora anläggningar på tapeten är mycket intressant att omvandla köket.


Bakgrunds för kök i en minimalistisk stil

Minimalism - avkoppling för perfektionist. Om du inte är benägna att sentimentalitet i det inre, kanske minimalism - det är precis vad du behöver.

För stil med minimalism ska köpa en ljus tapeter och toner utan bilderFör stil med minimalism ska köpa en ljus tapeter och toner utan bilder

Denna typ av rösterna för maximalt fritt utrymme där möblerna - ett minimum. Det är oftare än inte köpt färdiga möbler och tittar på ett modulsystem, där man kan avvisa alla onödiga.

När det gäller tapeter, så här är det själv krusiduller. Du får praktisk, tvättbar tapet, som kommer att vara en perfekt bakgrund för det här köket. Ingen färgskiftning, ingen tvångs utskrifter, inga utestående fakturor. Mycket enkel tapet, kanske för målning, ljus matt toner. Om du skriver ut, kompromissen - en svag, svag.

Bakgrund design för ett litet kök (video)


När du väljer tapet, utvärdera deras praktiska är för köket och tror att det finns en bakgrund till de lokaler där och så fysiskt du kan känna trött och vill koppla av.

Lyckat val!

Bakgrund i ett litet kök (foto)

25811554127.21734143184728834576fb8089396d746402537c8e41bec40f486d1e53f5d0c7434b5b4Celia

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 30 = 37

Adblock
detector