Att olika stilar: Tak konstruktion – nwhistorycourse.org

The BlogDen moderna interiören har en hel del områden, och alla kan göra utformningen av sitt hus som han tyckteDen moderna interiören har en hel del områden, och alla kan göra utformningen av sitt hus som han tyckte


Modern inredning - är inte en uppsättning krav som kan räknas på fingrarna. Snarare är det mycket harmonisk koncept som avgör valet av ett liv i själen. Tja, om du inte filosofera särskilt kan vi säga att det inte är nödvändigt att kopiera mode exempel, men bara hänvisa till de möjligheter idag för att göra ett designprojekt i ett hus eller lägenhet som är så nära dig.

Modern tak design i jugendstil

Nouveau - en stil som kan vara, om inte 100% upprepning i en typisk lägenhet, så säkert att nämna bära en röd tråd genom utformningen av ditt hem. Många klarar framgångsrikt med det, även om denna stil kräver en hel del arbete.

Du kan gå på ett av de sätt:

 • Gör en radikal stil - en stil där reglerna genomförs i de minsta elementen;
 • Skala och dekorativa stil - som betonade endast stambanan, främst på grund av de dekorativa element;
 • Surface-lite stil - blir endast de viktigaste karakteristiska accenter, liksom önskad färg.

Om vi ​​talar om art nouveau design på taket, här spårar de viktigaste motiven för stil - det finns inga tydliga och direkta linjerOm vi ​​talar om art nouveau design på taket, här spårar de viktigaste motiven för stil - det finns inga tydliga och direkta linjer


Tak i jugendstil kännetecknas av:

 • Flödande inte symmetrisk linje;
 • Blommotiv;
 • Strikt harmoni av designkomponenter;
 • Närvaron av grova material, glas, metall och trä.

I jugend taket passiv roll, är det önskvärt att den är helt samman med väggplanet. Hörn och leder mjukas upp gips. Väggar och tak av ton i ton - detta är den perfekta reparation.

Inte lämplig för tak Nouveau: tapeter, suspenderad konstruktion och plastpaneler.Design taket i ett hus i stil med minimalism

Minimalism - är naturligtvis inte betyder design i ett mycket litet rum. Men detta inte förneka det faktum att i stora rum och små lägenheter med egna händer, kan du göra utrymme i en minimalistisk stil.

Detta är en relativt ny stil som höjer principerna för elementära former. Enkla lösningar, ljus och rymd, mycket enkel inredning och mjuka färger - det är minimalism. Beige, brunt, grått och grönt - de fyra basfärger i minimalism, som används i utformningen av taket.

Taket i stil med minimalism är:

 • Ljusa färger med en omgång halvtoner;
 • Tonvikten och preferens för vitt;
 • Naturliga metall nyanser;
 • glas lyster.

motiv enkel tegel och trä används ofta. Den mest optimala alternativet för taket - enfärgat takytan ljus. Detta kan vara installation av stretch taket.

Multilevel tak gör för ytterligare ljuseffekterMultilevel tak gör för ytterligare ljuseffekter

tak design i stil med Provence: alternativ

Initialt domineras av ljusa färger i stil med Provence. Detta är lätt förklaras, Provence - Provins ganska varmt, och möbler och andra inredningselement, värme sneda solljus, de smulas sönder i vitt.

Till exempel trätak i huset i provensalsk stil färgade eller ljus vodoemulsionkoy eller enkel kalk.


Förresten, om du gör en plan för omvandling av stil hus, är det nödvändigt att överge spotlights i taket design. Eftersom det är av många skäl främmande för stil med Provence - vackra ljuskronor är ekologiska.

Provence stil har ljusa toner som ger komfort och bekvämlighetProvence stil har ljusa toner som ger komfort och bekvämlighet

Det är ett sådant alternativ: vanligt vitt tak eller ljusbrun trätak med vackra kristallkronor för att matcha, eventuellt med ett tyg skugga.

Mycket ofta, Provence försöker skapa i landet, vilket är mycket rimligt, och det finns inga komplicerade ljus trätak med textil nyanser kommer att vara till stor hjälp.

Form design av taket i stil med hi-tech

Hi-tech - här futuristiska miljö, och kommer att länka här är ingen eld, ingen ristade element, ingen särskild uppmärksamhet till dekoration och färg. Eftersom Ceiling högteknologisk bra lösning skulle sträckas duk.

En stor roll spelas av belysning - systemet spotlights och tak genomskinligt tyg skapar en viss effekt av tyngdlöshet och vakuum


högteknologiska taket är:

 • Exakta geometriska (dominerande direkt snarare än slät);
 • symmetri;
 • Frånvaron av simuleringsmaterial;
 • Style high-tech.

Dessa tak kan vara i studio och i separata rum. Möjligt och uppmuntrade byggandet av gipsskivor takkonstruktioner med vackra lådor och mycket skicklig, återhållsam användning av färg.

Design taket: det betyder avslutar detta

Nya lösningar är alltid att föredra, och som har möjlighet är det många som föredrar att utforma reparation. Det är inte så mycket nya typer av tak, som en individ och professionellt förhållningssätt. Babbitt kunde inte förstå en massa saker för att skapa en stilfull interiör, en designer att etta som rymmer ett par hundra kvadratmeter kommer att skapa den bästa interiör lösningen.

Någonstans det ska bli intressant att se version av den lutande tak, där en blygsam ytor, och situationen kommer att skuggas på grund av de orange brytning skär. Någonstans designer kommer att erbjuda att använda lister, konvexa dekorativa element för att skapa volym och lättnad.

Gör i dag och rymligt kombinerat rum med välvda tak.

Design tak - det är alltid individuell och professiolnalnostDesign tak - det är alltid individuell och professiolnalnost

I hjärtat av designern är ett program som tar hänsyn till alla detaljer. Han är också ansvarig för att hitta material. Till exempel, om du valt att göra en planskild tak, som använder fragment choklad färg, så kommer det att göra för att använda exakt skuggan av choklad, som är registrerat i programmet eller projektet.

För enkla reparationer rummet också inbjudna designers. De kan skapa miniatyrer av dina önskemål och göra dem organisk utrymme i din lägenhet.

Smal konstruktion av taket: vad man ska tänka

Narrow tak - det är oftast partiet av en lång och smal korridor. Det är inte det mest bekväma rum i många modell hem. Tidigare är inte särskilt upptagen med utformningen av en sådan takyta - släta eller målning, och senare - tapetsering, men inget speciellt.

Idag, när fler möjligheter och tak utförs mer intressant.

De mest populära alternativen - alla känner:

 • Gipsskivor (tak);
 • Undertak;
 • Målning.

Separat är det nödvändigt att berätta om drag strukturer - de är verkligen mycket bekvämt här. Speciellt om du använder glansiga eller speglade tak. Detta kommer att skapa en illusion av ökad utrymme att i en smal korridor och behov.

Istället stora ljuskronor används kompakta spotlights. De är jämnt fördelade över ytspänning webben.

Idag, även de mest smala korridoren lätt att plocka upp en vackert dekorerade takIdag, även de mest smala korridoren lätt att plocka upp en vackert dekorerade tak

Avstängda multilevel tak är också ett bra alternativ, speciellt om du inte störs höjd rum. Det viktigaste att detta tak gjort önskade visuella effekten - som det delade väggen.

Olika nivåer, nischer, använda Gips konstruktion i form av olika figurer gör intressant tak, större och bredare. Ju lägre tak, desto mer verkar. Det viktigaste är inte att överdriva.

Tips om registrering smala tak:

 • Den högra och den huvudsakliga effekten skapar en kompetent belysning, centrum - en stor och ljus ljus runt kanterna - small;
 • Möbler i denna smala utrymme för att vara mycket enkel form och, naturligtvis, är låg;
 • På väggarna använder tapet med ett vertikalt mönster, men på gränsen att ge upp även de mest subtila;
 • När det gäller färg - företräde ges till kalla nyanser;
 • Sluta använda matt textur;
 • Ljuskronor bör inte vara;
 • Paul har också att arbeta med expansionen av rymden, och därför har en reflekterande effekt.

Om alla dessa villkor är uppfyllda, även de mest unprepossessing och smal korridor omvandlas.

Variation av design i innertak (video)

tak design - är mer intressant än det kan verka. Utbildningsmöjligheter, material och konstruktionstyper kan komma idéer som du tidigare verkade oförstående, eller till och med ogenomförbar. Och det kommer inte bara "skjuta ut" och göra en enkel, men snyggt tak, och vederbörlig uppmärksamhet åt denna del av inredningen.

Bra jobbat!

tak design i interiören (foto)

11 takdizaynpotolkovvgostinoy11katalog-image-7Dizayn-potolkov-fotografii-40Dizayn-potolkov-fotografii-41Dizayn-potolkov-fotografii-45Dizayn-potolkov-fotografii-46Dizayn-potolkov-fotografii-49Dizayn-potolkov-fotografii-48Dizayn-potolkov-fotografii-51

Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + 5 =

Adblock
detector