The BlogKännetecknande för alla bakgrunder till inredning - ekologisk renhet, rimliga priser och varierad färgpalettKännetecknande för alla bakgrunder till inredning - ekologisk renhet, rimliga priser och olika färg palitraSteny upptar ett mycket stort utrymme, är det mänskliga ögat ständigt uppmärksamma situationen runt, utseende glider längs ytan på väggarna, så det är mycket viktigt att välja en tapet som kommer att skapa harmoni och komfort rum. Många frågar sig själva, och hur man väljer tapeter, att de inte missräkna med tillverkaren och inte spendera förgäves pengar.


Vad en trevlig tapet att välja: fördelarna med alla tapeter

Många människor tänker på reparation, inte kan besluta att det är bättre att välja tapetsering eller måla väggarna. Genom nackdelar målning är det faktum att väldigt ofta målade väggar gör rummet en livlös, kall, ovänliga. Även före målning är det nödvändigt att noggrant rikta och förbereda väggarna, eftersom eventuella brister kommer att vara omedelbart uppenbart. Det bör också noteras att de målade väggar påminner om resterna av det förflutna, de fattiga "Chrusjtjov".

Ja, tapeten nu säljs i överflöd, är kvalitet efterbehandling material kännetecknas av:

 • textur;
 • färgning;
 • Värde.

När du väljer tapeter, måste du noga undersöka egenskaper och egenskaperna hos varje typ av väggbeklädnadNär du väljer tapeter, måste du noga undersöka egenskaper och egenskaperna hos varje typ av väggbeklädnad

Varor i varje specialitet lagra en otrolig mängd. Gå inte vilse i den rikedom av tapeter kommer att bidra till elementär algoritm att gradvis ta itu med lim i ett rum, för vem som helst att plocka upp och vilken typ är mest lämplig.


Dock vara fel att säga att det i dag, tillverkare erbjuder ett stort urval av färger och matt och blank, olika färger och texturer, vilket gör det möjligt att experimentera och försöka skapa en varm atmosfär i rummet.

Fördelarna med tapeter inkluderar följande fördelar:

 1. Minimikraven för utbildningarna väggar, inte nödvändigtvis för att jämna ut ytan.
 2. Stort utbud av färger.
 3. En mängd olika texturer.
 4. Ett överflöd av ritningarna, mönster, ornament.
 5. Möjlighet utrymme zonindelning.
 6. Miljövänligt.
 7. Kan användas för dekorativa ändamål.
 8. Frånvaron av specifik lukt.
 9. Enkel operation för att klistra.
 10. Ett val för priset.

Tapetsering - detta är en enkel konstruktion operation som inte kräver mycket ansträngningTapetsering - detta är en enkel konstruktion operation som inte kräver mycket ansträngning

Beväpnad med ett urval av komponenter, personen själv kan bestämma vad det bästa sättet är lämplig för ett rum målade eller tapetklister.Bakgrunden av hög kvalitet: Typer

När du väljer tapeter för olika rum, experter rekommenderar slappna av, blunda och vill se i området. Sovrum är bättre att välja lugn, sängkläder tonen för kök och hall fuktbeständig beläggning, men för ett barns rum eller vardagsrummet, kan du redan välja en fet beslut och i färg och konsistens. Det viktigaste att alla element i kombination med varandra i stil. Tapeter, möbler, prydnadsföremål, textilier, allt måste väljas i en enda stilistisk riktning, först då kommer det att vara möjligt att uppnå den förväntade effekten av reparation.

För att förstå vad tapeten behovet av huset är värt lite mer fokus på den typ av efterbehandling material.

papperstapet

Den billigaste och miljövänlig, men är inte resistent mot UV-ljus och fukt, lätt skadas.

vinylarter

Tapeter väl limmade, motståndskraftig mot slitage, mot ljus, mot fukt. Kvalitet vinyl tapet från ett bra företag är så skarpa bilder som de kan användas på ett säkert sätt simulera murverk.

Vinyl beläggningen är resistent mot fukt och rengöringsmedel, utmärkta dölja oregelbundenheter av väggarna, maskering deras nackdelarVinyl beläggningen är resistent mot fukt och rengöringsmedel, utmärkta dölja oregelbundenheter av väggarna, maskering deras nackdelar

 Denna typ av material är idealisk för kök rum eller hallen.

icke-vävt material

Ofta fleece tjänar som en grund för vinyltapeter, men vissa märken producerar en oberoende icke vävt täckande. Denna tapet är stark, hållbar, stå volym konsistens och är lämpliga för målning.

textilhöljet

Mycket vacker päls som är behaglig att ta, perfekt för sovrummet. Wall falla platt, men är tunga, vilket gör det svårt att reparera. Beläggningen är lätt att rengöra, tålig och stark.


flytande tapeter

Skiljer sig från standard begreppen tapet har tillverkats i form av en torr blandning, som, efter det att föreningen med vatten anbringas på väggen. En mycket populär typ av finish, hållbara, pålitliga och miljömässigt.

Övermålningsbar tapeter

För denna typ inkluderar non-woven, vinyl och glasfiber.

Ovävda tapeten har utmärkta hållfasthetsegenskaper, miljömässigt ren, dvs.. K. 70% bestå av papperOvävda tapeten har utmärkta hållfasthetsegenskaper, miljömässigt ren, dvs.. K. 70% bestå av papper

 Ett bra alternativ för efterbehandling, som om trött på situationen, kan du säkert ändra färgerna och njuta av den nya atmosfären. Måla dessa tapeter kan vara flera gånger.


Produktionen tekniken gör det möjligt att fylla upp marknaden high-end efterbehandling material.

Betyg: tapet tillverkare

Lyckligtvis de dagar då rumstapetklister över samma typ av papper, har sjunkit i glömska. Den inhemska marknaden av denna produkt är i ett stort antal. När du väljer är det viktigt att inte missräkna tillverkaren.

Ryssland är väl beprövad i fält och reparatörer rekommenderar följande varumärken:

 1. Palette.
 2. Praxis.
 3. Saratov växt tapet.
 4. Moskva tapetfabrik.
 5. Art.

Ryska fabrikerna producerar tapeter, med hjälp av tillförlitlig utrustning och modern teknik. Produkterna uppfyller alla krav och kvalitet av foder.

Bakgrunds Ryssland - gynnar inhemska producenter

Tillverkare av Ryssland idag nått en hög nivå och har utvecklat en förstklassig produktion av tapeter.

Bakgrunden av ryska produktionen är av hög kvalitet och överkomligt prisBakgrunden av ryska produktionen är av hög kvalitet och överkomligt pris

Fördelarna med inhemska producenter är som följer:

 1. En mängd olika ursprungliga ritningar.
 2. Västerländska tekniska tillämpningar.
 3. Skydd mot förfalskning, alla produkter är i enlighet med GOST.
 4. Möjlighet att presentera i vilket fall kravet.
 5. Den relativt låg kostnad.

Vår tapeten är inte värre än amerikanska, italienska, franska eller tyska. Invånare i länder har flyttat bort från stereotyper, och många års köpa varor som produceras i Ryssland.

Tillverkning av tapeter: The Moscow tapetfabrik

Fabriken i många år som erbjuder konsument högkvalitativa bakgrundsbilder.

Produktionen sker i en främmande utrustning, och det finns några skäl till varför:

 1. nästan inte kan köpa modern utrustning i landet.
 2. Rättvis konkurrens genomförs.
 3. Växter med en lång historia av att försöka stanna i täten.

Bakgrund produktion Moskva tapetfabrik motsvara de viktigaste urvalskriterierna, de är av hög kvalitet, miljövänlig och design. Med material från samma tillverkare är lätt att arbeta, tapeter kan återuppliva och få harmoni i alla rum.

Innan du levererar varorna i specialiserad butiks utfört kvalitetsbedömning, vilket ger en garanti för inköp miljövänlig, ren, pålitlig efterbehandling material.

Hur man väljer tapeter (video)

Med all överflöd av material, mönster och strukturer, kan du säkert välja alternativet för sina hem. Den smaksak preferenser och kvalitet. Bra tapeter inte är billig, inte material av hög kvalitet inte har en obehaglig lukt, de är miljövänliga och vackra.

Vackra tapeter för inredning (foto)

3 3a-gc1020340 4 4d5f0ecf650971fed7f0349245983ef4 24 4ea8820484799 44 77 92 93

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 45 = 50