Att lila Sovrum: fördelar och nackdelar – nwhistorycourse.org

The BlogLila blommor i sovrummet för att göra det mysigt och bekvämt för avkopplingLila blommor i sovrummet för att göra det mysigt och bekvämt för otdyhaVy beslutat att göra reparationer i en lägenhet eller hus, men vet inte vad tonen att välja om registrering av sovrummet? Denna situation, som förr eller senare möter varje husägare. I den här artikeln tittar vi på de fördelar och nackdelar med registrerings sovrum i lila färg. Låt oss undersöka vilka färger och nyanser av färger det smälter in, men med vad inte. Låt oss försöka förstå hur man bäst att ordna sovrummet för att inte göra det till en "pepparkakshus" eller cirkusen. Vi kommer att försöka att ta hänsyn till de viktiga psykologiska aspekter som behöver veta när du gör alla rum i ditt mysiga hem.


Sovrum: foto lila färger och designfördelar

Raffinerade och ädla, mjuka och ljuslila färg fascinerar och lockar, slappnar av och lugnar. Han är magnifik i glans och matt textur. Ett rum i en lila färg pryder ofta dyra magazine täcka skott och samtida filmer. Men i verkliga livet är inte lika bra som det verkar vid första anblicken.

Lila färg kombineras inte med alla regnbågens färger, och har sina egna egenskaper, fördelar och nackdelar.

Kombinationen av lila och beige färger gör sovrummet en modern och elegantKombinationen av lila och beige färger gör sovrummet en modern och elegant

Lila magisk och vacker, men också, liksom alla vackra, det är mycket "nyckfull". Det finns få färger och nyanser som kan tillämpas, upprättar en sovrum i lila färg, oavsett om det är glans eller en annan struktur.

Färgerna kombineras i sovrummet i lila toner:


 • vitt;
 • beige;
 • lila;
 • hallon;
 • grå;
 • Ljusgul;
 • Black.

Med sovrum i lila färg i kombination med vitt, förråda dig denna ädla typ av rum, men lite kallt. Lägg till att kombinationen av stillbilder och crimson ton, gör din vilorum en romantisk och anbud. Om du registrerar dig för att använda lila i kombination med beige eller beige och gult, sedan ditt rum kommer att vara varm och mysig. Och om du använder en kombination av: lila-lila-grå, sedan när som helst på dagen kommer att svepa dig sängkammare magiska tidigt på morgonen eller en romantisk kväll. Svart är färgen i sovrummet ger stringens och harmoni.

Chic nyanser av lila eller lila färg sovrum

Om du bestämmer dig för att arrangera ett sovrum i lila färg, men vet inte om att vara acceptabelt eller denna kombination är det möjligt att tillgripa ett bombsäkert sätt att - välja färger som nyanser av lila. Åh, kommer de definitivt att kombineras med varandra.

Innan vi går vidare till utformningen av sovrummet i lila blommor, vänligen överväga det inre av rummet i minsta detaljInnan vi går vidare till utformningen av sovrummet i lila blommor, vänligen överväga det inre av rummet i minsta detaljDet är viktigt att ta hänsyn till en kombination av färger. På hur du väljer färger, upprättar sitt rum, stil beror på vilken typ och layout av rummet.

Hur kunde ordna ett sovrum i olika nyanser av lila och lila toner, så att det var både elegant och vacker, och elegant? Att ha sovrum med användningen av dessa färger får du en lyxig, sago magiska rum.

Nyanser av lila:

 1. lila;
 2. ametist;
 3. lavendel;
 4. aubergine;
 5. lila;
 6. indigo;
 7. Iris.

Indigo, fuchsia, aubergine, lila - alla dessa nyanser kan användas samtidigt i utformningen av rummet, och även i kombination med varandra.

Negativa aspekter av sovrum i lila nyanser

Sovrum - ett rum, där bör råda harmoni och komfort, lätthet och komfort. Därför, i något fall inte kan använda färgkombinationer som kommer att irritera dig "stam" eller förvirra.

Det är inte heller lämpligt att använda en så kallad svala färger. I det här rummet kan du inte vara bekväm, och inte vill återvända igen och igen där slagen kallt, och det finns ingen värme droppar.

De mest framgångsrika och fördelaktigt kommer att se ett sovrum, där den lila färgen är kombinerad med en ljusbeige nyansDe mest framgångsrika och fördelaktigt kommer att se ett sovrum, där den lila färgen är kombinerad med en ljusbeige nyans

Svala färger framkalla aggression och negativ inverkan på psyket. Lila färgen är inte ens rekommendera att välja bakgrundsbild för datorns skrivbord. Men bara lila nyans av lila och närmast originalet.

 De färger som du inte bör kombineras, vilket gör i sovrummet lila färg:


 • Lila och blå:
 • Lila och grå-blå;
 • Lila och mörkbrun;
 • Lila och mörkgrön.

Dessutom gör i sovrummet lila färg, måste vi komma ihåg följande:

Lila sovrum klokare att göra om du har en stor, ljusa, rymliga rum. Om golvytan är inte stor, då idén bör överges. Ljusa färger som lavendel för kvinnor, medan män föredrar mörkare nyanser stringent.

Argument för registreringen av sovrummen i lila eller violetta toner

Efter att ha fattat beslutet att utfärda ett sovrum i lila färger får du en vacker, estetiskt tilltalande kombination av färger. Dessutom, här finns också psykologi. Späd lila färgen på ditt rum varmt rosa och ljusgul, och du har en mjuk, romantisk idyll med "smak" himmelska saligheten på Cote d'Azur.

Många människor föredrar att välja exakt lila färg för dekoration, eftersom det kommer att bidra till att göra sovrummet en raffinerad och intressantMånga människor föredrar att välja exakt lila färg för dekoration, eftersom det kommer att bidra till att göra sovrummet en raffinerad och intressant


Försök att hitta en medelväg mellan de kalla och klara färger, och den lila sovrummet kommer du att ha många fler positiva saker.

Bland dem är:

 1. Atmosfär av fred, lugn, romantisk kärlek och ömhet;
 2. Positiva känslor under helgdagar,
 3. Ta bort stress, oro och ångest;
 4. Effekt av intriger, mystik och magi.

Dessutom ett litet rum, inredda med ljusa lila nyanser, väl upplysta tak och golv av vit, visuellt växa större.

Sovrum i lila färg: design, foton och viktiga designelement

Om det trots alla "proffs" och "cons" du bestämmer dig för att utfärda ett sovrum i en lila färg, då du behöver tänka på ett mer "men". Inte alla delar av inredningen är lämpligt att använda när du gör rum i lila eller lila ton.

Det är nödvändigt att ta hänsyn till den egenheten lila, att förstå dess ursprung, storhet och ungdom. Delar av inredningen ska skapa ett intryck av lätthet och frihet.

Till lila sovrum design var harmonisk, är det nödvändigt att välja rätt uppsättning av möbler och inredning objektTill lila sovrum design var harmonisk, är det nödvändigt att välja rätt uppsättning av möbler och inredning objekt

Det är inte nödvändigt att skräpar ned i rummet en hel del möbler och tavlor på väggen. Det är inte tillrådligt att använda mörk belysning, för att inte skapa en dyster, dyster stämning.

 För registrering lila "stil" passar dina behov:

 • Pläterade ljusstakar eller lampor;
 • Glas figurer, fjädring, geometriska former;
 • Siden eller sammet gardiner;
 • Målningar, väggmålningar, målningar, triptyker;
 • Figured gipsskivor tak med spotlights;
 • Möbler med spegel duk;
 • Parkett trä eller laminat vitt eller vitt-beige.

Den perfekta lösningen för utformningen blir konstmålning med lila inslag. Lila blommor på en vit bakgrund med en ljus gröna blad ser bra ut i rummet.

Sovrum interiör lila (video)

Om du bestämmer dig för att göra sovrummet lila, gjort i denna stil, allt från "a" till "z". Du kan inte kombinera en mängd färger och nyanser, särskilt ljusa. Möbler set, eller uppsättning element bör fortsätta temat för din inredning. Sängkläder är önskvärt att välja en blek pasteller. Sovrum design i lila toner skapa en atmosfär av ömhet, renhet, uppvaknande ny dag. Denna nyans av visuellt expandera ett litet utrymme. Lila sovrummet är associerad med en saga, ren och romantiska. Antag att i det här rummet kommer du att drömma om violer och syrener och i atmosfären svävar en svag lukt av lavendel.

Vackra sovrum i lila färg (foto interiörer)

11444d861bc47b8cbae6b008f43fa9778a88320-542993971338123-7

Leave a Comment

Your email address will not be published.

67 − 57 =

Adblock
detector