Att välja en soffa i vardagsrummet: skönhet och komfort i varje hem – nwhistorycourse.org

The BlogSoffa skall väljas baserat på storlek och utformning av vardagsrummetSoffa skall väljas baserat på storlek och utformning av de centrala enheterna gostinoyOdnim någon vardagsrumssoffan anses. Det är han som ger rummet en scen och en extra glans. För att korrekt plocka upp i soffan i vardagsrummet, är det nödvändigt att ta hänsyn till storleken på rummet, liksom utformningen av dess inre och glöm inte om personliga preferenser. Under 2017, med tanke på fördelen med soffor tillverkade i stilar: rokoko, high-tech, barock, eco.


Soffan i vardagsrummet 2017: Vilka är trenderna

Den första plats bland sofforna ockupera modeller tillverkade i eco-stil. Huvuddragen är förknippade med det faktum att inblandad i produktionen av endast de naturliga element och mjukas och ljusa nyanser används för stoppning.

Det är viktigt att komma ihåg att valet av en sådan modell, är det nödvändigt att uppmärksamma klädseln, tyg och struktur bör likna säckväv. Alla linjer bör vara proportionerliga och rak.

Är inte sämre än dess popularitet och sådan lyx alternativ som stil med Provence. Noga utvalda detaljer ger denna antika soffan och gör lever mer bohemiskt.

De bästa nyanser för konstruktion under innevarande år rummet:

 • Lila nyanser;
 • Rödaktig färg;
 • Flower färg.

Modern 2016 anses vara en soffa, tillverkade av naturliga material i ljusa färgerModern 2016 anses vara en soffa, tillverkade av naturliga material i ljusa färger


För att välja rätt säng, bör du veta exakt sitt syfte. Detta kan vara en soffa i vardagsrummet för avkoppling och titta på filmer, kan också vara i köket och sovrummet, inklusive en plantskola.

Hur man väljer en soffa i vardagsrummet: Viktiga tips

Enligt dess storlek och form är oftast sprids soffor längd 2 m, beräknat på 3 platser.

För stora familjer och för att möta ett stort antal vänner, är det bäst att välja en soffa kantig form, som ger 5 eller 6 personer. Dess främsta fördel är den extra säng.

Också ett bra alternativ är att välja en halvcirkelformad form av soffan, som kan placeras i mitten av rummet nära hemmabio, vilket kommer att skapa ytterligare komfort.Urvalsmetod för utspelas soffa

Att plocka upp en soffa att slappna av, måste du ta hänsyn till detaljerna i omvandlingen mekanismen. Hittills finns det ett stort utbud av möbler från tillverkare av olika fabriker.

Genom förfarandet för vikning, soffor konventionellt uppdelad i två typer:

 1. Sovande området är beläget parallellt med väggen;
 2. Gaveln är placerad på baksidan av soffan.

För att spara utrymme kan du välja en soffa som blir en praktisk och funktionell inslag i vardagsrummetFör att spara utrymme kan du välja en soffa som blir en praktisk och funktionell inslag i vardagsrummet

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt ramen med hjälp av vilken hålls klädsel och andra mekanismer. Det bör inte sag under tyngden av människor och vara ett fast stöd. Det bästa materialet kommer att fungera som en timmer av trä, metall bunden. Billiga modeller är tillverkade av spånskivor eller plywood attraktion. En av de billigaste alternativen för att fylla en skum, och säte för en soffa så småningom böj och sömn är svårt.

Valet av överdragsmaterialet

Välj materialet för soffan klädsel är värt att ta hänsyn till användningsfrekvens, förekomst av husdjur och små barn. Bästa beständigt och slitstarkt material - läder. Skinnsoffa gjord i en mörk färg behålla sin styrka permanent. Möbeltyger är indelade i olika kategorier, det billigaste prövas först, prisökningarna i stigande ordning kategorin.

De billigaste alternativen är:

 • folk;
 • velour;
 • väv;
 • Olika substitut för läder och mocka;
 • Jacquard.

Var medveten om att folk mycket låg slitstyrka och kvaliteten på soffan kommer att drabbas efter 1 - 2 år.


Snygga soffor i vardagsrummet: Modern Trends

Enligt stil detaljerna kan soffor delas in i följande typer.

Till vardagsrummet ser moderna och eleganta soffan måste matcha inredningenTill vardagsrummet ser moderna och eleganta soffan måste matcha inredningen

modeller:

 • Modern, vilka kännetecknas av ett stort antal olika färger och olika former;
 • Minimalistisk, vilket antyder avsaknad av armstöd, samt deras design inkluderar asketiska design och olika former, mestadels rektangulära;
 • Klassiska med mjuka linjer, ett flertal olika knappar och draperier;
 • Barock, med invecklade mönster på materialet tyg, höghus på ben och armar ristade.

Det är viktigt att tänka på när man väljer soffan stilen i rummet självt. Om du är osäker är det bättre att lämna valet av en neutral soffa modeller med komplement interiör med olika kuddar och omslag.


Soffor i det inre av vardagsrummet: modellen och plats

Mycket ofta populära stora soffor, men rummet kan vara placerad i Chrusjtjov.

Stora soffor, måste uppfylla följande specifikationer:

 1. De bör vara väl rengjorda och har en fuktbeständig yta. Ett utmärkt val är soffan, gjord av läder.
 2. Vara bekväm. Modellen ska ha en mjuk armstöd och måste vara bekväm när de placeras på dem.
 3. Med olika funktioner, men det beror på personliga preferenser.

Om ditt vardagsrum är liten, då det bästa alternativet för henne skulle vara en soffa, vilket sparar utrymmeOm ditt vardagsrum är liten, då det bästa alternativet för henne skulle vara en soffa, vilket sparar utrymme

Stora, dekorativa soffor och anpassade dimensioner dölja visuellt storleken på vardagsrummet. Därför är det bäst placeras i ett hörn soffa, som inte döljer utrymme.

Små dubbla soffor väljs för ett litet vardagsrum. För sådana soffor är nödvändigt att välja rätt stol eller fotpallar. När du väljer färger i soffan, är det bättre att ge företräde åt ljusare nyanser.

Goda råd kommer - att sätta en soffa nära fönstret. Samtidigt för att fylla utrymmet, som sällan används. I mitten det skulle se ut inte så.

För vardagsrummet, som har stora, mycket trevligt, chic val - att placera två soffor runt bordet eller vinkelrätt mot varandra. Dova nyanser bör väljas på denna form kan representeras av olika modeller (ovala eller rektangulära).

Billiga soffor för vardagsrummet: de smala ekonomi alternativ

Soffa - är den dyraste och lyxiga möbel. Dess kostnad beror på många faktorer, upp till storleken av de producerande länderna. Priset på den billigaste stoppning, såsom folk, skum fyllmedel, upp till 2 m, och vikningen modell, anses vara ett genomsnitt av 6 tusen rubel. Enkelt är inte konvertibel soffor radie - 13 eller 20 tusen rubel.

Du bör inte snåla på att köpa en soffa, från dess kvalitet beror på komfort och avkoppling, liksom atmosfären i rummet.

Hörnsoffa perfekt för små livingHörnsoffa perfekt för små living

En av de låg kostnad modell anses vara en modulär soffa, som är 2 typer:

 • Avel, varvid blocken är fästa ordentligt till varandra;
 • Convertible Följaktligen block lätt lossnar, med deras hjälp människor kan ge fritt utlopp för sin fantasi, och en relaxavdelning kommer att bli mycket trevligare.

Sådana modeller lätt fästas till olika böjnings baksidan av soffan kan vara hög och låg. Nisch av soffan kan fungera som en bänk, och ovanpå sätta en gardin som kan dras för hand. Således inga extra ekonomi, kan du ändra formen på soffan.

Du kan välja och vika en bekväm soffa. Det kan vara rak, har en U eller L-formade, vackra hörn, bekväma armstöd.

Vardagsrum med bäddsoffa och hur man plocka upp och ordna möblerna

När du väljer en soffa i vardagsrummet med en sovplats, är det nödvändigt att ta hänsyn till storleken på rummet, för att inte behöva sova på golvet.

För att öka antalet bäddar i vardagsrummet, många ägare sätta en säng och en soffaFör att öka antalet bäddar i vardagsrummet, många ägare sätta en säng och en soffa

Soffor med inbyggda mekanismer för sängen, finns:

 1. Evroknizhka. Samtidigt sätet dras ut i förväg och ryggen i sitt ställe. Detta är det bästa sättet för dagligt bruk. Den kan användas som en säng.
 2. Dolphin visade enheten relativt nyligen. För denna metod, främst kännetecknas av sätet integritet, är sleeper dras ut från under den. Den kan användas i stället för en säng. Till en början kommer det att bli svårt att använda den, men folk vänjer sig med tiden. Liten nackdel är avsaknaden av sektionen för sänglinne.
 3. Det enklaste, bekväma och billiga alternativ - utdragbara mekanism. Den nedre delen av soffan design går framåt, och den resulterande utrymmet placeras en madrass och kuddar som ingår i förpackningen. För att undvika skador på mattan hjul, bör de ersättas med silikon.

konstruktion rum med en säng och en soffa (video)

Valet av soffan i vardagsrummet - ett mycket viktigt beslut och det bör behandlas på rätt sätt. Det är nödvändigt att beakta inte bara personliga preferenser och modetrender, men också detaljerna i den mest levande och kvalitet av de grundläggande egenskaperna hos möblerna. De flesta tillverkare kan erbjuda ett stort antal olika kvalitets soffor (konvertibla eller inte) och varje pris. Ny soffa ger interiören en levande definition av lyx och komfort.

Soffan i vardagsrummet (foto)

0-1big-2-34-b-b-italiageorge3387l0i2george1prima-4f8c7318d6070e8d6f257dd724eeb918-4-soffa-läder-soffa-leather-hörnbädd fördelar-of-läder-soffa-advant-9c310661ddc8d6a866ab3a52168346a6-2382d3b8fb03e3dc54cec67a235695d3996e-5501a42478db3big--11200-17-66-08-T435-6--652783250-S-CF--

Leave a Comment

Your email address will not be published.

72 − 71 =

Adblock
detector